به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 آذر 95 [ 17:27]
    سطح
    44
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

انتخاب بین ازدواج موقت یا دوستی در خارج از کشور

سلام

من تا چند وقت دیگه قصد عزیمت به خارج از ایران رو دارم. همسر مناسب خودم رو پیدا نکردم. البته پیدا کردم ولی متاسفانه نمی دونم چرا خانومها دوست دارند همسرشون همه چیزش بالاتر از اونها باشه.خب این که نشدنیه! زن و مرد باید برابر باشند یا نسبتا متعادل. منم دوست ندارم خانومم از من پایین تر باشه!(موقعیت تحصیلی، شغلی و...) بگذریم.
    در خارج هم اصلا تمایل به ازدواج ندارم و قصد دارم پس از برگشت این کار رو انجام بدم. به نظرتون عوارض ازدواج موقت بیشتر است یا رابطه دوستی؟

2. کاربر روبرو از پست مفید mehran21 تشکرکرده است .

mehran21 (جمعه 10 آذر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 آذر 91 [ 22:23]
    سطح
    13
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    391

تشکرشده 409 در 124 پست

Array

RE: انتخاب بین ازدواج موقت یا دوستی در خارج از کشور

هر دو يه جورايي شبيه هم هستن
    با اين تفاوت كه ازدواج موقت شرعيه و حلال
    اما از نظر ايجاد وابستگي،موقت بودن، مشكلات بعد از قطع رابطه به نظر يه جورايي شبيه هم هستند.
    البته اگه منظور تون دوستي در خارجه
    چون شايد براي دخترهاي خارج از كشور اين قضيه عادي باشه
    اما عوارض دوستي در ايران به شدت زياده و درست نيست.

البته اگه تصميم داريد بعدها به همسرتون بگيد يا اتفاقي بفهمه شايد از فهميدن ازدواج موقت كمتر اذيت بشه،چون به هر حال بهشون نشون ميده در قيد يه سري مسائل هستيد.(با توجه به اينكه ميخواين از ايران زن بگيريد)

4. 2 کاربر از پست مفید Hamdardi2 تشکرکرده اند .

Hamdardi2 (شنبه 11 آذر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran21
    نمی دونم چرا خانومها دوست دارند همسرشون همه چیزش بالاتر از اونها باشه.خب این که نشدنیه! زن و مرد باید برابر باشند یا نسبتا متعادل. منم دوست ندارم خانومم از من پایین تر باشه!(موقعیت تحصیلی، شغلی و...) بگذریم.
    در خارج هم اصلا تمایل به ازدواج ندارم و قصد دارم پس از برگشت این کار رو انجام بدم. به نظرتون عوارض ازدواج موقت بیشتر است یا رابطه دوستی؟
    دوست عزیز

پستهای خوبت در تاپیکهای دوستان رو خوندم و به نظرم میاد شما کمی کلی گویی می کنید دررابطه با همه خانمها مثلا نظر شخصی من

درباره مال - دارایی و مدرک تحصیلی و ... شخصی که می یاد خواستگاری میکنه اینه که مشابه خودم باشه حتی اگه از لحاظ مالی پایین تر باشه

ولی تحصیلی مشابه باشه بفهم انسان با پتانسیلی هست مطمئنا قبول می کنم. در مورد دوستانی که اطرافم هستند می دونم همین عقیده رو دارند

شاید خانمهایی که متاسفانه به تور شما خوردند خیلی مادی بودند و یا خودشون منبع درآمد خاصی نداشتند و نگاهشون اول به پدر و بعد از ازدواج به همسرشون می خواد باشه.

در مورد دوست دختر و یا از دواج موقت من نظر شخصی خودم رو می گم امیدوارم بدردتون بخوره. من دکتری دارم یک مدت خارج از ایران زندگی کردم و الان در ایران دارم کار می کنم.

متاسفانه یا خوشبختانه هنوز قسمتم برای ازدواج نشده ولی تاکنون یکبار هم به ازدواج موقت و یا دوستی با جنس مخالف فکر نکردم و از خدا می خوام کسی رونصیبم کنه که او هم

اولین بارش باشه که با من بخواد عشق رو تجربه کنه . اگر شخصی خواستگاری کنه که مالی و تحصیلی پایین تر باشه برام قابل هضم تر هست نسبت به اینکه بفهمم قبلا دختری

بصورت دوست دختر و یا همسر موقت در کنار خواستگارم بوده ، فکر کنم اکثر خانمها در این موارد حساسند و این امر یک نقطه منفی در کارنامه زندگی شما میشه.

