به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 اردیبهشت 92 [ 18:12]
    سطح
    2
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 26 در 6 پست

Array

بدبخت تر از من در دنیا وجود داره؟

سلام
    یه پسر 24 ساله ام. از همه چی و همه کس بدم میاد. هیچ امیدی به آینده ندارم و تمام وجود پر از ناامیدی شده.
    مشکلات من اونقدر زیاده که اگر اونا رو لیست کنم شاید اشکتون در بیاد!!
    من قیافه خوبی ندارم. رک بگم زشتم. با عذرخواهی باید بگم که در اندام تناسلی خودم مشکلی دارم که حالت اون طبیعی نیست. حتی شاید امکان ازدواج و رابطه زناشویی هم ندارم.
    پدر-مادر و برادر من قیافه خوبی دارن. اما من مثل اونها نیستم و واقعا نمیدونم باید به خاطر این موضوع از چه کسی شاکی باشم. اونقدر اعتماد به نفس من پایینه که با وجود علاقه به رشته و تحصیل، اما نتونستم محیط دانشگاه رو تحمل کنم و درس رو نیمه کاره رها کردم. چون از نگاههای بقیه حالم به هم میخورد.
    در محیط های عمومی زیاد حاضر نمیشم. مهمونی های خانوادگی نمیرم. از حضور در جمع خجالت میکشم.

مدتی قبل در یک سایت همسریابی با دختری آشنا شدم. هر شب با هم حرف میزدیم. احساس میکردم به من علاقمند شده بود. بعد از نزدیک به یک ماه بالاخره راضی شد که همدیگه رو از نزدیک ببینیم. اما من شب قبل از قرار طاقت نیاوردم و درباره شکل ظاهری خودم بهش گفتم. ازش خواستم که همون لحظه به من جواب بده و اگر نمیخواد بگه چون تحمل اینکه اونجا بخواد روبروم به من بگه و منو تحقیر کنه رو ندارم. با اینکه روزهای قبل همیشه میگفت به قیافه اهمیت نمیده و اخلاق براش درجه اول اهمیت رو داره اما وقتی عکس منو دید بعد از سکوت طولانی به من گفت که "خفه شو. ازت بدم میاد". حتی با وجود اینکه اون دختر هم به گفته خودش زیبا نبود اما باز هم منو پس زد.
    من اشتباه بزرگی کردم که حتی با وجود عدم توانایی ازدواج هم بدنبال کسی بودم اما خیلی احساس تنهایی میکنم و چاره ای نداشتم
    شغل ندارم هر چند که درآمدی از راههای دیگه دارم. برای معافیت از سربازی اقدام کردم و با این که مطمئن به معاف شدن بودم اما الان دیگه خیلی به اون قضیه امیدوار نیستم. تقاضای معافیتم هم بدلیل همون مشکل جسمی بود

حال من کسی هستم که باید دو سال سربازی کنه. تا آخر عمر مجرد بمونه، شغل و پول نداره و حتی هیچ دختری حاضر به دیدنش نیست

من از خودم متنفرم. از خدایی که منو بوجود آورد متنفرم. حتی از پدر مادرم که باعث بدنیا اومدن من شدن متنفرم
    امیدی به اینکه در آینده هم شغل مناسبی داشته باشم ندارم. خانواده من وضعیت مالی خوبی نداره و تمام مشکلات دیگه

فکر میکنم با لحن خیلی سطح پایین و بچه گانه شرایطم رو توضیح دادم اما واقعا مثل دخترها شدم و مدام اشکم داره در میاد. دو شب از داستان اون دختر میگذره و من در این مدت هنوز نتونستم غذا بخورم. حوصله هیچ کاری رو ندارم

و دقیقا دارم به مرحله ای میرسم که احساس میکنم زندگی نکبت بار من باید به پایان برسه و دلم میخواد خودکشی کنم.

وقتی دختر-پسر جوانی رو میبینم که دستشون در دست همدیگه هست و میخندن ازشون بدم میاد. به اونا حسادت میکنم که چرا خدا باید من رو با این همه مشکل خلق میکرد. پسر عمه و پسر خاله من مدتی قبل ازدواج کردن ولی نتونستم خودمو راضی کنم که در مراسم اونا شرکت کنم. به دلیل همون حسادت!

