به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    224

تشکرشده 228 در 80 پست

Array

جلب نظر دختری که نمی شناسمش

با سلام. مسئله ای هست که مایل نظر و مشورت شما دوستان رو در موردش داشته باشم. من 28 سالمه و بیش از 2 ساله خارج از کشورم و قصد ازدواج دارم ولی به دلیل اینکه دور و اطراف هموطنی نبوده که معیار های اولیه من رو برای ازدواج داشته باشه اینه که نگاهم همیشه به داخل و انتخاب خانمی از داخل کشور بوده. به دلیل همین دوری، تنها راه آشنایی برای من و شاید اکثر کسانی که ایران نیستند اینترنت هست. به تازگی در فیس بوک خانمی نظرم رو خیلی جلب کرده که هیچ شناختی نه من از ایشون و نه ایشون از من داره. در واقع حتی جزء دوستان فیس بوکم هم نیست و فقط یک دوست مشترک داریم. فقط با توجه به اطلاعاتی که ازش خوندم فهمیدم که مجرد هستند و از من کوچک تر که این دو نکته ی مثبت می تونه باشه برای من که دنبال یافتن همسر آینده ام هستم و باعث می شه من اجازه بدم به خودم که بهش نزدیک بشم. فقط برای آشنایی شما چند نکته رو از خودم می گم امیدوارم برداشت سوئی از حرفام نداشته باشید. من فوق لیسانس می خونم و از لحاظ ظاهری هم اگر تعریف نباشه از دید خیلی از دوستان ظاهر خیلی خوبی دارم. اهل گفتگو و منطقی هستم و توانایی خوبی در اداره ی بحث و قانع کردن افراد دارم و ذاتاً خوش برخورد هستم و همیشه روابط اجتماعی خوبی داشتم. این خانمی که با من یک دوست مشترک دارند از نظر ظاهری کاملاً مطابق سلیقه و معیارهای من هستند و دوست دارم هر تلاشی رو که ممکنه انجام بدم تا ایشون رو راضی به صحبت با من و آشنا شدن بکنم تا در صورتیکه از لحاظ اخلاقی و فرهنگی هم با هم سازگار بودیم برای ازدواج اقدام کنم. بذارید حکایت دوست مشترک من و ایشون رو بگم که فکر می کنم مهم باشه. حدود یکسال پیش از طریق اینترنت با این دوست مشترک آشنا شدم.

اینجا به طور مستعار اسمش رو می ذارم نرگس. نرگس دختر متین و خوبی بود و در اون مقطع به دلیل مشکلاتی که داشت من براش از راه دور یک پروژه ی دانشگاهیش رو قبول کردم و براش انجام دادم و براش ایمیل کردم. سر همین قضیه خیلی از من تشکر کرد و یه جوری خودش رو مدیون من می دونست و البته من هم بهش می گفتم کاری بوده که از دستم بر اومده و همیشه اگر کمکی ازم بربیاد برای دیگران انجام می دم. این خانم خیلی به من لطف داشتند و خیلی تمایل به رابطه ی عمیق تر و آشنایی داشتند. البته از روی حرفهاشون و رفتارشون متوجه می شدم. حتی حرف ازدواج هم پیش اومد بین بحث هامون. راستش چون از نظر ظاهری کمی با معیارهای من همخونی نداشتند من فقط تمایل به همین دوستی خیلی ساده ی اینترنتی داشتم و بس. توی گفتگو هامون هم بهونه ی خارج بودن رو آوردم و اینکه به خاطر شرایطم فعلاً تصمیمی برای ازدواج ندارم ولی خب واقعیت این بود که اگر کسی نظرم رو جلب می کرد این حرف فقط بهونه بود. خلاصه بعد از اون قضایا که یک ماه طول کشید حدوداً ، دیگه ما گفتگوی خاصی نداشتیم و من به دلیل اینکه نخوام یک موقع به احساسات ایشون دامن بزنم تقریباً خودم رو کنار کشیدم و جز بودن در صفحه ی فیس بوک همدیگر اتفاق خاصی بین من و نرگس نیفتاد از پارسال تا الان. اما حالا با کسی برخورد کردم که دوست ایشونه در فیس بوک و من نمی دونم دوستی اینها در چه حده فقط می دونم که همشهری هستند و در یک شهر زندگی می کنند. این خانم نرگس رو حساب گفتگو هایی که با هم داشتیم شناخت نسبی از شخصیت من داره و می دونه که من آدمی نیستم که اهل گفتگوی های مبتذل و کارهای بی مورد باشم و از روی لطفش به من یکی دو بار گفت که واقعاً از اینکه می بینه بعد از صحبت هامون من هرگز هیچ حرف نامربوط و ناشایستی نزدم و مثل سایرینی که با ایشون برخورد داشتند عمل نکردم خوشحاله و من رو انسان شایسته ای می دونه. که من هم ازشون تشکر کردم.می دونم که تمایل به آشنایی با من داشت اما خب چون من مایل به ازدواج با ایشون نبودم رفته رفته گفتگو رو ادامه ندادم. حالا آیا درسته از این نرگس خانم بخوام که در مورد من با دوستشون صحبت کنه؟

