سلام
پسری هستم 25 ساله لیسانس
شش سال از شروع رابطه دوستی من با خانمی همسن خودم میگذره، شروع رابطه از طرف من فقط بخاطر سرگرمی و ... بود و از طرف خانم طبق معمول احساسات دخترونه...
همون اول بخاطر کم سن و ساده بودن خانم و البته خواست من به رابطه جنسی (بدون آسیب) کشیده شد و 2 سال ادامه داشت اما بعد از طرف خانوم رابطه جنسی قطع شد بخاطر بزرگتر و عاقل تر شدن ایشون... اما رابطه بخاطر عادت و وابستگی ایشون بصورت تلفنی و خیلی کم بیرون رفتن ادامه داشت. من همچنان وابسته نبودم و بخاطر سرگرمی و کمی هم عادت ادامه دادم...
بالاخره فکر می کنم گرفتار شدم! بعد از این همه مدت با شناختی که ازش بدست آوردم دیگه دلم نمیاد از دستش بدم، دختر خوبیه، عاقل و زیبا و خانواده دار و تحصیل کردست...
یه ندایی تو دلم میگه کی از این بهتر؟ با اینهمه شناخت با همین ازدواج کن دیگه... تا کی می خوای با یه نفر دیگه به اندازه این آشنا بشی و بشناسیش تا باهاش ازدواج کنی...
مشکل اول: این خواستن من خواستن واقعیته؟ روی عادت و ترس از عدم شناخت کافی همسر آینده که غیر از این خانوم باشه نیست؟ کافیه واسه ازدواج؟ ولش نکنم و مصرانه بخوامش تا شرایط ازدواجم فراهم بشه؟ (حداکثر 3 سال دیگه) خودم هنوز شک دارم می تونیم باهم خوشبخت بشیم یا نه؟ همون دودلی... اخلاقی که دارم احساسمو رک میگم، تا حالا میگفتم با هم ازدواج نمیکنیم! الان میگم بیا بهش فکر کنیم! شاید خوشبخت بشیما کی از ما بهتر؟ شک دارم میترسم نکنه خوشبخت نشیم! رک هم بهش می گم این شکو و اونم دودله مثل من... چطور مطمئن بشیم؟!
مشکل دوم: تغییر و علاقمند شدن من بعد از اینهمه مدت برای خانوم قابل باور نیست! بایدم نباشه وقتی هنوز خودم شک دارم!
این عدم باور باعث شده ایشون شدیدا حساس و شکاک بشن و کوچکترین کار من رو رو حساب اینکه دارم بخاطر بدست آوردن مجدد رابطه جنسی بازیش میدم بزارن! تقریبا مطمئنه که من دارم بهش خیانت میکنم و با کس دیگه هستم یا درآینده حتما خواهم بود!!! فقط چون نمیتونه ثابت کنه حرص میخوره و دنبال راهیه که بهش ثابت بشه!
همین عدم اعتماد باعث شده هرروز سر کوچکترین مسئله ای ناراحت بشه و قهر کنه و ساز جدایی سر بده! چیکار کنم؟! اگر ازدواج کنیم این حساسیت و شک فردا زندگی رو جهنم نمیکنه؟
البته اگر مشکل اول حل بشه اینو خودم حل میکنم، چون واقعا دنبال کس دیگه نیستم، بهش ثابت می کنم! به شرطی که مطمئن بشم مناسب ازدواج هستیم و می تونم خوشبختش کنم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)