سلام
من دختری 26 ساله ام در خانواده ای زندگی میکنم که بیشتر مواقع پر از تنش و اضطرابه
مدتیه وقتی با هر کسی اشنا میشم اوایل خیلی گرم وصمیمی هستیم اما نمیدونم چرا یه دفعه همه چیز بهم میخوره و ازشون جدا میشم
(مثلا اخرین مورد این بود که من توی یکی از سایتهای ایرانی که مخصوص خانمهاس فعالیت هنری و اشپزی دارم اونجا با خانمی اشنا شدم تا اونجایی صمیمی شدم که شماره تماس دادیم و تا یه هفته با هم اس ام اس میدادیم یه شب اون خانم ازمن عکس خواست اون نشون داد منم نشون دادم ولی نمیدونم بعد از 2 روز چرا با من رفتار بدی نشون میداد قبلش یکم مودبتر بود ولی بعدش به من بی احترامی کرد اونم جلو بقیه کاربرا
و بعدش میگفت شوخی کردم به بی ادبی میگفت شوخی و رکگویی
البته منم جوابشو دادم ولی در کمال احترام حتی یکی از کاربرا دید داره بی ادبی میکنه اونم طرف منو گرفت
خیلی متعجب بودم و با خواهرم که صحبت کردم به این نتیجه رسیدم که شاید از روی حسادت با من اینجوری کرد)
توی بقیه موارد هم من اینجوریم نمیدونم چرا بعد از مدتی حس میکنم یعنی یه جورایی مطمئن میشم که با من بی ادبانه رفتار میکنن در صورتی که من اصلا اینجوری نیستم
من فکر میکنم این مشکلو چندین ساله دارم از زمان دانشجویی هر کسی رو بهم بی ادبی میکرد میزاشتم کلا کنار....
از شما کارشناسان و کاربرای عزیز راهنمایی میخوام![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)