به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 دی 91 [ 18:54]
    سطح
    4
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 7 پست

Array

راهنمایی - آیا من آمادگی ازدواج دارم؟ آیا من و دختر مورد علاقه ام مناسب هم هستیم؟

سلام 24 سالمه دانشجوی کارشناسی و به زودی درسم رو تموم می کنم خدمت رفتم و بیرون کار آزاد دارم ولی کارم مربوط به رشتم نیست و به صورت فعلی انجام میدم ولی درآمد خوبی داره و ماهیانه شاید تا دو میلیون هم باشه و از زمانی که یادم میاد دستم تو جیب خودم بوده و مشکل مسکن هم ندارم.
    به نظر خودم از نظر شرایط مالی آمادگی ازدواج رو دارم ولی از نظر فکری ...... نمی دونم.
    شیش ماه یکی از دخترای کلاس رو تحت نظر گرفتم ، به نظرم اونی بود که می خواستم ، هم از نظر اخلاق ، قیافه ، اعتقادات ، و ... ترم دو به خودم جرات دادم و رفتم باهاش صحبت کردم
    همون اول خیلی مودب گفت نه
    ولی من شروع به صحبت کردم و اونم خوب گوش می داد از خودم گفتم از اعتقاداتم از کارم و اون آخرین جوابی که داد گفت که باید صبر کنید تا ببینیم خدا چی می خواد
    من دورادور می شناختمش ، و این خصوصیاتی بود که ازش دیده بودم نه از خانوادش شناختی دارم و نه از فرهنگ خانوادش
    من اهل یه شهر کوچیکم و اون اهل تهران
    قومیت من ترک و قومیت اون فارس
    خانواده ما ترک هستند ولی به نظر خودم سطح فرهنگ خانوادگیمون بالاست تمامی برادر و خواهرام تحیصل کرده اند
    قصدم باهاش این بود که باهاش آشنا بشم (برای ازدواج) و بتونم این چیزارو ازش بدونم ازش بپرسم
    پس خودمو بهش نزدیک تر کردم نمی دونستم کارم می تونه اشتباه باشه چون اولین بارم بود راهو اشتباه رفتم و خواستم همه کارا رو خودم بکنم
    برای تولدش کادو خریدم ولی اون قبول نکرد و گفت کارت اشتباه بوده
    تو آخرین دیدار گفت که معیارات اونی نیست که من می خوام چون آدم مومنی بود و من بهش گفته بودم که نماز نمی خونم . شرط نذاشت ، ولی گفت نماز خوندن طرفم برای من مهمه
    تا قبل اون روز رفتارش خوب بود ویهو تغییر کرد می خواست با رفتارش بگه نه و من هم که خیلی دوسش داشتم بیشتر رفتم سمتش به قولی سریش شدم
    تا جایی که برگشت گفت شما مثل برادرم می مونین کاری نکنید که کارمون به حراست کشیده بشه
    با این حرفش من موندم ، دیگه نتونستم هیچ حرفی بزنم و سکوت کردم
    من اونو خوب شناختم ولی نتونستم خودمو مثل اون کنم
    من آدمی بودم که زیاد جدی نبودم زیاد شوخی می کردم و...
    ولی اون خیلی سنگین بود
    برای همین منم عوض شدم
    نماز خون شدم
    سنگین شدم
    کمتر شوخی می کنم
    تو این حالت انگار آرامش بیشتری دارم ، از خودم راضی ترم ، احساس بزرگی می کنم و اعتماد به نفس
    سه ماه ندیدمش
    بعد از سه ماه که دیدمش دیگه باهاش کاری نداشتم
    اونم کاری باهام نداره
    ولی هر از گاهی چشم تو چشم میشیم
    انگار می خواد با چشماش یه چیزی رو بگه
    ولی منم روم نمیشه باز برم جلو
    آخه اون حرفشو زد گفت نه نمی خوام غرورمو بشکنم
    دوستام میگن چت شده چرا انقدر عوض شدی نکنه عاشق شدی و من فقط نگاشون می کنم و لبخند می زنم نمی دونم چی بگم
    حالا شب روز فکرم شده اون
    نمی خوام با احساس تصمیم بگیرم
    می دونم عاشق شدم و دارم اشتباه فکر می کنم
    می خوام درست فکر کنم
    می خوام همه جوانب و بسنجم
    اولا این که واقعا من آمادگی ازدواج رو دارم؟
    اگه منو به عنوان برادرش می دونه اصلا درسته من بازم برم سمتش برای ازدواج؟
    کارم درست بود که عوض شدم؟
    این عوض شدن نمی تونه نشانه بحران شخصیتی یا متعادل نبودن روحی باشه؟
    نمار خوندنم ؟ قبوله؟ من اولش واسه خاطر اون شروع کردم . الانم نمی دونم ولی حس خوبی بهم میده آخه شنیدم عشق زمینی آدمو به عشق حقیی می رسونه کاش واسه منم صدق کنه
    آیا فرهنگ خانوادگی ما(ترک - فارس) به همدیگه می خوره؟
    آیا یه دختر حاضره تهران با اون امکانات رو بذاره و بیاد تو یه شهر کوچیک که 150 کیلومتر با تهران فاصله داره زندگی کنه؟
    اگه واقعا ازدواج من و اون درست باشه من باید چیکار کنم ؟ چه طوری تحقیق کنم ، نمی خوام فعلا خانوادم بدونن ، می خوام از انتخابم مطمئن بشم و بعدا خانوادمو بفرستم جلو