اگر دوست داری همسر پاکی نصیبت بشه سعی کنه خودت هم پاک بمونی به احترام وجود نازنین خودت و به احترام پاکی دختری که در آینده قرار همسرت و مادر بچه هات بشه.

و اگر هم نمی تونی و با نمی خواهی و یا دوست داری روابط دیگه ای داشته باشی به قول فکر کنم حضرت علی باشه : هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند.

موفق باشی

6. 6 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 10 آذر 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sanjab
    نمی دونم چرا خانومها دوست دارند همسرشون همه چیزش بالاتر از اونها باشه.خب این که نشدنیه! زن و مرد باید برابر باشند یا نسبتا متعادل. منم دوست ندارم خانومم از من پایین تر باشه!(موقعیت تحصیلی، شغلی و...) بگذریم.
    دوست عزیز

پستهای خوبت در تاپیکهای دوستان رو خوندم و به نظرم میاد شما کمی کلی گویی می کنید دررابطه با همه خانمها مثلا نظر شخصی من

درباره مال - دارایی و مدرک تحصیلی و ... شخصی که می یاد خواستگاری میکنه اینه که مشابه خودم باشه حتی اگه از لحاظ مالی پایین تر باشه

ولی تحصیلی مشابه باشه بفهم انسان با پتانسیلی هست مطمئنا قبول می کنم. در مورد دوستانی که اطرافم هستند می دونم همین عقیده رو دارند

شاید خانمهایی که متاسفانه به تور شما خوردند خیلی مادی بودند و یا خودشون منبع درآمد خاصی نداشتند و نگاهشون اول به پدر و بعد از ازدواج به همسرشون می خواد باشه.

در مورد دوست دختر و یا از دواج موقت من نظر شخصی خودم رو می گم امیدوارم بدردتون بخوره. من دکتری دارم یک مدت خارج از ایران زندگی کردم و الان در ایران دارم کار می کنم.

متاسفانه یا خوشبختانه هنوز قسمتم برای ازدواج نشده ولی تاکنون یکبار هم به ازدواج موقت و یا دوستی با جنس مخالف فکر نکردم و از خدا می خوام کسی رونصیبم کنه که او هم

اولین بارش باشه که با من بخواد عشق رو تجربه کنه . اگر شخصی خواستگاری کنه که مالی و تحصیلی پایین تر باشه برام قابل هضم تر هست نسبت به اینکه بفهمم قبلا دختری

بصورت دوست دختر و یا همسر موقت در کنار خواستگارم بوده ، فکر کنم اکثر خانمها در این موارد حساسند و این امر یک نقطه منفی در کارنامه زندگی شما میشه.

اگر دوست داری همسر پاکی نصیبت بشه سعی کنه خودت هم پاک بمونی به احترام وجود نازنین خودت و به احترام پاکی دختری که در آینده قرار همسرت و مادر بچه هات بشه.

و اگر هم نمی تونی و با نمی خواهی و یا دوست داری روابط دیگه ای داشته باشی به قول فکر کنم حضرت علی باشه : هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند.

موفق باشی
    درود
    فرمایش شما را من از چند نفر دیگر شنیده ام . ولی واقعا دختری را پیدا نکرده ام که از لحاظ معیارهای ظاهری مشابه من (در همان لولی که من در میان مردان هستم) و موقعیتی مشابه من داشته باشد و شرایطم را قبول کند. شاید اندکی بد شانس بوده ام.

یک واقعیت اینجاست که خانومها چیزی نیست که نخواهند! بدیهیه که دوست ندارند مرد دوست دختر هم قبلا داشته باشد. در عین حال تحصیل کرده ، پولدار و با کلاس و خوش چهره باشد! مهربان باشد و ...

ولی یک واقعیت دیگر هم اینه که من مردهای بسیاری دیده ام که خود رووابطی نداشته اند و با زنانی ازدواج کرده اند که پر از روابط بوده اند در همین تالار هم پیام گذاشته اند و دوستان به مراجع توصیه کرده اند که فراموش کن . گذشته

تمام شده است و رفته است. عمده خانومها در مورد گذشته خودشون به مرد چیزی نمی گن. در حالیکه این بدیهیه به همون نسبتی که پیش از ازدواج مردان وارد روابط جنسی می شوندزنان هم می شوند! مگه ممکنه این نسبت تغییر

کنه؟ ولی در اکثر خواستگاریها این موضوع گفته نمی شه. آیا این منصفانه است؟

مورد دیگر اینکه روابط پیش از ازدواج تمام می شوند ولی دردسرهای مسائل مالی و توقعات تحصیلی و.. که زنان از مردانشان دارند بعد از ازدواج تازه شروع می شوند. کدام یک مهمتر است؟

