نوشته اصلی توسط
roze-zard
با سلام
در جلسه خواستگاری یک سری سوالات پرسیده شده، اما واقعیتش من نگران این موضوع هستم که در صحبت کردن، مفاهیم درست منتقل نشوند.
نگرانی تون به جا هست ، طوری صحبت کنید که دقیقا منظورتون رو برسونید، اگر براتون مهمه ، سناریو تعریف کنید و واکنش ایشون رو بخواید.
مثلا فرض کنید من از ایشون در مورد حجاب پرسیدم. پرسیدم شما انتظار دارید پوشش همسرتون به چه نحوی باشه و مثلا اگر من که الان پوششم چادر هست در برخی موارد با مانتو باشم برای شما موردی داره؟
ایشون گفتن اصلا برام مهم نیست و محجوبیت مهمه. با توجه به شناختی که از شما و خانوادتون دارم مطمئنم که خودتون متوجه میشید کجا باید چگونه پوشید.
یعنی اینکه کلیات پوشش شما رو پسندیده و به شما هم اطمینان داره در مصادیق. خوشبین هم هست.
مشکل من: خوب من اصلا نمیتونم رو این حرف حساب کنم. مثلا تو زندگی، یه جایی میشه که به نظر من فلان پوشش یا فلان رنگ موردی نداره و مناسب فضا هست. آقا نظرشون متفاوته!
این جواب کلی که به من میدن، اصلا برای من جواب واضحی نیست. من خیلی نگران این مورد هستم که در این زمینه به مشکل بر بخوریم. و ایشون هم خیلی سرسری از این موضوع میگذرند.
هر مثالی هم براشون میزنم میگن نه! با همفکری حله. یا مثلا دیگه گفتن از اونجا که من پسر هستم و همجنس خودم رو بهتر میشناسم، اگر بگم فلان جا، این طرز پوشش یا حرکت درست نیست خوب شما باید بپذیرید چون زن و شوهر خیر هم رو میخوان و .... (از این دست صحبت های زیبا)
خب اینجا داره به صراحت میگه که حرف منو باید بپذیرید ، هیچ ابهامی هم نداره ، حالا یا شما اینجوری راحتید و یا می خواید که حرف خودتون باشه.
من چطوری رفتارهای ایشون رو در این زمینه "در عمل" متوجه بشم؟
حرفها همه زیبا هستند ولی همین ها موقع پیاده شدن تو زندگی تفاوت های درک و بیان و ... نشون میدن و همونجاها اختلاف پیش میاد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)