ببخشین اگه حرفام انقدر زیاد شد ، این حرف ها رو تو سینه خودم نگه داشته بودم به هیچ کسی نگفته بودم با گفتنش احساس سبکی می کنم

2. کاربر روبرو از پست مفید mxbabak2012 تشکرکرده است .

mxbabak2012 (یکشنبه 05 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 شهریور 92 [ 11:58]
    سطح
    20
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,356

تشکرشده 1,286 در 287 پست

Array

RE: راهنمایی

سلام mxbabak2012 عزیز
    من نمیتونم بهتون راه حلی بدم اما چند تا نکته میگم ( چون میدونم یه دختر مذهبی چجوریه )
    یکی اینکه معمولا بیشتر ترجیح میدن از طریق خانواده اقدام کنی
    شما که شرایطت خوبه واسه ازدواج بهتر بود میرفتی اجازه بگیری که توی روند خواستگاری همدیگه رو بشناسید
    اینجور مودبانه تر بود و شما اونجا میتونستید بگید که مثلا منم دوست دارم نماز بخونم و اگه کسی کمکم کنه میتونم خودمو اصلاح کنم ( البته واقعی ، نه واسه جلب نظرش یا وقت)
    شاید حالا هم بشه ازش اجازه بگیرید و خانواده ها رو در جریان بذارید و توی اون شرایط باهاشون صحبت کنید ( البته من فکر میکنم شما برای اینکه نگران این هستید که جوابش منفی باشه ، میترسید جلوی خونواده تون غرورتون شکسته بشه )
    درسته؟
    بحث قومیت ها هم به نظرم به فرهنگ خانواده ها و البته قدرت درک دو طرف بستی داره
    خیلی ها رو دیدم با دو فرهنگ کاملا متفاوت مثل کرد و ترک با هم زندگی خوبی رو دارند
    اما باید در نظر بگیری این نکته رو
    شما شرایط این رو ندارید که اگه خواست تهران زندگی کنید؟ فکر میکنم برای خیلی از دخترها این موضوع مهم باشه ، اما باز بستگی داره به خود اون دختر و اینکه شرایط شما منهای این یکی چقد به دلش و عقلش بشینه!