به نظر شما چه راهی جز خودکشی برای من وجود داره؟
    ببخشید که با این حرفای بی ارزش سرتون رو درد آوردم...

2. کاربر روبرو از پست مفید Lupin تشکرکرده است .

بهار.زندگی (جمعه 13 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام
    آرومتر آرومتر چه خبره؟!!!!!!!!!!ترمز دستی رو بکش آقا lupin!

بله راهی بجز خودکشی هست و اونم زندگی کردن!!!

برای بیماریتون پیش پزشک رفتین؟پیگیر مشکلتون هستین!

درمورد ظاهرتون که میتونم بگم بی جهت نگرانید! درسته که قیافه خوب خودش یه حسنه. ولی نداشتنش نباید باعث بشه شما بقیه حسناتون هم نادیده بگیرید و همه رو نابود کنید!

ولی به نظر من شما که ظاهرتون رو زیبا نیمدونید، نباید برای ازدواج از این طریق وارد بشید(منظور فضای مجازی هست). چون نتیجه اش ممکنه خیلی خوب نشه. میدونید که منظورم چیه؟بذارید خانم از همون اول قیافتون رو ببینه...اینجوری خودتون هم راحت ترین، وفکر اینکه شاید از من خوشش نیاد رو ندارید.

4. 7 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), ava48 (شنبه 14 اردیبهشت 92), Lupin (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), meinoush (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), roze sepid (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    در مورد اندام تناسلی حتما برین متخصص ارولوژی (فکر می کنم) قطعا راه حل داره.
    در مورد صورتتون که می گین به اندازه ای که می خواین خوب نیست، چه معایبی فکر می کنین داره صورت شما که می گین زشت هستین؟ اگه بینی بزرگه که می تونید جراح خوب پیدا کنید و یه فرمی که به صورتتون هم بیاد جراحیش کنید. اگه پر مو هست صورت شما که تا یه حدیشو که مطمنین نمی خواین (مثلا اگه پیشونیتون پرموهست) می تونین لیزر کنین که دیگه در نیاد. ریش و سبیل رو هم می تراشید. کلا واسه همه چی راه هست. مشکلات صورتتون چیه فکر می کنید؟
    در مورد اون دختر. لزوما دلیل نمیشه که فقط به خاطر چهره اتون اون حرفو زده باشه. خوب شما ازش مخفی کرده بودین و اونم یکدفعه ای اینو گفته.
    روی اعتماد به نفستون کار کنید. یه تعداد از مشکلاتو به کمک پزشک متخصص خوب میشه برطرف کرد. یه تعدادیشم با رفتار و با لباس و پوشش می شه تعدیل کرد. هیچکسی که بی نقص نیست. البته باید قبل از اینکه برین زیر دست یه پزشک خوب تحقیق کنید که از حاذق بودنش مطمن شین.
    من خودم یه اقا پسری رو یادمه که خیلی سال پیشا از فامیلامون بود واقعا زشت بود. با یه کم رسیدگی به ظاهرش مثله لباساش (ست کردن لباسا نه لزوما گرون بودن) و البته عمل کردن بینی اش به یه فرمی که به صورتش میومد (فقط بینی اش بود که خیلی توی صورتش نا متعادل بود) و با رفتارش (محترم بود. تا حدی که می تونست و به خودش مشکلی نمی رسید کمکرسان بود برای ادمای اطرافش)، من بعد چند سال که دیدمش این تغییرات کوچیک و مهم رو داشت واقعا با وجودی که قبلشو هم دیده بودم گفتم چه پسر خوش تیپی!

موفق باشید.

