سلام به همه دوستان.من يه مشكلي دارم كه واقعا نميدونم جظوري حلش كنم.اونم اينه كه هر حرفي ميزنم بعدا واسم دردسر ميشه و با خودم ميكم كاش نكفته بودم.ما دخترا هممون عادت داريم حرفامونو به مامانمون بكيم.شايد يه جيزايي بكيم كه دوس نداشته باشيم خواهرمونم بفهمه.اما متاسفانه امروز فهميدم كه ابجيم همه جي ميدونه و ميكفت مامان كفته.من كلي ناراحت شدم.اخه اين موضوع بين منو مامانم بود.وقتي هم به مامانم كفتم جرا كفتين حسابي دعوام كرد!الان هم باهام قهره.اما واقعا لازم نبود ابجيم در اين مورد جيزي بدونه.اخه هر جا بشينه تعريف ميكنه.من دوس نداشتم بدونه.حالا اين از خونه.سركارم هم همينجوريه.حرفايي كه بين همكارام ميزنم بعدش عليه خودم استفاده ميشه!حتي حرفايي كه واقعا ارزششو نداره.يه مدت تمرين كردم كه واقعا سكوت كنم اما ميبينم هر جور شده همه سعي ميكنن حرفا به زور از زير زبونم بكشن.خيلي از حرفا خصوصيه و من اصلا درست نميدونم كه به همكارم بكم.توي اين جور موقع ها سعي ميكنم به همكارام رو ندم تا جرات برسيدن اين سوالا رو نداشته باشن.اما جون هميشه ج دادم رو ندادن هم اثر نداره.كلا اينجوري بكم كه ميخوام جلوي زبونمو نكه دارم.اما منم يه هم صحبت ميخوام كه راز دارم باشه ةقتي مشكلي دارم بتونم باهاش راحت باشم و مطمين باشم كنار كمكي كه بهم ميكنه راز دار حرفامم هست.بعضي وقتا حتي اكه كمك هم نكرد همين كه كوش داده و من سبك شدم برام يه دنيا ارزش داره.اما الان حتي مادرمم اينجوري نيست.حالا سوالم اينه كه جطوري ميتونم كاري كنم كه اجازه ندم هر كسي كه مياد ازم سوالهايي ببرسه كه دوس ندارم ج بدم؟و وقتي احتياج دارم كسي حرفامو كوش بده از كي كمك بخوام.با كي مشورت كنم.ببخشين كه بعضي از حروف درست تايب نشد.منتظر راهنمايي هاتون هستم.ممنون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)