نماز خوندنتون اگه الان برای خدا باشه و بدونید حتی اگه اون خانوم هم نباشه شما ادامه میدین انشالله که قبوله
    خواهش میکنم هیچوقت ترک نکنید
    یه جاهایی دست آدمو میگیره که خودش تعجب میکنه

در این مورد که الان برین جلو یا نه نمیتونم نظر بدم
    شاید از تغییراتتون با خبر شده و میخواد یه بار دیگه بهتون فکر کنه ، شاید فقط بهتون حساس شده ، شاید ...
    نمیدونم
    اینجاست که باید خیلی تیز باشید

انشالله هر چی مصلحتتون هست براتون اتفاق بیفته

راستی عنوان تاپیکتون خیللللللللللی نامفهومه
    یه عنوان انتخاب کنید که مشخص باشه
    من خودم چندبار دیدم و ساده از کنارش رد شدم
    [size=medium][align=center]هیچ وقت نگذارید كه هیاهوی بقیه صدای درونی شما را خاموش كند
    و شجاعت این را داشته باشید كه از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروی كنید...
    [/align][/size]

4. 3 کاربر از پست مفید Royaye Sedaghat تشکرکرده اند .

Royaye Sedaghat (یکشنبه 05 آذر 91)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 فروردین 93 [ 21:26]
    سطح
    31
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,715

تشکرشده 2,343 در 504 پست

Array

سلام
    خوش آمدی
    بنظر من شما تو این مدت خوب این خانم رو شناختی و این خانم هم با شخصیت شما آشنا شده بهتره اگر واقعا تصمیم به ازدواج داری رسمس اقدام کنی خانواده را در جریان بزار شاید خانواده حاضر به این ازدواج نباشه .
    پس با خانوادت مطرح کن اگر راضی بودن رسمی اقدام کنید
    موفق باشید

6. 2 کاربر از پست مفید صاعد تشکرکرده اند .

صاعد (یکشنبه 05 آذر 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام اقا بابک

قبل از هرچیزی عنوان تاپیکتون مبهمه.باید در ارسال بعدی همینجا یه عنوان جدید بگید تا مدیران براتون عوض کنن

عنوان شما باید گویای مشکل شما باشه و واضح باشه.

ارسال پست در تاپیکهایی که عنوان مبهم دارن خلاف مقرراته.

.................................................. .................................................. .....................................

خب شما هم یکسری کارها رو ناپخته انجام دادی مثل خریدن کادوی تولد و ..با اینکه میدونستی مومن و مذهبیه.

برادر عزیز

اینو یادت باشه که اختلاف فرهنگی و عقیدتی واقعا نقش مهمی رو در خوشبختی یک زوج ایفا میکنه.

شما کارت اشتباهه که نمیخواهی خانوادت بفهمن.مگه داری جرم میکنی؟یا گناه؟

شاید اگر از اول با خانواده جلور رفته بودی این مشکلات ایجاد نمیشد.

نماز خوندنت درسته.چرا غلط باشه.شاید اولش به خاطر اون خانوم بوده اما حالا که حس خوبی بهت میده یعنی کارت دسرت بوده.دیگه ترکش نکن و قطعش نکن.

ببین جواب همه سوالاتت رو فقط خوده اون خانوم میتونه بده.اینکه سطح توقعش چقدر و ....

اما دوباره خودت نرو جلو.که اوضاع بدتر میشه.

حتما حتما با خانوادت در میون بذار و اگر خواهری داری بهش بگو بیاد دانشگاه و با این خانوم حرف بزنه .

بهتره از یه واسطه خانوم که در دانشگاه نباشه (که بعدها شما و این خانوم سر زبونها نیفتید) کمک بگیری.

و یکبار دیگه از راه اصولی و منطقی امتحان کنی.

تحقیق و ...رو باید حتما زیر نظر خانوادت و با کمک اونها انجام بدی.

الان راهی نداری که از انتخابت مطمئن بشی و چاره ات کمک گرفتن از خانوادته.

