به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 تیر 92 [ 12:07]
    سطح
    6
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

صبوری خواستگارم که تمام شرایط ازدواج را دارد/نشانه چیست؟آیا علاقه؟

با سلام

من بهدیس هستم 20 ساله و دانشجو
    دو سال قبل خانواده ای برای پسرشون به خواستگاری من آمدند (البته انتخاب من توسط آقا پسرشون بوده) (ایشون می خواستند قبل از این بیایندخواستگاری اما با شناختی که ازخانواده ما داشتند صبر کرد اند تا من کنکور بدهم) مجلس خواستگاری رسمی نبود و من این آقا را هم دقیقا ندیدام/چون پدرم به خاطر سن من موافق نبود و جواب رد دادیم .این خواستگاری توسط مادر پدر و خواهر شون چندین بار در منزل ما.و چندین بار توسط پدرشون بیرون از منزل با پدر و و بزرگترهای خانواده من مطرح شد/ایشون لیسانسه بوده اند و می خواستند ادامه تحصیل بدهند .سربازی رفته بودند کارمند بودند با 8سال اختلاف سن / با پس انداز /

ایشون بارها دنبال علت جواب منفی من بوداند تا اینکه مادرشون خواستند که شخصا با من حرف بزنند و من گفتم که من به کسی قول نمیده ام و دوست ندارم که پسرشون را به بازی بگیرام که بگم چند سال منتظر من بمونن.و خلاصه این که من حداقل تا دو سال ( فکر میکدام در این مدت ازدواج کنند) دیگه قصد ازدواج ندارم و ایشون چون تمام شرایط ازدواج را دارند بهتر است که منتظر نمونن و ازدواج کنند.اما مادرشون گفتند که برای پسرشون نگران اند چون پسرشون گفته:یا این دختر یا هیچ کس/و حالا دو سال میگذرد و این آقا ازدواج نکردند و حتی پیش یکی از اقوام ما گفته بودند که ازدواج نمیکنند و منتظر من اند و اقوام ما به ایشون گفته بوده که دختر زیاد هست اما ایشون گفته دختر خوب و موردعلاقه من یه دونه است اون هم من

راستی خانواده های ما هر دو در یک طبقه اجتماعی . مذهبی هست .

سوال من اینه که علت صبوری ایشون چیه؟ عشق و علاقه؟ یا ؟ (لطفا آقایون تالار نظر بدند که اگر مردی به خاطر دختری صبوی میکنه آیا واقا علتش علاقه است؟)
    لطفا کمکم کنید. من باید چه کار کنم؟ فکر کنم دوباره بعد از این ترم درسم تابستان بیاند خواستگاری. چون دوسال تمام میشه.

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    جمعه 29 شهریور 92 [ 20:28]
    سطح
    16
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

تشکرشده 135 در 54 پست

Array
    دروود
    عزیزم هر چند ممکنه از طرف آشنایان حرفهایی را از طرف اون اقا بشنوی ولی هنوز که دوباره نیومدن خواستگاری فکرتو مشغول کردی به زندگیت برس تا ببینی که میان یا نه.
    وقتی اومدن در موردشون فکر کن.
    اگه یه اقایی منتظر دختر خانمی بمونه تا ایشون شرایط ازدواج را پیدا کنن به نظر من دو حالت داره:یا اینکه طرفشو دوست داره یا بهتر از اون نتونسته پیدا کنه. اما توصیه من همونیکه گفتم فعلا بهش فکر نکن و به درسات برس.
    خدا هر چی بخواد به صلاحه.
    توکل به خدا
    بدروود

3. 3 کاربر از پست مفید masom تشکرکرده اند .

roze sepid (یکشنبه 04 فروردین 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 04 فروردین 92), لیدی بهدیس (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 دی 94 [ 14:29]
    سطح
    32
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    43

تشکرشده 433 در 151 پست

Array
    تا شما از داخل خانواده ایشون خبر نداشته باشید (که ندارید) نمی تونید دقیقا بفهمید دلیل این صبر کردن چیه.

