به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 آذر 96 [ 00:14]
    سطح
    43
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 32 در 24 پست

Array

نمیدونم عنوان چی بذارم

سلام.من امتحان دارم اما نمیتونم از افسردگی درس بخونم تاحدی میدونم چمه اما نمیتونم بفهمم چرا و چطور حلش کنم .راستش من مشکلات عدیده ای زیادی دارم اما مساله ای که هست و بیشتر افسردم کرده اینه که همش نیاز دارم یکی بهم محبت کنه و کنارم باشه اما نیست حتی با پیامک یه جورایی گاهی بهتر میشم البته هر کسی نه یکی که واقعا دوستم داشته باشه و منم همینطور و اینو واقعا احساس کنم و همسن و همجنسم باشه من از طرف خانوادم کمبود محبت ندارم شاید بهتر باشه بدونید من سنمم کم نیس 24 سالمه اما اونقدر این نیازم شدیده که همیشه دپرسم و گاهی میزنم الکی زیر گریه و چیزی که بیشتر اذیتم میکنه یکی از دوستانمه که یکسال ازم کوچکتره اما شدید احساس وابستگی و دلبستگی بهش دارم طوری که دلم میخاد همش پیشم باشه و بهم محبت کنه اما نیست دیر به دیر میبینمش و در حد دوکلمه حرف زدن اون متاهله و نمیتونه باهام بیرون بیاد درصورتی که من فقط به دیدنشم راضیم اما اون نمیدونه من شرایطشو درک میکنم اما دوریشو نمیتونم تحمل کنم قبلا هم با دوسه نفر دیگه همینطور شده بودم اما نه به اندازه ی این دوستم اینم بگم منظورم از محبت بیشتر عاطفی و کلامیه به طور ملموس. دارم داغون میشم دوستان میتونید کمکم کنید

2. کاربر روبرو از پست مفید اسناء تشکرکرده است .

reihane_b (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 مهر 97 [ 12:10]
    سطح
    46
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 23 در 16 پست

Array
    سلام بهار جان
    یه جورایی فک کنم همدردیم و شاید بتونم کمکت کنم .... منم همون حدود سن شما هستم و همچین نیازهایی دارم ... از طرف خانواده هیچ کمبود محبتی ندارم ولی دوست دارم خیلییی زیاد با دوستام و یا حتی یکی دوتا از دوستای صمیمیم ارتباط داشته باشم ...ولی شرایط هیچ وقت اونجوری که من میخوام جور نمیشه و نمیبینشون ... میدونی با خودم به چه نتیجه ای رسیدم؟
    با خودم میگم اگر من بخوام شادی و نشاط زندگی مو مدیون آدمای اطرافم باشم یه آدم وابسته به دیگران میشم ... با اینکه نفی نمیکنم خوبی ارتباط با دوست رو اما میدونی چندوقته حس میکنم نباید انقدر منتظر این و اون باشم تا ازم یه خبری بگیرن یا یه برنامه ای بشه تا ببینمشون ... دوست دارم از درون شاد باشم ، خودمو زیاااااد دوست داشته باشم و وابسته دوست داشتن کسی دیگه نشم ... و البته یه چیزی که فکر میکنم تو این قضیه دخیله مجرد بودنه ... احساس میکنم این نیاز به محبت شدن یا محبت کردن به کسی میتونه خیلییی زیاد با ازدواج حل بشه البته اینو بگم که این مسئله خودش به تنهایی دلیل کافی برای ازدوواج کردن نیست ولی میتونه یک راه حل باشه
    من خودم راه حل اول رو بیشتر میپسندم ... اینکه انقدر خودم عاشق خودم باشم که وابسته به محبت دیگران نباشم
    امیدوارم کمکت کرده باشم :)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 خرداد 92 [ 01:11]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    117

تشکرشده 257 در 108 پست

Array
    مشکل شما نیست فقط
    مشکل خیلی از مجرداست

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    43
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 32 در 24 پست

