سلام به شما دوستان عزیز .
سعی میکنم خلاصه بگم .
فقط خواهشمندم از توهین به بنده خوداری کنید .
دوستان عزیز من توی زندگیم 9 10 تایی دوست دختر داشتم سکس کامل دوست نداشتک انجام بدم ولی هر کاری بغییر از سکس با دوستام کردم ولی نمیدونم چرا از یک دختر خوشم میاد برای ازدواج تا روزی که از گزشته و دوست پسراش یا خواستگارایی که باشون خیلی مچ بوده ولی جور نشدن میگه دلم خالی میشه .
از نظر عقلی بنده بزرگ شدم و 24 سالمه ولی هر وقت از کسی خوشم بیاد خوب 100% گزشته ای داره ولی تا این موضوع رو میگه کم کم زندگی برام سخت میشه . چند ماه پیش با دختری آشنا که هیچ عیبی نداشت و کاملا متعادل بود برای ازدواج یا حداقل مچ بودن برای ازدواج و منم خواستم با این افکار پلیدم بجنگم که باباااااااااا گزشته این خانم چه ربطی داره به الان !؟ از نظر عقلی قبول دارم که هر کسی گزشته ای داره و خوب اینایی که روشون دست میزارم برای ازدواج حداقل میدم که خیلی کمتر از من با جنس مخالفشون حال کردن یا اینکه خیلی کمتره من دوست بودن اینا رو از نظر عقلی قبول دارم ولی از نظر درونی یه حسی درونی بیخودی به خود خوری آدم میافته که میگه این خانم رو نمیخوام !
خلاصه یک و نیم ماه تمام صبر کردم با اون خانم و با دوستام مشورت کردم یه روز خوب بودم یه روز بد بودم ولی سعی میکردم به اون خانم زیاد نگم که رابظمون به این قضیه بیخود که مشکلش از منه نکشه که سره آخر اینقدر فکرو مشقلم زیاد شد که کم کم حالت مریضی گرفتم و عقلم درست کار نمیکرد . مثله یه مرد که یک زنی رو انتخواب کنه که احساس کنه درست نیست ولی داره پیش میره . سره آخرم از فکره زیاد تصادف کردم با ماشینم و ماشینم رو نابود کردم . بعد از نابودی ماشینم که چیزی ازش نمونده بود ( بخاطر تو فکر فرو رفتن یک لحظه نفهمیدم چی شد که دیگه ... ) خلاصه سالم از توش در اومدیم . دیدم فایده نداره ماشینو فروختمو با اون خانم تموم کردم ...
بعد حالا از نو با یک خانم دیگه دوست شدم . با اینکه برای ازدواج نیست ولی دوسش دارم ! دوستیم . ولی خوب حالا ایشونم گزشته ای داره . و دوباره اگه فکر کنم آیا ایشون رو بخوام انتخواب کنم چی میشه . دو روز با خودم فرض کردم که ایشون کیسه خوبین دیدم بله بازم کم کم مثله خودره این حس افتاده تو جونم .
یک حسه بدیه . آقایون حتما چشیدنش ... مثله اینکه زنت رو قبلا با کسی بوده از چشمت میافته
سوالم اینه چطوری آقایون به گزشته خانموشون حساس نیستن ؟ چطوری باش کنار میان ؟
چطوری ؟
من خودم دوست دارم که خوب بشم . یعنی دختری که گزشته ای داره آدمه و از من بهتره خوب چطوریه من نمیتونم باش کنار بیام
کلی زحمت کشیدم روی مورد آخرم که خوب بشم کلی روی خودم کار کردم ولی آخرش بعد از چپ شدنه ماشینم دیگه دیدم دارم خودمو نابود میکنم که تموم کردن بهترین کار بود تا کمی خوب بشم
ولی از قدیم این حس تو وجودم بوده
خوب اینطوری بنده که نمیتونم با هیچ کس ازدواج کنم
شما مردا چطور باش کنار میایین !
لطفا منو راهنمایی کنید ...
پیشاپیش تشکر میکنم باباته اینکه همشو خوندید و نظرتونو میگین .
مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)