ببینید ایشون اصلا شما رو ندیده و حتی با شما حرف هم نزده. عشق و علاقه و دوست داشتن و این حرف ها کاملا منتفی است. شما اجازه بدید به روال معمول ایشون بعد از دو سال بیان خواستگاری و به ایشون به چشم یک خواستگار جدید نگاه کنید و اصلا این دو سال صبر کردن رو به عنوان فاکتور مثبت یا امتیاز ویژه ای برای ایشون قلمداد نکنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط masom نمایش پست ها

اگه یه اقایی منتظر دختر خانمی بمونه تا ایشون شرایط ازدواج را پیدا کنن به نظر من دو حالت داره:یا اینکه طرفشو دوست داره یا بهتر از اون نتونسته پیدا کنه.
    این دلایل خوشبینانه بود، چیزهایی از قبیل لج کردن با خانواده، ترس از تغییر، ترس از پیدا نکردن موقعیت دیگه در آینده و خیلی دلایل پیچیده تر دیگه هم می تونه باشه.
    زندگی خوب یک شکل ثابت ندارد، بلکه یک فرآیند است. یک جهت است، نه یک مقصد.

کارل راجرز

5. 3 کاربر از پست مفید Sinéad تشکرکرده اند .

Lnaz (یکشنبه 04 فروردین 92), یکی مثل شما (دوشنبه 05 فروردین 92), لیدی بهدیس (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 08 مرداد 95 [ 20:46]
    سطح
    31
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    17
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    با سلام
    و با تبریک عید

به نظر من این صحبت:
    تا شما از داخل خانواده ایشون خبر نداشته باشید (که ندارید) نمی تونید دقیقا بفهمید دلیل این صبر کردن چیه.
    حرف کاملا صحیحی هست.

اما اینکه، صحبتهای رد و بدل شده، بین اقوام شما و ایشون و ....، رو اصلا نباید ذره ای بهش اهمیت بدین. اصلا فکرش رو نکنید و روش حسابی باز نکنید.

در هر صورت احتمال علاقه وجود داره، همونجوری که خیلی احتمالات دیگه هم وجود داره؛ که توی پست قبلی اومده.

اصلا دنبال این نباشید، که علاقه داشتن ایشون رو تجزیه و تحلیل و بعد نتیجه گیری کنید.
    بهتره به دنبال انتخاب منطقی و عاقلانه باشید؛ کلید موفقیت همین هست

7. کاربر روبرو از پست مفید Linus تشکرکرده است .

لیدی بهدیس (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 تیر 92 [ 12:07]
    سطح
    6
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    با سلام و تبریک عید به شما دوستان گرامی
    masom گرامی ممنونم از نظر شما .من به درسم میرسم اما چیزی که هست اینه که نمی خوام صبر کنم بیایند خواستگاری .بعد در موردش فکر کنم . چون به احتمال زیاد بیشتر ممکنه احساسی برخورد کنم.
    sinead 'گرامی با تشکر از شما .من ایشون را دقیقا ندیدم .ولی ما هم محله ای هستیم و ایشون کاملا من را دیده و من انتخاب ایشون بودم.اما ما باهم حرف نزدیم.

نمیگم که احتمال علاقه ایشون 100درصد هست اما احتمال علاقه شون خیلی بیشتر از احتمال های است که شما بیان کردید. چون مادرشون قبلا به مادرم گفته بوده که برای پسرشون ناراحت اند و هر دختری از فامیل و آشنا و غریبه که به ایشون معرفی میکنند و نشونشون میدند جواب پسرشون قاطعانه منفی است.
    شما گفتید:(شما اجازه بدید به روال معمول ایشون بعد از دو سال بیان خواستگاری و به ایشون به چشم یک خواستگار جدید نگاه کنید و اصلا این دو سال صبر کردن رو به عنوان فاکتور مثبت یا امتیاز ویژه ای برای ایشون قلمداد نکنید.)
    از این توصیه شما بی نهایت متشکرم چون من دقیقا بالعکس فکر میکردم ولی وقتی به حرف تون فکر کردم متوجه شدم حق با شماست.
    Linusگرامی ممنون از شما. مطمئن باشید که من هم به دنبال انتخابی عاقلانه هستم.چون صحبت یک عمر زندگی است. من برخلاف خیلی از هم سن و سال هایم به ازدواج خیلی رویایی و به زرق و برق مراسم و جشن نگاه نمکنم و علتش اینه که خیلی دقیق به زندگی آدم های اطرافم و میزان رضایتشون از زندگی و دلیل رضایتشون نگاه میکنم. و به جای خواندن رمان های .عاشقانه بیشتر به دنبال یادگیری از مجلات کتب و سایت های این چنینی هستم و هرچه بیشتر یاد میگیرم با میفهمم که قبلا خیلی نگاهم به زندگی سطحی بوده . مرسی
    در پناه حق باشید
    لیدی بهدیس:)

