به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 مرداد 92 [ 19:47]
    سطح
    21
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    109

تشکرشده 108 در 27 پست

Array

دلم می خواد برم کارگری کنم.

دوست دارم برم توی یه کارخونه و مثل یه کارگر ساده کار کنم و سر برج یه حقوقی بگیرم و بیام خونه خسته شدم از بس هر جا رفتم برای کار به خاطر این رشته لعنتی دهن پر کن (نرم افزار)ازم سابقه و نمونه کار خواستن یا گفتن بیا یه ماه مجانی کار کن رفتم و بعدم گفتن مهارت لازم رو نداری اخه پس این هم ادم مگه از اول برنامه نویس بودن اصلا من از اول اشتباه کردم رفتم توی این رشته لعنتی منی که عرضه ندارم چیزای جدید یاد بگیرم اینقد همت و جربزه ندارم که یه کار رو تا اخرش دنبال کنم خیلی بیجا کردم که رفتمتوی این رشته این همه کلاس و رفت و امد کردم برای هیچی .
    بهتره برم توی یه کارگاه خیاطی یا کارگری کنم توی یه کارخونه یه ذره مفید باشم .اما از اون طرف اگه یکی ازم بپرسه کجا کار می کنی باعث سرافکندگی پدرمادرم و برادم می شم میگن 4 سال رفته دانشگاه اخرش هم رفت کارگری .به خدا میام شروع کنم از یه جا یه کاری دست بگیرم اما اصلا توانشو ندارم.دلم میخواد نه باکسی حرف بزنم نه کاری باهم داشته باشن یه چیزی بزارن جلوم بگن اینا رو سرهم کن یا اینا رو جا به جا کن صبح برم سر کار و عصرم بیام خونه لااقل خرج خودم رو در بیارم. اصلا توان اینکه بشینم پشت کامپیوتر وبرنامه بنویسم رو ندرام با اینکه یه روزی عاشقش بودم و چندتا برنامه هم نوشتم اگه برم کارگری لااقل کسی نیست بیاد زیرابم رو بزنه اصلا توان رقابت رو ندارم توان زبون بازی و زرنگ بازی هم ندارم .
    من فقط یه کار می خوام/

2. 4 کاربر از پست مفید agirl تشکرکرده اند .

agirl (شنبه 18 آذر 91)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

RE: دلم می خواد برم کارگری کنم.

سلام

شما را درک می کنم .

اما چند اشتباه دارید .

1- ابدا کار کردن عیب و ننگ و عار نیست . حتی اگر در صنف کارگران مشغول به کار شوی . این یک باور غلط است که هر کس باید در رشته ی خودش کار کند . اما به هر حال ما متاثر از سنت و باورهای غلط جامعه ی خودمان می شویم بدون اینکه فکر کنیم ما می توانیم یک تابو شکن باشیم و افتخار کنیم از اینکه کار می کنیم و زحمت می کشیم و نان بازوی خودمان را می خوریم .

بله بهتر بود که در رشته ی خودت کار کنی اما اگر نشد ابدا اشکال ندارد که به کار دیگری مشغول شوی و دستت توی جیب خودت باشد .

2- اینقدر خودت را تحقیر نکن . تو خوب هستی و تا جایی هم که بشود می توانی تلاش کنی همانطور که تا به امروز کرده ای . ناامید نباید بشوی .

3- در این جامعه زندگی می کنی و الزامی ندارد که زیر آب زن بشوی کافی است که مهارت و دانش خودت را بالا ببری .

4-ضمن اینکه نکته ی مهم تر ی هست و آن اینکه تا وقتی که تو چنین باوری داری سر راه همین آدم ها قرار می گیری . اما اگر باور کنی و قصد درونی خودت را باورمند کنی که می شود با آدم های خوب و درست کار کرد و کار برای تو هم هست و می توانی کار خوبی پیدا کنی همان اتفاق خواهد افتاد .

5- این روزها بیکاری تبدیل به یک اپیدمی جمعی شده در نتیجه این فقط مشکل تو نیست . یا باید برای بهتر شدن تلاش کنی که به واسطه ی سواد و مهارت و دانشت ترا رو هوا استخدام کنند یا اینکه این اپیدمی جمعی را بپذیری و واقعا دست به کاری بزنی بدون اینکه احساس شرم و خجالت داشته باشی .

شخصا فوق لیسانس می شناسم که در شرکتی آبدارچی است . ابدا هم اشکالی ندارد . مهم این است که کار می کند . این نگاه طبقاتی بسیار نگاه مریض و مشکل داری ست .

