به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آبان 94 [ 22:07]
    سطح
    29
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    48

تشکرشده 100 در 45 پست

Array

افسردگی ناشی از بیکاری !

سلام
    تمام عمرمو صرف یادگیری کاری کردم که هیچی جز بدبختی برام نداشت .
    سلامتیم رو از دست دادم . اعتماد به نفسم رو پایین اورد . مانع درس خوندنم شد و...
    و تازه که استاد شده بودم و موقع بهره برداری رسیده بود به لطف تحریمها کلا تعطیل شد . نه آینده ای نه پس اندازی و...
    پس انداز ناچیزم هم دست خانوادس و بعید میدونم برگشتی در کار باشه چون وضعیت مالی خانواده فاجعه باره .
    کلی هدف ریز و درشت دارم . ولی پول ندارم . کار ندارم . کار دیگه ای بلد نیستم . پارتی هم ندارم.دیگه انرژی ای برام نمونده . رمق هیچ کاریو ندارم . چند ماهی میشه که عمرم بدون ذره ای پیشرفت سپری میشه . در طول این چند ماه هیچ کاری نکردم . نه تفریح نه کار نه ...با این مشغله ی ذهنی حال و حوصله ی درس خوندنم ندارم . مطمئنآ این ترم مشروطم .
    کلا داغونم . میخوام با سر برم تو دیوار . شبا خوابم نمیبره صبا هم اصلا دوست ندارم از خواب بیدار شم . خیلی زود عصبی میشم . مثلا با خوندن تاپیکهای همدردی بهم میریزم و وقتی میبینم مردم به چه چیزهایی مشکل میگن و زندگی خودم رو میبینم فقط حسرت میخورم .
    چه سختیهایی که نکشیدم .
    بگذریم .
    واقعا بهم ریختم . پول هم ندارم برم روانشناس . کارم از نصیحت و حرف و راهنمایی گذشته . اگر دارویی چیزی سراغ دارید که حداقل یک آرامش بهم بده معرفی کنید .

2. کاربر روبرو از پست مفید soheil2 تشکرکرده است .

meinoush (دوشنبه 02 اردیبهشت 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    دارویی سراغ ندارم راه حلی هم ندارم.
    می تونی دمنوش نعنا بگیری می گن تمرکزو بالا می بره. میخک هم انگار خوبه برای ارامش. بابونه هم باید خوب باشه. گل گاو زبان هم برای عصر خوبه که بهتر بخوابی. اما اینا رو نمی تونی زیاد هم بخوری. یه حدی داره خوردن این گیاها و زیاده روی نباید بکنی. مثلا دمنوش باشه می تونی نهایتا 3 تا در روز بخوری. اگه از عطاری بگیری نمی دونم چقدر می شه.
    خیلی حرص نخور. دوش اب گرم بگیر. ورزش سبک و نرمش روزانه برای کنترل اضطراب خوبه. همون اضطرابو اعصاب خوردی که نمی ذاره راحت بخوابی. اگه مشکل کمر و زانو نداری می تونی یه کفش خوب بپوشی که ضربه رو بگیره و نرم نرم هر روز بدوی. می تونی توی زمین نرم مثله خاک یا زمین بازی بچه ها بدوی.
    به تغذیه ات هم برس. میوه و لبنیات. مولتی ویتامین و ...

4. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

soheil2 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), کامران (دوشنبه 02 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    به همدردی خوش اومدی

خیلی از کارها نیاز به آموزش قبلی نداره و با کمی وقت و گذروندن چندماه به شکل کارآموزی مهارتهاش قابل اکتساب است. قویا توصیه میکنم سر ی کار(هرچند پره وقت) برید!کم کم که یادش بگیرید و کمی هم مزه درامدش بره زیر زبونتون کلی از این حالاتتون رفع میشه

