به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 مهر 92 [ 13:59]
    سطح
    12
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 13 پست

Array

6 به دل نشستن یعنی چی ؟

با سلام خدمت دوستان ، من 34 سال دارم و 2 سالی هست که به دختری که ازمن 10 سال کوچکتره علاقمند شده و پیشنهاد ازدواج دادم و یک جلسه باهم بیرون شام خوردیم و راجع به برخی مسائل کلی صحبت کردیم رابطه ما دو هفته خوب بود و از اون به بعد با صبر و گذشت من هست که برقرار مونده (بی توجهی اونو خیلی تحمل میکنم مثلا از 10 تلفن به یکی جواب میده) مامان با مادرش صحبت کرده و گفته که دخترمون قصد ازدواج نداره بالاخره با هزار مصیبت یک واسط پیدا کردم و دختر به اون گفته که من به دلش ننشستم ، حالا سوالی که واسم پیش اومده اینه که آیا این مسئله با گذشت زمان حل میشه ؟ یا کلا بیخیال موضوع بشم ، من یک استاد دانشگاه هستم و اون هم ترم آخر مهندسیه
    با تشکر

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 اردیبهشت 98 [ 09:11]
    سطح
    80
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,262

تشکرشده 5,821 در 1,048 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

RE: به دل نشستن یعنی چی ؟

farzad1357 عزیز
    احتمالا ایشون شما رو با پسرهای دیگه مقایسه میکنه

من درک میکنم که شما از ایشون خیلی خوشتون اومده
    ولی ایشون هم باید شما رو بپسندن و خوششون بیاد
    احتمال میدم هم میخوان شما رو داشته باشند و هم میخواند جوری باشه که هروقت خواستند و کیس مورد نظرشون اوکی اوکی بود،به راحتی شما رو رد کنند

به اصطلاح عامیانه
    شما فعلا در آب نمکشون در حال خیس خوردن هستید

البته خیلی معذرت میخوام که اینطور به صراحت این موضوع رو عنوان کردم

چرا شما به کسی که سنش نزدیک به سن خودتون هست فکر نمیکنید؟
    نزدیکی سن به هم خیلی خوبه
    چون زن و مرد در یک دوره سنی باشند خیلی بهتر همدیگر رو درک میکنند
    مخصوصا خانومها و آقایون در رده سنی 30به بالا خیلی طرز فکرشون بهم نزدیکتره تا دهه 20 ای با دهه 30 ای

یاحق

3. 6 کاربر از پست مفید نادیا-7777 تشکرکرده اند .

نادیا-7777 (پنجشنبه 14 دی 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 95 [ 15:57]
    سطح
    34
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 144
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

سلام
    اگر بخوام از دید یه دختر به شما کمک بکنم، پیشنهاد میکنم باهاش صحبت کنید و ازش بخواید که یه 2-3 جلسه دیگه همدیگرو ببینید و صحبت کنید،ممکنه دیدی که نسبت به شما داره یه برداشت آنی باشه و با یه مقدار رفت و آمد و صحبت بیشتر این دید از بین بره..
    و بعد از این 2-3 جلسه دوباره ازش نظرش رو بپرسید..البته در نظر داشته باشید که بعد از این چند جلسه هم ممکنه نظرش تغییری نکنه ..

5. کاربر روبرو از پست مفید Tina64_000 تشکرکرده است .

Tina64_000 (پنجشنبه 14 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 13 پست

Array

با تشکر از دوستان به خاطر پاسخ ها

بله نکته ای که واسه خود من هم عجیب هستش همینه که اگه واقعا یکی از ظاهر کسی خوشش نیاد (چون ایشون تقریبا 20 باری من رو قبلش دیده بود) دیگه قبول نمیکنه که با اون فرد بیرون بره و راجع به ازدواج صحبت کنه ، نمی دونم شاید بچه هستش و گفته که بریم ببینیم چی میشه !! نظر شخصی منم اختلاف سنی کمه چون واقعا سخته که طرف یک بچه باشی اگه همسن بودیم خیلی منطقی تر میتونستم صحبت کنم گاهی وقتا حس میکنم خودش هم نمی دونه چیکار میکنه ، حیف که بهش خیلی علاقه دارم وگرنه یک روز هم این کارها رو تحمل نمی کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط Tina64_000
    سلام
    اگر بخوام از دید یه دختر به شما کمک بکنم، پیشنهاد میکنم باهاش صحبت کنید و ازش بخواید که یه 2-3 جلسه دیگه همدیگرو ببینید و صحبت کنید،ممکنه دیدی که نسبت به شما داره یه برداشت آنی باشه و با یه مقدار رفت و آمد و صحبت بیشتر این دید از بین بره..
    و بعد از این 2-3 جلسه دوباره ازش نظرش رو بپرسید..البته در نظر داشته باشید که بعد از این چند جلسه هم ممکنه نظرش تغییری نکنه ..
    با تشکر از شما ، الان تقریبا دو سال هستش که باهم در ارتباطیم (البته اگه اسمش ارتباط باشه) پیشنهاد شما رو مامان هم بهش کرده بود اون گفت ما خیلی باهم صحبت کردیم و چیزی نیست که راجع به من ندونه !

