به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 14 فروردین 92 [ 02:23]
    سطح
    1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    0
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

استمنا.افسردگی.کمک

با سلام خدمت دوستان عزیز
    بذارید از اول شروع کنم...از سال 4 دبستان خود ارضایی رو به طور نا خواسته یاد گرفتم(بدون اینکه از مسائل جنسی سر در بیارم).تا سالای 2 راهنمایی حتی اسم این کارو نمیدونستم اما زیاد انجامش میدادم.از اون سال به بعد بود که فهمیدم این کار گناه کبیرس و برای همین سعی کردم که کنارش بذارم، اما نمیتونستم.این موضوع تا سال پیش دانشگاهی ادامه داشت.
    کش دار شدن این موضوع و ناتوانایی من در ترک خود ار. باعث شد که من افسرده بشم، میپرسید چرا؟
    شکست خوردنای متعدد برای ترک این عمل و احساس گناهی که با من بود باعث میشد که روز به روز اعتماد به نفسم کمتر بشه. از طرفی چون استمنا آدمو از لحاظ روحی ارضا نمیکنه یه خلا عاطفی درونم ایجا شد.
    اختلافات و دعواهای والدینم که از بچگی بوده و هست باعث شد که حال من بیشتر بد بشه و بیشتر تو خودم فرو برم.
    به خاطر اینکه زیاد استمنا میکردم تمرکزم هم کم شده بود و همش تو فکر و خیالای س ک س ی بودم یا احساس گناه داشتم،برای همین نمیتونستم زیاد درس بخونم. نداشتن تمرکز بیشتر تو سال پیش دانشگاهی اعصابمو خورد میکرد چون فشار درسا خیلی زیاد بود. برای همین حالات افسردگیم تشدید شد. دو بار پیش روانپزشک رفتم اما روم نشد مشکل اصلیمو بگم و فقط از عدم تمرکزم صحبت کردم.
    سال پیش دانشگاهی گذشت و با کمک خدا رشته پزشکی قبول شدم.از تابستون همون سال(بعد از کنکور) تصمیم گرفتم که دوباره ترک کنم و اتفاقا نزدیکای یه سال تونستم تحمل کنم.
    چون تمرکز برای درس خوندن نداشتم به زور ترم اولو گذروندم اما وسطای ترم دو کم آوردم و درخواست مرخصی دادم. به خاطر مشکل درسی که پیدا کردم مادرم مشکل افسردگیمو تقریبا فهمید و گفت بریم پیش یه روانپزشک خوب.
    تو تابستون 91 تحت درمان بودم و حالمم یکم بهتر شده بود.ترم پیش رو به خوبی گذروندم و تمام درسارو پاس کرم اما تو تعطیلات بین دو ترم دوباره خودارضایی کردم(زیاد)
    دوباره مشکل تمرکز پیدا کردم(البته نمیدونم به خاطر خودارضایی هست یا نه). بعد از شروع ترم جدید تا حالا (یعنی یک ماه و نیم) بیشتر از 20 ساعت درس نخوندم. با خودم گفتم تو نوروز میخونم اما بخاطر اینکه تمرکز نداشتم هی مشغول کارای دیگه میشدمو مثلا میومدم پای اینترنت و همینجوری چرخ میزدم تا اینکه دوباره وسوسه شدم و سر از سایتای ناجور درآوردم. بخاطر خلا عاطفی حاصله از خود ارضایی بیشتر وقتا فکرای عشقولانه میکنم(البته عاشق کسی نیستم)...فکر میکنم شاید ازدواج باعث حل خیلی از مشکلاتم بشه اما موانع زیادی سر راهمه:همه مشکلات جوونای امروز + سنکم(20)+ افسردگی + از طرفی خودم به اون شخصیت و مردونگی و آرمانی که میخوام نرسیدم.

از زمانیکه تحت درمان هستم حالم خیلی بهتر شده ولی تا یه تنشی بوجود میاد(مثلا همین درس نخوندن) کلی بخودم بد و بیراه میگم و خودمو تحقیر میکنم و خلاصه میرم تو فاز افسردگی. یعنی افسردگیم به طور ریشه ای حل نشده.
    یه چیز دیگه اینکه خودم فکر میکنم مشکل اصلیم نداشتن تمرکزه نه خودارضایی، یعنی بیکار و علاف بودن باعث میشه که به فکرای بد بیفتم و گناه کنم.
    از شما ممنونم که به حرف دلای من گوش دادید ، حرفایی که تا حالا نتونستم به هیشکی بزنم.
    منتظر کمکا ونظرات شما هستم.........

