نوشته اصلی توسط
mehran21
نمی دونم چرا خانومها دوست دارند همسرشون همه چیزش بالاتر از اونها باشه.خب این که نشدنیه! زن و مرد باید برابر باشند یا نسبتا متعادل. منم دوست ندارم خانومم از من پایین تر باشه!(موقعیت تحصیلی، شغلی و...) بگذریم.
در خارج هم اصلا تمایل به ازدواج ندارم و قصد دارم پس از برگشت این کار رو انجام بدم. به نظرتون عوارض ازدواج موقت بیشتر است یا رابطه دوستی؟
دوست عزیز
پستهای خوبت در تاپیکهای دوستان رو خوندم و به نظرم میاد شما کمی کلی گویی می کنید دررابطه با همه خانمها مثلا نظر شخصی من
درباره مال - دارایی و مدرک تحصیلی و ... شخصی که می یاد خواستگاری میکنه اینه که مشابه خودم باشه حتی اگه از لحاظ مالی پایین تر باشه
ولی تحصیلی مشابه باشه بفهم انسان با پتانسیلی هست مطمئنا قبول می کنم. در مورد دوستانی که اطرافم هستند می دونم همین عقیده رو دارند
شاید خانمهایی که متاسفانه به تور شما خوردند خیلی مادی بودند و یا خودشون منبع درآمد خاصی نداشتند و نگاهشون اول به پدر و بعد از ازدواج به همسرشون می خواد باشه.
در مورد دوست دختر و یا از دواج موقت من نظر شخصی خودم رو می گم امیدوارم بدردتون بخوره. من دکتری دارم یک مدت خارج از ایران زندگی کردم و الان در ایران دارم کار می کنم.
متاسفانه یا خوشبختانه هنوز قسمتم برای ازدواج نشده ولی تاکنون یکبار هم به ازدواج موقت و یا دوستی با جنس مخالف فکر نکردم و از خدا می خوام کسی رونصیبم کنه که او هم
اولین بارش باشه که با من بخواد عشق رو تجربه کنه . اگر شخصی خواستگاری کنه که مالی و تحصیلی پایین تر باشه برام قابل هضم تر هست نسبت به اینکه بفهمم قبلا دختری
بصورت دوست دختر و یا همسر موقت در کنار خواستگارم بوده ، فکر کنم اکثر خانمها در این موارد حساسند و این امر یک نقطه منفی در کارنامه زندگی شما میشه.
اگر دوست داری همسر پاکی نصیبت بشه سعی کنه خودت هم پاک بمونی به احترام وجود نازنین خودت و به احترام پاکی دختری که در آینده قرار همسرت و مادر بچه هات بشه.
و اگر هم نمی تونی و با نمی خواهی و یا دوست داری روابط دیگه ای داشته باشی به قول فکر کنم حضرت علی باشه : هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)