مورد نهایی اینکه من تا به حال هم بسیار بسیار سخت توانسته ام خودم را از نظر جنسی کنترل کنم. شاید کنترلش برای خانومها ساده تره که شما تونستید کنترل کنید. خیلی سخته بسیار سخته

قربون حضرت علی برم"هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند". خانومها همونقدر که در مورد شرایط خواستگارشون سخت گیرند در مورد خودشون هم سختگیرند؟

8. کاربر روبرو از پست مفید mehran21 تشکرکرده است .

mehran21 (شنبه 11 آذر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array

دوست عزیز

من فکر می کنم نه ما کارشناسیم و نه سیاستمدار که در مورد دلایل و چراهایی که در ذهنمان نسبت به جامعه

پیرامون مان و اکثر افراد پیش می آید پاسخی منطقی و درست بدهیم. ولی در حد خودمان باید سعی کنیم کسی را بیابیم که

به معیارهای ما و افکار ما نزدیک باشد، اینکه اکثرا روابطی دارند و دروغ می گویند کمی کار ما را برای یافتن فرد مناسب

سخت می کند ولی نمی توان گفت که کلاً کسی که تحصیلکرده - کم توقع- پاک و نجیب باشد وجود ندارد. بعباریتی امیدواریم که شعر زیر

عملی شود:

کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز

10. 4 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 10 آذر 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

خب پیشنهادتون چیه؟ من در حال رفتنم! این چند سال رو تنها بمونم؟

من به این نتیجه رسیده بودم که برای اکثر خانومها موقعیت تحصیلی و شغلی من مهمتر از روابط پیشین من هست. اشتباهه نتیجه گیریم؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array

خب پیشنهادتون چیه؟ من در حال رفتنم! این چند سال رو تنها بمونم؟

من به این نتیجه رسیده بودم که برای اکثر خانومها موقعیت تحصیلی و شغلی من مهمتر از روابط پیشین من هست. اشتباهه نتیجه گیریم؟
    دوست عزیز

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی

راستش بنظرم ازدواج موقت و یا دوست دختر دوای درد نیست میتونه یک مسکن باشه و برای مدتی درد رو کاهش بده ولی از لحاظ عاطفی و جنسی اثرات مخرب در دراز مدت می گذاره

می تونید نظرات دکتر هلاکویی رو که خودشون 32 سال هست در امریکا دارند زندگی می کنند و

شاید مثل روانشناسان ایرانی متعصبانه برخورد نمی کنند گوش بدید ایشون پاکی روحی و جسمی قبل از ازدواج رو برای زن و مرد یک ضرورت می دانند.

به نظر من همونطور که تا حالا خویشتنداری کردید و فکر موفقیت تحصیلی و کاری بودید همین روند رو ادامه بدید و موقعیتهای که در محیط کار پیدا میشه و یا معرفی میشند برای ازدواج

بررسی کنید خدا رو چه دیدی شاید بزودی زود شخصی وارد زندگیتون شد که مثل خودتون پاک و با پشتکار باشه.

من خیلی در مورد قسمت در امر ازدواج شنیدم برای خودم پیش نیومده نمی دونم چقدر میتونه درست باشه ولی همونقدر که اتفاقات پیش بینی نشده در گذشته مون پیش آمده حتما

در آینده هم پیش خواهد آمد. امیدوارم همه افراد از جمله شما و من هم بتونیم نیمه گمشده واقعیمون رو پیدا کنیم

در مورد سوال دومتون لااقل برای من و دوستان پیرامونم که همون یک موقعیت کاری مناسب خودمون داریم و قبلا هیچ رابطه عاطفی با جنس مخالف نداشتیم شخصی که پاک و نجیب

باشه حتی اگر شرایط مالی مناسبی هم نداشته باشه امتیاز بالاتری داره نسبت به کسی که امکانات مالی زیادی داره ولی روابطی قبلا داشته. چون به لطف خداوند استقلال

مالی داریم و نیازی نداریم با امکانات مالی طرف مقابل کلاس بگذاریم، ولی پاکی و اخلاقیات چیزی است که ازش کوتاه نمی آییم.