Array
    ممنون از جوابهاتون.اما آخه من اصلا علاقه ای به جنس مخالف ندارم منظورم این نیس که بدم میاد نه نیاز و حسی بهش ندارم حتی آرامش و محبتی که گفتمو فقط از هم جنسانم میتونم بگیرم که بازم بستگی به طرفم داره برا همین علاقه ای به ازدواج ندارم و اینم یه مشکل دیگه منه راستش علاقه و آرامشی که گفتم در حد عاشق شدنه طوری که از نبودش کنارم رنج میکشم و گریه میکنم یا همش به اون فکر میکنم .این علاقه اونقدر زیاده که برا اینکه بتونم باهاش حرف بزنم زیاد بهش درمورد زندگیم دروغ گفتم و از خودم بدم میاد اما بیشتر پیامکی بوده وای اگه بفهمه چی دلم میخاد بیشتر باهام باشه اما نیست شاید اگه بیشتر باهام بود هیچوقت دروغ نمیگفتم میبینید رفتارام عین بچه ها میمونه اما باور کنین اصلا دست خودم نیست اما هربار که میبینمش تازه بدترم میشمو بیشتر دلم میخاد باهاش باشم واقعا نمیدونم چمه

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 23 در 16 پست

Array
    بهارجان حستو دقیقا می فهمم ... خانوادتون چند نفرست ؟ خواهر یا برادری داری ؟ مشغول چه کاری هستی ؟؟ درس ؟ اشتغال ؟؟
    میدونی من تو دانشگاه خیلی دنبال همچین دوستی بودم ولی به هردری زدم نشد که نشد .... دقیقا همین چیزی که میگی میشه ، هرچی بیشتر تمرکزت روی این باشه که بخوای این دوستتو همیشه پیش خودت نگه داری بیشتر از دستت فرار میکنه ... نظرمنو میخوای دنبال پیداکردن یک جایگزین برای این مسئله باش نمیگم خواسته ای که داری دست نیافتنی هستش ولی بنظرم این خواسته بتدریج انقدر روح ادم و کوچیک میکنه که تو خودت احساس ضعف میکنی و دائم میگردی دنبال یک نفر دوم تا ضعف تورو که شاید همین افسردگی باشه برطرف کنه
    خودت رو بی نیاز کن اگر هم یه روزی این موقعیت برات پیش اومد ازش استقبال کن ولی خودت دنبالش نگرد

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    43
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 32 در 24 پست

Array
    خانوادم 4نفره،فقط یک برادر دارم که همیشه درس داره ،خودم دانشجوی سال آخرم اما دوستم ترم آخره و دیگه نمیبینمش،فعلا حوصله هیچکاری رو چندین ساله ندارم حتی کارآموزی چون همش این احساس نیاز، درونم شعله وره و اذیتم میکرده حرفات منطقی و درسته ممنون از راهنماییهای خوبت یلدا جان سعیمو میکنم همینطور که تو میگی رفتار کنم اما خیلی سخته

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 23 در 16 پست

Array
    بنظرم برو سمت یک کار هنری ... ذات هنر یجوریه که اعتماد به نفس آدمو نسبت به خودش بالا میبره و بیشتر به خودش و کارش علاقه مند میشه ... در عین حال وقت آدم رو پر تر میکنه و فرصت رویاپردازی رو از آدم میگیره ... در کل اینکه سعی کن آدم چندبعدی باشه و فقط هدفت درس خوندن آکادمیک نباشه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    43
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 32 در 24 پست

Array
    یلداجان ممنون از راهکارهات اما من الان بیشتر راهی میخام که بتونه منو از این دپرسی دربیاره که بتونم امتحاناتمو بخونم اما همش افسردم حتی اگه بهش اصلا فکر نکنم.من هرترم همینطورم یعنی درست موقع امتحاناتم که میشه حالم از همیشه بدتر میشه همش دپرسم و میخام یکی مرتب با حرف زدن یا بیرون رفتن بهم محبت کنه اما برعکس حتی مواقع دیگم هیچکس نیست همش تنهام و این تنهایی عذابم میده اینکه حتی هیچکس سراغتم نگیره و اینکه مرتب کسانی را که دوست داری از دست بدی یعنی تورا فراموش کنند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)