به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 تیر 93 [ 16:36]
    سطح
    22
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 188 در 61 پست

Array

اهمیت زیبایی در انتخاب همسر

سلام دوستان
    راستش من یک مشکلی دارم که بد جور منو آراز میده. اونم اینکه روز به روز دارم ناخواست سخت گیر تر میشم روی ظاهر.
    خیلی وقتا میگم به خودم بابا خودتو تو آینه ببین !:mad: ولی باز وقتی میرم فیس بوک از هر 10 تا عکس که می بینم دوستای خانمم میذارن شاید 2-3 تاش واقعاً به دلم میشینه.
    اصلاً همین باعث شده که اینجا ازدواج نکنم. خیلی از دوستام هینجا ازدواج می کنن. اما من با این سخت گیری که روی ظاهر دارم اینجا به اون صورت گزینه ای ندارم. حتی ایران هم که برم باز احتمالاً باید از تو آشنایان بگم واسم کسی پیدا کنند که به دلم بشینه و لذا احتمالاً تحصیلاتی که به درد اینجا بخوره رو باید بی خیال شم. تازه از اینم می ترسم. میگم من اگه یه دختر بگیرم که مثلاً چندین برابر من زیباتر باشه که فردا میاد و به محض گرفتن گرین کارت منو ول می کنه !
    ببخشید خیلی درهم برهم گفتم.
    خلاصه کنم. من در عین حالی که خودم خیلی ظاهر مناسبی ندارم شدیداً دارم سخت گیر میشم رو ظاهر. اولا چطور میتونم اینو کنترل کنم؟
    ثانیاً آیا اینکه اگه با کسی ازدواج کنم که اینقد زیبا باشه که به دلم بشینه و بیاد اینجا و گرین کارت بگیره و تحصیلات هم کسب کنه، با من خواهد ماند؟ خواهرم بهم میگه دختر های ایرانی نجیب هستند و وفادار ، اما هر چی به رفتنم به ایران نزدیک تر میشم ترسم هم بیشتر میشه.
    می دونم زیبایی عادی میشه و نباید ملاک مهمی باشه اما من تا به دلم نشینه حداقل الان انگیزه ای ندارم که بخوام اقدامی بکنم.
    حتی خانواده بهم میگن خانمت تحصیلات داشته باشه من میگم واسه من ظاهر مهم تره، تحصیلات بعداً کسب میشه ولی ظاهر نه. از بس افراط می کنم حتی مادرم بعضی وقتا بهم میگه زیادی ظاهر واست پر رنگ هست ولی چه کنم که تازه روز به روز واسم مهم ترم میشه.
    راستی من الان 26 سالمه.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 مرداد 92 [ 22:10]
    سطح
    18
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    764

تشکرشده 717 در 175 پست

Array
    سلام mosbatfekrkon
    به نظر من چون شما خودتون رو محدود کردین به یک شیوه انتخاب،حساس شدین.شاید اگه روشتون رو عوض کنید حساسیتتون هم کمتر بشه.
    به منم اگه بگن یه لباس که میخوای برا خودت بخری اول فقط و فقط رنگش رو انتخاب کن بدون اینکه مدل و جنسش رو بدونی.من سعی میکنم رنگی که انتخاب میکنم نود و نه درصد بهم بیاد که اگه یه وقت جنس و طرحش مناسب نبود بازم انتخاب خوبی باشه.
    بهتر نیست خودتون رو در شرایطی قرار بدین که مثلا غیر از عکس طرز حرف زدن و بقیه فاکتورایی که براتون مهمه هم تا جائیکه ممکنه با هم ببینین تا بعد از خودتون بپرسین به دلم نشست؟ازش خوشم اومد یا نه؟
    در مورد طرف مقابلتون هم اگر شما فرد مورد نظرشون باشین دلیل نداره ترکتون کنه،اگرم بخواد به دلیلی خلاف میل واقعیش شمارو قبول کنه میتونه هرچیزی باشه مثل ظاهر یا اخلاق یا هر چی.شما در مورد خودتون اول باید مطمئن شین که معیاراتونو داشته باشه اونم ازطرف خودش شمارو بررسی کنه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mosbatfekrkon نمایش پست ها
    احتمالاً تحصیلاتی که به درد اینجا بخوره رو باید بی خیال شم.
    غیر از تحصیلات از معیار دیگه ای هم حاضرید بگذرید به خاطر معیار زیبایی؟
    اگر روزي...
    محبت كردي بي منت٬لذت بردي بي گناه٬بخشيدي بي شرط٬
    بدان آن روز واقعا زندگي كرده اي.

