با سلام و خسته نباشید
من خواستگاری دارم که تو مرحله آشنایی با این آقا (حدود سه ماه با هم صحبت میکنیم) به بد دل بودن و تعصبی بودن این آقا شک کردم بخاطر یه سری حرفایی که میزنه مثلا:
از من میخواهد موهامو کامل بپوشونم دلیلش را که میپرسم میگه چون من تو یه خانواده ایی با همچین اعتقاداتی بزرگ شدم(مادر و خواهرش چادری هستند)
همچین حجابی را واسه زن قبول دارم بعد من گفتم که تو از اول من و حجابم را دیدی چطور آمدی خواستگاری(من و این آقا همکلاسی قدیمی دوران دانشگاه بودیم بعد چند سال رو یه پروژه کاری دوباره همو دیدیم در ضمن من 26 سالمه و ایشون 29 ساله هستند) میگه چون قبلا تو دانشگاه محجبه بودی گفتم میتونی دوباره انطوری شی!
خلاصه از من خواست در مورد حجاب تحقیق و مطالعه کنم بعد تصمیم بگیرم. بعد از یکماه مطالعه و تحقیق در مورد حجاب و حدش تو قرآن من پذیرفتم که حجابم بهتر کنم ولی یه روز گفت میدونی من دوست ندارم کسی به زنم تو خیابون نگاه کنه اگه زنم موهاش کامل پوشیده باشه من دیگه خیالم راحته ، گفتم خوب انجوری هم باز خیلیا ممکنه نگاه کنن ،گفت اونجوری من دیگه خیالم راحته و میدونم که اون آدم خودش مشکل داره که نگاه میکنه و مشکل از طرف زن من نیست یعنی زن من خودشو تو دید قرار نداده.
میدونید من شکم به نگاه های این اقاست فکر میکنم چون خودش نگاهاش اینجورین فکر میکنه بقیه مردها هم وقتی نگاه میکنن به منظور نگاه میکنن یا همه چیز را میبینن. خیلی میترسم که بعدا بخواهد من را محدود کنه و رو لباس پوشیدن و حجابم و بیرون رفتنم،( حتی اگه حجابم کامل شه اونجوری که اون میخواهد بشه ) بازم گیر بده.
یه چیز دیگه در مورد این آآقا که عجیبه اینه که ظاهرش(لباس پوشیدنش و اینکه تو ارتباطاش با همه خیلی راحته حتی وقتی با یه خانوم میخواهد صحبت کنه راحت صحبت میکه) اصلا نشون نمیده که آدم مذهبی باشه ولی باطن و شخصیتش مذهبیه. بنظرتون این یه تضاد در شخصیت این آقا نیست؟
لطفا من راهنمایی کنید که تصمیم درستی بگیرم متاسفانه من و این آقا خیلی زود به هم علاقمند شدیم ولی نمیخواهم بخاطر یه احساس اشتباه زندگی و اینده ام خراب شه.
با تشکر فراوان
علاقه مندی ها (Bookmarks)