4. 12 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (جمعه 17 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 شهریور 92 [ 11:58]
    سطح
    20
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,356

تشکرشده 1,286 در 287 پست

Array

سلام
    دوست عزيزم توي اين رشته به اين گستردگي به نظرم بايد يه بخشيشو بچسبي و توش خودتو قوي كني.
    يكي خوب كد مينويسه ، يكي علاقه و مهارتش توي نرم افزارهاي گرافيكيه ، يكي توي طراحي سايت و ...
    اول ببين بيشتر كدومشو علاقه داري و بعد برو اولفقط
    توي اون بخش كار كن
    يه ده آباد بهتر از ١٠تا ده خرابه !
    ممكنه آدم به هركدوم يه ناخنكي بزنه ، اما فايده نداره،بايد زير و بم يكيشو بلد باشي
    اگه شد به نظر خود من ١٠ جا هم برو بدون دستمزد اوليه كار كن ، كه كار رو ياد بگيري.
    بعد بدون كه همه جا منتتو دارن كه براشون كار كني
    چون خودمم توي اين رشته م ، ميفهمم چي ميگي
    توصيه م همينه ، يه تايمي بذار صرفا براي كسب مهارت،بعدش چيزي كه زياده كاره !

راستي من هروقت ميخوام چيزي ياد بگيرم جزوه رو كنار ميذارم و انقد مثلا با اون نرم افزار ور ميرم و عملي باهاش كار ميكنم كه دستم بياد!
    جزوه مال جاهاييه كه آدم ميخواد رفع گير كنه!!! البته نظر شخصيمه
    اما من از جزوه هيچي ياد نگرفتم
    اون اوايل كه تازه سيستم خريده بوديم (چند سال پيش رو ميگم) اونقد ويندوز رو پروندمو كارهاي عجيب قريب كردم و خرابكاري كه. اوستا شدم
    البته اگه كسي رو ميشناسي كه ميتوني ازش ياد بگيري برو كنارش ، حتي اگه شده فقط نگاه كني
    [size=medium][align=center]هیچ وقت نگذارید كه هیاهوی بقیه صدای درونی شما را خاموش كند
    و شجاعت این را داشته باشید كه از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروی كنید...
    [/align][/size]

6. 9 کاربر از پست مفید Royaye Sedaghat تشکرکرده اند .

Royaye Sedaghat (یکشنبه 19 آذر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 دی 91 [ 15:17]
    سطح
    9
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    233

تشکرشده 234 در 64 پست

Array

سلام

شما منو یاد 90 درصد دختران هم رشته ایم انداختی که به جای حل مشکلشون از رشته و دانشگاه و ... گلایه داشتن.

رشته ی کامپیوتر رشته نیست, عشقه.
    ساکن نیست, ثانیه ای هست.
    دانش تنها نیست, کار تیمی و تجربه بروز بودن است.

اگر میبنی اینجوری شدی بخاطر این هست که فکر میکردی وقتی رفتی تو بازار کار ازت میخوان برج هانوی حل کنی!
    بهرحال, اگر دوست داری بری تو جریان کاری, همینجا یا علی رو بگو تا راهنماییت کنم.

8. 3 کاربر از پست مفید HMD تشکرکرده اند .

HMD (شنبه 18 آذر 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

مدرک فنی حرفه ای چی داری؟لیسانستو بذار کنار برو آموزشگاه ثبت نام کن بتونی برای مدرک امتحان بدی.ICDL درجه 1

حتمن باید داشته باشی،در کنارشم می تونی گرافیک،ورد،اکسس،اکسل،اینت رنت،فلش،زبان های برنامه نویسی هم داشته

باشی.اگر هزینه برات مهم نیست برو مجتمع فنی،مدرک شبکه بگیر.می گن بازار کارش زیاده.

10. 6 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 18 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 شهریور 92 [ 11:58]
    سطح
    20
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,356

تشکرشده 1,286 در 287 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط HMD
    سلام

شما منو یاد 90 درصد دختران هم رشته ایم انداختی که به جای حل مشکلشون از رشته و دانشگاه و ... گلایه داشتن.

متاسفانه تا حدودی اینجوره که میگین
    رشته ی کامپیوتر رشته نیست, عشقه.
    ساکن نیست, ثانیه ای هست.
    دانش تنها نیست, کار تیمی و تجربه بروز بودن است.
    موافققققققققققم

اگر میبنی اینجوری شدی بخاطر این هست که فکر میکردی وقتی رفتی تو بازار کار ازت میخوان برج هانوی حل کنی!
    بهرحال, اگر دوست داری بری تو جریان کاری, همینجا یا علی رو بگو تا راهنماییت کنم.
    لطفا بگین ، قطعا هم دوستمون استفاده میکنن هم ماهایی که کنجکاو شدیم
    امیدوارم این پستم اشتباه نباشه ! ببخشید توی تاپیکتون فضولی کردم
    [size=medium][align=center]هیچ وقت نگذارید كه هیاهوی بقیه صدای درونی شما را خاموش كند
    و شجاعت این را داشته باشید كه از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروی كنید...
    [/align][/size]

12. 3 کاربر از پست مفید Royaye Sedaghat تشکرکرده اند .