6. 7 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), barani (جمعه 13 اردیبهشت 92), del (چهارشنبه 17 مهر 92), Lupin (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), roze sepid (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 اردیبهشت 92 [ 18:12]
    سطح
    2
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 26 در 6 پست

Array
    reihane_b
    بله. پیش سه متخصص هم رفتم. همشون منو معاینه کردن و گفتن که عمل ریسک بالایی داره و شاید توانایی های دیگه ای هم این وسط از دست بره و حتی مشکل فعلی هم حل نشه. ضمن اینکه هزینه خیلی بالایی داره که از توان من خارجه
    من با یه مشکل مادرزادی در این قسمت دنیا اومده بودم که در بچگی هم یه عمل جراحی روش انجام شده. اما وضعیت من تغییری زیادی نکرده. یعنی اون دکتر فقط تا حدی زندگی عادی رو برای من آسون کرده بود.
    اما با وجود اینکه این بیماری در آیین نامه پزشکی سربازی آورده شده اما دکتر نظام وظیفه گفت که امید زیادی به معافیت نداشته باشم
    این موضوع من رو خوشحال کرد که اوضاعم اونقدرها هم حاد نیس اما ناراحتی من ادامه داره که هزینه مالی و ریسک عمل رو چکار کنم. فکر کردن به اینکه من 2 سال سربازی برم و چندین سال کار کنم تا پول پس انداز کنم و زمان که مدام میگذره و سن من بالا میره و باز هم نمیتونم به طور قطعی امیدی به حل مشکل داشته باشم

از دانشگاه انصراف دادم. خونه نشین شدم. زبان خودمو تقویت کردم. طراحی وب و تا حدودی برنامه نویسی یاد گرفتم. اما اینا فقط برای این بود که خودمو سرگرم کنم. حتی یک لحظه هم نمیتونم خودم رو تصور کنم که شغل داشته باشم و از این موارد استفاده کنم. من واقعا امیدی به آینده ندارم. هم سن و سالای من یا ازدواج کردن یا در آستانه اون هستن. زمانی من از نظر درسی از همه اونها جلوتر بودم اما الان در زندگی از همشون کیلومترها عقب افتادم
    و اینکه وقتی در شرایطش قرار میگیرم اونقدر دست پاچه میشم که از هیچ کدوم از اطلاعاتم نمیتونم استفاده کنم. خجالت میکشم که کسی مستقیم به من نگاه کنه. بدم میاد که کسی تو دلش هم حتی به من بخنده. من بارها بخاطر این مسائل تحقیر شدم. مطمئن باشید اگه محیط مجازی نبود من همین حرفا رو هم نمیتونستم به زبون بیارم

meinoush
    من بینی بزرگی دارم. بـــــــــــزرگ. صورت لاغری دارم و این بینی بزرگ منو بیشتر شبیه یه کاریکاتور کرده. اتفاقا از نظر هورمونی هم مشکل دارم که تا این سن هنوز موهای صورتم کامل نشده. سه ماه ورزش میکردم و خیلی زیاد غذا میخوردم اما نه به وزنم اضافه شد و نه قیافه من تغییری کرد.
    وقتی که میخوام لباس بخرم اول از همه دنبال مغازه ای میگردم که جز فروشنده هیچ کسی در اون نباشه!!! تحمل روبرو شدن با افراد زیاد رو ندارم. وقتی وارد جایی میشم فقط میخوام سریعتر کارم تموم بشه و به سرعت به خونه برگردم بخاطر همین خیلی فکر نمیکنم که آیا لباس مناسبی برام هست یا نه
    دو روز قبل چون فکر میکردم قراره با اون دختر روبرو بشم با چه شوق و ذوقی رفتم و لباس جدید خریدم. با اینکه پول زیادی هم نداشتم اما از کسی قرض گرفتم... :(

8. 8 کاربر از پست مفید Lupin تشکرکرده اند .

