به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 شهریور 92 [ 11:03]
    سطح
    18
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    52

تشکرشده 31 در 18 پست

Array

درخواست مجدد از دختری که یکبار بهم جواب نه داد

سلام. قبلا در پست (چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟) شرح ماجرا را نوشتم: پس از درخواست ازدواج از دختری در محل کارم ایشان علی رغم موقعیت مناسب من که مثلا در حد رییس وی بودم جواب نه داد و گفت که فعلا قصد ادامه تحصیل دارد. در آن موقع فکر کردم شاید کسی را داشته. یا شاید چون من خیلی فی البداهه موضوع را مطرح کردم و قبلا به او نزدیک نشده بودم که توجهش را جلب کنم حس خاصی نسبت به من نداشته. یا شاید هم برداشت منفی خاصی داشته یا شاید چون قضیه را خیلی قطعی نگفتم خواسته ناز کنه تا ببینه چقدر جدی هستم و ...
    بعد گذشت 2 ماه حس کردم گاهی رفتارش خیلی خوشرویانه هست. گر چه من بسیار جدی و رسمی بودم. که البته این جدی بودن کلا ویژگی ذاتی من است. فکر کردم شاید پشیمان شده و دنبال راهی بودم که به واقعیت مساله پی ببرم. از طرفی هم فکر کردم چون در محیط کار برای پروژه ای به اصطلاح دستش زیر ساطور من است و باید من وی را ارزیابی کنم خواسته از سر ترس کمی با من ملاطفت به خرج دهد که مثلا من در کارش اخلالی نکنم. اخیرا به دلیل ارتباط کاری نزدیکتری که داشتیم بعد اتمام پروژه عملکرد ایشان را در آن را بسیار عالی ارزیابی کردم. خوشحال شد. بعلاوه با ایشان گرم و صمیمی برخورد کردم. از همان لحظه رفتارش کاملا عوض شد. گویا منتظر بود تا من کمی لبخند بزنم و به اصطلاح به او راه بدهم. خیلی صمیمانه و خوشرویانه می اید و راحت مینشیند و با من راجع به مسائل مختلفی که میپرسم صحبت میکند. قبلا اصلا خارج از چارچوب کاری راجع به هیچ چیزی صحبت نمیکرد. و البته من هم رفتارم جدی بود و خیلی مهربانی به خرج نمیدادم. حتی خودش میاید و میپرسد که مثلا از کار چه خبر و باید چه کاری انجام دهد. در اینکه رفتارش 100 درصد عوض شده شکی نیست. کاملا دوستانه خودمانی و با ارامش میاید و حتی به نظرم خیلی وقتها دقت هم دارد که وقتی بیاید که غالبا من در اتاق تنها هستم و مثلا همکار هم اتاقی من نیست.
    میخواهم یکبار دیگر به او پیشنهاد دهم. اما 2 سوال دارم. اول اینکه به چه صورت مطرح کنم؟
    دوم اینکه میترسم برداشت من از اینکه رفتارش به قصد ازدواج است اشتباه باشد. مثلا همینطوری چون میدونه که من بهش علاقه دارم میخواد با من یک رابطه دوستانه داشته باشه. اما نه برای ازدواج.
    چه کنم؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 بهمن 91 [ 23:46]
    سطح
    9
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    167

تشکرشده 174 در 72 پست

Array

RE: درخواست مجدد از دختری که یکبار بهم جواب نه داد

خوب این که کار سختی نیست. بدون مقدمه و یکدفعه ازش بپرسید :‌راجع به درخواستم دیگه فکر نکردید؟
    بعد اگه پرسید کدوم درخواست، یعنی اینکه دوست داره شما بهش دوباره پیشنهاد بدید. احتمالا این سوال رو با یه لحن از همه جا بی خبر میپرسه
    بعد شما میگید : ازدواج.
    چند دقیقه سکوت. بعد بهتون میگه نظرشو.

3. 3 کاربر از پست مفید hamedhd تشکرکرده اند .

hamedhd (پنجشنبه 21 دی 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 بهمن 91 [ 00:06]
    سطح
    35
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    121

تشکرشده 125 در 66 پست

Array

چون قراره برای بار دوم این درخواست رو داشته باشید بهتره خیلی خیلی سنجیده و حساب شده برین جلو...اگه ایشون به شما علاقه ایی نداشت همیشه سعی میکرد در دید شما نباشه و تا انجایی که ممکنه با شما کمترین برخورد رو داشته باشه ...یه احتمال هم هست شاید قبلا، هیچ وقت به این دید به شما نگاه نکرده ، ما دخترها در این مواقع گاهی اوقات تصمیمات اشتباهی میگیریم که بعد ها بعد از فکر کردن و مرور دوباره و برخورد های بیشتر به نتیجه های بهتری میرسیم ...بعد از بیان درخواست شما و برخوردهای بعدی که بین شما بوده و تغییر ی که در دید ایشون ایجاد شده(دیدن شما در جایگاه همسر)و احتمال میدم نظر ایشون به سمت مثبت تغییر کرده...البته بهتره تا مطمن نشدن ، خودتون رو کاملا بیخیال و عادی مثل زمان قبل از خواستگاری نشون بدین

5. 2 کاربر از پست مفید آگرین تشکرکرده اند .