اگر رسمی بری جلو خیلی خیلی موفق تر خواهی بود.

8. 5 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (یکشنبه 05 آذر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 7 پست

Array

رویای صداقت ممنون از این که وقت گذاشتی و جواب دادی
    ( چون میدونم یه دختر مذهبی چجوریه )
    یکی اینکه معمولا بیشتر ترجیح میدن از طریق خانواده اقدام کنی
    بهش گفتم ، همون اولین دیدار ، آخه گفت که اگر هم قراره اتفاقی بیفته باید خانواده ها در جریان باشن ، منم گفتم اگه شما اجازه بدین من خانوادمو بفرستم ولی قبول نکرد ، انگار هنوز تصمیم به ازدواج نداره یا نمی دونم فرد مورد نظرشو پیدا نکرده در ضمن این خانوم که می گم در حالی که خیلی مومنه ولی خیلی امروزیه ، چیزی که باب میل منه ، مانتویی هستش ، اوایل ترم کمی آرایش می کرد و موهاش کمی بیرون بود ولی بعد چند ماه دیگه نه ارایش می کرد نه موهاش بیرون بود ، و وقت نماز هم تو نمازخونه بود راستش فکر می کنم ایشون هم مدت زیادی نباشه که رو آوردن به نماز و خدا ولی ارادشون فوق العاده قویه و کلی روشون تاثیر گذاشته منم بهشون گفتم که بیشتر از قیافه من عاشق اعتقادات و مهمتر از همه حجابتون شدم
    البته من فکر میکنم شما برای اینکه نگران این هستید که جوابش منفی باشه ، میترسید جلوی خونواده تون غرورتون شکسته بشه )
    درسته؟
    نه من اینقدر با خانواده ام راحتم که اونها اصلا مخالفتی با این امر ندارند و چون من از همون بچگی مستقل بودم و بیشتر تصمیماتمو خودم میگیرم خانواده هم به نظرم اهمیت میدن و کاملا بهم اعتماد دارن و در کل خانواده منتظرن تا من یکی رو نشون کنم تا اونا برن واسه خاستگاری

شما شرایط این رو ندارید که اگه خواست تهران زندگی کنید؟ فکر میکنم برای خیلی از دخترها این موضوع مهم باشه ، اما باز بستگی داره به خود اون دختر و اینکه شرایط شما منهای این یکی چقد به دلش و عقلش بشینه!
    راستش من اگه همین الانش شرایطش رو داشته باشم جمع می کنم میام تهران چون تهران کار کردم و می دونم تهران شرایطش نسبت به اینجا واسه من خیلی خوبه ولی شرایط مالیشو ندارم مثلا من اینجا یه خونه 70 متری با امکانات کامل رو دارم که تو شهر ما 40 میلیون می ارزه آیا به نظر شما می تونم با 40 میلیون تو تهران مسکن پیدا کنم؟

می دونید چیزی که مانع میشه تا من نرم جلو اینه که بهم گفت شما رو مثل برادرم می دونم
    و چیزی که نمی زاره بیخیالش شم اینه یاد گذشته می افتم میبینم که اولش باهام خوب بود خودم باعث شدم تا این حرف و بزنه و فکر می کنم می تونم درستش کنم وقتی رفتم سمت نماز و بهش گفتم که توبه کردم خیلی خوشحال شد و واسم آرزوی سعادت کرد