13. 4 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 10 آذر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,682

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array

سلام آقا مهران

بهتون پیشنهاد میکنم این تاپیک رو مطالعه کنید

میخوام ازدواج موقت(صیغه)کنم

همه نظرات اونجا به درد شما میخوره مخصوصا این نظریه

نقل قول نوشته اصلی توسط omid65
    با توجه به اینکه احتمالا بیشتر نیاز به همدم دارین ، هشدار می دم که شما یکی از آسیب پذیر ترین افراد در زمینه ازدواج موقت هستین .
    اگر عاشق فرد مورد نظر شدین چیکار می کنین ؟ (ضمن اینکه بستر لازم فراهمه )
    عاشق شدن و دوست داشتن مثه خواب می مونه ، شما نمی دونی کی خوابت میبره .
    نمی تونین بگین که من تا امروز یکی رو دوست دارم و از فردا که زمان عقد موقت تموم میشه ، دیگه دوسش ندارم!
    پس برای افرادی مثل شما به هیچ عنوان ازدواج موقت توصیه نمی شه .
    مخصوصا که اولین رابطه جنسی وابستگی بسیار زیادی رو میاره .
    من پیشنهاد می کنم که به هیچ عنوان وارد این مقوله نشی و انرژی تو بذاری برای ازدواج دائم.
    به نظر من بهتر هست به دوست و آشناهاتون بسپارید تا یک مورد خوب به شما پیشنهاد بدن و کمی هم توقعاتتون رو پایین بیارید

اگه اقدام به داشتن دوست دختر یا همسر صیغه کنید مطمئن باشید بعدش احتمال اینکه همین خانمهایی که به نظرتون سطحشون پایین هست به شما پاسخ مثبت بدن میاد پایین و حتی همونها رو هم نمیتونید داشته باشید الان حداقل میتونید اونا رو داشته باشید.

ضمنا اینکه شما میگید خیلی ها اینکارو کردن و به خانمشون هم نگفتن، شما در نظر بگیرید که همیشه دغدغه فهمیدن مطلب توسط خانمشون رو دارند و اگه روزی لو بره قضیه مطمئنا برای عدم تحمل دو سه سال تنهایی به یک زندگی پر از شک و ناراحتی و کشمکش وارد میشن

اگه شما خارج از کشور هم برید باز هم در مواقعی که به ایران میاین با سپردن به دوست و آشنا میتونید به دختر مورد علاقتون برسید.

اگه الان دانشگاه میرید میتونید به دوستانتون از رشته های دیگه یا گروههای دیگه بسپرید که اگه دختر مناسبی برای شما سراغ دارند بهتون معرفی کنن باور کنید اصلا کار سختی نیست دختر و پسر ایده آل به تعداد کافی در جامعه وجود داره شما آقایان که خیلی راحت میتونید به دنبال دختر مورد علاقه باشید خانمها محدودیت دارند شما که مشکلی ندارید کافیه بخواین مطمئنا شدنی هستش

و در نظر داشته باشید که بعد از برخورد با یک خانم پرتوقع یا مادی بقیه رو به هیچ وجه با همون شخصیت تصور نکنید دخترهای بساز و کم توقع هم کم نیستند بهتون قول میدم

موفق باشید

15. 5 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

فکور (یکشنبه 12 آذر 91)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

خیلی ممنونم ولی من واقعا توقعم بالا نیست.

ولی ترجیح نمی دمدختری که از موقعیت تحصیلی و شغلی وکلاس اجتماعی پایینتری از من هست رو داشته باشم. این توقع بالاییه به نظرتون؟ خب ببخشید برای من که فردرا دکترا می گیرم دوست دارم همسرم تحصیلاتی در حدود من، تیپی مانند من و موقعیتی در حدود من داشته باشه ولی بدبختانه همچنین دختری معلوم نیست به کی جواب مثبت می ده! یعنی من اصلا موندم جواب مثبت اصلا بلده بده؟
    من رفته بودم خواستگاری یک خانوم دندانپزشک عمومی (خود من دانشجوی دکترای مهندسی هستم در ایران) دوستام گفتند اشتباه بزرگیه زنها دوست دارند همسرشون یک لول بالاتر باشه! خب اینکه نشد. الان که امکان تحصیل و موقعیت هم برای زن هست هم برای مرد، زنها و مردها باید همسان گزینی کنند نه اینکه در رویاهای خودشون غرق باشند.
    من برم دیگه نمی تونم برگردم تا 5 سال. آمریکا اینطوریه. اینکه به کسی بسپرم در ایران دنبال همچنین دختری باشه می شه عقد غیابی انجام داد؟ این مشکلی ایجاد نمی کنه؟

17. کاربر روبرو از پست مفید mehran21 تشکرکرده است .

mehran21 (شنبه 16 دی 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

چرا اول تکلیف زندگی مشترکتون رو مشخص نمی کنید بعد تحصیل در خارج؟

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)