سلام.من امتحان دارم اما نمیتونم از افسردگی درس بخونم تاحدی میدونم چمه اما نمیتونم بفهمم چرا و چطور حلش کنم .راستش من مشکلات عدیده ای زیادی دارم اما مساله ای که هست و بیشتر افسردم کرده اینه که همش نیاز دارم یکی بهم محبت کنه و کنارم باشه اما نیست حتی با پیامک یه جورایی گاهی بهتر میشم البته هر کسی نه یکی که واقعا دوستم داشته باشه و منم همینطور و اینو واقعا احساس کنم و همسن و همجنسم باشه من از طرف خانوادم کمبود محبت ندارم شاید بهتر باشه بدونید من سنمم کم نیس 24 سالمه اما اونقدر این نیازم شدیده که همیشه دپرسم و گاهی میزنم الکی زیر گریه و چیزی که بیشتر اذیتم میکنه یکی از دوستانمه که یکسال ازم کوچکتره اما شدید احساس وابستگی و دلبستگی بهش دارم طوری که دلم میخاد همش پیشم باشه و بهم محبت کنه اما نیست دیر به دیر میبینمش و در حد دوکلمه حرف زدن اون متاهله و نمیتونه باهام بیرون بیاد درصورتی که من فقط به دیدنشم راضیم اما اون نمیدونه من شرایطشو درک میکنم اما دوریشو نمیتونم تحمل کنم قبلا هم با دوسه نفر دیگه همینطور شده بودم اما نه به اندازه ی این دوستم اینم بگم منظورم از محبت بیشتر عاطفی و کلامیه به طور ملموس. دارم داغون میشم دوستان میتونید کمکم کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)