سلام دوستان من ٢٩سالمه ده ساله ازدواج كردم منو شوهرم عاشق شديم ولى نميدونم چرا ديگه از توجه ومحبتاى شوهرم مثل قبل خبرى نيست ميخواستم بهم كمك كنيد تا بدونم چطور شوهرمو متوجه خودمون كنم ايشون خيلى حوصله اى براى همصحبت شدن با منو نداره وخيلى هم براى دخترم حوصله به خرج نميده ممنون ميشم از راهنماييتون.:confused:

عزیزم به نظر من بیشتر هواشو داشته باش،میگی میره خونه مامانش و در مورد کارش صحبت میکنه شاید میخواد ازتو دلجویی ببینه ،یه روزی که تعطیله باهم برنامه ریزی کنید و برید یه جای عشقولانه دخمل کوچولوتون هم اینبار نبرید واز قبل بهش بگو که میخواید باهم حرف بزنید درباره یه سری دلخوریا ،یا اگه هم حوصلش نشد که برین بیرون توو خونه یه وقتی رو اختصاص بدید تا با هم حرف بزنید(فقط توو این مدت دخترتون پیشتون نباشه که هی شیطونی کنه) و یه چاییو یا آبمیوه ای هم درست کن و بیارواسه خودتون، وتوو این حرف زدناتون ازش بخواه بهت بگه که چه خواسته هایی ازت داره و اینکه چه رفتارهایه تو ناراحتش میکنه یا چه رفتارهات خوشحالش میکنه؟و بین حرف زدن هاش بهش بگو آره حق باتوئه تا بدونه داری درکش میکنی و اگه ازت ایراد هم گرفت ناراحت نشو و جبهه نگیر ، چون داری سعی میکنی زندگیتو بسازی،و بعد که شوهرت حرفاش تموم شد تو هم ازش بخواه که آروم و مهربون به حرفات گوش بده و آخر حرفاشو بزنه،و تو خواسته هاتو و این که چه کارهایی انجام میده که خوشحالت میکنه و چه کارهایی میکنه که دلخور میشی ،مثلا درباره همین مشکلت بهش بگو همیشه دوست داشتم با شوهرم به جزرابطه زن و شوهری یه دوست خیلی صمیمی باشیم ،بگو خیلی دوست دارم وقتی مشکلی داری وقتی ناراحتی مشکلت و ناراحتیتو باهم درمیون بزاری،حالا درمورد هرچی که میخواد باشه ،بگو وقتی باهام حرف نمیزنی و نشون میدی که بی حوصله هستی خیلی دلم میگیره،بگو ازت واقعا ممنونم که از لحاظ مادی اصلا واسم کم نذاشتی ولی از لحاظ عاطفی دوست دارم بیشتر بهم توجه کنی،بگو از صبح منتظر اومدنت هستم و هر کاری رو واسه آسایشت میکنم و همه این کارارو فقط به عشق تو انجام میدم،اما وقتی میای خونه وقتی باهام حرف نمیزنی وقتی احساس میکنم که بی حوصله ای خیلی دلم میشکنه و میگیره ،دوست دارم بشینی و باهم حرف بزنی . اینطوری دیگه هیچی کم ندارم،بگو میدونم که فشارکاریت زیاده و مشکلات مالی که داری ناراحتت میکنه اما من فقط توقع ندارم که باهم فقط از شخوشی و شادی حرف بزنی نه دوست از همه چی باهم حرف بزنی هم از ناراحتی هم از شادی بگو اینطوری خیلی احساس خوبی بهم دست میده چون احساس میکنم یه شریک واقعی هسم برات که میتونی همه مشکلاتت رو باهش درمیون زاری و باهش دردودل کنی ...و هرحرف دیگه ای که خودت دوست داشتی بهش بگو.فقط همه حرفاتو تا آخر با مهربونی و با احترام بهش بگو .. این حتما جواب میده... نگران نباش عزیزم مشکل خاصی نیست...نظر من این بود به بقیه نظرهای دوستان هم دقت کن هرکوم که بهتر به دلت نشست همون کارو کن.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)