2. 3 کاربر از پست مفید صالح_م تشکرکرده اند .

roze sepid (شنبه 10 فروردین 92), میشل (دوشنبه 12 فروردین 92), خانوم مجرد (سه شنبه 19 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 فروردین 92 [ 00:41]
    سطح
    1
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    تشکرها
    0

تشکرشده 30 در 21 پست

Array
    سلام عزیزم. خوب هستی منم 22 سالمه دقیقا میدونم چی میگی ... شما مرد شدی و نیاز جنسیت بالا رفته ولی عزیزم راهش خود ارضایی نیس به دید گناه بهش نگاه نکن .. به دید ضرر به خودت بهش نگاه کن یکی از راهای ترکش اینه که تو جو سکسی قرار نگیری من از سوم ابتدایی تا دبیرستان اینکارو میکردم دبیرستان تقریبا روزی 7 مرتبه ... دقیقا میدونم چی میگی ... فقط باید از دیدن فیلم سایتو عکس سکسی خوودداری کنی بعد از یه مدت دیگه فکرای سکسی نمیکنی و بعد تموم میشه دوران ترکشم طولانیه شاید 2 الی سه سال چون تو چندین ساله داری این کارو میکنی توقع نداشته باش با یه سال همه چی تموم شه ... اینکه گفتم باید از دید ضرر بهش نگاه کنی چون خیلی ضرر داره تاثیرات روحیش بیشر از تاثیرات جسمیشه..حالا حتما ضرراتشو خودت میدونی دیگه... در اینکه تو از لحاظ عاطفی و جنسی باید ارضا بشی شکی نیس .. اگه نمیتونی خودتو کنترل کنی واقعا باید سکس داشته باشی.... این مشکل جامعه ماست که فرصت ازدواج از جوونا گرفته شده و اوضاع جامه (از لحاظ جنسی) افتضاح شده

4. کاربر روبرو از پست مفید mahmood777 تشکرکرده است .

میشل (دوشنبه 12 فروردین 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array
    سلام دوست عزیز.
    به همدردی خوش اومدی.

من با نظراتی که دوستان دادن موافق نیستم!
    فکر میکنم اولین قدم برای حل مشکلاتی که درگیرش هستی، ترک خ. ا. هست.
    این لینک رو ببین:

http://www.hamdardi.net/thread-26883.html

توی همین تاپیک، سایتی معرفی شده که به دردت میخوره:

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed65 نمایش پست ها
    سلام،

شما مراجعه کن به همان تالاری که گفتم: K.T.KH.E - صفحه سردر
    اونجا زمینه فعالیتشون همین مسئله هست و افرادی که در اونجا فعال هستند تجربه ترک دارند و می توانند به شما کمک کنند.

موفق باشی.
    از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
    ویرایش توسط دختر مهربون : یکشنبه 11 فروردین 92 در ساعت 00:41

6. 11 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

gelareh (دوشنبه 12 فروردین 92), hamed65 (دوشنبه 12 فروردین 92), Quick (سه شنبه 13 فروردین 92), rozaneh (یکشنبه 11 فروردین 92), فرشته مهربان (چهارشنبه 14 فروردین 92), یکی مثل شما (یکشنبه 11 فروردین 92), میشل (دوشنبه 12 فروردین 92), مسافر زمان (یکشنبه 11 فروردین 92), yaaldaa (یکشنبه 11 فروردین 92), باران بهاری11 (سه شنبه 13 فروردین 92), صبا_2009 (یکشنبه 11 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صالح_م نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    بذارید از اول شروع کنم...از سال 4 دبستان خود ارضایی رو به طور نا خواسته یاد گرفتم(بدون اینکه از مسائل جنسی سر در بیارم).تا سالای 2 راهنمایی حتی اسم این کارو نمیدونستم اما زیاد انجامش میدادم.از اون سال به بعد بود که فهمیدم این کار گناه کبیرس و برای همین سعی کردم که کنارش بذارم، اما نمیتونستم.این موضوع تا سال پیش دانشگاهی ادامه داشت.
    کش دار شدن این موضوع و ناتوانایی من در ترک خود ار. باعث شد که من افسرده بشم، میپرسید چرا؟
    شکست خوردنای متعدد برای ترک این عمل و احساس گناهی که با من بود باعث میشد که روز به روز اعتماد به نفسم کمتر بشه. از طرفی چون استمنا آدمو از لحاظ روحی ارضا نمیکنه یه خلا عاطفی درونم ایجا شد.
    اختلافات و دعواهای والدینم که از بچگی بوده و هست باعث شد که حال من بیشتر بد بشه و بیشتر تو خودم فرو برم.
    به خاطر اینکه زیاد استمنا میکردم تمرکزم هم کم شده بود و همش تو فکر و خیالای س ک س ی بودم یا احساس گناه داشتم،برای همین نمیتونستم زیاد درس بخونم. نداشتن تمرکز بیشتر تو سال پیش دانشگاهی اعصابمو خورد میکرد چون فشار درسا خیلی زیاد بود. برای همین حالات افسردگیم تشدید شد. دو بار پیش روانپزشک رفتم اما روم نشد مشکل اصلیمو بگم و فقط از عدم تمرکزم صحبت کردم.
    سال پیش دانشگاهی گذشت و با کمک خدا رشته پزشکی قبول شدم.از تابستون همون سال(بعد از کنکور) تصمیم گرفتم که دوباره ترک کنم و اتفاقا نزدیکای یه سال تونستم تحمل کنم.
    چون تمرکز برای درس خوندن نداشتم به زور ترم اولو گذروندم اما وسطای ترم دو کم آوردم و درخواست مرخصی دادم. به خاطر مشکل درسی که پیدا کردم مادرم مشکل افسردگیمو تقریبا فهمید و گفت بریم پیش یه روانپزشک خوب.
    تو تابستون 91 تحت درمان بودم و حالمم یکم بهتر شده بود.ترم پیش رو به خوبی گذروندم و تمام درسارو پاس کرم اما تو تعطیلات بین دو ترم دوباره خودارضایی کردم(زیاد)
    دوباره مشکل تمرکز پیدا کردم(البته نمیدونم به خاطر خودارضایی هست یا نه). بعد از شروع ترم جدید تا حالا (یعنی یک ماه و نیم) بیشتر از 20 ساعت درس نخوندم. با خودم گفتم تو نوروز میخونم اما بخاطر اینکه تمرکز نداشتم هی مشغول کارای دیگه میشدمو مثلا میومدم پای اینترنت و همینجوری چرخ میزدم تا اینکه دوباره وسوسه شدم و سر از سایتای ناجور درآوردم. بخاطر خلا عاطفی حاصله از خود ارضایی بیشتر وقتا فکرای عشقولانه میکنم(البته عاشق کسی نیستم)...فکر میکنم شاید ازدواج باعث حل خیلی از مشکلاتم بشه اما موانع زیادی سر راهمه:همه مشکلات جوونای امروز + سنکم(20)+ افسردگی + از طرفی خودم به اون شخصیت و مردونگی و آرمانی که میخوام نرسیدم.