می دونم که هنوز مجرده و آدم احساساتی ای هم هست .آیا نرگس که خودش نظر خاصی به من داشته باعث حسادتش نمی شه من این رو ازش بخوام. . آخه دلیلش اینه که نرگس من رو می شناسه حدوداً و می تونه به دوستش بقبولانه که من آدمی نیستم که دنبال سوء استفاده یا بحث های بی مورد باشم و قصدم آشنایی به قصد ازدواجه. من خودم یک بار یه طور مستقیم به این خانم مورد نظرم پیغام دادم و خواستم که اجازه بدن ایشون رو به لیست دوستانم اضافه کنم ولی جوابم رو ندادند با اینکه پیغام رو خوندند. البته چیز عجیبی هم نیست چون من یک فرد کاملاً غریبه هستم با ایشون و من رو نمی شناسند. به نظر شما بهتره که خودم چند بار دیگه پیغام بدم یا اینکه نرگس خانم رو واسطه کنم؟ من حاضرم اگر شماره شون رو بدن برای اطمینان از هدفم از مادرم بخوام که با خانواده شون تماس بگیرند و قصد ما رو بهشون بگن. با توجه به اینکه هم از ایران دورم و هم اینکه کلاً کم برام پیش میاد که با فردی برخورد کنم که برای ازدواج جذبم کنه دوست ندارم که راحت از این قضیه بگذرم و مایلم تمام کارهایی رو که امکان داره انجام بدم تا بشه نظر این خانم رو برای آشنایی جلب کرد. البته این به هیچ عنوان به این معنا نیست که من بدون شناخت قصد ازدواج با ایشون رو دارم اما مایلم که نظرش رو برای اجازه دادن به منظور آشنایی و ایجاد شناخت جلب کنم و اگر آشنایی اولیه خوب پیش رفت برم ایران با خودش و خانوادش از نزدیک آشنا بشم و روند شناخت رو تکمیل کنیم. ایشون دختر خوش ظاهر و زیبائیه و مطمئنم که در خواست برای ازدواج یا آشنایی زیاد داشته یا داره به همین نسبت احتمال می دم شاید ناز یا سخت گیریش بالا باشه اما خب من هم شرایطم بد نیست و شاید بتونم نظرش رو جلب کنم. فقط زمانی ادامه نمی دم که مطمئن بشم واقعاً تمایلی به آشنایی با من نداره. دوست دارم نظر و راهکارهای شما رو برای جلب اعتماد و رضایت این خانم که کاملاً غریبه هستند برای من بدونم.