یه بار با ماشین افتادم دنبال سرویس تا بتونم خونشونو پیدا کنم تا حداقل از سطح اقتصادی و فرهنگیشون شاید به واسطه دونستن آدرس خونشون بدونم ولی نمی دونم انگار قسمت نبود خیلی راحت سرویسو گم کردم
    بعدش چند بار استخاره کردم ، بد اومد
    به نظرتون این طور تحقیق کردن چطوره بدون این که کسی بدونه حداقال بدونم کجا زندگی می کنه ، سطح مالیشون چطوره

saber-g1 خیلی ممنون بابت راهنماییتون

maryam123 ممنون
    راستش اولین بار بود نمی دونستم عنوان رو چی باید بزارم
    شما کارت اشتباهه که نمیخواهی خانوادت بفهمن.مگه داری جرم میکنی؟یا گناه؟
    وقتی این خانم نمی خواد ، وقتی این خانم هنوز خودش به من اوکی نداده ، وقتی این خانم هنوز منو به عنوان همسرش قبول نداره ، چطور من خانوادمو بفرستم برای رسمی کردنش من می خواستم خودم با قصد ازدواج باهاش بیشتر آشنا بشم به خودشم گفتم ، گفتم شاید اصلا من و شما به درد هم نخوریم ، می خوام بیشتر در مورد هم بدونیم
    اینو یادت باشه که اختلاف فرهنگی و عقیدتی واقعا نقش مهمی رو در خوشبختی یک زوج ایفا میکنه.
    دقیقا مشکل من فعلا همین جاست از این می ترسم

حتما حتما با خانوادت در میون بذار و اگر خواهری داری بهش بگو بیاد دانشگاه و با این خانوم حرف بزنه
    به نظرتون ناراحت نمیشه ؟ نمیگه من که بهت گفتم نه چرا دست از سرم بر نمی داری؟ چون این خانم کاملا منطقی و رک هستش و خودش خیلی راحت حرفشو با جنس مخالف می زنه ، منم این اخلاقشو خیلی دوست دارم
    وگرنه زن داداشم که خیلی باهاشم راحتم و یه بوهایی برده چند باره ازم خواسته که اگه می خوای من برم باهاش صحبت کنم ولی من قبول نکردم ، آخه معمولا دخترا از پسرایی خوششون میاد که اعتماد به نفس دارن و خودشون حرف خودشونو می زنن منم می خوام خودم برم بگم بهش تو چشماش نگاه کنم و حرفمو بزنم و جوابمو بگیرم

10. کاربر روبرو از پست مفید mxbabak2012 تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 شهریور 92 [ 11:58]
    سطح
    20
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,356

تشکرشده 1,286 در 287 پست

Array

اینکه گفته شما مثل برادر من هستین رو اصلا جدی نگیرین
    ما دخترا از این حرفا زیاد میزنیم
    جدی میگم ، اگه تنها گیر کارتون اینه ، اصلا جدیش نگیرین
    شاید اونموقع میخواسته دیگه دنبالش نرید و این حرفو زده یا هرچی...
    اینو نمیدونم
    فقط میدونم اونطور که شما فکر میکنید نیست !
    اصلا مگه میشه ؟

وگرنه زن داداشم که خیلی باهاشم راحتم و یه بوهایی برده چند باره ازم خواسته که اگه می خوای من برم باهاش صحبت کنم ولی من قبول نکردم ، آخه معمولا دخترا از پسرایی خوششون میاد که اعتماد به نفس دارن و خودشون حرف خودشونو می زنن منم می خوام خودم برم بگم بهش تو چشماش نگاه کنم و حرفمو بزنم و جوابمو بگیرم

دخترها متفاوتن
    بعضی ها که حیای پسر براشون مهمه از اینکه پسر با واسطه حرفشو بزنه بیشتر خوششون میاد
    شما تا حالا چندبار باهاش مستقیم حرف زدی، حالا خودت باید بسنجی که طرف شما از کدوم دسته ست وآیا اگه قبلا با واسطه پیش میرفتی موفق تر نبودی؟
    البته اگه هم مستقیم بری اگ دختر خانوم باهوش باشن میتونن به صداقت و حیای شما پی ببرن اما...
    [size=medium][align=center]هیچ وقت نگذارید كه هیاهوی بقیه صدای درونی شما را خاموش كند
    و شجاعت این را داشته باشید كه از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروی كنید...
    [/align][/size]

12. 2 کاربر از پست مفید Royaye Sedaghat تشکرکرده اند .