از زمانیکه تحت درمان هستم حالم خیلی بهتر شده ولی تا یه تنشی بوجود میاد(مثلا همین درس نخوندن) کلی بخودم بد و بیراه میگم و خودمو تحقیر میکنم و خلاصه میرم تو فاز افسردگی. یعنی افسردگیم به طور ریشه ای حل نشده.
    یه چیز دیگه اینکه خودم فکر میکنم مشکل اصلیم نداشتن تمرکزه نه خودارضایی، یعنی بیکار و علاف بودن باعث میشه که به فکرای بد بیفتم و گناه کنم.
    از شما ممنونم که به حرف دلای من گوش دادید ، حرفایی که تا حالا نتونستم به هیشکی بزنم.
    منتظر کمکا ونظرات شما هستم.........
    سلام دوست عزیز
    اول از همه بگم خیلی زود شروع کردی این کارو و خیلی هم دوام و عمر دادی بهش .
    ببین دوست خوبم آدمیزاد دو بعد داره بعد جسمی و بعد روحی(ملکوتی) . استمناء یکی از اون کاراییکه به شدت بعد روحی رو تضعیف میکنه یعنی روح و روان رو فوق العاده رنجور میکنه باعث میشه آدم زودتر و سریعتر عصبانی بشه و پرخاشگر بشه و هزار تا درد روحی و جسمی دیگه مثل ضعف حافظه و قدرت جسمانی و ... که می تونی آسیب هاشو من جمله آسیب های مغزی شو سرچ کنی (وحشتناکه)!
    نمی پرسم چرا چون میدونم چرا. بله خود ارضایی به شدت باعث افسردگی مزمن میشه و دنیا رو پیش چشم آدم تار میکنه . تقریباً تمام افرادی که خود ارضایی داشتن مصمم به ترک شدن و شکست خوردن . چون خود خود ارضایی رو نفهمیدن! ذهن شما به خاطر این زمان طویلی که این عمل رو انجام دادی داغونه به معنای واقعی روحت خدشه دار شده است پسر خوب از همین حالا خودتو دوست داشته باش و یه فکری بردار. اینکه پیش روانپزشک رفتی و اصل ماجرا رو نگفتی اشتباه بزرگی بوده . مشکل اصلیتم برخلاف تفکر خودت تمرکز نیست بلکه خودارضاییه! خودارضایی بلند مدت باعث سست شدن سلولهای مغزی و تضعیف بشدت روحت شده افسردگیتم مال همونه شک نکن. بهت میگم چه طوری ترکش کنی ولی باید گوش بدی و مرد عمل باشی اگه بخوای بگی از فردا انجام میدم و ... بازم باختی .
    اول از همه اگه فیلتر شکنی رو کامپیوترت داری به کل پاکش کن و دیگه نخر ! اگه سی دی و فیلم ناجور داری همه رو از بین ببر! باید با خودت شدید رفتار کنی که نتیجه بگیری. از همین الان جایی رو برای ورزش خصوصاً فوتبال مخصوصاً فوتبال سالنی پیدا کن و به جد برو فوتبال و تا میتونی بدو و شوت کن!!!
    اصلاً تنها نباش دائم بشین مثل یک پسر خوب پیش مادر پدر و اعضای خانواده. نمی خواد به خاطر درسا خودتو عذاب بدی فعلا ولش کن بچسب به اینکه توی اینترنت آثار و تبعات استمناء رو بخونی نه یک صفحه هر تعداد سایتی که میتونی بخون! ضمن اینکه بدون من یه جایی خوندم خدا هم به این جور آدمها نگاه نمیکنه! دوست عزیز این مشکل تقصیر شما نیستاین پدیده جامعه داغون ماست! خودتو سرزنش نکن . تا میتونی خودتو مشغول کن بازی پلی استیشن ایکس باکسی هر سرگرمی مفیدی که فکر میکنی به زورم شده انجام بده آها یادم رفت تا میتونی شطرنج بازی کن !!! و از همه اینا مهمتر
    یکبارم شده مرد باش و مرد بمون! و به خودت قول بده باید مثل یک مرد این مریضی رو ترک کنی تا همه مشکلاتت مثل افسردگی و حافظه و اینها به مرور خوب بشه اینم بگم چون خودارضایی طولانی مدت داشتی زمان میبره تا کم کم آثار ترکشو توی وجودت حس کنی ولی بدون همین الان دیر شده. ضمن اینکه من یه جایی خونده بودم برای پاک شدن 40 روز نباید این کارو بکنی یک دفترچه بردار و از روز اول بنویس و تا روز چهلم مرد باش و نرو سراغش . شاد باشی پسر خوب . همیشه هم برای بیان مشکلت جرات داشته باش.