2. کاربر روبرو از پست مفید شب شکن تشکرکرده است .

شب شکن (شنبه 30 دی 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array

RE: جلب نظر دختری که نمی شناسمش

اول اینکه من خودم یه خواستگار اینجوری داشتم
    تو عکس هام عاشقم شد و کلی قربون صدقه بعد اینکه منو دید اصلا اونی که فکر میکرد نبودم !!! هر چند بازم خوشش میومد و قربون صدقه میرفت اما اونی که تو ذهنش از من ساخته بود نبودم و اونم نبود و بعد مدتی دلسرد شد
    پس حتی اگه از خودت مطمئن باشی و علاقت باز هم آشنایی اینترنتی اصلا کامل نیست و عکس و حتی فیلم ظاهر واقعی و رفتار و حرکات فرد که خیلی تاثیر گذاره نشون نمیده

مثلا ممکنه همین نرگس که ظاهرشو نپسندیدی رفتار ناز و دلنشینی داشته باشه
    و اون دوست ایشون فقط خوش عکس باشه

دوم اینکه خودت به طور مستقیم باید وارد آشنایی و رابطه بشی واسطه کردن نرگس مشکلات بسیاری داره
    از جمله اینکه ممکنه اون دوست فکر کنه بین شما رابطه ای بوده یا خود نرگس کاملا بش بر بخوره و اینو توهین از طرف تو بدونه

سوم و مهمترین چیز اینه که شمایی که خارج بودین فرهنگ و دیدتون نسبت به دنیا و زندگی با ماها داخل ایران کاملا متفاوته. هرچقدر هم مذهب و سنت و حرفها شبیه هم باشه ساکنین خارج کشور خیلی سریع تحت تاثیر فرهنگ غرب قرار گرفتن و خوب این طبیعیه برای انسان که تحت تاثیر جامعه باشه
    اما این تفاوت و شکاف فرهنگی عمیقی ایجاد میکنه که به نظر من بهتره از بین هموطن های خارج از کشور کسیو برای زندگی انتخاب کنید هر چند کار سختی باشه پیدا کردن فرد مناسب اما کاملا به سختیش میارزه

موفق باشین

4. 2 کاربر از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده اند .

جوانه؟؟؟ (یکشنبه 01 بهمن 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

سلام

خواهري، دختر خاله اي و خانم دوستي و ... ندارين كه از طريق اون اقدام كنيد؟ اينطوري ميشه قضيه رو از همون اول هم يه جوري رسمي كرد و اينكه به هر حال اونا اون خانم رو از نزديك مي بينند و يه سري مسائل حل ميشه.

اينكه خودتون به هر طريقي اقدام كنيد رو صلاح نمي دونم. از نرگس خانم هم اصلا كمك نگيريد.
    شايد ايشون فقط تو اين عكس كه با هزار ترفند مي تونه زيبا شده باشه به دل شما بشينن ولي در ساير مواقع خير.

اگه خودتون وارد ماجرا بشين و با فرض اينكه ايشون هم كاملا صادقانه و به قصد ازدواج با شما همراه بشن( كه اين فرض ممكنه كاملا رد بشه) اگه به هر دليلي ايشون رو رد كنيد آسيب مي بينند.
    اگر هم ايشون قصدي جز ازدواج داشته باشند هم كه شما آسيب خواهيد ديد.

پس از يه فرد امين و مونث به جز نرگس خانم كمك بگيريد.

