سلام خدمت همه عزیزان.من خواستگاری دارم که هنوز خودش جلو نیومده و با واسطه خواسته ما با هم صحبت کنیم اما من و ایشون کاملا همدیگر را میشناسیم.ایشون یکی از اقوام ماست.کلا پسر آرومیه و من تاحالا ابراز احساسی ندیدم البته دوران کنکور کارشناسی طی چند جلسه ایکه باهم ریاضی میخوندیم یه چیزایی احساس کردم اما دیگه ندیدمشون تا حدود 3 سال بعد که توسط یکی از افراد خانواده ام خواست با هم صحبت کنیم که من نخواستم .و یک بار اون زمان دیدمشون وبازهم احساسم گفت شاید چیزی باشد .من و ایشون دیگه همدیگه را ندیدیم (بجز زمان عید)تا پارسال که بخاطر برخی مسائل و اتفاقات ما با هم برخورد داشتیم که در تمام آنها ایشون هیچ چیزی که نشون دهنده ی دوست داشتن باشه نشون نداد که البته با توجه به حیایی(که حدقل همه بر این ویژگیشون صحه میگذران)که دارن برام تعجب آور نبود.اینم بگم چون من به ایشون فقط به عنوان فامیلی توجه داشتم برام مهم نبود چیزی ببینم یا نه.اما از همون پارسال وضع خیلی تغییر کرد تا جایی که به خانواده ام کشیده شد و تمامی اعضای خانواده مطلع شدن.تا قبلش غیر یکیشون که واسطه بود هیچکس خبر نداشت(خودم نمیخواستم بدونن)و مدام بهم میگفتن که میخواد باهات حرف بزنه و منهم هر بار جواب نه دادم که اصل ماجرا از این جاست.ویژگی های مثبت این اقا:
ایمان و اخلاق(که خیلی برای من مهمه).
چشم پاکی
اهل کار
تحصیل کرده(در مقطع دکتری تحصیل میکنن)
وضع مالی متوسط
خانواده نجیب و محترم
پسر راحت طلبی هم نیست.
اما ویژگی هایی که باعث میشن جواب من نه باشه:
نسبت فامیلی داشتن
از من حدود یک سال کوچکتره
من دختر پرحرف و اگر حالم خوب باشه پرهیجان و مجلس گرم کن و خوش صحبتی هستم(از خودم تعریف نکردماااااااا)اما ایشون فرد آروم و ساکتی هستن.
ایشون تقریبا همه چیزو از دریچه علم میبینه اما من (راستی مدرک من کارشناسی ارشد است)اینطوری نیستم
و اینکه ظاهرشون منو جذب نمیکنه و کلا حس خاصی نسبت بهشون ندارم.و نمیتونم بعنوان همسر قبولشون کنم.
(البته نکته مهم را بگم که تمام اینهایی که نوشتم من فقط در روابط اجتماعی معمولی فامیلی دیدم و نه در روابط خانوادگی و شخصی)
حالا دوباره ایشون گویا خواستن با من صحبت کنن نمیدونم چکار کنم.از یک طرف میترسم بگم نه و بعدها پشیمون بشم که چرا صحبت نکردم.دوم از یک طرف چون اصلا اهل دوست پسر نبودم و نیستم از این میترسم برم و بخاطر احساساتم و اینکه شاید کسی با این ویژگیها نیاد ،ر همه منطقهایی که الان برای خودم برای نه گفتن مهم هستن ،خط بطلان بکشم وجواب مثبت بدم و باز فردا پشیمونی به بار بیاد.
خانواده ام مخصوصا پدر و مادرم راضی هستن.
حالا راهنمایی میخوام.
ببخشید که خیلی روده درازی کردم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)