آقا lupin فکر نمی کنید بهتر می بود که اول بیماریتون رو معالجه کنید بعد دنبال همسر باشید؟( البته اگه اون خانم رو برای دوستی می خواستید فقط موضوع فرق میکنه)
درضمن اون خانم یا هر کس دیگه ای حق نداره اینجوری صحبت کنه،مگر اینکه ما بهش اجازه داده باشیم.شما دارید خودتون رو بخاطر ظاهرتون اینقد کوچیک می کنید که اجازه میدید مردم به خودشون حق بدن با شما هر طور صحبت کنن.پیش خودتون فکر کردید اصلا من زشتم که باشم، به کسی ارتباطی داره؟!!!!!!هر کی خوشش نمیاد بره سرشو بزنه تو دیوار!
نمیخوام شعار بدم باطن زیبا و این حرفا نه،چون ظاهر برای هممون مهمه.ولی بقول دوستمون بخشی از این زیبایی به دست خودته.اینکه چقدر به خودت برسی.یه چهرت،به تیپت.
شما بگرد یه لباس متناسب و شیک بپوش ببین چقدر زیباتر میشی،حتی اگه دست به صورتت نزنی.(منظورم بدون جراحی).لباس خیلی خیلی تو زیبایی وبدنبالش اعتماد به نفس تاثیر داره.
راستی بینی بزرگ که یکی از ویژگی های ایرانی هاس!! اگه دقت کرده باشید اکثر ایرانی ها بینی کوچیکی ندارن!اگه فقط مشکل قیافتون فقط بینیه که خوبه! من پسرای زشت (زشت که میگم یعنی واقعاً زشتا!) می بینم با اعتماد به نفس!چه کارا که نمیکنه.
هر آدمی، هر آدمی هرچقدرم زشت باشه، بالاخره به دل یه عده مردم میشینه.یه عده ازشون خوشش میاد.(که البته شخصیت خیلی خیلی مهمه، ما آدمای زیبایی می بینیم که وقتی باشون هم کلام میشیم نه تنها خوشمون نمیاد بلکه شاید بدمون هم بیاد، خودتون تجربه نکردید؟)
شما بیرون که میری فقط آدم زیبا می بینی؟!!!!!!!!آدم زشت یا متوسط نمی بینی؟ اونم آقآاآ !!!!اگه نمی بینی بگید چه شهری هستید!!!!!!
زندگیتون رو تعطیل کردید بخاطراینکه ظاهر زیبایی ندارید؟بخاطر اینکه شاید کسی خوشش نیاد؟یعنی انسان فقط با ظاهرش انسانه؟اگه زیبا باشه زندگی میکنه، اگه زشت جاش تو این دنیا نیست؟
میدونی یکی از دلایل انتخاب من برای آواتارم همین موضوع موضوع بوده؟!!
ولی در مورد بیماریتون باید هر طور شده پول جور کنید( حتی با قرض ) وپیش یه متخصص خوب برید.الان مهمترین موضوع همینه.امروز وفردا هم براش نکنید.از پدرتون بخواین کمکتون کنن.حتی اگه شده برید خارج از کشور برای درمان.هر چی پول دارید بذارید. جای پول میاد.البته اگه تلاش کنید وکار کنید.ببینید بهترین متخصصا تو این زمینه نظرشون درباره ریسک عمل چقده؟
ببخشید طولانی شد!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)