به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 آبان 92 [ 10:58]
    سطح
    14
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 74 در 42 پست

Array

Angry از خدا دلگیرم

سلام دوستان
    دلم خیلی گرفته. امروز دیگه کاملا از زندگی نا امید شدم. از زنده بودن خسته شدم. دو سال بیکاری. دو سال این در و اون در زدن بی نتیجه. خسته شدم بسکه جواب سر ابلا شنیدم. بعد از 6-7 ماه جواب آزمون استخدامی استانداری اومد. واسه یه بانکی قبول شده بودم یک ماه گذشت و خبری نشد. امروز زنگ زدم میگین استانداری واسه خودش آزمون گرفته ما خودمون آزمون گرفتیم و نیروهامونو استخدام کردیم. دردمو به کی بگم آخه؟؟؟؟؟ چقدر نامردی آخه؟ من جوون دلم به چی خوش باشه؟ من یه دخترم که خانواده ام اجازه نمیدن تو شرکت خصوصی کار کنم. کار دولتی هم که .....
    به خدا وقتی می بینم چه آدمایی با پارتی میرن سر کار. با هزار جور زبون بازی و دوز و کلک. من چیکار کنم که از این جور کارها بلد نیستم؟ چند وقت پیش یه تاپیک زدم راجع به نامزدیم که به هم زدم. دیگه راجع به نامزدم فکر نمی کنم. مشکلم فقط بیکاریه. از ظهر یکریز گریه کردم. خسته ام. واقعا دیگه بریدم. افسردگی گرفتم و تحت نظر دکترم. قرصها هیچ کمکی بهم نمی کنه وقتی حالم بده. با خدا هم قهرم. بسکه دعا کردم و جوابمو نداد. چرا خدا هوای آدمای بدو بیشتر داره؟ چرا من که همش سعی می کنم خوب باشم بدی می بینم؟ چرا اون دخترهایی که همه جور کاری می کنن راحت تر میرن سر کار؟
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا خدا منو انقدر زجر میده؟؟ چطور دلش میاد؟ همه میگن داره امتحانت می کنه؟ خوب بابا خسته شدم چقدر امتحان؟ چرا فقط گیر داده به من؟؟؟؟؟؟ این معنی دوست داشتنه؟؟؟؟ شما بگین؟؟؟؟؟ این چه جور زندگیه؟؟؟؟؟ من خسته شدم. بخدا کم مشکل نداشتم تو زندگیم. هر کی جای من بود تا حالا دختر فراری شده بود. اما من سعی کردم راه کج نرم. این جوابم؟

2. 2 کاربر از پست مفید ندای درون تشکرکرده اند .

rozaneh (شنبه 26 اسفند 91), roze sepid (شنبه 26 اسفند 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 شهریور 92 [ 22:38]
    سطح
    14
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    190

تشکرشده 264 در 100 پست

Array
    زندگی کن و لبخند بزن بخاطر کسانی که با لبخندت زندگی میکنند،از نفست آرام می گیرند و به امیدت زنده هستند و به یادت خاطره می سازند.
    نمی دانم در زندگیت ، بهترین چگونه معنا میشود من همان بهترین را برایت آرزومندم.
    :)

زیارت عاشورا را فراموش نکنید.نمیگم جواب میگیرید اما به خواست خدا آرامش را بیش از هرزمان دیگه ای در زندگی تجربه میکنید.یا حق

4. 2 کاربر از پست مفید یکی مثل شما تشکرکرده اند .

roze sepid (شنبه 26 اسفند 91), ندای درون (پنجشنبه 24 اسفند 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 مرداد 93 [ 07:39]
    سطح
    17
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 20
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    152

تشکرشده 157 در 60 پست

Array
    سلام مریدا جان

حرف دل خیلی ها رو زدی. نمی دونم چی بگم. برات دعا می کنم که اگه به صلاحته یک کار خیلی خوب برات جور بشه.
    ولی تا اون موقع سعی کن وقتت رو به کارهای مفید صرف کنی. نا امید نباش و بازم برای پیدا کردن کار ادامه بده ولی بقیه وقتت رو به جای اینکه توی خونه بمونی و غصه بخوری برو یه مرکز خیریه. هر جا که باشی از این جور جاها پیدا می شه. اونجا می بینی که فقط تو نیستی که غم و درد داری. شاید بتونی برای کسی کاری بکنی. شاید بتونی به بچه ها درس بدی. یا خیلی کارای دیگه بکنی. پاشو دختر خوب.