ava48 (شنبه 14 اردیبهشت 92), barani (جمعه 13 اردیبهشت 92), meinoush (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), roze sepid (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), گیسو کمند (شنبه 21 شهریور 94), بهار.زندگی (جمعه 13 اردیبهشت 92), شمیم الزهرا (جمعه 13 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    اعتماد به نفستونو به خاطر زيبايي از دست نديد چون تمام خوبيهايي كه يك دختر توپسر ميبينه به زيبايي ظاهري ربط نداره.من دوتا پسر كه يكيشون فاميل وديگري از اقوام دوستم بود ميشناسم كه به معناي واقعي كلمه زشت بودن اما هر دوشون همسر زيبا ومهربون نصيبشون شد چون اولا به خاطر زشت بودنشون اخلاق خوبشونو كنار نزاشتن دومابه هركس كه ميشد مهربوني ميكردن.همه ميگفتن كي به اين زشت زن ميده؟اما باور كنيد اونقد بامحبت ومهربونو با ايمان بود كه همه براي ازدواجش دست به كار شدن.الانم تو فاميل تكن.خودش ميدونست زشته اما ميرفت جلو آينه وميگفت خدايا ازت ممنونم كه منو اين شكلي خلق كردي.دوست داشتني وزيبا.برادراش زيبا بودن بهش ميگفتن جوجه اردك زشت.اونم بيشتر ازخودش تعريف ميكرد.اون به خاطر زشتيش خداروفراموش نكرد كلي كتاب ميخوندواطلاعاتش ازهر چيزي مثل يك فرد تحصيلكرده بود درصورتي كه تا سيكل بيشتر نخونده بود.من خودم همچين آدمي روبراي ازدواج ميپسندم چون به باطن آدما بيشتر از ظاهرشون اهميت ميدم.

10. 7 کاربر از پست مفید roze sepid تشکرکرده اند .