- - - Updated - - -

دوستای خوبم صیغه و ارتباط با دخترهای مردم برای رفع نیاز جنسی راهش نیست بلکه بیراهه است
    صالح عزیز برای رفع مشکلش این جا اومده و وظیفه ما هم همدردی با اونه نه نشون دادن راهی که خودمون و وجدانمون هم میدونه اشتباهه اگه کسی با خواهر فردی برای رفع نیاز جنسیش رابطه برقرار کنه برادر اون دختر چه حالی خواهد داشت ؟ همیشه یکطرفه به قضیه نگاه نکنیم و دخترهای این جامعه رو هم خواهر خودمون بدونیم گاهی لازمه هر دو نیمه لیوانو ببینیم . شاد باشین.
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

8. 7 کاربر از پست مفید rozaneh تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 12 فروردین 92), gelareh (دوشنبه 12 فروردین 92), paniz93 (جمعه 04 مهر 93), roze sepid (دوشنبه 12 فروردین 92), میشل (دوشنبه 12 فروردین 92), باران بهاری11 (سه شنبه 13 فروردین 92), شیدا. (دوشنبه 12 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood777 نمایش پست ها
    سلام عزیزم. خوب هستی منم 22 سالمه دقیقا میدونم چی میگی ... شما مرد شدی و نیاز جنسیت بالا رفته ولی عزیزم راهش خود ارضایی نیس به دید گناه بهش نگاه نکن .. به دید ضرر به خودت بهش نگاه کن یکی از راهای ترکش اینه که تو جو سکسی قرار نگیری من از سوم ابتدایی تا دبیرستان اینکارو میکردم دبیرستان تقریبا روزی 7 مرتبه ... دقیقا میدونم چی میگی ... فقط باید از دیدن فیلم سایتو عکس سکسی خوودداری کنی بعد از یه مدت دیگه فکرای سکسی نمیکنی و بعد تموم میشه دوران ترکشم طولانیه شاید 2 الی سه سال چون تو چندین ساله داری این کارو میکنی توقع نداشته باش با یه سال همه چی تموم شه ... اینکه گفتم باید از دید ضرر بهش نگاه کنی چون خیلی ضرر داره تاثیرات روحیش بیشر از تاثیرات جسمیشه..حالا حتما ضرراتشو خودت میدونی دیگه... در اینکه تو از لحاظ عاطفی و جنسی باید ارضا بشی شکی نیس .. اگه نمیتونی خودتو کنترل کنی واقعا باید سکس داشته باشی.... این مشکل جامعه ماست که فرصت ازدواج از جوونا گرفته شده و اوضاع جامه (از لحاظ جنسی) افتضاح شده

هي نگيد جامعه.من وشما وتمام دوستان جزعي از جامعه هستيم دوستاي خودم وبسياري از دخترايي كه ميشناسم حاضرن با كسي ازدواج كنن كه سالم باشه وخوش اخلاق باشه اما پولش در حد نيازهاي اوليشون باشه.منظورم شما نيستيد اما واقعا از خواستگارايي كه هي ميگن جامعه لجم ميگيره واصلا دوست ندارم باهاشون حرف بزنم.آخه من تو فاميلمون يا دوستو آشنا كساني رو ميشناسم كه تو همين جامعه وبدون پارتي ودزدي و...درآمد خوبي دارن وميتونن خانوادشونو اداره كنن.

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    با توجه به اینکه صالح این تاپیک رو پیگیری نکرده و پاسخهای تاپیک نه تنها کارشناسی نمی باشد بلکه مشکلی را از ایشان حل نخواهد کرد، توصیه می کنم تا پیگیری باز کننده تاپیک، جناب صالح، پستی ارسال نفرمایید

11. 8 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

gelareh (دوشنبه 12 فروردین 92), hamed65 (دوشنبه 12 فروردین 92), taraneh89 (دوشنبه 12 فروردین 92), پرنده غريب (شنبه 24 فروردین 92), ویدا@ (جمعه 23 فروردین 92), میشل (دوشنبه 12 فروردین 92), باران بهاری11 (سه شنبه 13 فروردین 92), دختر مهربون (دوشنبه 12 فروردین 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array
    با سلام

دوستان لطفا بحث نکنید. این بحث ها مشکل مراجع رو حل نمی کند و فقط تاپیکش رو منحرف می کند.
    برای بحث راجع به این مسایل لطفا از سایت های دیگر استفاده کنید.