از خدا هم دلگیر باشی اشکالی نداره. یه روزی بهت نشون می ده که چه جورای عجیب غریبی هواتو داشته و خودت خبر نداشتی. ولی این دلتنگیاتو برو برای خودش بگو. هر چی دلت می خواد بهش بگو. باهاش حرف بزن مریدا جون. دلت آروم می شه مطمئن باش :)

6. 6 کاربر از پست مفید زهرا ۲ تشکرکرده اند .

barani (پنجشنبه 24 اسفند 91), sara.s (پنجشنبه 24 اسفند 91), یکی مثل شما (پنجشنبه 24 اسفند 91), ندای درون (پنجشنبه 24 اسفند 91), دختر مهربون (پنجشنبه 24 اسفند 91), صبا_2009 (پنجشنبه 24 اسفند 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    76

تشکرشده 74 در 42 پست

Array
    سلام ممنون از هر دوتون.
    راستش به یه جایی رسیدم که دیگه تحمل ندارم. فقط دلم می خواد برم یه جایی که هیچ کسی نباشه. برم فقط داد بزنم. انقدر داد بزنم که سبک شم. حوصله ی آدمهای دور و برمو ندارم. از خدا هم خیلی دور شدم. خیلی وقته دیگه نماز نمی خونم. هر وقت می خوام بخونم می گم نکنه خدا فکر کنه بخاطر کارم یا خواسته هامه که نماز می خونم. من دلم می خواد واقعا خدا رو از ته دلم حس کنم اما نمیشه. تا مشکلی پیش میاد فوری سر خدا خالی می کنم آخه اگه سر خدا داد نزنم سر کی داد بزنم؟؟؟؟؟؟؟ از خودم هم بدم میاد که اینطوریم. از وقتی یادمه همه چی رو با سختی زیاد به دست آوردم. چرا یه بار نباید مثل بقیه آسون بشه کارها برام؟ من چه فرقی با بقیه دارم؟؟؟؟ لابد من هم خدا رو واقعا قبول ندارم که سرش داد می زنم. ذهنم خیلی آشفته ست. دیشب نتونستم بخوابم. روحم به شدت خسته ست. نمی دونم چرا نمی تونم با خدا ارتباط برقرار کنم؟؟ فکر می کنم نمی تونم بهش اعتماد کنم. حس می کنم دارم دیوونه میشم. بعضی وقتها فکرهای ناجور میاد تو سرم. فکرهای وحشتناک. یکی بگه من باید چیکار کنم؟؟؟؟

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    جمعه 29 شهریور 92 [ 20:28]
    سطح
    16
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

تشکرشده 135 در 54 پست

Array
    دروود
    عزیزم شاید به صلاحته فعلا سر کار نری.
    سر کار رفتن که تموم زندگی نست. می دونی چقدر دکتر و مهندس بیکار تو جامعه هست .
    از خدا دلگیر نباش مطمئن باش هواتو داره . نکنه به خدا چیزی بگی فردا که وضع و اوضاع بهتر شد خجالت بکشی.
    خیلی ها مثل تو هستن.
    خودتو مشغول کن با کتاب خوندن. ورزش. تفریح. خانواده. اینترنت. همین تالار .
    ما تو این دنیا هزاران کار نکرده داریم که باید انجام بدیم.
    حتما روزایی داشتی که انقدر درس داشتی با خودت می گفتی اگه بیکار بودم فلان کار رو می کردم الان موقشه . پس بلند شو یه برنامه ریزی خوب برای خودت بکن.
    دوست نداری الان از فرصت استفاده کنی و حرفه ای جدید یاد بگیری بعد از این که ان شا ا... رفتی سر کار و زندگیت وقت نمی کنی.
    ما ادما که فقط یه هدف تو زندگی نداریم فقط و فقط بچسبیم به اون . کلی هدف داریم . یادت بنداز.
    در ضمن کار افرینی هم چیز خوبیه ها ...
    نماز شب که معجزه می کنه. تا بحال امتحان کردی چون امید اول و اخرمون خداست پس همیشه با هاش باش و توکل کن.
    بدروود

9. 3 کاربر از پست مفید masom تشکرکرده اند .

barani (پنجشنبه 24 اسفند 91), rozaneh (شنبه 26 اسفند 91), ندای درون (یکشنبه 27 اسفند 91)

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    از خدا قربون بزرگیت . با این همه چیزایی که بهمون دادی که کمترین نفس کشیدن دم به دمه باز می تونیم بگیم خدا ! ازت دلگیرم ...

البته منظورم فقط شما نیستین گاهی خودمم یه کارایی می کنم که از ضعف خودمه و چه کسی نزدیک تر از خدا ، می اندازم گردن اون تا دلم آروم شه ولی بعدش می بینم چقد دستشو دراز کرده تا دست منو بگیره ولی من یا نفهمیدم یا دست مو درآوردم از دستش

11. 3 کاربر از پست مفید ahuman تشکرکرده اند .

barani (پنجشنبه 24 اسفند 91), masom (پنجشنبه 24 اسفند 91), ندای درون (یکشنبه 27 اسفند 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    76

