سلام دوستان عزيزم
ميخوام بدونم چرا پسرا سيگار ميكشن.خواستگارايي داشتم كه به خاطر سيگار ردشون كردم.چون سيگار براي من جزءخط قرمزاست.يكيشون ميگفت اگه دوست نداري ترك ميكنم اما مشاورا ميگن نميشه به قولهاي اينطوري اكتفا كرد.
تشکرشده 911 در 430 پست
سلام دوستان عزيزم
ميخوام بدونم چرا پسرا سيگار ميكشن.خواستگارايي داشتم كه به خاطر سيگار ردشون كردم.چون سيگار براي من جزءخط قرمزاست.يكيشون ميگفت اگه دوست نداري ترك ميكنم اما مشاورا ميگن نميشه به قولهاي اينطوري اكتفا كرد.
تشکرشده 554 در 206 پست
مهمترین دلیلش اینه که
اولا خیلی کلاس داره و پسرا موقع کشیدنش احساس شخصیت می کنن
برای 80 درصد موارد که پسرها در جوانی شروع می کنند موارد بالا صادقه
اون درصد کمتر هم موقع کشیدن سیگار تمرکز ذهنی پیدا می کنند
roze sepid (یکشنبه 04 فروردین 92)
تشکرشده 433 در 151 پست
دلایل خیلی زیاد می تونه باشه از همین چیزی که گفتند یعنی کلاس گذاشتن و دوستان بد گرفته تا مشکلات اساسی تر مثل آسیب های دوران کودکی. ترک کردن سیگار ممکنه ولی مشاورها به شما صحیح گفتند که شما باید وضعیت فعلی افراد رو در نظر بگیرید یعنی قول ایشون رو قبول نکنید، وقتی سیگار برای شما مهم و جزو خطوط قرمزه (که کاملا حق دارید) بهتره از ایشون بخواید کنار بگذاره و وقتی کنار گذاشت دوباره به خواستگاری شما بیاد، و هیچ قولی هم ندید که اگه سیگار رو ترک کنه جوابتون مثبته یا اینکه حتما براش صبر می کنید.
زندگی خوب یک شکل ثابت ندارد، بلکه یک فرآیند است. یک جهت است، نه یک مقصد.
کارل راجرز
تشکرشده 911 در 430 پست
ممنون دوستان.پدر من از دود بدش مياد وهيچكس حق سيگار كشيدن توخونمونو نداشته.منم قبلا فقط به خاطر خانوادم دوست نداشتم اما از وقتي بزرگتر شدم عقيدم اينه كه كسي سيگار ميكشه كه خودشو دوست نداره وكسي كه به خودش اهميت نميده نميتونه منو دوست داشته باشه ودر شرايط سخت دنبال راه حل درست نميگرده بلكه ميخواد خودشو به بيخيالي بزنه يا به قول دوستمون تمركزشو با كشيدن سيگار به دست بياره.عموي خودم از موقع سربازيش سيگار ميكشيدامابا يك اتفاق به ظاهر ساده كاملا تركش كرد.يك روز در حال سيگار كشيدن بوده دختركوچيكش كه تازه حرف زدن يادگرفته مياد توميگه بابا اين چيه دستت؟!از همون روز تصميم به ترك گرفت وكم كم گذاشت كنار الانم خيلي سالمه وخدارو شكر براي تمركزو احساس غرورو اين حرفا فوتبالو انتخاب كرده وبا قبلش كلي فرق كرده.دخترشو خيلي دوست داره وبراي خانومش همه كار ميكنه تاراضي باشه.الان صبرش خيلي بيشتر از قبل شده.
کامران (یکشنبه 04 فروردین 92)
تشکرشده 48 در 26 پست
خب سیگار کشیدن وقتی به خاطر اعتیاد باشه از همش بدتره
اکثرا به دلایلی که دوستان گفتن شروع میکنن و بش معتاد میشن !
اینجاست که دیگه قول دادن و ........ فایده نداره مطمعنا اگه ام بگن دیگه نمیکشم جلو شما یا خونواده نمی کشن!
پسرا دور هم جمع میشن یکی که بکشه بقیه ام میکشن!! خیلی براشون عادیه و اصلا کاری ندارن خوبه بده اصلا برا چی!
