نوشته اصلی توسط
sarkhorde
سلام پسر تو تنها نیستی. منم می تونم بگم خلق و خویی شبیه به تو دارم. بخاطر بی صداقتی از کارم استعفا دادم. 5-6 ماهی میشه. جالبه بدونی خیلی از غریبه ها شاید فکر می کردند اخراج شدم!!!! و من گاهی خیلی خیلی به اونها توضیح می دادم!!
در مورد حقوق دقیقاً رفتار تو رو دارم. دلیلی برای دروغ وجود نداره. اصلاً نگران نباش. کار خوبی می کنی. منم زیاد دیدم افرادی رو که خیلی بزرگتر از چیزی که هستند نشون می دن. و وقتی این رو می فهمی که دیگه دیر شده! یه پیشنهاد دارم سعی کن به آدمها زود دلبسته نشی. من متاسفانه این عیب رو دارم و اغلب پشیمون میشم!! الان زمانه ای شده که آدمها بسیار خودخواه و مغرور شدند! این رو از روی تجربه می گم. من یکسال از شما کوچیکترم و تحصیلاتم هم کارشناسی هست. اما این رو بعنوان یک نصیحت از من بپذیر برادر. سعی کن در انتخاب همسرت دقت کنی. چون اگر مثل من دلنازک باشی به سرعت سرخورده میشی.
خلاصه کلام اینکه: ویژگیهایی که داری نعمتهایی هستند که خیلیها از داشتن اونها محروم هستند. شاید این ویژگی ها در این دوره و زمانه به آدم حتی کمی لطمه بزنه! اما تو اصل قضیه و باطن ماجرا رو ببین. صداقت داشتن فی الذاته خوبه و وقتی می گی ساده هستی اما ساده لوح نه هیچ جای نگرانی باقی نمی مونه. یادت باشه که اگر تمام دنیا جمع شدند و کار اشتباه کردند و شما رو هم به کار اشتباه دعوت کردند شما کاری که درسته رو انجام بده حتی اگر فکر می کنی در ظاهر به ضررتون تمام بشه! چون خداوند همیشه اصل ماجرا رو می بینه و روزی که به حساب شما حسابرسی می کنه کاری به نظر دیران نخواهد داشت.
ببخشید که سرت رو در آوردم.
موفق باشی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)