ava48 (شنبه 14 اردیبهشت 92), barani (جمعه 13 اردیبهشت 92), Lupin (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), meinoush (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    چرا فکر می کنی زیبایی و زشتی آدما تا این حد تو زندگیشون تاثیر داره ؟؟؟
    انکار نمی کنم که آدمهایی که اولین بار آدم رو می بینن اول از همه به ظاهر نگاه می کنن و در مورد اون فکر می کنن. اما به مرور که با آدما ارتباط برقرار می کنیم ، زشتی و زیبایی طرفمون (هر دو ) برامون عادی میشه و دیگه کم کم به چشممون نمیاد . یعنی اون یه فرد کاملا عادی میشه برامون.
    حالا شما هی بشین تو خونه و بترس از اینکه با کسی روبرو بشی . که چی ؟ که مبادا کسی تو دلش به خاطر ظاهر تو بهت بخنده !!! هنوز جامعه انقدرا هم کثیف نشده. هنوز انقدرا هم آدما بی وجدان نشدن . برادر عزیز تو فقط می ترسی . همین !
    چطور رفتی مدرسه و درس خوندی و به اینجایی که هستی رسیدی ؟ آیا اون موقع چهره ات فرق داشت ؟ چرا از دانشگاه انصراف دادی آخه ؟ با همه مردم این دنیا قرار نیست زندگی کنیم. عده کثیری از مردم می تونن دوستان ما باشن . بدون اینکه ظاهر ما به هم شبیه باشه . آیا تو دوران مدرسه ات هیچ دوستی نداشتی ؟
    مشکل تو اینه که این موضوع رو برای خودت بزرگ کردی. و روز به روز بزرگتر میشی و مشکلت رو با خودت بزرگتر می کنی .
    به نظر من به هیچ پزشکی برای زیبایی نیاز نداری.
    باید بری پیش یه مشاور. تو فقط اعتماد به نفست رو از دست دادی.
    به خدا هیچ کسی نمیاد اون قدر هم به ظاهر توجه کنه که تو مثلا وارد مغازه ای میشی و می ترسی مشتری دیگه ای بیاد . خب بیاد !!! ببین من قبلا هم اینجا به دوستی این حرف رو زدم. ما مسئول افکار خودمون هستیم ، نه دیگران. تو آفریده خدایی . بذار هر کسی هر فکری دلش میخواد بکنه و خودش بدونه و خدای خودش. ولی شک ندارم انقدرا هم که تو میگی بد فکر نمی کنن.
    یه ماجرایی رو میگم. توی دانشگاهمون یه آقایی داشتیم که قدش قسم می خورم بیشتر از 140 سانت نبودو وزنش هم شاید نهایتا 40 کیلوگرم بود. اصلا هم ظاهر خوبی نداشت. اون یه ترم بعد ما اومد دانشگاه. روز اول که این آقا رو دیدم تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود : "چقدر ریزه میزه "
    همین و قسم می خورم همین. هرگز پیش نیومد در موردش تو کلاس حرفی زده بشه ، یا حتی بعد از اون هرگز پیش نیومد بهش فکر کنم.
    اما اون درسش رو می خوند و به شدت فعال بود. مسئولیت انجمن دانشگاه رو به عهده گرفته بود و روزانه با صدهها دانشجو و استاد ارتباط داشت. دوستان خیلی صمیمی ای داشت. من هرگز پیش نیومده بود که درباره اش فکر کنم. الان چند سالی از فارغ التحصیلیم می گذره و بازهم هرگز به یادش نیفتاده بودم. از ظهر تاپیکت رو خوندم و دارم تصور می کنم که ممکنه چه شکلی باشی . تا اینکه یه لحظه اون آقا رسید به ذهنم . ببین تو فقط برای خودت همه چیز رو بزرگ کردی. قسم می خورم این طوره . این مزهملات رو از ذهنت پاک کن.
    میگی صورتت موی کافی نداره . خب اونایی هم که دارن که می تراشن !!! یه نکته کوچولو و یواشکی : بین سیاستمدارامونم خیلی ها اینطورین ;) مگه ایرادی داره ؟
    خب عزیز دل همیشه صورتت رو با تیغ اصلاح کن. هم باعث میشه کم کم موهای صورتت بیشتر بشه و هم زخیم تر. برو یه آزمایش هورمونی هم بده . همه چی که با شک و تردید نمیشه . ببین مشکلت اگه هورمونی باشه ، با چند تا دارو حله . که ممکنه هم نباشه . چون خیلی ها اینطورن.
    میگی صورتت لاغره . غذا خوردی که چاق بشی ، نشدی !!!
    این نهایت تلاشت بوده دیگه ؟ آره ؟ پسر خوب این همه باشگاه رو برای چی ساختن ؟ پاشو همین امروز برو یه باشگاه ثبت نام کن. بگو از این رژیم های پر پروتئین (که از داروخونه باید خرید کنی ) بهت بده. نری یه وقت آمپول و اینا بگیریااااا . فقط تقویتی. خوب ورزش کن. مرتب باشگاه برو. اون وقت ببین صورتت پر میشه یا نه ؟ اندامت خوب میشه یا نه ؟
    مسلما میشه . ببین نشستی تو خونه و پسر به این هنرمندی آه و ناله می کنی. پاشو اون چیزایی که می تونی رو حل کن و اونایی که نمی تونی رو به خدا بسپار
    اتماد به نفست رو ببر بالا. وارد جامعه شو. برو باشگاه ثبت نام کن. لباسای خوب بگیر . تیپت رو بهتر کن. اگه بینی ات خیلی ناجوره یه جراحی کن. مدل موهات رو عوض کن. ببین کدوم بیشتر بهت میاد . اگه دوندونات ایرادی دارن خیلی راحت برطرف میشه . اونارو درست کن. و ......
    خیلی کارا می تونی انجام بدی . مهم اینه خودتو نبازی.
    راستی اینجا قبلا یه خانمی مشکلش رو نوشته بود. می دونی چی بود ؟
    با وجود زیبایی خیلی زیاد علاقه مند به پسری شده بود که صورتش در بچگی سوخته بود و گوشت های اضافه زیادی داشت . می گفت وقتی با هم میرن بیرون جلب توجه میشه . می خواست ببینه مناسبه ازدواج کنن یا نه . بگردی پست هاشو می تونی ببینی. می بینی که همه اولویت اولشون ظاهر نیست .
    پس خواهش می کنم دست از این افکار بردار و همین امروز شروع کن.
    عمر داره تند می گذره برادر من. دو روز دیگه چشم بزنی می بینی رفته و از جوونیت استفاده نکردی. حیفه . وارد جامعه شو .
    صورت زیبای ظاهر را چه سود ؟
    ای برادر صیرت زیبا بیار

