سلام
بیمقدمه می رم سر اصل مطلب:
ریشه این مشکل برمی گرده به دوران کودکی بنده...جایی که از 6-7 سالگی با جنس مخالف دکتر بازی می کردم به حساب...
کلا تو بچگی خیلی به جنس مخالف وابسته بودم و همه اش از دخترا خوشم میومد تو بغل و دست و پاشون باشم...
تا 15 سالگی کلا چشم و گوشم بسته بود تا یکی از دوستام بهم فیلم پـورن داد و بعد اون بود که کارم شد این. اوایل هفته ای یه بار بود بعد شد هر چند شب یه بار موقع خواب...هی می رفتم تو نت و عکسای نامربوط می دیدم.
از 18 سالگی به بعد وضعم خیلی خراب شد و تا الان که دارم می رم تو 22 کلا رکورد ترکم 5 روز بوده الانم که فوقش یه روز بتونم تحمل کنم و اکثرا روزی 2 بار این کار رو می کنم...
تو این مدت وضع درس خوندنم گند خورد چون صب تا شب فکر و ذکرم جنس مخالف بود، می رفتم مدرسه پیش نارفیقم می گفتم از فیلم پـورن واسم بگو یا فیلم و عکس به این و اون می دادم...
علاوه به اینکه خودم روانشناسی خوندم و هیچ راه حلی پیدا نکردم پیش دو تا روانپزشک هم رفتم که قرص دادن هیچ اثری نداشت...قشنگ هم بهشون گفتم چمه.
اولی الانزاپین و کلونزپام داد که الانزاپین فقط خوابم رو درست می کرد (مشکل بی خوابیم دارم و با زدن خوابم می بره اغلب) و دومی هم کلوپرامین و هالوپریدول داد که اصلا هیچ تاثیر خاصی نداشتن... هر چی بهش گفتم من مشکلم خودارضاییه که داره روانیم می کنه گوش نداد و اینا رو واسه خاطر افسردگیم داد.
قبل از اینکه راه حل تکراری بگید خودم بگم به چه علت نمی تونم از راه حلاتون استفاده کنم:
راه حل رژیم غذایی: من لاغرم و 57 کیلوئم، چیزی نخورم می میرم و یه لیوان آب هم تحریکم می کنه از اونور.
راه حل دینی: من آگنوستیکم و از دین بیزارم، اگه بهش پناه ببرم بیزار تر می شم.
راه حل مثتب گرایی و فلسفی: من زندگی رو از دریچه رئالیسم می بینم و کاملا به این چیزا بی اعتقادم.
راه حل نرفتن سایت های پـورن: اینم هیچ سودی نداره چون نرمم فکرم هست.
راه حل ازدواج: پولش رو ندارم و عاشق کسیم نیستم، زن برام بی ارزشه کلا. فقط یکی رو دوست داشتم که 11 سال ازم بزرگتر بود و نمی شه باش ازدواج کنم.
راه حل رفتن پیش روانشناس و روانپزشک: روانشناس که خودم هستم تقریبا چون لیسانسش رو دارم و چیزیم پیدا نکردم (البته پیام نور خوندم و چیز زیادی دستگیرم نشد) در این مورد بدردم بخوره، روانپزشک هم رفتم پیش دو تا از بهترینا تغییری نکردم.
راه حل پناه بردن به جامعه: از لحاظ مذهب و شخصیت خودم رو کاملا منزوی از مردم می بینم و حالم ازشون بهم می خوره.
تا حالا هم رابطه با کسی نداشتم جز یه سری کارا که تو بچگی کردم.
خب ممنون می شم کمک کنید...
اینجا هم دوستم 400kg بهم معرفی کرد ضمنا.
علاقه مندی ها (Bookmarks)