Royaye Sedaghat (شنبه 18 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 آذر 96 [ 10:48]
    سطح
    61
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,178

تشکرشده 1,175 در 313 پست

Array

اول از همه سعی کن لینک پیدا کنی! مؤثرترین آیتم در بدست آوردن کار!

می ری سراغ استادات و می گی که دنبال کار می گردی و حاضری یه مدت کارآموز باشی! به دوست و آشنا و همه ی هم کلاسی ها می سپری که اگه یه کار خوب پیدا کردن حتما خبرت کنن!
    هر از چند گاهی هم یادآوری می کنی! این جور مواقع غرور کنار گذاشته می شه و سریش می شی!

بعد سعی می کنی مهارت هات رو ببری بالا، یه فیلد انتخاب کن و مهارت هات رو ببر بالا!

بعدش طریقه ی رزومه نوشتن رو سرچ کن و یه رزومه ی خوب بنویس! اعتماد به نفس داشته باش، اگه یه جا کارآموز بودی، اون رو هم ذکر کن تو رزومه ات! هر جا کلاس رفتی و مدرک گرفتی و همه رو بنویس!

بعدش می ریم سراغ مصاحبه! وقتی می ری مصاحبه، اعتماد به نفس کامل داشته باش، یه جوری رفتار کن که تویی که باید اون کار رو انتخاب کنی و اون ها صد در صد تو رو انتخاب می کنن! این فکرت رو با رفتارت بهشون القاء کن! مثلاً در مورده زمانه کاری، فیلد کاری و غیره سوال کن!

و نکته ی آخر این که یه برنامه نویس، فقط تا چند سال می تونه برنامه نویسی کنه و بعدش حالش از این کار به هم می خوره، متأسفانه!
    من اگه جای تو بودم، این استخدام های دولتی رو پی گیری می کردم و می چسبیدم به درس خوندن که یکی از این جور جاها قبول شم!
    خیلی سایت ها هست که اطلاعات استخدام ها رو می زنه، یه سر بزن به اون ها!

خلاصه که نباید نا امید بشی و حتما باید پیگیر باشی!

از این شاخه به اون شاخه هم نپر!

موفق باشی دوست من.

14. 4 کاربر از پست مفید ایوب تشکرکرده اند .

ایوب (شنبه 18 آذر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 مرداد 92 [ 19:47]
    سطح
    21
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    109

تشکرشده 108 در 27 پست

Array

سلام
    بچه ها من چند تا مدرک فنی دارم بنرامه نویسی و c#,asp,.....اما وقتی روزنامه رو بگردی فقط نوشته برنامه نویس مسلط به c#طراح وب سابت حرفه ای و کلی هم نرم افزار دیگه هم در ادامش قطار میکنند.کاراموزی هم رفتم هیچ کس چیزی به ادم یادم نی ده به هر حال رقیب محسوب میشیم فقط برای اینکه به ادم نه نگن می گن بله بفرمایید شما 1 ماه بیایید البته رایگان اینجا باشید اگه ازکار خوشتون اومد ما درخدمت شماهستیم بعدم یکی از اون نرم افزارایی که پنح شش نفر روش 1 سال کردن رو میزان جلوت میگن 1ماهه به این نرم افزر مسلط بشو تا یه پروژه بدیم.مثل اینکه برج میلادو بزاری جلوی یه کارگر بنا بهش بگی از رو این تنهایی باید یکی دیگی بسازی.
    اگه میل باکسم رو ببینید صد تا بیشتر درخواست کار دادم دوتاشون جوابم رو دادن که از طریق ایمیل یه پروژه بهم دادن و گفتن 3 روزه بنویس منم نوشتم و فرستادم جوابش اومد اون چیزی که ما مدنظرمون بوده نیست.
    الان حدود 8 ماهه دیگه اصلا طرف برنامه نویسی نرفتم از وقتی شرکتی که رفته بودم برای کاراموزی گفت مهارت لازم رو نداری اخه خیلی کارشون پیچیده بود کسی هم کمکم نکرد منم که بیعرضه . از یه طرف دلم برای این همه زحمتی که کشیدم میسوزه دلم نمیاد ولش کنم از یه طرفم اصلا نمدونم چی کار کنم .
    Hmd عزیر حالا با این توضیحاتی که دادم اگه به نظرت من می تونم توی این کار موفق میشم لطفا میگی باید چی کار کنم ؟

16. 4 کاربر از پست مفید agirl تشکرکرده اند .

agirl (یکشنبه 19 آذر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 دی 91 [ 15:17]
    سطح
    9
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    233

تشکرشده 234 در 64 پست

Array

خب چیزایی که شما گفتی برای یک دختر کاملا عادی هست.

