من 27 سالمه و شوهرم یا نامزدم(عقد کرده هستیم) 30 سال من فوق لیسانسم و شوهرم لیسانس . من در حال حاضر بیکارم و شوهرم شغل خوبی داره خدارو شکر ببینید من بعد از 8 سال که شوهرم عاشقانه دوستم داشت و عنوان میکرد که فقط منو میخاد و... و منم میدونم که راست میگه الآن 7 ماهه که باهاش ازدواج کردم . چیزی که مهمه اینه که ما 8 ساله پیش به مدت 3 سال با هم آشنایی برای ازدواج داشتیم ولی به دلایلی من رابطم رو باهاش علی رغم مخالفت شدید اون تموم کردم ولی بعد از 3 سال دوباره بر گشتیم و اون در تمام این مدت همچنان منو میخواست 7 ماه پیشم عقد کردیم من میدونم عاشقمه و همه جوره نشون داده که واسش مهمم ولی مشکلم اینه که اون زیاد بهم توجه و محبت نمیکنه بزور بهم زنگ میزنه و.... خیلی متعجبم می کنه که اون همه عشق آخرش اینهالبته قبلا هم این حالت ها رو داشت و یکی از دلایل بهم خوردن رابطمون همین بود ولی من نمیفهمم که آدم کسی رو این همه دوست داشته باشه ولی بهش اینقد بی توجهی کنه

البته قبلا هم این حالت ها رو داشت و یکی از دلایل بهم خوردن رابطمون همین بود ولی من نمیفهمم که آدم کسی رو این همه دوست داشته باشه ولی بهش اینقد بی توجهی کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)