6. 2 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

صبا_2009 (شنبه 30 دی 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 آذر 95 [ 17:27]
    سطح
    44
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 87
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
    اول اینکه من خودم یه خواستگار اینجوری داشتم
    تو عکس هام عاشقم شد و کلی قربون صدقه بعد اینکه منو دید اصلا اونی که فکر میکرد نبودم !!! هر چند بازم خوشش میومد و قربون صدقه میرفت اما اونی که تو ذهنش از من ساخته بود نبودم و اونم نبود و بعد مدتی دلسرد شد
    پس حتی اگه از خودت مطمئن باشی و علاقت باز هم آشنایی اینترنتی اصلا کامل نیست و عکس و حتی فیلم ظاهر واقعی و رفتار و حرکات فرد که خیلی تاثیر گذاره نشون نمیده

مثلا ممکنه همین نرگس که ظاهرشو نپسندیدی رفتار ناز و دلنشینی داشته باشه
    و اون دوست ایشون فقط خوش عکس باشه

دوم اینکه خودت به طور مستقیم باید وارد آشنایی و رابطه بشی واسطه کردن نرگس مشکلات بسیاری داره
    از جمله اینکه ممکنه اون دوست فکر کنه بین شما رابطه ای بوده یا خود نرگس کاملا بش بر بخوره و اینو توهین از طرف تو بدونه

سوم و مهمترین چیز اینه که شمایی که خارج بودین فرهنگ و دیدتون نسبت به دنیا و زندگی با ماها داخل ایران کاملا متفاوته. هرچقدر هم مذهب و سنت و حرفها شبیه هم باشه ساکنین خارج کشور خیلی سریع تحت تاثیر فرهنگ غرب قرار گرفتن و خوب این طبیعیه برای انسان که تحت تاثیر جامعه باشه
    اما این تفاوت و شکاف فرهنگی عمیقی ایجاد میکنه که به نظر من بهتره از بین هموطن های خارج از کشور کسیو برای زندگی انتخاب کنید هر چند کار سختی باشه پیدا کردن فرد مناسب اما کاملا به سختیش میارزه

موفق باشین
    من غیر از بخش آخر حرفهای جوانه رو تائید می کنم. با عرض پوزش از دختر خانومهایی که ساکن خارج از کشور هستند من اصلا موافق انتخاب از بین هموطنان خارج از کشور نیستم. البته برای کسی که دنبال ازدواج هست! شخصی مثل من یا شب شکن قصدش از رفتن به حارج از کشور پیشرفت بوده است نه هضم شدن در فرهنگ غرب. انتخاب کسی از این فرهنگ به نظرم کاملا اشتباهه. یعنی بهتره ازدواج نکرد تا اینکه با دختری از اون فرهنگ ازدواج کرد.
    ضمن اینکه اونجا محدودیتهای بسیار زیادی در انتخاب وجود داره. این رو تموم دوستان من گفتند.

8. 2 کاربر از پست مفید mehran21 تشکرکرده اند .

mehran21 (شنبه 30 دی 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array

مهران
    من به عنوان دختری که تو رابطه با فردی مثل شماها و شاید خیلی خیلی پایبند تر تو اعتقادات اسلامی و فرهنگ ایرانی بودم اینو میگم که متاسفانه یا نه خوشبختانه یا حتی بی احساسانه :

فردی که بیشتر از سه سال تو غرب بوده اونجا بزرگ شده مدرسه و دانشگاه رفته و دوستایی از اون تبار داره خودش هم تو فرهنگ غرب هضم شده شاید باورش براتون سخت باشه اما هضم شدید اونم خیلی عمیق
    خودتون از اون فرهنگید و باید کسی مثل خودتون انتخاب کنید در غیر اون صورت باید آسیبهای یه رابطه رو بپذیرید کمتر شما که تو اون فرهنگ بودید و خیلی چیزها رو متفاوت میبینید و بیشتر دختری که تو فرهنگ ایرانی بوده و خیلی چیزها رو با دید متفاوت بد میدونه

هر چند همه ما آرمانی فکر میکنیم و کسی رو میخوایم که نقاط خالی وجودمونو پر کنه اما باید بدونیم و بپذیریم بهترین انتخاب تو ازدواج برای هر آدمی کسیه که بیشتر با اون مچ باشه و شبیهش باشه نه کسی که آرزو داشتیم باشیم یا تحسین میکنیم بلکه کسی که مثل ماست مثل مایی که شاید خودمونم ندونیم اونجوری هستیم

10. کاربر روبرو از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده است .