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    سلام برادر عزیزم،
    ظاهر زیبا یکی از معیارهای ازدواجه و نمی شه انکارش کرد و با هیچ ارزش دیگری قابل مقایسه نیست، نمی شه گفت طرف تحصیلات داره اما زیبا نیست! ربطی به هم ندارند!! اما فیس بوک ملاک نیست... زیبایی ارزشی ذاتی و موهبتی الهی است! دقت کنید که زیبایی آرایش زیبا نیست و با جراحی پلاستیک و آرایش خوب، خیلی از افراد قابلیت زیبا شدن رو دارند
    و البته همه افراد کامل نیستند!
    معیارهاتون متاسفانه برای ازدواج به هیچ وجه کامل نیست... کمی روی خودتون کار کنید و خودتون رو بهتر بشناسید
    شما تا زمانی که سایز خودتون رو ندونید نمی تونید لباس مناسبی برای خودتون پیدا کنید... شاید لباس زیبایی بخرید اما یا تنگه! یا بسیار بزرگ! حالا باید چه کنید؟ برید لباسها رو بررسی کنید یا سایز لباسها رو؟ هیچ کدوم!!! شما باید سایز خودتون رو بدونید!
    پس اول خودتون رو بشناسید

4. 12 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), mohammad6599 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), sanjab (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), sara 65 (شنبه 31 فروردین 92), saraamini (دوشنبه 23 اردیبهشت 92), she (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 23 اردیبهشت 92), ویدا@ (شنبه 31 فروردین 92), zendegiye movafagh (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (شنبه 31 فروردین 92), سنجاب بازیگوش (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), شیدا. (شنبه 31 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 02:46]
    سطح
    28
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 91 در 52 پست

Array
    من فکر میکنم شما ازکمبود اعتماد به نفس رنج میبری بنا براین با انتخاب یک زن زیبا می خوای همه ی توجه ها و حسادت ها و تحسین ها رو به خودت جلب کنی و این که مردم بگن پس حتما این یه چیزی داشته که یه زن زیبا حاضر شده باهاش ازدواج کنه و این جوری خلا روحی و روانیت رو ارضا کنی . من حدس میزنم شما تا حالا با زنی رابطه نداشتی و گر نه میدونستی که یک رابطه ی شاد به این نیست که آدم زنش مثل عروسک باشه .. البته من منکر ظاهر خوب نیستم چون یه ظاهر زشت هیچ وقت در نظرت زیبا نمیشه . فقط اینو میخوام بگم که این وسواسی که داری بی دلیل نیست و ریشه در چیزی داره که شاید خودت بهتر بدونی ریشش به کجا بر میگرده .

6. 3 کاربر از پست مفید خانوم تشکرکرده اند .

فرشته اردیبهشت (دوشنبه 23 اردیبهشت 92), میشل (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), yasiiiii (یکشنبه 08 اردیبهشت 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 تیر 93 [ 16:36]
    سطح
    22
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    تشکرها
    37