- - - Updated - - -

,dvhda

12. 8 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

ariana_sh (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), ava48 (شنبه 14 اردیبهشت 92), barani (جمعه 13 اردیبهشت 92), Lupin (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), meinoush (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), sara 65 (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    آقا lupin فکر نمی کنید بهتر می بود که اول بیماریتون رو معالجه کنید بعد دنبال همسر باشید؟( البته اگه اون خانم رو برای دوستی می خواستید فقط موضوع فرق میکنه)
    درضمن اون خانم یا هر کس دیگه ای حق نداره اینجوری صحبت کنه،مگر اینکه ما بهش اجازه داده باشیم.شما دارید خودتون رو بخاطر ظاهرتون اینقد کوچیک می کنید که اجازه میدید مردم به خودشون حق بدن با شما هر طور صحبت کنن.پیش خودتون فکر کردید اصلا من زشتم که باشم، به کسی ارتباطی داره؟!!!!!!هر کی خوشش نمیاد بره سرشو بزنه تو دیوار!
    نمیخوام شعار بدم باطن زیبا و این حرفا نه،چون ظاهر برای هممون مهمه.ولی بقول دوستمون بخشی از این زیبایی به دست خودته.اینکه چقدر به خودت برسی.یه چهرت،به تیپت.
    شما بگرد یه لباس متناسب و شیک بپوش ببین چقدر زیباتر میشی،حتی اگه دست به صورتت نزنی.(منظورم بدون جراحی).لباس خیلی خیلی تو زیبایی وبدنبالش اعتماد به نفس تاثیر داره.
    راستی بینی بزرگ که یکی از ویژگی های ایرانی هاس!! اگه دقت کرده باشید اکثر ایرانی ها بینی کوچیکی ندارن!اگه فقط مشکل قیافتون فقط بینیه که خوبه! من پسرای زشت (زشت که میگم یعنی واقعاً زشتا!) می بینم با اعتماد به نفس!چه کارا که نمیکنه.
    هر آدمی، هر آدمی هرچقدرم زشت باشه، بالاخره به دل یه عده مردم میشینه.یه عده ازشون خوشش میاد.(که البته شخصیت خیلی خیلی مهمه، ما آدمای زیبایی می بینیم که وقتی باشون هم کلام میشیم نه تنها خوشمون نمیاد بلکه شاید بدمون هم بیاد، خودتون تجربه نکردید؟)
    شما بیرون که میری فقط آدم زیبا می بینی؟!!!!!!!!آدم زشت یا متوسط نمی بینی؟ اونم آقآاآ !!!!اگه نمی بینی بگید چه شهری هستید!!!!!!
    زندگیتون رو تعطیل کردید بخاطراینکه ظاهر زیبایی ندارید؟بخاطر اینکه شاید کسی خوشش نیاد؟یعنی انسان فقط با ظاهرش انسانه؟اگه زیبا باشه زندگی میکنه، اگه زشت جاش تو این دنیا نیست؟
    میدونی یکی از دلایل انتخاب من برای آواتارم همین موضوع موضوع بوده؟!!
    ولی در مورد بیماریتون باید هر طور شده پول جور کنید( حتی با قرض ) وپیش یه متخصص خوب برید.الان مهمترین موضوع همینه.امروز وفردا هم براش نکنید.از پدرتون بخواین کمکتون کنن.حتی اگه شده برید خارج از کشور برای درمان.هر چی پول دارید بذارید. جای پول میاد.البته اگه تلاش کنید وکار کنید.ببینید بهترین متخصصا تو این زمینه نظرشون درباره ریسک عمل چقده؟
    ببخشید طولانی شد!!!