جوانه؟؟؟ (یکشنبه 01 بهمن 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    224

تشکرشده 228 در 80 پست

Array

ممنون از پاسخ هاتون. خانم جوانه من از این خانم چند تا عکس متفاوت از زوایای متفاوت دیده ام و به همین دلیل احتمال اینکه با عکسشون فرق کنند بسیار بسیار پایینه. من در تشخیص دستکاری بودن عکس یا اصل بودنش تقریباً قوی هستم. خلاصه اینکه فکر نمی کنم بحثی سر این باشه که ایشون با عکسشون فرق کنند. در ضمن اگر قرار باشه من با ایشون صحبت کنم و آشنا بشم عکس های بیشتری بینمون رد و بدل خواهد شد. عکس دیجیتال چند مگا پیکسلی از نزدیک چیزی نیست که بهت دروغ بگه. آرایش غلیظ و عجیب غریب هم نداشتند که نشه قیافه ی اصلی رو تشخیص داد. پس کلاً از این بحث عبور کنیم که مسئله این نیست. من نه عاشقم و نه با عکس عاشق کسی می شم. عشق برای من یک پروسه ست که با زمان و با ملاقات اون فرد تکمیل می شه پس کسی نیستم که بخوام با چند تا عکس از خود بیخود بشم. شما در مورد فرهنگ نوشتید. اشکال جمله ی شما می دونید چی بود؟ این که گفتید با ما که تو ایران هستیم... می دونید چندین فرهنگ متفاوت در همین کشور خودمون داریم؟ یه طیفی هست تو ایران که فرهنگ بسیار مرتجع و تنگ نظر دارند تا اون سر طیف که دست آمریکایی ها و اروپایی ها رو در بسیاری از مسائل از پشت بسته. پس تو ایران یک فرهنگ وجود نداره و صدها فرهنگ هست. و من هم از ظاهر فرد و نوع پوشش او، موسیقی که گوش می کنه و علاقمندی هاش تشخیص می دم که حدوداً چه فرهنگی داره.و البته از لحاظ فرهنگی و اخلاقی هم تا وقتی باهاشون آشنا نشم و صحبت نکنم نمی تونم مطمئن بشم اختلافی هست یا نه. در ظاهر و پوشش که به فرهنگی که من تعلق دارم ایشون هم تعلق داره. در ضمن با احترام به نظرتون، این توصیه ی شما رو ما ایرانی های خارج از کشور خیلی بهتر و از قبل تر می دونیم که بهتره با کسی که خارجه آشنا شد ولی وقتی کسی مطابق معیارم گیر نیارم کسی نیستم که بخوام به هر قیمتی آشنا بشم و اگر ایرانی خارج از کشور بود که مناسب خودم می دیدم مسلماً اقدام می کردم. قبلاً هم یه تاپیک سر این موضوع باز کردم. در ضمن من لس آنجلس یا استکهلم یا لندن نیستم که پر ایرانی باشه. یه جایی هستم که جمعیت ایرانیش زیاد نیست و ایرانی ها هم با هم متحد نیستند و همه از هم فراری و انجمن خاصی نیست که گرد همایی باشه و ملاقات بین هموطنان بر اساس شانس و اتفاق صورت می گیره. جمع های محدود دانشجویی ایرانی هست اما دختر مجرد مورد نظر من در این جمع نبوده فعلاً. پس این از این.