در مورد دارو بگم که این داروها اکثرا اثرات زودگذر دارن و ممکنه وابستگیه دارویی بیارن. همچنین عوارض و .... پس توصیه میکنم اصلا سمتشون نرید. در موارد خیلی خاص با مشورت پزشک. جایی مثل تالار همدردی نمیتونه برای تجویز دارو جای مناسبی باشه. فقط گل گاو زبون که گیاهیه و مشکلی نداره. من خودم خیلی ازش نتیجه گرفتم. دوش آب گرم قبل از خواب و نوشیدن مایعات زیاد. عبادت خالصانه و با حضور قلب تر و توسل و توکل! خیلی کمکت میکنه

- - - Updated - - -

پستم با مینوش همزمان شد. داروهای گیاهی اون پست هم خوبن
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

6. کاربر روبرو از پست مفید کامران تشکرکرده است .

soheil2 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    سلام داداشمی فهمم چی می گی ؟ اگه بقیه هم به آدم نگن برو کار کن برا یه مرد سخته بشینه تو خونه و درآمدی نداشته باشه . نمی دونم چ رابطه ای بین جیب مردا و اعتماد بنفس شون هست ولی خیلی از آدمای این جامعه دارن بی پولی رو تجربه می کننمهارت تون رو نگفتین ک چیه . من هم مثل شما کلی از عمرم رو گذاشتم برای یاد گرفتن مهارتی ک دوستش دارم . شما می تونین تو کلاس های رایگان سازمان فنی و حرفه ای شرکت کنین و تو چند ماه یه حرفه جدید رو یاد بگیرین + مدرک معتبر سازمان فنی و حرفه ایبرای مهارت های خوب همیشه بازار کار هست نگران نباش چون فایده ای نداره . یه عمر هم بشینی غصه بخوری یکی نمیا دبگه پاشو بیا سر کار :)

8. 2 کاربر از پست مفید ahuman تشکرکرده اند .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    48

تشکرشده 100 در 45 پست

Array
    خیلی ممنون از راهنماییهاتون .

ببینید هر چیزی که با پول به دست بیاد قیدش رو بزنید . این روزها 1 وعده غذا رو هم از سر ناچاری میخوریم . اگر بدن جواب میداد مطمئنا بیخیال اون هم میشدیم . این ترم کلا قید دانشگاه رفتن رو زدم سر کرایه ماشینی که باید میدادم .
    با این وضعیت خوردن میوه و ویتامین و ... امکانپذیر نیست .
    من هر روز دنبال کارم ولی اکثر کارها فرسنگها با خونمون فاصله داره . حقوقش در حد 400-500 تومنه . ساعت کاریش 10-12 ساعته . باید روزانه 3-4 ساعتم توی راه باشم و یک سوم اون حقوق رو کرایه ماشین بدم . 16 ساعت در روز برای روزی 10 تومن
    کار خودم 8 ساعت بود روزی 50 تومن . مطمئنا اگر 5 روزدر هفته کار میکردم بیشتر از پولی که در 1 ماه با گارگری ساده میگیرم رو میگرفتم .
    کارم فنی بود و سخت و برای بدن مضر . من از چند ناحیه سلامتیم رو از دست دادم که اگر حساب کنم باید 3 برابر درآمدی که در این 20 سال داشتم رو خرج سلامتیم بکنم .
    بخوام با این وضعیت یه کار فنی دیگه برم و 12 ساعت هم کار کنم دیگه چیزی ازم نمیمونه .

خودم به اندازه ی کافی از این موضوع عذاب میکشم .صبا هم بابا و مادرم بلند میشن شروع میکنن به لیست کردن بدبختیا و غر زدن . این میگه پسر فلانی خونه خریده اون یکی میگه پسر فلانی ماشین خریده .تقریبا از ساعت 6 شروع میشه تا آخر شب . قبل از اینکه آدم از خواب بیدار بشه تمام بدبختیاش میاد جلوی چشمش . میرم بیرون ساعتها قدم میزنم برای اینکه یکم آرامش به دست بیارم و شب با پاهای خسته برمیگردم خونه .
    البته این کار امروز و یک ماهشون نیست . از اون موقع که چشم باز کردم با پسرهای کمتر از خودم مقایسه میشدم .در حالی که همیشه از طرف دیگران تحسین میشدم از طرف خونواده تحقیر شدم .