آگرین (پنجشنبه 21 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    52

تشکرشده 31 در 18 پست

Array

مرسی. اما چطور میتونم کاملا مطمئن بشم؟ نمیخوام بیش از این صبر کنم. الان نزدیک 3-4 ماه از اولین درخواست گذشته. مضافا بر اینکه نمیتونم عادی باشم و چیزی نشون ندم. چون در این 2-3 هفته که رفتارم را مهربون تر و نزدیک تر کردم اون خودش را نشون داد و مثل اینکه قبلا میترسید و شاید فکر میکرد مثلا بخاطر جواب رد اول دیگه بهش علاقه ندارم و باهاش بد شدم.
    بله همون اولین بار هم گفت که اصلا همچین انتظاری نداشته و همچین فکری راجع به من نمیکرده.

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array

[align=justify]باید یک سری دوز و کلک جور کنی! نباید زود دوباره پیشنهادتو مطرح کنی! بعضی وقتها یکم خودتو مشغول کار کن و بهش کم توجهی کن ببین عکس العملش چیه؟ البته این روشا کلا اعصاب خوردکنی های خاص خودشو داره. اگرم میخوای تکلیفت واسه همیشه مشخص بشه با این جمله که "واسه آخرین بار این مساله را باهاتون مطرح میکنم که ..." بهشون بگید. این باعث میشه اون چه در دل دارن ناچار شن بروز بدن،اگه پشیمون شده باشه که پاسخ مثبت میده در غیر این صورت شما اینقدر بهش فکر نمیکنی![/align]

8. کاربر روبرو از پست مفید کامران تشکرکرده است .

کامران (پنجشنبه 21 دی 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 شهریور 96 [ 20:04]
    سطح
    54
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    533

تشکرشده 600 در 287 پست

Array

دوست عزیز
    ممکنه رفتارهایی که نشانه ی تمایل و فکر کردن از طرف ایشون به شما هست رو با جزئیات کامل بیان کنید؟

10. کاربر روبرو از پست مفید tamas تشکرکرده است .

tamas (جمعه 22 دی 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 مرداد 92 [ 22:10]
    سطح
    18
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    764

تشکرشده 717 در 175 پست

Array

آقای delgir89
    شما هر چقدر که رفتار درست و منطقی تری داشته باشید بعدا فکرتون کمتر مشغول میشه.
    نه ما میتونیم قطعا بگیم رفتار این خانم نشونه اینه که چی تو فکرش میگذره و نه شما.
    هر چقدر هم که رفتارتون صمیمی تر و خودمانی تر بشه توقعات نادرست در دو طرف ناخواسته بیشتر میشه و بازهم اگر بر اساس برداشتهاتون قضاوت کنید اما و اگر توش بیشتره.
    پس اگر ایشون رو مناسب میدونید،جدا از بحث های کاری یکبار جدی و کوتاه ازشون درخواست کنید که به یه مدت مشخص که از نظر شما معقوله و بهش میگید،مثلا یک یا دو هفته فکراش رو بکنه و نظرش رو بگه که میخواد باهم آشنا شید یا نه.تو این مدت هم اجازه بدین خودشون به تنهایی فکراشون رو بکنن و موضوع دیگه ای اگرم حدس میزنید رو تصمیمشون موثره مثل همون رییس بودن رو مطرح نکنید و برخوردهای کمتری داشته باشید تا با فکر آزاد تصمیم بگیرند.
    در ضمن اگر شناخت شما در مورد این خانم کمه اجازه بدین اول همدیگرو بشناسید ومناسب تشخیص بدید،بعد خودمانی بشید!
    و اگر نظرشون مثبت باشه که آشنا بشید بگید که اول خانواده هارو هم در جریان میذارید و شناختتون هم در مدتی زیر نظر اونا صورت بگیره اگر قصدش ازدواج باشه فکر میکنم از در جریان بودن خانواده ها استقبال کنه.
    تو تصمیم گیری هاتون هم قاطع باشید.
    نظرات شخصی بود.
    موفق باشید.

12. 5 کاربر از پست مفید yaaldaa تشکرکرده اند .

yaaldaa (چهارشنبه 27 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    52

تشکرشده 31 در 18 پست

Array

سلام
    خیلی ممنون از همگی
    تصمیم گرفتم که موضوع را با ایشون در میون بگذارم. فقط خواستم کمی با مشورت دوستان مطمئن تر بشم.
    ضمنا گفتم که ارتباط کاری ما چند ساله و خانواده ایشون هم من را به همین واسطه میشناسند. البته برخوردی با هم نداریم.

شرح مجدد سیر رفتارها و برخوردهای ما در چند سالی که همدیگر را میشناسیم.( البته قبلا هم گفتم که بنده رییس ایشان نیستم. اما نمیخواهم دقیقا بگویم که چه ارتباطی بین ما هست. یک چیزی مثل رییس و کارمند.)