خانم صبا از شما هم متشکرم. نه من خواهر ندارم اصلاً. یه دختر خاله دارم که کمی تلاش کرد و یک نفر رو کلاً بعد از یکسال و نیم که بهش گفتم دنبال زن گرفتنم معرفی کرد ولی آنچنان به دلم ننشست و اقدامی نکردم. البته همچنان گفته حواسش هست و حتماً اگر مورد خوبی ببینه به من معرفی می کنه.
    طبق حرفهای شما تا الان فهمیدم که نباید از نرگس بخوام که درخواستم رو به گوش اون خانم برسونه. فکر می کردم با شناخت نسبی ای که نرگس از من داره بهتر می تونه دوستش رو قانع کنه. راستش اصلاً مسئله اینه که من الان می خوام یه راه ارتباطی درست با این خانم باز کنم به همین خاطر این تاپیک رو باز کردم که اشتباه نکنم. مسئله خیلی مهمه امیدوارم دوستانی که نظر مفید دارند نظرشون رو بگن. من فقط یه بار مودبانه تقاضای دوستی تو فیس بوک کردم که جوابی به پیغامم داده نشد. حالا باید پیغام بدم قصدم رو از آشنایی بگم؟ اگر به نرگس نگم خود طرف می فهمه که دوست مشترک داریم. آیا امکان نداره کنجکاو بشه و در مورد من بپرسه؟ من که هیچ رابطه ای با نرگس نداشتم فقط تو مسئله ی درسی یک بار کمکش کردم و چند بار چت عادی اون هم یکسال پیش. البته حرف شما درسته. دختر شکاک کم نیست. من همشه مسئله ام ایجاد رابطه است وگرنه تو نگه داشتنش خیلی خوب عمل می کنم. این دختر از کجا می تونه بفهمه که من قصدم مخ زنی و رابطه ی بی هدف نیست؟ اون اصلاً من رو نمی شناسه. شما که یک خانم هستید در موقعیت مشابه من، طرفتون باید چطور عمل کنه که اعتمادتون جلب بشه؟ همه ی این حرفهام به این خاطره که دیدم مجرد هستند و متاهل نیستند وگرنه خب اگر از تجردشون اطلاع نداشتم که تردیدها و سئوالات صد برابر می شد. ببینید دوستانی که قراره نظر بدن خواهش می کنم بحث اینکه چطور باید همسر یابی کنم رو مطرح نکنند. من تنها راهم اینه. راه دیگه ای نیست. مگر اینکه بخوام زن خارجی بگیرم که قصد این کار رو ندارم با اینکه دختران زیبا رو هم اینجا کم نیست اما خب ممکنه دیر یا زود بخوام برگردم کشورم زندگی کنم . طرف اگر خارجی باشه که با من نمیاد یه کشور غریب زندگی کنه. لطفاً در مورد اینکه چطور با این خانم مطرح کنم نظر بدید. آیا دوستان دیگه هم تائید می کنند که از نرگس خانم و کمکش در این مورد نباید استفاده کنم و کلاً هیچ اطلاعی بهش ندم؟ خانم صبا_2009، فرد امین و مونث فعلاً مادرمه. اما موضوع اینه که کار باید به جایی برسه که این خانم بخواد به من شماره خونه ش رو بده تا بشه ارتباطی برقرار کرد. افرادی که خارج زندگی نکرده اند ممکنه درک نکنند که اینترنت تنها راه ارتباطی و حتی همسریابی برای کسیه که ایران نیست. من اگر ایران بودم شاید الان بچه هم داشتم چون آدمی نیستم که منفعل باشم و احتمالاً تا الان فرد مورد نظرم رو پیدا کرده بودم. ولی وقتی اینجا دور و برمون نیست و گزینه ها محدوده چی کار کنیم؟؟ یه نمونه براتون از ایرانی خارج از کشور بگم. یه خانم ایرانی رو تو فیس بوک اد کردم که تو همین شهری که منم هستم زندگی می کنه. دیدم عجب علاقمندی هایی داره. به عنوان نمونه صفحه ی شخصی چند تا هنرپیشه ی فیلم های پورن رو لایک کرده بود و بعضی عکس های خودش هم نیمه برهنه. شما باشید به همچین گزینه هایی برای ازدواج فکر می کنید؟ از این دست کم نیستند و قبلاً هم دیدم. ممکنه بهترین آدم های روزگار هم در جایی که من هستم باشند ولی وقتی سر راه من قرار نگرفته اند من چه کاری ازم بر میاد؟ من اگر قصد حال و هول داشته باشم تو دانشگاه پر دختره اما من قصدم تشکیل خانواده و ازدواجه. قبلاً چنین قصدی نداشتم اما دو سالی هست که حس می کنم آمادگیشو دارم اما فقط با کسی که واقعاً بپسندمش. منتظر نظرات ارزشمندتون هستم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 10 بهمن 94 [ 17:49]
    سطح
    37
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    764