خیلیام اینجوری توجیهش میکنن که این همه جوون و ..... معتاد شدن به تریاک و شیشه و ...... دیگه سیگار که در مقابل اونا چیزی نیست- هیچیه پس میکشیم !!!
roze sepid (یکشنبه 04 فروردین 92), کامران (یکشنبه 04 فروردین 92)
تشکرشده 911 در 430 پست
ممنون.حرف شما درسته.من به خاستگارام نميگم از سيگار بدم مياد بعضياشون ميگن وبعضياشون ميذارن تو تحقيقات مشخص بشه.وحتي خانواده هاشون ميگن كم ميكشه ولي من باورم نميشه كسي كه حالت دهانش مثل بيماراست ترك كنه.خواهرم خبر نگاره و براي من عكس معتادا يافيلماشونو آورده ومن ديدم رنگ لبشون مثل آدم سالم نيست واز همون نگاه اول متوجه شدت مصرف سيگارخواستگارم شدم.حتي وقتي به مشاور حالتاشو گفتم گفت مطمئن باش با وجود صداقتش خيلي چيزارو مخفي كرده وفقط اونايي رو گفته كه تو تحقيقات مشخص ميشه.
کامران (یکشنبه 04 فروردین 92)
تشکرشده 911 در 430 پست
دوست دارم همه نظراتشونو بگن چون دوست دارم هم خودم وهم بقيه تجربه لازمو كسب كنيم.
تشکرشده 30 در 21 پست
سلام من خودمم پسرم ببین اصولا پسرا به دلایل متفاوتی سیگار میکشن ولی عمده ترینش اینه که فک میکنن با سیگار کشیدن اروم میشن سیگارو شروع میکنن به کشیدن چون اولش بدنشون به نیکوتین عادت نداره یه مقدار اروم میشن و بعد از یه مدتی عادی میشه و دیگه سخته ترکش مث تخمه شکستنه
از من میشنوی خاستگاراری سیگاری رو رد کن برن چون تو باهاش مشکل داری طبیعیه 90 درصد دخترا با سیگار مشکل دارن و به اینکه میگن ترک میکنیم اصلا نمیشه اکتفا کرد و اصمینان موفق باشی
تشکرشده 911 در 430 پست
حرف شما درسته و بعضيا ميگن همه پسرا اينطورن اما من ميگم همونطور كه همه دخترا مثل هم نيستن همه پسراهم اينطور نيستن.خب من سيگارو بيشتر براي كسايي ديدم كه با دخترا دوست ميشن ووقتي رابطشون اونطور كه ميخوان پيش نميره مثل يك بچه كه پستونكشو ميخواد دنبال هر چيزي براي سرپوش گذاشتن رو احساسشون هستن.همچنان دوست دارم هركس ميتونه نظر بده چون اين موضوع براي خيليا جاي سوال داره.
Sinéad (دوشنبه 05 فروردین 92)
تشکرشده 433 در 151 پست
به نکته بسیار ضریفی اشاره کردید چون دقیقا این قضیه پستونک عامل بسیار مهمی در سیگاری شدن افراد در بزرگسالی است گرچه هدف شما مثال زدن بود ولی این رابطه علمی مدت هاست پیدا شده. وقتی در کودکی به خصوص قبل از سه سالگی پدر و مادر یک کودک به محض اینکه کودک گریه می کنه یا احساس ناراحتی داره یه پستونک در دهانش می گذارند مغز این کودک یاد می گیره که قرار گرفتن این محرک در دهان آرام بخشه و این باعث میشه در بزرگسالی هنگام مشکلات به سراغ چیزی شبیه به محرک پستانک بروند و مغزشون هم نسبت به چنین محرکی پاسخ مثبت بده چون اینطور یاد گرفته، و سیگار چیزی است که در این تعریف جا می گیره گرچه بعضی های دیگه با مکیدن خودکار یا حتی انگشت خود چنین نیازی رو برطرف می کنند.
افرادی که به این دلیل سراغ سیگار میرن مقصر نیستن، بیمار و تا حدی قربانی اشتباهات تربیتی والدینشون هستند که نیاز دارند به یک روانپزشک مراجعه کنند تا این رابطه محرک دهانی برای آرامش رو در مغزشون از بین ببرند که کاملا ممکن هم هست.
زندگی خوب یک شکل ثابت ندارد، بلکه یک فرآیند است. یک جهت است، نه یک مقصد.
کارل راجرز
roze sepid (دوشنبه 05 فروردین 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)