titi321 عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
رابطه شما به هیچ وجه یک رابطه معمولی و عادی نیست ، اگر لینک زیر را بخوانید ، متوجه منظور می شوید .
http://www.hamdardi.net/thread-19072-post-176548.html#pid176548
شما کاملاً احساسی شده ای ، علاقمند هستی ، مهمتر از آن قصد ازدواج داری مثل خیلی از دخترهای دیگه ، اما این آقا اگر چنین قصدی داشت حتماً تا حالا بروز داده بود ، ایشون به رابطه عمیقتر با شما فکر می کند ، اما نه لزوماض برای ازدواج ، اما مایل است این گرایش و عمق بخشی از سوی شما پیش بیاد تا تبعات و مسئولیتی از بابت آسیب خوردن شما متوجه ایشون نشه و به قول معروف بشه اینکه شما خودت خواستی ، ابراز علاقه کردی ، من شما را مجبور به رابطه نکردم ، نمی تونیم ازدواج کنیم .....
راهکار :
از این رابطه خارج شوید . به ایشان محترماً بگویید چون این رابطه از حالت یک رابطه معمولی و همکاری خارج شده و قطعاً ادامه پیدا کنه وابستگی پیش میاره و علاقه و ... که به طور طبیعی در هررابطه دختر و پسری احتمال بوجود آمدنش زیاده ، و هدفی هم پشت این رابطه نیست و بنده هم نمیخواهم رابطه دوست دختر دوست پسری با کسی داشته باشم که بشه اونو هدف کرد ، لذا به نظرم بهتره ما دیگر رابطه ای با هم نداشته باشیم و محترمانه برای همیشه از هم خداحافظی کنیم .
در این صورت اگر ایشون پذیرفت که هدفی جز آنچه گفتم نداشته و اصلاً قصد ازدواج با شما را ندارد .
اگر فلسفه بافی کرد که چه اشکال داره ما دو تا دوست هستیم که با هم در ارتباطیم و ..... باز هم همان که گفتم هدفش هست و اینجا شما می توانی قاطع بگی شاید این رابطه دوستی برای شما خوشایند باشه اما برای من که یک دختر هستم خوشایند نیست و همانطور که گفتم به طور طبیعی منجر به عواطف میشه و وابستگی لذا بنده اصلاً نمیخوام چنین اتفاقی بیافته .
واکنش سوم اینه که بگه ، من قصدم ازدواج هست و ...... اینجاست که شما می گویی ازدواج هم راه خودش را داره و بهتره از راهش وارد بشید و رسمی کنید تا زیر نظر خانواده ها بیشتر شناخت سنخیتها پیش بیاد و ..... اگر گفت حالا شرایطش را ندارم و .... بگید پس هروقت شرایطش را پیدا کردید تماس بگیرید اگر من ازدواج نکرده بودم که بیایید خواستگاری اگر هم ازدواج کرده بودم که شرمنده . و همچنان نظرم اینه که تا زمانی که شما شرایط پیدا می کنی در ارتباط نباشیم ، البته با این شرط که بنده اگر خواستگار مناسبی دئر این فاصله داشتم بررسی می کنم و اگر مناسب دیدم پاسخ مثبت می دهم .
موفق باشی
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)