من فقط دنبال آرامشم .

10. کاربر روبرو از پست مفید soheil2 تشکرکرده است .

کامران (دوشنبه 02 اردیبهشت 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    اگه بین دوستات ادم بی ازار و خوش اخلاقی هست که انرژی مثبت بهت بده سعی کن ببینیش. حالا حتی هفته ای یه بار.
    حرص نخور. وقتی حرص می خوریم فقط حرص خوردیم. نه مشکلمون حل شده نه خوبی ای بهمون اضافه شده. پس بی فایده است.
    هر وقت شروع می کنن که بهت غر بزنن به خودت بگو اها الان وقت نشنیدنه. اصلا توجه نکن. حتی سعی نکن بفهمی که چی می گن اگه از فاصله حرف میزنن.
    خوب پسر فلانی که خونه خریده از کمکای خونوادشه! یا بابا مامانش براش خریدن یا کمک مالی بهش کردن یا اینکه حداقل روحیه اشو خوب کردن و خوشحال بوده غر به جونش نزدن!!
    ببین وضعیت مالیت می گی بده. پس این چای گیاهی ها رو می تونی از عطاری بخری. دمنوش گرونتره.
    وقتی حرص می خوری بیشتر به ویتامین نیاز داری! پس در مصرف حرص خوردن خیلی صرفه جویی کن!!
    ببین منم خیلی چیزا دارم توی گذشته که افسوس بخورم. و خیلی وقتا هم حواسم نیست افسوس می خورم. ولی واقعیت همینیه که هست. واقعیت اینه که گذشته گذشته و دستمون که نمی رسه بهش. اما الان مال خودمونه. اینده هم همین الاناست. پس به اینا فکر کن. سعیتو بکن. تلاشتو بکن اما اعصاب خودتو دیگه خورد نکن. با ادمایی که انرژیتو می گیرن زیاد همنشین نشو. در مورد خونوادت هم سعی کن وقتایی که نق می زنن ازشون دوری کنی که نشنوی. برو توی اتاقت یا برو همون راه برو یا برو بیرون اگه می تونی درس بخون یا هر چی. تو غذا نمی خوری. واسه بیکار بودنتم تحت فشاری. اصلا جا نداری که بذاری ناراحتت کنن. پس اونا نق می زنن بزنن. تو نذار نقی که از گوشت میاد وارد قلبت بشه و دل ازرده بشی. چون اون یه ذره انرژیتو واقعا نیاز داری که برای خودت بمونه.
    تا حد امکان به خورد و خوراکت برس. خواب کافی هم داشته باش.

- - - Updated - - -

راستی به جای اینکه به تحقیرای خونوادت فکر کنی خوب به تحسینای دیگران فکر کن تا احساست بهتر بشه.

- - - Updated - - -

درسای دانشگاهت هم بخون. خود دانشگاه هم می تونی بری بپرسی که کار هست برات یا نه. شاید اونجا هم بتونی کار پیدا کنی.

12. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

earth (چهارشنبه 25 اردیبهشت 92), soheil2 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), کامران (دوشنبه 02 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 12 مرداد 92 [ 20:45]
    سطح
    6
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 28 در 11 پست

Array
    دوست عزیز
    من نوشته شما رو خوندم
    خیلی ناراحتم که این حال رو دارید و شما رو کاملا درک میکنم
    اما هر چه در اعماق این موضوع بیشتر فرو برید همون قدر بیشتر و بیشتر عذاب خواهید کشید
    حتما برید و یا در دوره ای رایگان شرکت کنید و یا در هر کاری حتی با در امد خیلی کم
    این حداقل باعث میشه روحیه خودتون رو کمی به دست بیارید
    خیلی خیلی مراقب روحتون باشید

14. 3 کاربر از پست مفید nazafarin2013 تشکرکرده اند .