صالح گرامی
    در این تالار یک سری تاپیک راجع به این موضوع داشتیم. ولی به پاسخ دختر مهربون توجه کنید. مشکل شما در زمینه فعالیت این تالار نیست. اگه قصد ترک خود ارضایی دارید همان تالاری که در پست دختر مهربون هست تالار خوبی هست و بهتر است به اونجا مراجعه کنید. متاسفانه پست هایی که در تاپیک شما دوستان ارسال کردند و بحث هایی که مطرح کردند باعث انحراف تاپیک شد.

اگر در زمینه ازدواج و خانواده سوالی دارید این سایت بهتر می تواند به شما کمک کند. مسایل جنسی در زمینه فعالیت این سایت نیست.

(مدیرهمدردی: پستهای نامناسب و خلاف قوانین همدردی ویرایش یا حذف گردیدند)
    با تشکر از شما.

13. 5 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

gelareh (دوشنبه 12 فروردین 92), sci (دوشنبه 12 فروردین 92), taraneh89 (دوشنبه 12 فروردین 92), میشل (دوشنبه 12 فروردین 92), باران بهاری11 (سه شنبه 13 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 14 فروردین 92 [ 02:23]
    سطح
    1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    تشکرها
    0
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array
    دوباره سلام
    راستش تو این مدت پیگیر تایپکم بودم اما چون میدیدم که جوابای نامربوط و الکی داده شده چیزی نداشتم که بنویسم
    در هر حال از همتون متشکرم و منتظر نظرات شما هستم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 مهر 03 [ 03:24]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,932

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام.

تو سایت K.T.KH.E - صفحه سردر ثبت نام کردید؟

مراحل نه گانه ترک اعتیاد خود ارضاییاز خود می‌پرسید‌ که چگونه خود ارضایی را ترک کنید‌؟ شما تنها نیستید‌. در دنیا میلیونها انسان دیگر هستند که همین سوال رو در سر دارند. مجموعهٔ وحشتناکی از اطلاعات گیج کنند در این باره وجود دارد ولی‌ من شما را با تجربه خودم و دیگران ، به شیوه ای ساده راهنمایی می‌کنم.

1. دانستن حقیقت: اولین گام برای غلبه بر اعتیاد به خود ارضایی در است.در ابتدا باید بدانید غریزه ی جنسی بد نیست. اگر احساس جنسی شما بر انگیخته شده دلیل بر بد بودن شما نیست. احساسات جنسی شما یک قسمت عادی، از بدن شما هستند و اگر درست استفاده شود می تواند شادی بسیار به ارمغان بیاورد. این غرایز قوی برای پیوند شما با همسر خود در یک رابطه قوی بنا شده است. اگر شما به تنهایی عمل کنید و خود ارضایی کنید. این انرژی قوی می تواند تبدیل به اعتیاد شود . با این حال ، حتی به عنوان یک فرد مجرد شما می توانید این انرژی را برای انجام کارهای زیادی در زندگی استفاده کنید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید

2. تصمیم بگیرید : ‌ با برخورد و نگرش درست ۱۰۰ % خواهید توانست بر این اعتیاد غلبه کنید‌. اسم این مبارزه، استقامت هست و وقتی‌ توان این را داشته باشید‌ که هروقت افتادید ، دستتان را روی زانو بگذارید ،بایستید و از اول شروع کنید،‌ پیروز می شوید. خیلی‌ ها بر این اعتیاد غلبه کردند پس شما هم می توانید‌. این یک تصمیم شخصی هست که فقط خودتان می توانید ان را انتخاب کنید ، چرا که هیچ کسی نمی تواند این تصمیم را برای شما بگیرد.

3. یافتن علت و چرایی :هنگامی که شما حقیقت را در مورد این غریزه جنسی می دانید ، نیاز به درک این دارید که چرا خود ارضایی می کنید؟ وقتی‌ تمرکزتان فقط روی ترک باشد, اعتیاد بعد از یک دوران کوتاه ترک موفقیت آمیز، دوباره به سراغتان می اید. پس به این سوال پاسخ دهید : چرا خود ارضایی میکنید؟ یک قلم و کاغذ بیاورید و دلایل تان را بنویسید. شاید بخاطر اینکه تنها هستید‌، فشار عصبی و استرس دارید، از گذشته درد دارید یا فقط بی حوصله هستید. . این امکان هم وجود دارد که شما خودتان را در موقعیت‌های بدی قرار میدهید مثلا برای خودتان دسترسی‌ به افکار و خیال پردازی های جنسی را آسان میکنید‌ . برای اینکه بفهمید چرا خود ارضایی میکنید‌ باید اول از همه در آرامش باشید‌ ، چون این برای بهتر فکر کردن در مورد دلایل خود ارضایی لازم هست .از چه چیزی ‌ دارید فرار میکنید‌؟؟؟ دلیل اصلی اینکه به طور افراطی خود ارضایی می کنید این نیست که خود ارضایی احساس لذت بخشی دارد. عمیق به درون خود رجوع کنید. به عمق احساساتتان و درونتان بروید و شروع کنید به گشتن. اگر این قسمت در نظرتان سخت است، شاید برای فهمیدن احساساتی که قادر به دیدنش نیستید، نیاز به درمان و مشاوره داشته باشید. هنگامی که شما دلایل تان را بر اساس "چرایی" در ذهن تجسم می کنید شما می توانید روی "چگونگی " ترک خود ارضایی و رهایی کار کنید.

