سلام خدمت دوستان همدردم
مدتی حدود 1 سال هست که وارد محیط کار شدم. یک شرکت کوچیک که با تمام مشکلاتش احساس رضایت نسبی به اون دارم.
یک اخلاقی که دارم این هست که با آدمها تقریبا راحتم. اهل انتقاد هم هستم البته سعی می کنم انتقاد با بی احترامی همراه نشه. جدیدا در یک مسئله ای که البته به نظر خودم به من بی ربط نبود از مدیر شرکتم انتقادی کردم. البته انتقادم رو با یک سوال مطرح کردم ولی به دلیل اینکه این انتقاد همزمان شد با انتقاد مدیر بخشمان در مورد همون مسئله، باعث شد مدیر شرکت از دست من ناراحت بشه و ازم بخواد که در این مسائل دخالت نکنم. در واقع ایشون این مسئله رو مرتبط به خودشون و مدیر بخش می دونستن.
کلمه دخالت خیلی برام سنگین تموم شد. اگر از آدمی که ارزشی برام نداشت این حرف رو میشنیدم برام اهمیتی نداشت ولی اینکه از مدیر شرکت این حرف رو شنیدم خیلی ناراحت شدم. تا جاییکه تصمیم گرفتم از شرکت برم.
حتی جلسه ای هم با ایشون گذاشتم و باهاشون صحبت کردم و بهشون گفتم که نسبت به ادامه کار بی انگیزه شدم ولی خب ایشون تمایلی به رفتن من ندارن. و البته خودم هم تصمیم قطعی برای رفتن نداشتم.
ولی متاسفانه نتونستم خیلی خوب مشکل و ناراحتی خودم رو به درستی به ایشون بگم. جلسه خیلی خوبی نبود. ایشون یک معذرت خواهی سرسری کردن ولی کار خودشون رو هم توجیه کردن.
و البته خودم هم در جلسه نارضایتی های دیگه از شرکت رو عنوان کردم و از موضوع اصلی منحرف شدیم.
حالا بعد از اینهمه توضیحات من چند سوال دارم ازتون.
دلم می خواد بدونم کجای کار من اشکال داشته؟
آیا به نظر شما من به عنوان یک کارمند حق انتقاد از مدیر رو ندارم؟
یا باید با احتیاط کامل و سیاست وارد این کار بشم؟
در کل خیلی دوست داشتم مطالبی در مورد نحوه رفتار با همکاران و مدیر شرکت رو از سایت بدست بیارم ولی چیزی پیدا نکردم. اگر بتونید در این زمینه راهنماییم کنید ممنون میشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)