تشکرشده 188 در 61 پست

Array
    سلام yaaldaa
    راستش خوب آره من الان 26 سالمه اما هیچ وقت چیزی به عنوان دوست دختر تو زندگیم نداشتم. شاید یکی از دلایلش این باشه که می خوام تمام کمبود ها و رویاهام تو ازدواج محقق بشه. ضمناً برای انتخاب هم توی یک تاپیک جداگانه مطرح کردم که متاسفانه محدود هستم. از اینجا زن نمی گیرم چون پدر مادرم راضی نیستند و خودم هم فکر می کنم اختلاف فرهنگی داریم. از ایران هم نهایت بتونم 2-3 ماه برم که مطمئنا زمان زیادی نیست. الان هم دارن خانواده مواردی رو پیشنهاد می کنن که اگه مورد خوبی بود برم ایران واسه 2-3 ماه و ایشالله عقد کنم.
    در مورد ترک هم آره خوب می ترسم کسی واسه آمریکا منو بخواد و بعدش ترکم کنه. البته خواهرم میگه این مورد نگرانیت بیخوده. میگه اگه طرف خانواده دار باشه و از آشنایان باشه حتی اگه آمریکا هم تحریکش کرده باشه ولی به راحتی ازت جدا نخواهد شد.... ولی هنوز این ترس تو دلم هست...
    آره از اینکه خانواده پولدار داشته باشه یا خانوادش موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشن یا اینکه سنش از 22 سال بیشتر باشه ( من ترجیح می دم همسرم 3-6 سال ازم کوچکتر باشه) { خدایی وقتی فکر می کنم نمی تونم از اخلاق، نجابت ، اصالت خانوادگی و اعتقادات بگذرم}

سلام sci
    نه فیس بوک رو مثال زدم. میگم مثلاً عکس خیلی از دوستام رو که ازدواج کردن با خانم هاشونو می بینم میگم اگه من بودم نمی گرفتمش (البته موارد زیادی هم هست که پیش خودم میگم ماشالله خوشگل هم بوده عروس خانم )
    نه من اصلاً زیبایی تنها ملاکم نیست. مطمئناً به اخلاق و نجابت امهیت قائل هستم. به تناسب اعتقاداتم. مطمئنا نمی تونم با کسی که نماز نخونه زندگی کنم. ولی مشکل من اینه که دنبال شخصی هستم که هم اخلاق و نجابت داشته باشه هم زیبایی چند برابر خودم!!!
    مواردی بوده که خواهرم گفته و کلی از ظاهر دختر تعریف کرده اما من گفتم نه مناسب من نیست. ولی موارد زیادی هم بوده که همه اون ویژگی های اخلاقی رو داشته به استثنای ظاهر خوب که من بازم گفتم نه.
    یه مورد مثلاً هم خودم خیلی خانوادشو دوست دارم هم خیلی مومن و نجیب و اصیل هستند و واقعاً هم دوست دارند اگه من پیشنهاد بدم (خواهرم میگفت) اما من چون دختر خانم خیلی لاغر بود ( ببخشیدا منظورم اینه که اندام زنانه شون درشت نبود) گفتم نه.
    بذارید یه جور دیگه بگم. واسه من 3 ملاک خیلی مهمه و اگه نباشه حتی اگه همه چی هم عالی باشه بازم نمیشه: نجابت،زیبایی و اخلاق

سلام خانوم
    راستش واقعاً فکر کنم درست می گی. آره فکر کنم یکی ار دلایلش اینه . آره خوب من چون خودم خیلی خوش تیپ نیستم اععتماد به نفس ندارم. حتی فکر می کنم که اگه یه روز از یه دختر زیبا خواستگاری کنم اگه جواب مثبت بده واسه موقعیتم احتمالا میده. دوران کودکیم هم خیلی تحقر می شدم. خیلی از دوستام واسه عینک داشتنم مسخرم می کردن. شاید اون خلا ها همرام هست . فکر کنم 20 بار متن پاسخت رو خوندم. شاید 70% زیبایی رو واسم خودم بخوام که از زنم لذت ببرم ولی 30% رو واسه حرف بقیه می خوام. دقیقاً هم واسه این که بگن چقد ماشالله خانمش خوشگله :( آره من هیچ وقت رابطه ای تحت عنوان دوست دختری نداشتم. یکبار تصمیم گرفتم همینجا با یه دختر آمریکایی دوست بشم به صورت رابطه دوست پسر دختری واسه یه مدت اما از 4 چیز ترسیدم: گناهش، وابسته شدن مخصوصاً که میگن اولین رابطه جنسی وابستگی میاره ، بیماری های جنسی احتمالی ، و اینکه بتونم اگه یه روز خانمم ازم پرسید من چندمین کسیم که در آغوش تو میخوابه با آرامش بگم اولین !