توجه : اگر شما به دلیل صدمات روحی - عاطفی یا برخی از انواع ضربه های روحی روانی در زندگی خود به خود ارضایی عادت کردید ، در این حالت خود ارضایی تنها یک علامت بیماری هست و تمام مشکلات شما را ریشه کن نمی کند. در این صورت شما همزمان با کار کردن روی ترک اعتیاد ، به درمان حرفه ای برای مقابله با ریشه های مشکلات نیاز دارید.

4. یاد بگیرید احساسات خود را بشناسید: .وقتی‌ که واقعا فهمیدید که چرا خود ارضایی میکنید،‌ باید شروع کنید این موقعیتها و احساسات را کنترل و مدیریت کنید. مدیریت صحیح احساسات ، روش مخصوص خود را دارد، که شاید این مهارت را یادتان رفته یا باید یاد بگیرید. احساسات نتیجه فکرها هستند. اینکه ما دنیا و خودمان رو چطور در مغزمان تفسیر کنیم تعیین کنندهٔ احساس و افکارمان هست. ما تصمیم میگیریم که چه احساسی‌ در مورد چیزی داشته باشیم. پس وقتی‌ به خاطر کسل بودن، خود ارضایی کنید، خود تصمیم گرفتید که کسل و بی حوصله باشید و کسی‌ مجبورتان نکرده.شما خود حق انتخاب دارید.شما میتوانستید‌ از خانه بیرون بیایید، با خانواده، دوست و آشنا حرف بزنید‌، شما خیلی‌ کارهای دیگر میتوانستید انجام دهید. شما حتی انتخاب میکنید‌ که چطور فکر کنید‌.

اینکه با احساساتتان بیشتر اشنا شوید لزوما شما را مستقیم به موفقیت نمی رساند ولی یک قدم خیلی مهم در روندی است که قدرت لازم ، برای غلبه بر احساساتی که زندگیتان را تحت سلطه در می اورند، به شما می دهد. قوی ترین انسان، انسانی هست که بر فکرش کنترل داشته باشد. تکنیک کاربردی برای این روش وجود ندارد و شما می توانید از ازمون و خطا درس بگیرید و شیوه برخورد با احساساتتان را بهتر کنید.

5. تغییر اندیشه و نگرش : وقتی که احساسی دارید، هر نوع احساسی ، بدون اینکه در مورد ان فکر کنید ان را می پذیرید. ذهن و بدن انسان دوست دارند ، همواره تلاش کنند و تا حد ممکن کار امد باشند و این کار را تا حد ممکن به طور خودکار انجام می دهند.برای مثال وقتی احساس ناراحتی می کنید، اگر لحظه ای درباره ان فکر کنید ،ذهن شما کارایی پیدا می کند و شما می توانید بیاندیشید که چه کنید که حالتتان تغییر کنید و یا این حس را نپذیرید.این در مورد عادت ها نیز صدق می کند. بنابراین عادت ها ، تلاش می کنند که این دستگاه خودکار ذاتی را ناتوان کنند طوری که بدون تفکر انها را بپذیرید. به طور مثال وقتی که کسل و بی حوصله هستید برای یک لحظه ، درباره ی پیام واقعی این حس فکر کنید. ایا این حس به خاطر این هست که فکر می کنید زندگیتان بی حاصل هست؟ یا ترجیح می دهید که در وقت ازادتان کار بهتری انجام دهید؟ وقتی شما دلیل کسل بودنتان را می فهمید، شما چندین انتخاب خواهید داشت. شما می توانید طرز فکرتان درباره هر چیزی را تغییر دهید و یا موقعیت تان را را عوض کنید و یا هر دو را انجام دهید. پس شما می توانید یاد بگیرید که مسیر را عوض کنید و بفهمید زندگیتان کسل کننده نیست و یا کاری کنید که کسل کننده نباشد. در خانه نشسته اید بدون اینکه کاری کنید ، برخیزید و بیرون بروید. کاری را که دوست دارید انجام دهید. فکر می کنید چرا بعضی مردم می دوند؟ بله برای سلامتی مفید هست و همچنین برای اینکه می خواهند احساس مولد و مفید بودن را داشته باشند. احساس کسل بودن سعی می کند پیامی به شما دهد.حتی اگر زندگیان پر بار است ، شما نیاز دارید که طرز فکرتان را عوض کنید و تصمیم بگیرید هر روز از زندگیتان شاد و خشنود باشید. تا وقتی که درونتان شاد و خشنود نباشید، شما به دنبال لذت موقت خود ارضایی می روید. خوشحالی و شادکامی واقعی از اندیشه ها و احساساتی که کنترل می کنید سرچشمه می گیرد، نه شرایط خارجی و بیرونی.
    کلید ترک خود ارضایی ، این هست که یاد بگیرید ،احساساتی که شما را به سمت خود ارضایی می برد، همچنین احساس تان درباره خود ارضایی را تغییر دهید. شما نباید خود ارضایی را به عنوان راه حل مشکلات خود بپذیرید. یاد بگیرید که بیشتر از زندگی لذت ببرید و خواهید فهمید که دیگر نمی خواهید خود ارضایی کنید.