14. 8 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), ava48 (شنبه 14 اردیبهشت 92), barani (جمعه 13 اردیبهشت 92), Lupin (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), meinoush (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), roze sepid (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    چرا فکر می کنی زیبایی و زشتی آدما تا این حد تو زندگیشون تاثیر داره ؟؟؟
    انکار نمی کنم که آدمهایی که اولین بار آدم رو می بینن اول از همه به ظاهر نگاه می کنن و در مورد اون فکر می کنن. اما به مرور که با آدما ارتباط برقرار می کنیم ، زشتی و زیبایی طرفمون (هر دو ) برامون عادی میشه و دیگه کم کم به چشممون نمیاد . یعنی اون یه فرد کاملا عادی میشه برامون.
    حالا شما هی بشین تو خونه و بترس از اینکه با کسی روبرو بشی . که چی ؟ که مبادا کسی تو دلش به خاطر ظاهر تو بهت بخنده !!! هنوز جامعه انقدرا هم کثیف نشده. هنوز انقدرا هم آدما بی وجدان نشدن . برادر عزیز تو فقط می ترسی . همین !
    چطور رفتی مدرسه و درس خوندی و به اینجایی که هستی رسیدی ؟ آیا اون موقع چهره ات فرق داشت ؟ چرا از دانشگاه انصراف دادی آخه ؟ با همه مردم این دنیا قرار نیست زندگی کنیم. عده کثیری از مردم می تونن دوستان ما باشن . بدون اینکه ظاهر ما به هم شبیه باشه . آیا تو دوران مدرسه ات هیچ دوستی نداشتی ؟
    مشکل تو اینه که این موضوع رو برای خودت بزرگ کردی. و روز به روز بزرگتر میشی و مشکلت رو با خودت بزرگتر می کنی .
    به نظر من به هیچ پزشکی برای زیبایی نیاز نداری.
    باید بری پیش یه مشاور. تو فقط اعتماد به نفست رو از دست دادی.
    به خدا هیچ کسی نمیاد اون قدر هم به ظاهر توجه کنه که تو مثلا وارد مغازه ای میشی و می ترسی مشتری دیگه ای بیاد . خب بیاد !!! ببین من قبلا هم اینجا به دوستی این حرف رو زدم. ما مسئول افکار خودمون هستیم ، نه دیگران. تو آفریده خدایی . بذار هر کسی هر فکری دلش میخواد بکنه و خودش بدونه و خدای خودش. ولی شک ندارم انقدرا هم که تو میگی بد فکر نمی کنن.
    یه ماجرایی رو میگم. توی دانشگاهمون یه آقایی داشتیم که قدش قسم می خورم بیشتر از 140 سانت نبودو وزنش هم شاید نهایتا 40 کیلوگرم بود. اصلا هم ظاهر خوبی نداشت. اون یه ترم بعد ما اومد دانشگاه. روز اول که این آقا رو دیدم تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود : "چقدر ریزه میزه "
    همین و قسم می خورم همین. هرگز پیش نیومد در موردش تو کلاس حرفی زده بشه ، یا حتی بعد از اون هرگز پیش نیومد بهش فکر کنم.
    اما اون درسش رو می خوند و به شدت فعال بود. مسئولیت انجمن دانشگاه رو به عهده گرفته بود و روزانه با صدهها دانشجو و استاد ارتباط داشت. دوستان خیلی صمیمی ای داشت. من هرگز پیش نیومده بود که درباره اش فکر کنم. الان چند سالی از فارغ التحصیلیم می گذره و بازهم هرگز به یادش نیفتاده بودم. از ظهر تاپیکت رو خوندم و دارم تصور می کنم که ممکنه چه شکلی باشی . تا اینکه یه لحظه اون آقا رسید به ذهنم . ببین تو فقط برای خودت همه چیز رو بزرگ کردی. قسم می خورم این طوره . این مزهملات رو از ذهنت پاک کن.
    میگی صورتت موی کافی نداره . خب اونایی هم که دارن که می تراشن !!! یه نکته کوچولو و یواشکی : بین سیاستمدارامونم خیلی ها اینطورین ;) مگه ایرادی داره ؟
    خب عزیز دل همیشه صورتت رو با تیغ اصلاح کن. هم باعث میشه کم کم موهای صورتت بیشتر بشه و هم زخیم تر. برو یه آزمایش هورمونی هم بده . همه چی که با شک و تردید نمیشه . ببین مشکلت اگه هورمونی باشه ، با چند تا دارو حله . که ممکنه هم نباشه . چون خیلی ها اینطورن.
    میگی صورتت لاغره . غذا خوردی که چاق بشی ، نشدی !!!
    این نهایت تلاشت بوده دیگه ؟ آره ؟ پسر خوب این همه باشگاه رو برای چی ساختن ؟ پاشو همین امروز برو یه باشگاه ثبت نام کن. بگو از این رژیم های پر پروتئین (که از داروخونه باید خرید کنی ) بهت بده. نری یه وقت آمپول و اینا بگیریااااا . فقط تقویتی. خوب ورزش کن. مرتب باشگاه برو. اون وقت ببین صورتت پر میشه یا نه ؟ اندامت خوب میشه یا نه ؟
    مسلما میشه . ببین نشستی تو خونه و پسر به این هنرمندی آه و ناله می کنی. پاشو اون چیزایی که می تونی رو حل کن و اونایی که نمی تونی رو به خدا بسپار
    اتماد به نفست رو ببر بالا. وارد جامعه شو. برو باشگاه ثبت نام کن. لباسای خوب بگیر . تیپت رو بهتر کن. اگه بینی ات خیلی ناجوره یه جراحی کن. مدل موهات رو عوض کن. ببین کدوم بیشتر بهت میاد . اگه دوندونات ایرادی دارن خیلی راحت برطرف میشه . اونارو درست کن. و ......
    خیلی کارا می تونی انجام بدی . مهم اینه خودتو نبازی.
    راستی اینجا قبلا یه خانمی مشکلش رو نوشته بود. می دونی چی بود ؟
    با وجود زیبایی خیلی زیاد علاقه مند به پسری شده بود که صورتش در بچگی سوخته بود و گوشت های اضافه زیادی داشت . می گفت وقتی با هم میرن بیرون جلب توجه میشه . می خواست ببینه مناسبه ازدواج کنن یا نه . بگردی پست هاشو می تونی ببینی. می بینی که همه اولویت اولشون ظاهر نیست .
    پس خواهش می کنم دست از این افکار بردار و همین امروز شروع کن.
    عمر داره تند می گذره برادر من. دو روز دیگه چشم بزنی می بینی رفته و از جوونیت استفاده نکردی. حیفه . وارد جامعه شو .
    صورت زیبای ظاهر را چه سود ؟
    ای برادر سیرت زیبا بیار