فکر کنم سوء تفاهم ایجاد کردم. من اینطور نیستم که فقط به زیبایی فکر کنم. حتی تحصیلات رو هم که صرف نظر می کنم به شرطی هست که طرف اونقد استعداد داشته باشه که اینجا لیسانسش رو بگیره ولی به لیسانس قانع هستم.
    مشکل من در واقع دوتاست.
    1) اینکه نمی خوام کفویت رو در ظاهر قبول کنم. بعد هم اینطور توجیه می کنم واسه خودم که من موقعیت اجتماعی و شغلی خوبی دارم اونم اگه خیلیم زیبا باشه میشیم مساوی !:mad: واسه همین می ترسم که اگه بعد چند سال اونم موقعیتش خوب بشه ( که خودم میخوام که بشه) ترکم نکنه
    2) اینکه اگه طرف زیبایی چشمگیری نداشته باشه اصلا به بقیه مسائل فکر نمی کنم. فقط وقتی زیبایی قابل توجهی داشته باشه میرم سروقت اخلاق و ایمان و نجابت و .... من فکر می کنم این احتمالا باید اشتباه باشه که اولاً ظاهر رو اوکی کنم بعد بقیه رو. (نظر شما لطفاً)

8. کاربر روبرو از پست مفید Mosbatfekrkon تشکرکرده است .

میشل (یکشنبه 08 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array
    اینها همه برای اینه که تا حالا عاشق کسی نشدید و دارید دیگران رو براساس ذهنیتی که از بچگی از طریق داستانها(یا فیلمها) توی ذهن فرو کردند بررسی می کنید.
    البته نمی دونم چطوریه که بعضی ها عاشق می شن بعضی ها نمیشن ولی کلا عاشقی باعث میشه روح آدم لطیف تر بشه، گذشتش زیاد بشه و ایرادگیریش کم بشه.
    بقول معروفی...(که یادم نیست کی بود)
    هیچ کس در نظر ما کامل نیست مگر آنکه عاشق شویم.
    ...
    من به شما پیشنهاد میکنم از دور کسی رو قضاوت نکنید. بقول شاعر: هزار نکته در این کار و بار دلداریست.
    وقتی به کسی نزدیکتر بشید، انرژی های وجودش رو احساس کنید، ظرافتهای رفتاری یا گفتاریش رو می بینید شاید چشمتون به حقایق انسانها بازتر بشه. این جسم خاکی تنها بخش کوچکی از وجود ماست. اصل، روح آدمه که در بیشتر مواقع در هاله ای از ابهام گم میشه و شناختنش زمان می بره. اگر دختر خانمی کمی به دل شما نشست پیشقدم بشید و با اون به گفتگو بنشینید، شاید چیزهایی در اون ببینید که تا آخر عمر پای شمارو به اون زندگی بند کنه.

10. 2 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

mahdi24 (سه شنبه 03 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 آبان 92 [ 22:36]
    سطح
    8
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 14 در 9 پست

Array
    سلام دوست گرامی
    فکر می کنم یکی از مهم ترین مساله هایی که شما باهاش مواجهین اینه که یه دختری رو که از ایران ببرین چقدر رفتارش تغییر کنه و واقعا فکر می کنم سخته از روی رفتار کسی تو ایران که تجربه خارج از کشور زندگی کردن رو نداره بخواین حدس بزنین تو امریکا چطور رفتار می کنه. ممکنه کلا همه باورهای دینی که تو ایران داشته رو اونجا ببره زیر سوال. واقعا ممکنه فقط به خاطر شرایطتون کسی جواب مثبت بده یا اصلا مثل خیلی ها رویای زندگی اونجا رو داشته باشه ولی وقتی تو شرایطش قرار بگیره نظرش عوض شه. کم نیستن ایرانیای خارج نشینی که دچار افسردگی شدن. شما می خواین با یه دختر 20 تا نهایتا 23 سال ازدواج کنین. واقعا شخصیت تو این سن اونقدری تثبیت شده نیست. برادر منم تو همین سن ها رفت اروپا و الان هیچ شباهتی به اون آدمی که تو ایران بود نداره.
    در مورد ظاهر هم به حرف بقیه اینقدر اهمیت ندین. به دل خودتون بشینه نه تنها کافیه لازم هم هست. اما نه فقط تو برخورد اول. زیبایی مجموعه یک سری خصوصیت هاست که چند جلسه برخورد لازم داره تا نظر واقعیتون رو متوجه شین.