6. برنامه ریزی: بسته به تعداد دفعات خود ارضایی تان ، تعداد ان را کم کنید. به نظر میرسد که این بزرگترین مشکل شماست. خیلی از افراد شب ، هنگام خواب و استراحت مشکل دارند طوری که به خود ارضایی ،برای رفتن به خواب عمیق عادت کرده اند. این افراد شاید، خیلی مشغول و درگیر فعالیتهای روزانه نیستند و فکرشان منحرف می شود. اختصاص دادن زمانی از روز برای درگیر شدن با فعالیت ها، می تواند خیلی موثر و کمک کننده باشد. زمان هایی که بیشترین درگیری و وسوسه خود ارضایی را دارید ، مشخص کنید و برای این زمان ها برنامه ریزی کنید که به کار دیگری مشغول شوید. شاید نیاز دارید که قبل از رفتن به رختخواب کمی ورزش کنید و تستوسترون بسوزانید. ورزش و فعالیت باعث میشود که خسته شوید و سریع تر به خواب روید و همچنین وقت کمتری برای فکر کردن در مورد خود ارضایی داشته باشید. اگر چندین بار در روز تحریک می شوید، برنامه ریزی کردن و همچنین تغییر محیط بسیار موثر خواهد بود.

7. مثبت اندیشی : در طول روز ،خصوصا صبح ها زمانی را به تصور و تجسم خودتان ، اختصاص دهید. چشم هاتان را چند دقیقه ببندید و خودتان را تصور کنید که به راحتی بر وسوسه خود ارضایی غلبه کرده اید. شاید در نظر اول این کار به نظرتان بیهوده و غیر مفیدی باشد اما این کار را برای 21 روز انجام دهید. این خیلی مهم هست که به طور منظم و روزانه ذهن تان را از افکار مثبت پر کنید. به این ترتیب اعتماد به نفس و روحیه بهتری خواهید داشت. هر روز شیوه ی تفکرتان را تغییر دهید و با خودتان دوست باشید . ایجاد یک روحیه شاد و ارام خیلی موثر است. باور داشته باشید که می توانید این اعتیاد را رها کنید.

8.اجتناب از سایت ها و موارد هرزه و محرک: اگر علاوه بر خودارضایی از سایتهای شهوت انگیز و تحریک کننده هم دیدن می کنید ، شاید به پورن نیز اعتیاد پیدا کردید. اگر دیدن پورن را متوقف نکنید، نمی توانید خود ارضایی را متوقف کنید. باید هر دو را رها کنید تا موفق شوید. برای خود محیط امن تری ایجاد کنید. زمان استفاده از کامپیوتر را کاهش داده و کارهای دیگری را انجام دهید .. خود را مجبور کنید که خانه را ترک کنید و با دوستان و دیگر افراد معاشرت کنید. سعی کنید راه دیگری برای ازاد کردن تنش جنسی پیدا کنید و روابط سالمی با دیگران برقرار کنید. شما نیاز به زمان دارید تا بهبودی یابید و قوی تر شوید

9. داشتن در خروجی اضطراری
    : وقتی که موجی از وسوسه به طرفتان می اید ، داشتن یک برنامه از پیش طراحی شده باعث میشود که ذهن تان از وسوسه خالی شود . مثلا انداختن کش به مچ دستتان ، اهنگ ، کار ، سرگرمی مورد علاقه ی تان و یا هر چیز دیگر که ذهن تان را از فکر به خود ارضایی خالی کند، البته یادتان باشد هرگز به خود اسیب نرسانید.

مواردی هست که می خواهم اینجا بیان کنم . اول اینکه ترک کردن اسان نیست و ممکن هست که قبل از اینکه موفق شویدبایدبارها و بارها، تلاش کنید. توصیه می کنم موفقیت هایتان را در تقویمی بنویسید ،اینطوری کوچکترین موفقیت هاتون به چشم می ایند. فقط تلاش کنید ، مهم نیست چند بار شکست می خورید.
    یکی از کارهایی که من بعد از انجام کار اشتباهی ، انجام میدادم ، دوش گرفتن و پوشیدن لباسهای تازه بوده. این به من احساس پاکی میداد و دوباره تر و تازه شروع می کردم. انجام دادن این کار و داشتن این ذهنیت در ابتدای روز جدید ، حس تازه ای از شروع دوباره برای شما ایجاد می کند. روزی جدید و فرصتی دوباره برای بهتر شدن.