- - - Updated - - -

دوباره سلام
    دقیق تر سوالم را میپرسم با توجه به چیزهایی که گفتم /
    آیا علاقه خواستگارم منطقی است؟ اصلا ممکنه که مردی فقط با یک نگاه با دیدن و بدون حرف زدن بدون شناخت علاقه مند به دختری شود؟آیا این علاقه زودگذر نیست؟ آیا هوس نیست؟
    آیا اگر زندگی آغاز شود این علاقه دوام دارد؟آیا این همه شور و حرارت فروکش نمکنه؟

من خودم شخصا ترجیح میم که با مردی ازدواج کنم که با شناخت از من و خوبی و بدی من /من را بخواد/ نه بی قید و شرط/ چون میترسم بعد ازدواج بعد از فروکش کردن شور اولیه من واقعی همان من ایدآل اون نباشم.

با من موافقید؟

لیدی بهدس

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 دی 94 [ 14:29]
    سطح
    32
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    43

تشکرشده 433 در 151 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط لیدی بهدیس نمایش پست ها
    دوباره سلام
    دقیق تر سوالم را میپرسم با توجه به چیزهایی که گفتم /
    آیا علاقه خواستگارم منطقی است؟ اصلا ممکنه که مردی فقط با یک نگاه با دیدن و بدون حرف زدن بدون شناخت علاقه مند به دختری شود؟آیا این علاقه زودگذر نیست؟ آیا هوس نیست؟
    آیا اگر زندگی آغاز شود این علاقه دوام دارد؟آیا این همه شور و حرارت فروکش نمکنه؟

من خودم شخصا ترجیح میم که با مردی ازدواج کنم که با شناخت از من و خوبی و بدی من /من را بخواد/ نه بی قید و شرط/ چون میترسم بعد ازدواج بعد از فروکش کردن شور اولیه من واقعی همان من ایدآل اون نباشم.

با من موافقید؟

لیدی بهدس
    پاسخ شما رو اگه بخوام بدم باید بگم بله. ممکن است مردی با یک نگاه به یک خانم علاقمند بشه ولی این علاقه اصلا اون سه جزء لازم برای اینکه عشق واقعی و کامل نامیده بشه وجود نداره. می تونه زودگذر باشه، می تونه هوس باشه، و بدونید که حتی واقعی ترین علاقه ها هم ممکنه دوام نداشته باشند و فروکش کنند. برای همینه که فقط عشق و علاقه برای موفق بودن یک ازدواج کافی نیست.

واقعیت اینه که اگه مردی شما رو اصلا رو در رو ندیده باشه و با شما حرف نزده باشه، و بعد از شما قصد و شرایط ازدواج داشته باشه، و به بهانه علاقه به شما دو سال همه رو رد کنه (که چه علاقه داشته و چه نداشته کار بی معنی است)، باید کمی درباره سلامت فکری این مرد (یا صداقت خودش یا کسی که این حرف رو به شما زده) شک کرد. عشق و علاقه واقعی بعد از شناخت کامل دو طرفه و بعد از گذروندن ساعت ها کنار هم پدید میاد.

با شما موافقم شناخت از خوبی ها و به خصوص بدی ها و پذیرفتن آنها کاملا لازم و ضروریه.
    زندگی خوب یک شکل ثابت ندارد، بلکه یک فرآیند است. یک جهت است، نه یک مقصد.

کارل راجرز

10. 3 کاربر از پست مفید Sinéad تشکرکرده اند .

sanjab (پنجشنبه 08 فروردین 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 08 فروردین 92), لیدی بهدیس (سه شنبه 13 فروردین 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)