Royaye Sedaghat (یکشنبه 05 آذر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 7 پست

Array

اخه ما پسرا یه دختری رو دوست داریم ولی یه دختری رو عاشقشیم اونی که دوست داریم رو بیشتر به چشم خواهر میشه حساب کرد نه همسر ولی اون که عاشقشونیم به چشم همسر میبینیم
    اونم به من گفت من شما رو به چشم برادر میبینم خوب من چه فکری می تونم بکنم وقتی اون منو نمی خواد زور که نیست نمیشه که یه طرفه باشه دلمم نمی خواد الکی برم و عشق رو ازش گدایی کنم دوباره برم جلو یا اصلا کسی رو بفرستم و بگه نه دیگه نمی تونم تو دانشگاه تو چشماش نگاه کنم اگه یه بار بود آره ولی دومین بار واقعا سخته

14. کاربر روبرو از پست مفید mxbabak2012 تشکرکرده است .

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 فروردین 93 [ 21:26]
    سطح
    31
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,715

تشکرشده 2,343 در 504 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط رویای صداقت
    اینکه گفته شما مثل برادر من هستین رو اصلا جدی نگیرین
    ما دخترا از این حرفا زیاد میزنیم

جدی میگم ، اگه تنها گیر کارتون اینه ، اصلا جدیش نگیرین
    شاید اونموقع میخواسته دیگه دنبالش نرید و این حرفو زده یا هرچی...
    اینو نمیدونم
    فقط میدونم اونطور که شما فکر میکنید نیست !
    اصلا مگه میشه ؟

دخترها متفاوتن
    بعضی ها که حیای پسر براشون مهمه از اینکه پسر با واسطه حرفشو بزنه بیشتر خوششون میاد
    شما تا حالا چندبار باهاش مستقیم حرف زدی، حالا خودت باید بسنجی که طرف شما از کدوم دسته ست وآیا اگه قبلا با واسطه پیش میرفتی موفق تر نبودی؟
    البته اگه هم مستقیم بری اگ دختر خانوم باهوش باشن میتونن به صداقت و حیای شما پی ببرن اما...
    واقعا شما دخترا موجودات عجيبي هستيد
    چرا با دل بچه مردم بازي مي كنيد؟
    ها؟ها؟ها؟

16. کاربر روبرو از پست مفید صاعد تشکرکرده است .

صاعد (یکشنبه 05 آذر 91)

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array

بگو شماره خونه تون رو بده تا مامانم با مامانتون برای خواستگاری اقدام کنه .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    4
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 7 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط omid65
    بگو شماره خونه تون رو بده تا مامانم با مامانتون برای خواستگاری اقدام کنه .
    چی بگم والا ، وقتی خودش هنوز راضی نیست

ولی من یه کاری می خوام بکنم
    می خوام بعد از این که از وضع اقتصادی خونوادشون که واسم خیلی مهمه مطلع شدم و مطمئن شدم که حداقل تو یک سطحیم حالا یه خورده بالاتر یا پایینتر مهم نیست
    برم پیشش و بگم که هنوزم جوابت به من نه و بهش بگم که کارای قبلیم اشتباه بوده و بزاره به حسابه اولین بارم و جوونیم و خامیم و بگم که عوض شدم نه به خاطر شما بلکه به خاطر خودم و اگه اجازه بدین خانوادمو بفرستم واسه امر خیر و بقیه کارای آشنایی ، صحبت ها تحت کنترل خانواده ها باشه تا شما هم خیالتون راحت باشه و دیگه هم تو محیط دانشگاه مزاحمتون نمی شم
    اگه قبول کنه که هیچ و اگر نکنه مرد و مردونه بیخیالش شم که عاشقی واقعا بد دردیه
    چطوره؟

19. 2 کاربر از پست مفید mxbabak2012 تشکرکرده اند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)