- - - Updated - - -

چرا امکان ویرایش رو برداشتن ؟ :(

- - - Updated - - -

برای شما هم همینطوره دوستان ؟

16. 5 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

Lupin (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), mahroo (جمعه 13 اردیبهشت 92), meinoush (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    سلام دوست من
    مطمئن باش بدبخت تر و مشکل دار از تو خیلی هست. توی این سایت تمام کسانی که میان همه مشکل دار هستند و برای رفع مشکلاتشون میان اینجا. خود منم یکی شون و مشکلات خاص خودمو دارم
    یه فیلم بهت پیشنهاد می کنم ببین خیلی بهت کمک می کنه و اطلاعات خیلی خوبی بهت میده. هم فیلم خیلی قشنگ و جذابیه (کمدی هست) و سرگرمت می کنه و هم دیدگاهت رو به روابط زناشویی و ارتباط با خانومها تغییر میده
    اسمش اصلی فیلم اینه:
    Deuce Bigalow: Male Gigolo

ترجمه فارسی فیلم هم تقریبا میشه دوس ژیگولو. ژیگولو به مردهای خیلی خوش تیپی و مانکنی می گن که از زن ها پول می گیرن که باشون سکس داشته باشن. فیلم اصلا صحنه -18 یا حتی -16 هم نداره. فیلمو باید به همون زبان انگلیسی سرچ کنی و دانلودش کنی و دوبله و اینا هم نشده
    عالیه فیلمش و دیدگاهت رو به روابط با جنس مخالف کاملا تغییر میده. حتما دانلود و تماشاش بکن
    موفق باشی

18. 3 کاربر از پست مفید بابک 1369 تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), Lupin (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    آقای لوپین عزیز، وضعیتی که توضیح دادی خیلی سخته. بقیه رو نمیدونم ولی من بهت حق میدم که از خدا هم متنفر بشی. بهرحال اگه واقع بین باشیم شما در وضعیت فوق العاده سختی قرار گرفتی که کارهایی که بقیه براحتی میتونن انجامشون بدن و اهدافی که تعیین میکنند براحتی بهش برسند شما خیلی سخت تر میتونید همون کارها رو انجام بدین و اهدافی که تعیین کردین رو بهش برسین. مگه اینکه اهدافتون رو جدای از اجتماع تعریف کنید، مثل همون کار برنامه نویسی، طراحی سایت،...
    یا اینکه روی خودتون کار کنید که دیگران و نظرشون رو از زندگی خودتون برای همیشه حذف کنید. زندگی کنید به خاطر خودتون.

20. کاربر روبرو از پست مفید toojih تشکرکرده است .

Lupin (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92)

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)