تشکرشده 74 در 42 پست

Array
    مرسی از همدردیتون. راستش قبلا رابطه خیلی نزدیکی با خدا داشتم شاید از ضعف ایمانم بوده که الان ازش دورم. از نماز خوندن لذت نمی برم. دلم نمی خواد طوطی وار نماز بخونم در صورتی که هیچ لذتی نمی برم. چند ماهه خوندن کتابهای روانشناسی رو شروع کردم. گاهی می خونم چند روزی خوبم باز دوباره بی حوصله میشم و دست و دلم به کاری نمیره. تو کلاسهای شبکه فنی و حرفه ای شرکت می کنم مدام فعلا کلاسها تعطیله. دو ماه هم دوره تراش سنگهای قیمتی می رفتم که تموم شد. روزایی که کلاس داشتم خوب بودم اما تا چند روز تو خونه می موندم بازم حالم بد میشد. الانم کلاسام تموم شده. نمی تونم هزینه ی کلاسهای آزادو بدم. من فقط به اندازه پول رفت و آمدم از خانواده ام پول می گیرم. خیلی کارها دلم می خواد انجام بدم و خیلی کلاسها دوست دارم برم. به کارهای هنری علاقه دارم. عکاسی میکردم قبلا اما با دوربین غیر حرفه ای. یه استاد عکسهامو دید و گفت خیلی با استعدادی. یه دوربین خوب بخر و تمرین کن اما همه چی گرون شد و نتونستم بخرم. همه چی نیاز به پول داره. من دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه. چقدر باید حسرت بخورم؟ بخدا خودمو مقایسه می کنم با دخترهای دیگه. همه تو فکر مد و دوست پسر و قرطی بازین. مگه من چی می خوام از زندگی از خدا؟؟؟ تا کی باید واسه رسیدن به آرزوهام صبر کنم. دوره تراش سنگ تموم شد دوست داشتم یه دستگاه داشتم خودم میتونستم کار کنم و سفارش بگیرم اما بازم پول همش پول پول پول. دعا کنید واسم من فقط یه کار می خوام.:(

13. 2 کاربر از پست مفید ندای درون تشکرکرده اند .

barani (پنجشنبه 24 اسفند 91), roze sepid (شنبه 26 اسفند 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    76

تشکرشده 74 در 42 پست

Array
    واقعا هیچکی نیست اینجا ما رو تحویل بگیره؟؟؟؟؟؟ حتما باید طلاق بگیرم یا دوست پسرم ولم کنه یا موضوع سکس باشه که جواب بدین؟؟؟؟؟
    دلم سوخت واسه خودم. به کیا پناه آوردم.

15. 2 کاربر از پست مفید ندای درون تشکرکرده اند .

rozaneh (شنبه 26 اسفند 91), roze sepid (شنبه 26 اسفند 91)

آخرین بازدید
    جمعه 29 شهریور 92 [ 20:28]
    سطح
    16
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

تشکرشده 135 در 54 پست

Array
    دروود
    عزیزم از بچه ها دلگیر نباش حتما میان و به تایپیکت سر میزنن.
    مشکل پول تو این دوره زمونه مشکل همه آدماست. خیلی برای خودت این مشکل رو بزرگ نکن.
    فقط گذشت زمان راه حله.

رابط تو با خدا بهتر کن نمازتو بخون حتی طوطی وار باعث میشه دفعه بعد تمرکزتو بیشتر کنی و از این حالت در بیای.
    دنیا که همین جوری نمی مونه عزیزم انسان یه روز روی عرشه یه روز روی فرش. یه روزی می رسه که به تموم آرزوهات میرسی.
    توکل به خدا
    بدروود

17. کاربر روبرو از پست مفید masom تشکرکرده است .

roze sepid (شنبه 26 اسفند 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    سلام مریدای عزیز.
    نه لازم نیست دوباره طلاق بگیری البته از دوستی با خدا! چون ما آدمها با فشارهایی که بهمون میاد صد بار طلاق میگیریمو و باز آشتی.
    مریدای عزیز تمام حرفات حرف دل منه. البته من سر کارم گرچه یک کار دائم نیست و امنیت شغلیم پایینه ولی خداروشکر . من به تاپیک قبلیت هم سر زدم گاهی وقتا چند تا مشکل با هم سر آدم هوار میشن و خوب صبر و تحمل آدم از دست میره شده خیلی وقتا که منم دست و دلم به نماز نرفته و دقیقاً مثل تو فکر کردم نمازخوندن طوطی وار چه فایده ای داره؟ یا قرآن خوندن عربی که نفهمم همین طور؟ حتی یکبار که نیت ختم قرآن داشتم تصمیم گرفتم فارسیشو بخونم و ختم کنم چون اونجوری حداقل میفهمم خدا چی میخواسته به نوع بشر بگه!
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

19. 3 کاربر از پست مفید rozaneh تشکرکرده اند .

masom (شنبه 26 اسفند 91), roze sepid (شنبه 26 اسفند 91), ندای درون (چهارشنبه 26 تیر 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)