12. کاربر روبرو از پست مفید mozhan تشکرکرده است .

میشل (یکشنبه 08 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,663 در 1,930 پست

Array
    سلام
    به نظر من معیار اصلی ظاهریتو بذار همون اندام دلخواهت.چون اینجور که پیداست برات مهمه و اندام چیزیه که فرم اصلیش زیاد تغییر نمیکنه.درسته چاق و لاغر میشن اما تو فقط روی یه کم تغییر اندام زنانه میتونی حساب باز کنی.

اما زیبایی چیست؟
    بالهای صداقت یه مقاله گذاشته بود در مورد زیبایی همسر.بخونش.
    http://www.hamdardi.net/thread-22618.html#post208910

اما من به شخصه به عکس هیچ اعتقادی ندارم.اولا با فتوشاپ میشه دست کاریش کرد.دوما عکس اصلا نمیتونه خیلی حالتهای زیبایی رو مثل نمکی که چهره داره،شادی و...و لحن صحبت و رفتار و... رو نشون بده.

خدابیامرز خارپشت میگفت برای ملاک زیبایی انتخاب همسر دلم میخواد ببینم وقتی تعجب میکنه چه شکلی میشه،یا وقتی داره فکر میکنه،میخنده و...

واقعیت هم همینه..همه این جزئیات میتونه توی به دل نشستن موثر باشه.

تازه چندبار شده عکس خودتو ببینی و باورت نشه عکس توئه.هممون از این عکسا داریم که از خودمون میپرسیم این منم!

البته کلیت چهره رو نشون میده اما قاطعانه نمیشه نظر داد.

پس بذار اگه از کلیت ظاهر یه دختر خوشت اومد،یعنی اگه به نظرت عیب محسوسی نداشت باش معاشرت کن تا بقیه زیباییشم ببینی.(رفتار،شخصیت و...)

اینکه نمی خوام کفویت رو در ظاهر قبول کنم. بعد هم اینطور توجیه می کنم واسه خودم که من موقعیت اجتماعی و شغلی خوبی دارم اونم اگه خیلیم زیبا باشه میشیم مساوی !:mad: واسه همین می ترسم که اگه بعد چند سال اونم موقعیتش خوب بشه ( که خودم میخوام که بشه) ترکم نکنه
    کلا به چشم معامله نگاه میکنی.همین باعث میشه که بترسی.همین دید معامله گرایانه همیشه مضطربت میکنه که نکنه اگه موقعیت زنم از من بهتر بشه ترکم کنه.نکنه من یه موقعیتمو از دست بدم.اگه شکست خوردم نکنه ولم کنه بره.نکنه جذب مردی از من بالاتر بشه.....و این اضطراب ادامههههههه دارد.

البته حق دارید.چون زنت هم باید بترسه.نکنه باردار شدم زشت بشم ولم کنه بره.نکنه اگه شکسته شدم ترکم کنه.نکنه با خوشگلتر از من اشنا بشه

در نتیجه هیچ کدوم ارامش ندارید.ترس از دست دادن همدیگه رو دارید.کم کم بهم بی اعتماد میشید.بهم شک میکنید.بحث و درگیری پیش میاد.
    از طرفی فرزندتون یاد میگیره ملاک خوبی هر شخص ظاهرشه.قیافه و تحصیلات و...پس خودشو دوست نخواهد داشت.فقط دستاورداشو دوست خواهد داشت.