earth (چهارشنبه 25 اردیبهشت 92), soheil2 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), کامران (دوشنبه 02 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    [سلام دوست عزيز : نگفتي مهارتت در چه زمينه اي هست كه اين قدر خوب بوده شايد معرفي كردن آن خيلي پيشنهاد ها را از طرف دوستان به ذهن بيار ه و كاري را ايجاد كنه. قرار نيست همه چي هميشه بر وفق مراد باشه زندگي يعني همينها هم توشه قصد عجيب ندونستن اين شرايط هست نه مخالفت با راحتي و بي دغدغه بودن اما شما بايست به امهارت و موقعيت وتجربه فعلي ات بيشتر توجه كني قطعاً راحتتر از شروع قبلي است هيچوقت به چيزي كه از دست رفته فكر نكن چرا كه موقعيتهاي آينده ات را ازت ميگيرد كه چه بسا بهتر از چيزي باشد كه از دست رفته -- بيكار نمون به مناسبترين كار موجود مشغول شو در روند كار به كار مورد نظرت دست پيدا ميكني بجاي فكر كردن به فكر ديگران و انتقاد آنها، مشغول باش و كم و زياد بودن درآمد راحساب نكن مگر جايگزين بهتري داشته باشي .موفق باشي دوستم

- - - Updated - - -

سلام دوست عزيز : نگفتي مهارتت در چه زمينه اي هست كه اين قدر خوب بوده شايد معرفي كردن آن خيلي پيشنهاد ها را از طرف دوستان به ذهن بيار ه و كاري را ايجاد كنه. قرار نيست همه چي هميشه بر وفق مراد باشه زندگي يعني همينها هم توشه قصد عجيب ندونستن اين شرايط هست نه مخالفت با راحتي و بي دغدغه بودن اما شما بايست به امهارت و موقعيت وتجربه فعلي ات بيشتر توجه كني قطعاً راحتتر از شروع قبلي است هيچوقت به چيزي كه از دست رفته فكر نكن چرا كه موقعيتهاي آينده ات را ازت ميگيرد كه چه بسا بهتر از چيزي باشد كه از دست رفته -- بيكار نمون به مناسبترين كار موجود مشغول شو در روند كار به كار مورد نظرت دست پيدا ميكني بجاي فكر كردن به فكر ديگران و انتقاد آنها، مشغول باش و كم و زياد بودن درآمد راحساب نكن مگر جايگزين بهتري داشته باشي .موفق باشي دوستم

16. 2 کاربر از پست مفید حسين40 تشکرکرده اند .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    48

تشکرشده 100 در 45 پست

Array
    اگه بین دوستات ادم بی ازار و خوش اخلاقی هست که انرژی مثبت بهت بده سعی کن ببینیش. حالا حتی هفته ای یه بار.
    من به خاطر این که بیشتر مشغول کار بودم و از همون کودکی وارد محیط کاری ای که اکثرا بزرگسال بودن شدم دوست صمیمی ای ندارم . دوستام در حد سلام و علیک و احوال پرسی هستن .

هر وقت شروع می کنن که بهت غر بزنن به خودت بگو اها الان وقت نشنیدنه. اصلا توجه نکن. حتی سعی نکن بفهمی که چی می گن اگه از فاصله حرف میزنن.
    در اینکه همه ی اونهایی که برام مثال میزنن از صدقه سر خانوادشون به نون و نوا رسیدن شکی نیست ولی خودم میدونم که آدم موفقی نیستم .این عدم موفقیت میتونه بواسطه ی هر چیزی باشه . مشکلات خانوادگی -مالی -کم کاری خودم و... ولی نتیجش چیزیه که زندگی آیندمو میسازه و اون نتیجه باعث میشه من با علایقم بجنگم . سعی بیخیال بیخیال موسیقی -ورزش یا حتی کسی که بهش علاقه دارم بشم .
    پشیمونم . بخشی از این پشیمونی ناشی از کارهای اشتباه خودمه و بخشیش به واسطه ی اشتباهات پدر ومادرم .

حتما برید و یا در دوره ای رایگان شرکت کنید و یا در هر کاری حتی با در امد خیلی کم
    این روزا اکسیژن هم پولی شده . مراکز رایگان من سراغ ندارم . مخصوصا اگر آموزشی باشه .