تشکرشده 865 در 204 پست

Array

خانم جوانه شما به مراحل شش گانه مهاجرت اشاره میکنید. خیلیها بعد از وارد شدن به جامعه غربی در فرهنگ و رسوم غربی ها هضم میشوند ولی عده ای نیز پذیرای فرهنگ غربی نیستند و پس از سالها زندگی در غرب آداب و رسوم خودشون رو حفظ میکنند. تا جایی که مطلع هستم آندسته از کسانی که فرهنگ غربی را پذیرفتند بعد از ییست الی سی سال زندگی در غرب متوجه میشوند هنوز در آنجا پذیرفته نشدند و غریبه هستند، لذا به اصل خودشون برمیگردند.

آقای شب شکن سلام،

شما فرمودید این دختر خانم رو نمی شناسید. آیا ظاهر ایشون تنها محرک ایجاد رابطه رسمیه؟ اگه نه، در مورد آن دختر خانم بیشتر توضیح بدهید. ملاکهای شما برای انتخاب شریک زندگی چی هستند؟ بحث یک عمر زندگی شماست، امیدوارم با هوشیاری کامل بهترین تصمیم رو بگیرید.

13. کاربر روبرو از پست مفید Serok تشکرکرده است .

Serok (یکشنبه 01 بهمن 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 آذر 95 [ 17:27]
    سطح
    44
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 87
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
    مهران
    من به عنوان دختری که تو رابطه با فردی مثل شماها و شاید خیلی خیلی پایبند تر تو اعتقادات اسلامی و فرهنگ ایرانی بودم اینو میگم که متاسفانه یا نه خوشبختانه یا حتی بی احساسانه :

فردی که بیشتر از سه سال تو غرب بوده اونجا بزرگ شده مدرسه و دانشگاه رفته و دوستایی از اون تبار داره خودش هم تو فرهنگ غرب هضم شده شاید باورش براتون سخت باشه اما هضم شدید اونم خیلی عمیق
    خودتون از اون فرهنگید و باید کسی مثل خودتون انتخاب کنید در غیر اون صورت باید آسیبهای یه رابطه رو بپذیرید کمتر شما که تو اون فرهنگ بودید و خیلی چیزها رو متفاوت میبینید و بیشتر دختری که تو فرهنگ ایرانی بوده و خیلی چیزها رو با دید متفاوت بد میدونه

هر چند همه ما آرمانی فکر میکنیم و کسی رو میخوایم که نقاط خالی وجودمونو پر کنه اما باید بدونیم و بپذیریم بهترین انتخاب تو ازدواج برای هر آدمی کسیه که بیشتر با اون مچ باشه و شبیهش باشه نه کسی که آرزو داشتیم باشیم یا تحسین میکنیم بلکه کسی که مثل ماست مثل مایی که شاید خودمونم ندونیم اونجوری هستیم
    من با نهایت احترام به شما و سپاس از نظراتتون، اینطور فکر نمی کنم. دوستان بسیاری دارم (تقریبا 90 درصد دوستان صمیمی من اونجا هستند . ایران تنهاترم ) که عوض نشدند یعنی در هیچ نوع رابطه خاصی نبودند اونجا.