درصورتی که اگه تو خودتو دوست داشته باشی،به شخصیت خودت و همسرت توجه کنی و علاقه نشون بدی و همسری انتخاب کنی که اونم همینطور باشه دیگه نمیترسی.و باید بدونی یه چیزی بین همسران هست که باعث میشه تو سختی و شادی کنار هم باشن.اونم عشق و وفاداریه.که اینم یکی دیگه از قشنگیاس

برای ظاهر دوتا گزینه بذار...غیر قابل قبول.که دخترایین که نباید بهشون فکر کنی.
    قابل قبول.دخترایین که ظاهرشون قابل قبوله.حالا یکی 20،یکی16،یکی17
    بعد اینا رو از نظرهای دیگه بشناس.اینجوری میبینی اونی که توظاهر16 بود الان در کل برات 20میشه.

به ظاهر خودت هم برس.اراسته و مرتب باش.تا هم اعتماد به نفست بالاتر بره و هم زنت از تو لذت ببره

موفق باشی

14. 6 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), mohammad6599 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), sahand745 (یکشنبه 15 اردیبهشت 92), sci (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), she (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), میشل (یکشنبه 08 اردیبهشت 92)

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    چقدر خوب شد كه معيارهاتون رو گفتيد: نجابت،‌ زيبايي،‌ اخلاق! يا زيبايي،‌ نجابت ، اخلاق... به نظرم ترتيب اينها رو مشخص كنيد و بفرماييد هر كدوم اين واژه ها به چه معناست؟ چون بنظرم خيلي كلي است!
    در رابطه با فيس بوك،‌ يا حتي عكس افراد،‌ اصلا قضاوت نكنيد!
    راستي يه علامت خطر براي شما در مسير زندگيتون نصب مي كنم: "خطر مرگ رواني! به ويترين افراد اعتماد نكنيد!"

موفق باشيد

16. 7 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

mohammad6599 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), saraamini (دوشنبه 23 اردیبهشت 92), she (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), میشل (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), yaaldaa (سه شنبه 03 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,663 در 1,930 پست

Array
    یک نکته از فرمایشات گهربار بنده جا موند که بعلت ذیق:confused:(زیق) وقت نشد بگم.;)

درمورد صرفا معیار زیبایی جسمی (فیزیکی) یه راهنمایی بهت میکنم و اونم اینه که بهتره دنبال دختر خوش سلیقه باشی.بقول اقای sci
    با جراحی پلاستیک و آرایش خوب، خیلی از افراد قابلیت زیبا شدن رو دارند
    اما در عمل خیی وقتا این قابلیت بالفعل نمیشه.به نظر من نکته ای که وجه تمایز خیلی از دخترایی که زیبا به نظر میان و اونایی که معمولین هست بحث سلیقه است.جدا از امکانات مالی و پولی که خرج رخت و لباس و زیورالات و لوازم ارایشی میشه.بعضیا هرچقدم پول بهشون بدی بازم چیزایی میخرن که اصلا بهشون نمیاد.

یا مثلا مدل مو،ارایش...مو همون موئه رنگ چشم همونه.اندام همونه.اما یکی هنرمندانه موهاشو درست میکنه.با بودجه ای که داره خوش رنگترین و خوش فرمترین لباسارو میخره.دقت میکنه چی بهش میاد و چی نمیاد.تو ارایشم همینطور.وگرنه لوازم ارایشی همه یکیه.حالا با مارکای متفاوت.

اینا همه موثره.یه زن با سلیقه تو دکوراسیون خونش،تو غذاهایی که میپزه موفقه..تو همه چی.این زن پیر هم که بشه درسته شکسته میشه اما هنوز خوش سلیقه است.

تو که رو ظاهر حساسی خانومای خوش سلیقه برات مناسبن به شرط اینکه همونطور که گفتیم افراط نکنی تو این زمینه که شکست میخوری.

موفق باشی

18. 3 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), میشل (یکشنبه 08 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)