1- شما ابتدا باید زبانتون قوی باشه, منظورم این نیست مثل بل بل انگلیسی صحیت کنید, باید بتونید به راحتی متون درون msdn رو درک کنید.
    2- با تکنولوژی کار برید جلو.
    الآن ویندوزتون چی هست؟ 7 هست یا 8؟ اگر xp هست من هم بهتون شک میکردم چه برسه کارفرما!
    VS 2010 کار میکنید یا 2005؟ با اصول team work آشنایید؟
    نسخه ی office تون چی هست؟
    3- اصول مقدماتی شبکه رو به صورت کاربردی بلد باشید.
    الآن میتونید اینترنت رو با وایرلس لب تاپ share کنید؟
    وقتی خطای dns error رو در chrome یا fire fox میبینید بلد هستید مشکل اینترنت رو حل کنید؟
    4- سی شارپ تا چه حد بلد هستید؟
    و....

خواهر من, چند سال پیش تو دانشگاه دختری با من دوست شد و گفت مشکل مالی داره, من از اون موقع تو شرکت کامپیوتری کار میکردم, گفتم باشه, 3 ماه کمکت میکنم ( تابستون بود ) و میرسونمت تا بعدا با پارتی یه جوری استخدامت کنم, سرتون رو درد نیارم, هر چی به این بشر میگفتم چرت جوابمو میداد, نمیخواست یاد بگیره چون علاقه نداشت, آخر سر هم فروشنده پوشاک شد و گند رابطه غیر اخلاقیش با صاحب فروشگاه در اومد! ( البته بلانسبت دوستان اینجا )
    شما هم تا نخواید که بفهمید الآن داره چه اتفاقی می افته که این پست من ارسال میشه, یا اصلا سیستم این سایت چیه و چه جوری میشه هکش کرد! ( مدیر همدردی من هکر نیستما! ) نمیتونید کسی شوید تا شما رو بخاطر کارتون بخوان و هر طور شده باهات راه بیان.
    رشته کامپیوتر عشقه. همین.

18. 4 کاربر از پست مفید HMD تشکرکرده اند .

HMD (یکشنبه 19 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 آذر 96 [ 10:48]
    سطح
    61
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,178

تشکرشده 1,175 در 313 پست

Array

سلام agirl عزیز،

ببین، به نظر من پست اخیر از HMD گرامی، یک پست تخریب کننده ی کامل است!

اصلاً هم نیاز نیست شما اینا رو بدونی!

دوست من، یه برنامه نویس حرفه ای هستش، اما آفیسش 2003 هست!!!! حالا من نمی دونم برنامه نویس بودن چه ربطی به ورژن برنامه ی کاربردی داره!!!!

این اطلاعاتی رو هم که گفتن باید بلد باشی، اصلاً نیازی نیست!

شما تلاشت رو بیشتر کن، اولش سخته، یه جا که سابقه پیدا کردی، راه می افتی اساسی!

اولش یه مقدار توقعت رو از نظر حقوقی بیار پائین، چون بالاخره باید از یه جا شروع کنی! بعدش اگه یه جا گفت بیا یه ماه رایگان، برو، چه اشکالی داره، من خودم هر جا می رم برای استخدام شدن، زودتر می گم ماه اول قرار داد نمی بندیم تا ببینیم دوطرف مورد تأئید همدیگه هستند یا خیر! بیشتر جاها هم نمی گن رایگان، می گن مثلاً نصف حقوق!

قبل از این که برا مصاحبه بری، یه سرچ بزن، سایت شرکت رو پیدا کن و یه سری اطلاعات در موردش پیدا کن که بدون چی به چی هست!

البته این رو هم بگم که مواظب باش، یه وقعه فشار بیکاری باعث نشه یه جاهایی بری سره کار که در شأنت نباشه!

ایشالا موفق می شی
    تو تلاشت رو بکن.

20. 3 کاربر از پست مفید ایوب تشکرکرده اند .

ایوب (یکشنبه 19 آذر 91)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)