به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 92 [ 14:05]
    سطح
    1
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

نداشتن توانایی تصمیم گیری

سلام
    من یک مشکل خیلی خیلی خیلی بزرگ توی زندگیم دارم و اونم اینه که نمی تونم در موارد مهم زندگیم تصمیم گیری کنم . مثلا اینکه تا چه مقطعی درس بخونم و دکترا واجبه خوندنش یا نه . از کی حتما باید کار داشته باشم و به کاری که دارم ادامه بدم یا کار رو بذارم برای بعد از تموم شدن درسم . دوست دختر داشته باشم یا نداشته باشم . کی زن بگیرم و با یک دختر مذهبی یا غیر مذهبی ازدواج کنم . زنی بگیرم که چند سال ازم کوچک تر باشه و بش بیشتر بتونم اعتماد کنم یا با کسی ازدواج کنم که تحصیل کرده باشه . به زنم همه چی رو در مورد گذشته و عقایدم بگم یا نگم .توی ایران زندگی کنم یا اینکه از ایران مهاجرت کنم و هزار تا سوال دیگه

خیلی خواستم برای این سوال ها جواب درست حسابی پیدا کنم . یک موقع هایی می گم مثلا اون نوع زندگی بهتره اما چند وقت بدش نظرم عوض می شه .خیلی گیجم و تکلیف خودم رو نمی دونم . فکر نکنم هیچی از این بدتر باشه که آدم تکلیف خودش و آیندش رو ندونه

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 مهر 97 [ 12:10]
    سطح
    46
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 23 در 16 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gharibeh نمایش پست ها
    سلام
    من یک مشکل خیلی خیلی خیلی بزرگ توی زندگیم دارم و اونم اینه که نمی تونم در موارد مهم زندگیم تصمیم گیری کنم . مثلا اینکه تا چه مقطعی درس بخونم و دکترا واجبه خوندنش یا نه . از کی حتما باید کار داشته باشم و به کاری که دارم ادامه بدم یا کار رو بذارم برای بعد از تموم شدن درسم . دوست دختر داشته باشم یا نداشته باشم . کی زن بگیرم و با یک دختر مذهبی یا غیر مذهبی ازدواج کنم . زنی بگیرم که چند سال ازم کوچک تر باشه و بش بیشتر بتونم اعتماد کنم یا با کسی ازدواج کنم که تحصیل کرده باشه . به زنم همه چی رو در مورد گذشته و عقایدم بگم یا نگم .توی ایران زندگی کنم یا اینکه از ایران مهاجرت کنم و هزار تا سوال دیگه

خیلی خواستم برای این سوال ها جواب درست حسابی پیدا کنم . یک موقع هایی می گم مثلا اون نوع زندگی بهتره اما چند وقت بدش نظرم عوض می شه .خیلی گیجم و تکلیف خودم رو نمی دونم . فکر نکنم هیچی از این بدتر باشه که آدم تکلیف خودش و آیندش رو ندونه
    سلام دوست عزیز
    تصمیم های زندگی نشات گرفته از عقاید ماست ... اینی که میگی تو تصمیم های به این بزرگی دودل هستی به نظر من به خاطر این هستش که هنوز عقایدت محکم و ثابت نشدند فرضا تو اگر آدم مذهبی باشه و عقیدت براین باور باشه که مذهبی زندگی کردن راه درست تری هستش خب مسلما به عنوان همسر هم همچین گزینه ای رو میخوای ... خیلی از مسائل هم با مشورت کردن با افرادی که صاحب نظرن کاملا حل میشن مثلا مشورت کردن با کسانی که تو رشته تحصیلیت تا دکتری خوندن یا کسی که از ایران مهاجرت کرده باشه یا بالعکس کسی که امکانات مهاجرت رو داشته ولی موندن رو ترجیح داده
    راهکارت تحقیق هست و تحقیق

3. کاربر روبرو از پست مفید yalda89 تشکرکرده است .

gharibeh (شنبه 31 فروردین 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    یلدا ۸۹ من تا جایی که تونستم و به نظرم کافی بوده در مورد مسایل مهم زندگیم تحقیق کردم . البته هیچ وقتم نمی تونم ادعا کنم که دیگه همه چیز رو می دونم .
    ولی یک موقع هایی تو دو راهی هایی می افتم که تصمیم گیری برام سخته . هر راهی که انتخاب کنم با اینکه مزایایی داره ولی مشکلاتی رو هم داره که نمی تونم اون ها رو نادیده بگیرم . برای همین تصمیم گیری خیلی سخت می شه .می مونم که راه آسون تر رو انتخاب کنم یا راهی که درست تره و مشکلات زیادی رو داره .

من خیلی از خانواده ام در زندگی ام تاثیر پذیر نیودم و دنبال این بودم که خودم راه خودم رو پیدا کنم . دوستام و کسایی که باشون در ارتباط هستم دارای تفاوت هایی خیلی زیادی هستند اما من از مرزبندی خیلی خوشم نمی یاد و حتی نمی تونم خودم رو جزو یک گروه خاص در جامعه بدونم . با آدم هایی سروکار دارم که رفتار ها و باور های خیلی متضادی دارند اما همشون به نظرم انسان های خوب و قابل احترامی هستند و رفتار هاشون هم می تونه با توجه به موقعیتی که درش هستند درست باشه . این هم یکی از عواملی هست که تصمیم گیری رو برای آیندم سخت می کنه .

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array
    شاید از هر کدوم از اینها اطلاعات نداری .
    مثلا نمی دونی دوست دخنر داشتن چه ضررهایی داره .
    مثلا نمی دونی آیا در کنار دکترا خوندن چه مقدار می تونی درامد داشته باشی.

شاید همه اینها داره نشون میده شما در بطن جامعه نیستین . شایدها

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    امید۶۵ این طوری نیست که اطلاعات کمی در مورد موضوعاتی که اینجا مطرح کردم داشته باشم . برای مثال می دونم چه مشکلاتی دوست دختر داشتن داره و می تونه در آینده برای انسان ایجاد کنه . توی سایت ها در موردش خوندم و از روابطی که دوستام یا حتی خودم داشتم این چیزا رو فهمیدم . اما اگه هزار تا دلیل بتونم برای نداشتن دوست دختر بگم از اون طرف هزار تا دلیل برای داشتن این دوستی ها و لزومش برای انسان می دونم و خودم تجربشون کردم . آدم هایی رو می شناسم که این روابط رو تجربه می کنند و موفق هستند و آدم هایی رو که سمت این کارا نمی رند و اون ها از زندگی شون راضی هستند . خودمم گاه به گاهی می رم سراغ این دوستی ها اما خیلی دنبال این کارا نیستم . دقیقا نمی دونم داشته باشم بهتره یا نداشته باشم . از این دست موضوعات توی زندگیم زیاده و من نمی تونم تکلیفم رو مشخص کنم .

شاید دلیل مشکل من اطلاعات بیش از حد درباره ی یک موضوع یا نزدیک بودن به گروه های مختلف در جامعه باشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)