سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم وواقعا خیلی خوشحالم!؟ دوستان من تازه با یه دختر کرد دوست شدم من هم خودم ترک هستم حدود 2 هفته هست که باهم رابطه داریم ولی من بدجوری دوستش دارم وقتی میبینم انگار قلبم می خواهد بیاد بیرون من با دختر های زیادی رابطه داشتم ولی این واقعا فرق می کنه یعنی همیشه از خدا همچین دختری خواسته بودم ولی قصدم هم جدی هستش می خواهم ازدواج کنم ولی الان نمی دونم اون نسب به من چه حسی داره یعنی من اولین دوستش هست خودش میگه !! یه چیز خاصی داره که منو به طرف خودش میکشونه ولی میگه دوستم نداره فقط به خاطر قیافم می خواهدش یعنی این منو اذیت می کنه قیافش هم بد نیست من الان اونو با خوشگلترین دختر دانشگاه هم عوض ش نمی کنم یکم این حرفاش منو اذیت می کنه بهش هم گفتم قصدم جدی هستش!!! ولی باور نمی کنه میگه همه اول اینو میگن ولی بعدش ول می کنن مثلا هفته گذشته یکی از دختره های دانشگاه اومده بود برام شمارش داده بود که فقط برای اینکه نمی خواستم خیانت کنم بهش نگرفتم شمارور بعدش دختره رفته تو سلف گفته طه به من شماره داده از این حرف اینم به گوشش رسیده که ناراحت شده بود که با هزار بدبختی بهش فهموندم که دروغ میگه باز دیشب نسبت به من سرد شده بود که بهم زدیم !!! یعنی هر مدل که بخواهین بهش ابراز محبت کردم یعنی یه روز نبینمش انگار مریض میشم!؟ حالا هم نمی خواهم بهش اس بدم می خواهم واقعا من که واسش میمیرم اون واسم تب می کنه یا نه؟
ممنون میشم کمک کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)