برخورد عادی از طرفین از چند سال قبل تا اخیرا. ضمنا ایشون با اطرافیانش (بجز دوستانش) برخورد کاملا مودبانه موقر و ارامی داره به دور از شوخی و خنده و ...
    کمی نزدیک شدن من به ایشون به بهانه یک پروژه در چندماه قبل. و بلافاصله بعد 2-3 هفته مطرح کردن موضوع که تعجب شدید ایشون را بهمراه داشت. اصلا انتظار نداشت(که احتمالا اینجا را اشتباه کردم و باید کمی فرصت میدادم تا نظرش به من جلب بشه) بعضی دوستان البته گفتند میخواسته ناز کنه. تا مطمئن بشه من جدیم یا نه. راستش من اینطور مطرح کردم که: فکر میکنم شما گزینه مناسبی برای ازدواج با من با توجه به شناختم از شما هستید اما نمیدونم ایا شرایطمون با هم جور هست یا نه؟ باید راجع بهش صحبت کنیم.
    به ایشون گفتم فکر کنه و با خانواده مشورت کنه و بعد 2 روز اومد و من پرسیدم و گفت که قصد ازدواج نداره چون براش زوده فعلا میخواد درس بخونه. (البته اختلاف سنمون 9-10 ساله)
    برخورد رسمی و سرد من با ایشون مثل قبل بطوری که حتی غالبا لبخندی هم بر چهره نداشتم به مدت 2-3 ماه. و البته ایشون هم دیگه زیاد افتابی نشد بجز چند مورد کاری. البته در همین زمان در 2-3 برخورد و قرار کاری در حالی که من رسمی بودم ایشون به نظرم خیلی با خوشرویی زیاد رفتار کرد که البته من باز رسمی و خشک بودم. حتی در یک قرار کاری کاملا لباس نو و جدید و متفاوتی پوشیده بود و ارایش ملایم خاصی هم داشت. این باعث شد که من احساس کنم شاید نظرش عوض شده و میخواد به من نزدیک بشه و توجه منو جلب کنه. اما از طرفی فکر کردم چون ارزیاب پروژه ایشون هستم نگرانه در کارش اخلال کنم و از ترس خوشرویی میکنه . گفتم باید این پروژه تمام بشه تا ببینم بعدش که دیگه از من خلاص میشه باز همین رفتار ادامه پیدا میکنه یا نه؟
    2-3 هفته قبل. : ارتباط بیشتر بخاطر کار. سپس اتمام پروژه ایشون. ارزیابی عالی از طرف من. خوشحالی ایشون.
    از بعد این قضیه کنار گذاشتن برخورد خشک از طرف من و لبخند زدن که بلافاصله منجر به واکنش متقابل ایشون شد. مثل اینکه منتظر این برخورد بود و احساس راحتی با من کرد و فهمید به ایشان بد نیستم و هنوز بهش علاقهمند هستم. آمدن ایشون به دفتر کار من نشستن طولانی مدت تر نزد من صحبت از مسائل مختلف (قبلا به هیچ وجه بجز مساله کاری صحبت دیگری نمیکرد و حتی اگر من مطرح میکردم (مثلا هوا چقدر امروز بد هست یا فلانی کارش را درست انجام نمیده که باعث بشه ایشون را به حرف و اظهار نظر وادار کنه) جوابی نمیداد سری تکان میداد و زود میرفت..)
    از اینجا به بعد خودش میامد و کارها را پیگیری میکرد خیلی با خوشرویی و خنده و صحبت از مسائل مختلف. قبلا همیشه من دنبالش میفرستادم و خودش نمیومد و خنده و .. هم نبود.
    حتی یکروز که کار تمام شد موقع رفتن احساس کردم دلش نمیخواد از اتاق من بره. خیلی به ارامی رفت بعد به عکسی در اتاق اشاره کرد و گفت چقدر جالبه. و من براش توضیح دادم. درحالیکه همیشه این عکس در اتاق من بود از چند سال پیش تا حالا و حتما دیده بوده و چیز جدیدی نبوده. بعد چیزی از برنامه های گذشته مون راجع به عکس گفت و گفت که یادش به خیر و رفت.
    در هفته قبل قرار شد بعد از اتمام یک گرفتاری کاری هر وقت فرصت داشت راجع به کار جدید مشترکی صحبت کنیم. بلافاصله یکساعت بعد اتمام آن گرفتاری کاری آمد و گفت چه خبر؟ اگه کاری هست انجام بدم؟ غالبا هم موقعی میامد که تنها بودم در دفترم

14. کاربر روبرو از پست مفید delgir89 تشکرکرده است .

delgir89 (جمعه 22 دی 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 بهمن 91 [ 15:04]
    سطح
    3
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 24 در 11 پست

Array

به نظر من نظرش عوض شده بهتره یه بار دیگه امتحان کنین.ضرری که نداره.

16. کاربر روبرو از پست مفید elay66 تشکرکرده است .

دختر دریا (جمعه 22 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    52

تشکرشده 31 در 18 پست

Array

دوستان لطفا اگر هر برداشتی از توضیحات من دارید بگید. میخوام هفته اینده مساله را مطرح کنم.

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)