نگفتي مهارتت در چه زمينه اي هست كه اين قدر خوب بوده
    مهارت من مربوط به یک شغل خاصه که عملا تعطیل شده . فکر نکنم گفتنش مشکلی رو حل کنه و ترجیح میدم نگم .

- - - Updated - - -

من به خاطر این که بیشتر مشغول کار بودم و از همون کودکی وارد محیط کاری ای که اکثرا بزرگسال بودن شدم دوست صمیمی ای ندارم . دوستام در حد سلام و علیک و احوال پرسی هستن .

در اینکه همه ی اونهایی که برام مثال میزنن از صدقه سر خانوادشون به نون و نوا رسیدن شکی نیست ولی خودم میدونم که آدم موفقی نیستم .این عدم موفقیت میتونه بواسطه ی هر چیزی باشه . مشکلات خانوادگی -مالی -کم کاری خودم و... ولی نتیجش چیزیه که زندگی آیندمو میسازه و اون نتیجه باعث میشه من با علایقم بجنگم . سعی کنم بیخیال موسیقی -ورزش یا حتی کسی که بهش علاقه دارم بشم .
    پشیمونم . بخشی از این پشیمونی ناشی از کارهای اشتباه خودمه و بخشیش به واسطه ی اشتباهات پدر ومادرم .

این روزا اکسیژن هم پولی شده . مراکز رایگان من سراغ ندارم . مخصوصا اگر آموزشی باشه .

نگفتي مهارتت در چه زمينه اي هست كه اين قدر خوب بوده
    مهارت من مربوط به یک شغل خاصه که عملا تعطیل شده . فکر نکنم گفتنش مشکلی رو حل کنه و ترجیح میدم نگم .

- - - Updated - - -

.

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 27 شهریور 94 [ 01:07]
    سطح
    66
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 291
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    49

تشکرشده 64 در 22 پست

Array
    سلام.
    ببين شرايطط رو درک مي کنم. وقتي از فاصله خونه تا محل کار حرف مي زني يا بي پولي مي فهمم چي مي گي.
    ببين به اين سايت سر بزن نیازمندی های تهران
    توش دنبال کار بگرد. ببين چون از نظر مالي در حال حاضر وضعيتت بحراني هست خيلي حالا فکر اين رو نکن که راهش دور نباشه يا درآمدش بالا باشه. مثلاً روزي 2 سه جا رو زنگ بزن يا نمي دونم اگه ايميل دارن اطلاعات مورد نياز رو براشون بفرست. اين جوري شانس کار پيدا کردن مي ره بالا.
    من خودم تازه يه کار پيدا کردم. تازه تقريباً 3 هفته هست دارم مي رم. خونمون هم جنوب شهره اونجا يوسف آباد. البته نمي شه گفت خيلي راهم دوره 1.5 تو راهم. صبح پاشدن سخته و شب که مي رسم خونه خسته و کوفته ام.
    کلاً چون تجربه کاري هم در اين زمينه ندارم خيلي در محيط بهم سخت مي گذره و استرس دارم ولي با خودم اين جوري تصور مي کنم که 1 سال به هر دليلي افتادم زندان (محل کارم رو زندان تصور مي کنم) ولي بالاخره بعد از 1 سال آزاد ميشم با کلي تجربه. به پولش هم که فکر مي کنم تحمل سختي هاش آسون تر ميشه. من 31 سالمه و فکر کنم بتوني تصور کني چقدر برام سخته از کوچيکتر از خودم حرف بشنوم ولي همه اينا رو تحمل مي کنم به اميد روزاي بهتر. روزايي که ياد اين مشکلات مي افتم و از اينکه باهاشون جنگيدم احساس غرور مي کنم.

خيلي مواظب خودت باش. اميدت رو هيچ وقت از دست نده. خدا بزرگه. ايشالا يه روز مي ياي همينجا و خبراي خوش ميدي.

19. 2 کاربر از پست مفید hello تشکرکرده اند .

sara 65 (یکشنبه 15 اردیبهشت 92), soheil2 (شنبه 14 اردیبهشت 92)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)