دومین مورد این است که شما در اوایل ترک احساساتی نظیر رخوت ، سنگینی، زود رنجی و تغییر خلق و خو ملاحظه می کنید. این ها به خاطر ترک این عادت هست چرا که هر وقت بدنتان تسترون و دوپامین می ساخت ، شما تسلیم می شدید. بنابراین این دوره ای هست که بدنتان دوباره خود را تعدیل کند. بعد از این دوره ، ترک راحتتر می شود. اگر چند روزی بردباری کنید رخوت و سنگینی از بین می رود.

سومین موردی که میخواهم شما بدانید، نقش تستوسترون است. تستوسترون هورمون جنسی مردانه است و در زنان نیز به مقدار کمتری وجود دارد.هفت روز طول میکشد که تستوسترون بدن شما به مقدار حداکثر خود برسد. بنابراین روزهای اول ترک ممکن هست زیاد سخت نباشد. اما با زیاد شدن میزان تستوسترون کار سخت تر میشه . به خاطر بسپارید که وقتی که شما درباره انجام خودارضایی فکر کنید، کار خیلی دشوار می شود. این یک چرخه هست. اگر شما بخواهید ، بدن تستوسترون را جذب می کند و به درستی کار خود را ادامه می دهد. هنگامی که جوان تر باشید "رویای خیس"(احتلام) دارید، این به خاطر این است که بدن به طور طبیعی سطح تستوسترون را تنظیم می کند. این چیزی نیست که به خاطر ان احساس گناه کنید ، این نشان می دهد که بدن شما درست کار می کند.البته اشخاص با سن و سال بالاتر تستوسترون کمتری دارند که انتظار نمی رود "رویای خیس" برای انها رخ دهد.

به یاد داشته باشید که مشکل ، در ذهن تان است. یاد بگیرید افکار خود را کنترل کنید و بر احساسات و اعمالتان مسلط شوید، شما می توانید به سادگی افکار خود را با افکار دیگری جایگزین کنید. در سراسر مراحل ترک ثابت قدم و استوار باشید. هیچگاه شکست نمی خورید مگر اینکه نخواهید دوباره بلند شوید و تلاش کنید. اگر شما در سراسر پستی و بلندی ها و اشتباه ها ثابت قدم و استوار باشید، موفقیت حتمی است.

ترجمه کانون ترک خود ارضایی از سایت newlifehabits.com

از دوست خوبمون اشتیاق بابت ترجمه این متن تشکر می کنم

مراحل نه گانه ترک اعتیاد خود ارضایی

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

16. 5 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

mozab (پنجشنبه 15 فروردین 92), rozaneh (سه شنبه 13 فروردین 92), roze sepid (سه شنبه 13 فروردین 92), ویدا@ (جمعه 23 فروردین 92), خانوم مجرد (سه شنبه 19 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 23 فروردین 92 [ 16:50]
    سطح
    1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 48
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

درمان

سلام برادر
    من بخاطره شما در این سایت ثبت نام کرده ام که بتونم جوابتو بدم.
    عزیز جان درمانشو من دارم اگر واقعا بخای چقدر حاضری براش هزینه کنی
    چقدر حاضری وقت بذاری
    .................................................. ...............................................
    می دونی یه دختر چقدر می تونه بهت آرامش بده
    .................................................. ..............................................
    آیا خودتو آدم ارزشمنندی می دونی که لیالقت بهترین ها را داره و می تونه برای همه شوئدمند باشه
    .................................................. ..............................................
    راه حل اینه که بدونی با این کار چه چیزهای را از دست دادی و چی بدست آوردی
    چیزی که از دست دادی ::::زیاده ولی خدا را شکر هنوز قابل جبران
    می دونی خودت می تونستی الگوی پدر و مادرت بشی و بدون هیچ مشکلی از درگیری ها کم کنی
    .................................................. ...........................................
    ولی چی بدست آوردی::: یک حس لحظه ای شادی و حس بعد سستی و ندامت مثله سوار شدن به هواپیماییه که حتما سقوط می کنه
    ...........................
    حالا با همسرت بودی می دونستی همیشه در اوجی هم خدا راضی و کاریه که هیچ شرمندگی نداره
    .....................
    من 27 سالم هنوز ازدواج نکردم ولی مید دونم کسی که خودارضایی میکنه این تمایلات را بعد از ازدواج همراهش داره ::: یعغنی یه مریضیه حاد:::: اینم بدونید اگر کسی با همسرش بدرفتاری می کنه یکی از عواملش از همین دورانه که به تنهایی عمل اشتباه و زیان باری را انجام می داده حالا چطوری می تونه باور کنه این کار درسته
    ..............................
    در نهایت اگر درمان سریع میخای پیشنهاد من اول اینه که عزت نفست اینقدر بالا باشه که اینکارو درست ندونی
    و بهدش هم بری به خدمت آقا امام رضا(ع) و از ایشان کمک بخای و یا اینکه نذری برای حضرت علی اصغر انجام بدی
    اگر هم همشهری من باشی من خودم کمکت میکنم
    موفق و موید باشید آقای دکتر

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)