7. 2 کاربر از پست مفید farzad1357 تشکرکرده اند .

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array

[align=justify]دوست عزیز به نظر من ایشون کمی رفتارش بچه گانست و هنوز با پختگی لازم برای تصمیم گیری جهت امر مهمی به نام ازدواج جلو نیومدن! از طرفی اگه ایشون هم مثل شما علاقه مند بود حتما واسه ارتباط بیشتر بستر سازی میکرد نه اینکه ده تا تماس یکیو جواب بدن.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(این واقعا نشانه بدیه)
    شما دچار عشق یک طرفه شدید و ایشون در اون سمت متقابلا این حس را حداقل به این پررنگی نسبت به شما نداره. از طرفی نسل سن من و شما معمولا با دخترایی که ده سال کوچکترن نمیتونیم ارتباط عمیق برقرار کنیم چون اختلاف فرهنگیمون با اون نسل خیلی خیلی عمیقه. یکیش همین که اونها رابطه دختر و پسری را اینقدر لوث میبینن و اکثرشون تو فضای بچگین(اگه متولیدین حدود 70 و جلوتر از این تعبیرم ناراحت شدند میبخشن)
    حتی من از یکی از دوستانم که دوست دختر همون سنی داره شنیدم دختر خانم بهش (به دوست من)گفته تو چرا با هیچ دختری دوست نیستی و از این حرفا که برای نسل من و شما اصلا قابل قبول نیست البته نه که همشون اینطور باشن ولی غالبا نوع فکرشون خیلی با ما فرق کرده.
    موقعیت شما خوبه و میتونید فارق از عشق(که باعث کوری و کریه) به دنبال همسری کاملا هم شان و هم کف خودتون بگردید بعد واسه ابراز عشق وقت بسیاره! [/align]

9. 6 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

کامران (پنجشنبه 14 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 13 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava
    [align=justify]دوست عزیز به نظر من ایشون کمی رفتارش بچه گانست و هنوز با پختگی لازم برای تصمیم گیری جهت امر مهمی به نام ازدواج جلو نیومدن! از طرفی اگه ایشون هم مثل شما علاقه مند بود حتما واسه ارتباط بیشتر بستر سازی میکرد نه اینکه ده تا تماس یکیو جواب بدن.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(این واقعا نشانه بدیه)
    شما دچار عشق یک طرفه شدید و ایشون در اون سمت متقابلا این حس را حداقل به این پررنگی نسبت به شما نداره. از طرفی نسل سن من و شما معمولا با دخترایی که ده سال کوچکترن نمیتونیم ارتباط عمیق برقرار کنیم چون اختلاف فرهنگیمون با اون نسل خیلی خیلی عمیقه. یکیش همین که اونها رابطه دختر و پسری را اینقدر لوث میبینن و اکثرشون تو فضای بچگین(اگه متولیدین حدود 70 و جلوتر از این تعبیرم ناراحت شدند میبخشن)
    حتی من از یکی از دوستانم که دوست دختر همون سنی داره شنیدم دختر خانم بهش (به دوست من)گفته تو چرا با هیچ دختری دوست نیستی و از این حرفا که برای نسل من و شما اصلا قابل قبول نیست البته نه که همشون اینطور باشن ولی غالبا نوع فکرشون خیلی با ما فرق کرده.
    موقعیت شما خوبه و میتونید فارق از عشق(که باعث کوری و کریه) به دنبال همسری کاملا هم شان و هم کف خودتون بگردید بعد واسه ابراز عشق وقت بسیاره! [/align]
    واقعا ممنون ، کاملا درسته ، اون دو هفته اول همه چیز خیلی خوب بود ها ، همیشه در دسترس بود ، ساعت ها باهم حرف میزدیم اما بعدش یهو غیب شد من واقعا نگرانش شدم بعد از یک هفته اس داد گفت آمادگی ازدواج رو نداره ، بعد از یک مدت دوباره مهربون شد ، بعدش دوباره غیب شد ، خلاصه دو سال اینطوری وقت تلف کردیم ، من همون روز اول گفتم بیا این کار رو جدی بگیریم اما اون گفت عجله نکن چون من خواستگار قبلیمم به این خاطر رد کردم که عجله داشت ، منم گفتم شاید دلنگرانی داره و با زمان حل میشه ، حالا موندم چیکار کنم ، میگم تا عید صبر کنم شاید اوضاع بهتر شد ، اما دارم خودم رو فریب میدم اینطور نیست ؟ شما یکم نصیحتم کنید

11. کاربر روبرو از پست مفید farzad1357 تشکرکرده است .