وقتی من مراقب خودم هستم و رابطه رو کنترل می کنم(چه در ایران چه خارج) بهتره با کسی مثل خودم باشم که صدالبته در ایران بیشتره. کما اینکه در خارج گزینه ها هم کمتره. مثلا ممکنه یک پسر که طبیعتا دنبال دختری زیباتر از خودش بگرده نتونه چنین فردی رو پیدا کنه. دوستمون شب شکن بیشتر در جریانه.

شب شکن اقدام از طریق دختر خالت چطوره؟ دختر خالت ایشون رو جز اد لیست فیس بوکش کنه و به مرور باایشون ارتباط برقرار کنه. قطعا یک خانوم اعتماد بیشتری به هم جنس خودش داره. بعد از مدت کوتاهی هم می تونه مسئله شما رو مطرح کنه.

15. کاربر روبرو از پست مفید mehran21 تشکرکرده است .

mehran21 (یکشنبه 01 بهمن 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 دی 92 [ 01:58]
    سطح
    30
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,315

تشکرشده 1,426 در 250 پست

Array

سلام جناب شب شکن.خسته نباشید
    اول از همه یه لطفی بکنید کمی در نوشتار و پاراگراف بندی پستهاتون دقت کنید اینطور پشت سر هم نوشتن و طولانی بودن متن یه کمی خسته کنندست .
    من شخصا نتونستم کامل پستتون رو بخونم شما اینجا نیومدی درمورد عقاید خودت و دیگران بحث کنی هرگونه سوء برداشت از نوشته هاتونو کوتاه پاسخ بدید که بحث جنبی پیش نیاد.
    بازم ممنون

تصمیم گرفتی نرگس رو به عنوان یک راه برقراری ارتباط حذف کنی!!!
    چرا؟؟؟
    قراره چه اتفاقی بیافته؟؟؟
    چه احتمالایی وجود داره؟؟؟
    از چی میترسی؟؟؟

همونطور که گفتی با نرگس به نحوی برخورد کردی که احساساتشو بازی قرار ندی پس تو وظیفتو درست انجام دادی
    به نظر من صحیح ترین راه و شاید میشه گفت تنها راه معقول و بدون دردسر نرگس باشه!!

بیا مشی تاپیک و به سمتی ببر که چگونه ماجرا رو با نرگس درمیون بزارم؟؟؟

17. 2 کاربر از پست مفید فائزه_م تشکرکرده اند .

فائزه_م (دوشنبه 02 بهمن 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

آقاي شب شكن منظور من اين بود كه حالا كه خواهر ندارين و البته اگه مادرتون تو فيس بوك حساب كاربري ندارن، از دختر خاله تون بخواين كه به اون خانم پيام بدن و باب آشنايي بيشتر رو باز كنند و در نهايت بعد از رد و بدل شدن يه سري اطلاعات اگه باز هم تمايل داشتين . شما رو به هم معرفي كنند.

اينكه چطوري دختر خاله تون باب آشنايي رو باز كنه كه اون خانم اعتماد كنند نياز به تفكر و برنامه ريزي داره. و اينكه اگه اسم و فاميل اون خانم رو مي دونين و بر اساس دانشگاه محل تحصيلشون و رشته تحصيلي و ... ميشه اطلاعات بيشتري بدست آورد و از اون طريق اقدام كرد.

يا اينكه مثلا دخترخالتون از اول خودشون رو معرفي كنند و صادقانه ماجرا رو تعريف كنند و بگن مي خوايم با شما بيشتر آشنا بشيم و اگه اطلاعات بيشتري هم خواستن بهشون بدن و منتظر بقيه واكنش هاي ايشون باشيد.

همه چيزايي كه به ذهنم مي رسيد رو گفتم

19. 2 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

صبا_2009 (دوشنبه 02 بهمن 91)

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)