با سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید میخام بدونم دوستان طرز رفتار و برخوردتون با همسرتون از صبح تا شب چجوریه منظورم اینه که چی میگین چیکار میکنید چی میخورین چجوری محبت میکنید؟ چقدر عشق بازی میکنید ماچ بوسه و بغل چقدره و همین طور نزدیکی
با تشکر
تشکرشده 6 در 4 پست
با سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید میخام بدونم دوستان طرز رفتار و برخوردتون با همسرتون از صبح تا شب چجوریه منظورم اینه که چی میگین چیکار میکنید چی میخورین چجوری محبت میکنید؟ چقدر عشق بازی میکنید ماچ بوسه و بغل چقدره و همین طور نزدیکی
با تشکر
تشکرشده 2,386 در 432 پست
مشکلتونو بگید بقیه راهنمایی کنند وگرنه تایپیکتون رو میفرستن انجام آزاد
taraneh89 (پنجشنبه 25 آبان 91)
تشکرشده 4 در 4 پست
من و شوهرم صبحها با هم از خونه بیرون میریم و عصرها با هم برمیگردم.اون عصرها میری سر کار دومش و من تا ساعت نه که برکرده غذا درست میکنم حمام میرم آرایش مکنم و لباس قشنگ میپوشم و...
بعد که میاد اگر آشتی باشیم و مشکلی نباشه بغلش میکنم و بوسش میکنم بعد هم شام میخورم و میخوابیو و....
shirini (پنجشنبه 25 آبان 91)
تشکرشده 4,547 در 875 پست
سوال کلی جواب کلی دریافت خواهی کرد دوست عزیز
کلمه سوال دارم یعنی انتقال به انجمن . بجای سوال عرض میکردید یه مشکلی دارم.
نمیشه دقیق گفت که من چطوری در طول روز با همسرم برخورد میکنم چی میخورم در آقوش میگیرم یا نه .
آدمها باهم فرق دارند. یکی در روز همسرش رو چندساعتی میبینه بعد میره سر کار دیر وقت میاد خونه .
یکی صبح تا شب بیکاره تو خونه خوابیده عشق بازی هم تکراری شده . غذاهم نون تو آب تیلیت میکنند میخورند .
پدربزرگ (پنجشنبه 25 آبان 91)
تشکرشده 1,636 در 313 پست
آخه این چه سوالیه آقا پیمان؟؟؟
اگه می شد برا همه یه نسخه پیچید که دیگه همه ی زندگی ها شیرین می شد و مشکلی وجود نداشت...!!!
gole kaghazi (پنجشنبه 25 آبان 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)