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad1357
    واقعا ممنون ، کاملا درسته ، اون دو هفته اول همه چیز خیلی خوب بود ها ، همیشه در دسترس بود ، ساعت ها باهم حرف میزدیم اما بعدش یهو غیب شد من واقعا نگرانش شدم بعد از یک هفته اس داد گفت آمادگی ازدواج رو نداره ، بعد از یک مدت دوباره مهربون شد ، بعدش دوباره غیب شد ، خلاصه دو سال اینطوری وقت تلف کردیم ، من همون روز اول گفتم بیا این کار رو جدی بگیریم اما اون گفت عجله نکن چون من خواستگار قبلیمم به این خاطر رد کردم که عجله داشت ، منم گفتم شاید دلنگرانی داره و با زمان حل میشه ، حالا موندم چیکار کنم ، میگم تا عید صبر کنم شاید اوضاع بهتر شد ، اما دارم خودم رو فریب میدم اینطور نیست ؟ شما یکم نصیحتم کنید
    اولا احتمالش هست که شما را تو آب نمک داره نگه میداره و ی مورد دیگه را هم هندل میکنه تا ببینه آب به آسیاب کی میریزه!

دوسال یعنی عجله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[align=justify]شما سن ازدواجتون گذشته دوست عزیز بعد با یه دختر خانومی که حالا حالاها وقت داره(و واقعا شایدم الان نمیخواد به این زودی ازدواج کنه!) وقت تلف کردید!!!!! همون موقع(با توجه به سن و شرایطتون) باید کار را رسمی میکردید ولی متاسفانه مثل جوونای 22-23 ساله وارد روابط رمانتیک جهت شناخت آروم آروم واسه ازدواج در سالهای دور شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!(ای افسوس از عمر رفته) شما الان باید سرخونه زندگیتون بودید و احیانا بچتون را تروخشک میکردید!!

ایشون اصلا شاید آمادگی ازدواج نداره یا همون فرض اولم درسته ولی به هر حال ی دختر دم بخت در شرایط عادی پیشنهاد ی استاد دانشگاه را اینطوری سرسری نمیگیره که بخواد حالت برزخ را دو سال ادامه بده! شما بهتره سفت و سخت دنبال همراه واقعی زندگیتون بگردید! زودتر از این رابطه بچه گانه(با توجه به سن شما)بیاید بیرون. البته چون خودتون خواستید یکمی چاشنی توپیدنو اضافه کردما!
    [/align]

13. 3 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

کامران (پنجشنبه 14 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 13 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava

اولا احتمالش هست که شما را تو آب نمک داره نگه میداره و ی مورد دیگه را هم هندل میکنه تا ببینه آب به آسیاب کی میریزه!

دوسال یعنی عجله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[align=justify]شما سن ازدواجتون گذشته دوست عزیز بعد با یه دختر خانومی که حالا حالاها وقت داره(و واقعا شایدم الان نمیخواد به این زودی ازدواج کنه!) وقت تلف کردید!!!!! همون موقع(با توجه به سن و شرایطتون) باید کار را رسمی میکردید ولی متاسفانه مثل جوونای 22-23 ساله وارد روابط رمانتیک جهت شناخت آروم آروم واسه ازدواج در سالهای دور شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!(ا ی افسوس از عمر رفته) شما الان باید سرخونه زندگیتون بودید و احیانا بچتون را تروخشک میکردید!!

ایشون اصلا شاید آمادگی ازدواج نداره یا همون فرض اولم درسته ولی به هر حال ی دختر دم بخت در شرایط عادی پیشنهاد ی استاد دانشگاه را اینطوری سرسرینمیگیرهکه بخواد حالت برزخ را دو سال ادامه بده! شما بهتره سفت و سخت دنبال همراه واقعی زندگیتون بگردید! زودتر این رابطه بچه گانه(با توجه به سن شما)بیاید بیرون. البته چون خودتون خواستید یکمی چاشنی توپیدنو اضافه کردما!
    [/align]
    خیلی ممنون ، میدونی مشکل از کجا ناشی شد ؟ بابای من ازمامان 13 سال بزرگتر هستش و من کاملا جو مردسالاری رو تجربه کردم تو زندگیم ، تو این مورد هم گفتم نمیخوام مثل بابا باشم و کنترل امور رو به دست بگیرم ، خلاصه خیلی ملایمت به خرج دادم و نازشو کشیدم حتی خونه هم گرفتم و تمامی وسایلش رو هم خریدم بهش گفتم تو فقط یک چمدون لباس با خودت بیار اونم اگه نمیخوای من میگیرم یعنی هیچ انتظاری جز همراهی ازش نداشتم ، نمی دونم آخه چشه این انسان !؟!؟ خودم هم موندم !!!!

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    224

تشکرشده 228 در 80 پست

Array

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!

16. 5 کاربر از پست مفید شب شکن تشکرکرده اند .

شب شکن (پنجشنبه 28 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 13 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط شب شکن
    خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!
    نه مسئله این نیست ، اشتباهی که من کردم این بود که کنترل ماشین رو دادم دست کسی که رانندگی بلد نبود ، اگه همون جلسه که گفت من از مورد قبلیم به این علت جدا شدم که عجله میکرد منم میگفتم که نه باید همه چیز اصولی باشه و خودم اوضاع رو کنترل میکردم این داستان اینطوری نمیشد ، حالا هم وقتشه که باز خودم کنترل اوضاع رو بدست بگیرم

18. 2 کاربر از پست مفید farzad1357 تشکرکرده اند .

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)