بازم کمک میخوااااااااااااااااااااا ااام
یه مشکلی دارم اینکه چند وقته اصلا به خودم اهمیت نمیدم به خودم نمیرسم ، درصورتی که من شاغل هستم اما وقتی محل کارم میرم اصلا به سرو وضع خوذم نمیرسم ! گاهی وقتا حتی بدون اینکه یه دستی به موهام و صورتم بکشم میام سرکار! کاملا بهم ریختم! حتی به لباس پوشیدن خودم حساس شدم ، نمیدونم چی بپوشم چی نپوشم یا چی خوبه چی بده؟؟ً!!!
بعضی وقتا میگم این چه لباسیه من پوشیدم!!؟؟؟؟ دختر اینجوری لباس میپوشه
بعضی وقتا از کارای خودم خندم میگیره!!
حتی برای خرید هم بیرون میرم نمیدونم چی بخرم کدوم لباس برام بهتره!! اگه هم بخرم بعدا پشیمون میشم و اصلا توش راحت نیستم و به اجبار میپوشم!! فکر میکنم این لباس اصلا بهم نمیاد!! نمیدونم چطوری لباس بپوشم؟؟!!! گنگ شدم!! هر لباسی میپوشم توش راحت نیستم !! وقتی هم خانواده ام بهم میگن چرا به خودت نمیرسی همش میگم حوصله ندارم چقدر هر روز خودمو هی آماده کنم برم بیرون!! اصلا برام مهم نیست!!
اصلا فکر میکنم همه انتخابام اشتباهه !! حتی وقتی چند وقته پیش یه کفش خریدم اول راضی بودم ولی اومدم خونه همه گفتن این چه کفشیه خریدی اصلا به سنت نمیخوره ! بعد فهمیدم آره دقیقا اصلا به سنم نمیخورد خیلی سن بالا گرفته بودم!! یا اینکه پارسال یه پالتو برای خودم خریدم اما حالا اصلا ازش خوشم نمیاد فکر میکنم اصلا بهم نمیاد یا از رنگش خوشم نمیاد!
چرا نمیتونم درست انتخاب کنم؟؟ همیشه توی هر انتخابم مشکل دارم!!
نمیتونم انتخاب درست داشته باشم!!
برای ارشد ثبت نام کردم اما اصلا حوصله خوندنشو ندارم!! برای گرفتن گواهینامه ثبت نام کردم اما 2بار امتحان دادم قبول نشدم حالا هم هنوز نمیتونم برم امتحان برم! کلا حس و حال هیچی رو ندارم!! دلم مسافرت میخواد ، دلم میخواد برم یه جا که از همه دور باشم یا اینکه یه تحول بزرگی توی زندگیم رخ بده ! اما هیچ تغییری توی زندگیم ایجاد نشده !!
با اینکه کارم هنره ولی اصلا علاقه به انجام هیچ کار هنری رو ندارم!! صبح تا ظهر سرکارم و بعدش هیچ کار خاص دیگه ای انچام نمیدم. ... کلا انرژی ندارم ... بی رمقم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)