به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 آبان 91 [ 01:39]
    سطح
    5
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 7 پست

Array

Arrow از خوب بودن خسته شدم

سلام

خيلي ها منو اينجا مي شناسند اما اينکه بدونيد کي هستم بتون کمکي نمي کنه که بهتر راهنمايي ام کنيد. يک موقع هايي هر روز اينجا سر مي زدم

اين بحث رو نميخوام کشش بدم . سه روز تو هفته براي ارشد مي خونم و سه روز هم کارمي کنم و خيلي وقتي براي تو اينجا گذروندن ندارم و تا الان هم خيلي زحمتتون دادم

در کل بايد بگم که زندگي درست حسابي نداشتم .23 سالمه . از بچگي ام فقط دعواهاي پدر و مادرم و خر خوني هام براي راهنمايي و دبيرستان هست که يادم مي ياد . هميشه هم ار لحاظ سياسي و اعتقاديم با خانوادم مشکل داشتم .

دانشگاه که رفتم از يه دختره خوشم اومد و مي خواستم باش ازدواج کنم اما بعد از يک سال فهميدم در مورد خانوادش بم دروغ گفته و خانواده ي داغوني داره و باش به هم زدم . بعداون يک مدت از شدت تنهايي رفتم سراغ دختر بازي تا با يک دختر خوب آشنا شدم . بعد از يک ونيم سال وقتي در مورد عقايدم باش حرف زدم اون هم مسخرم کرد هم تنهايم گذاشت .

تا دو ماه پيش که با يه دختري آشنا شدم . قصدم هم ازدواج بود . بعد ازيک ماه که حسابي با هم آشناشديم در مورد عقايدم و گذشتم بش گفتم . اولش خيلي در مورد عقايد و گذشتم ازم سوال مي پرسيد و مي گفت من هر گذشته اي داشته باشم و هر طور فکر کنم بام مي مونه .
    اما بعد از چند روز بم گفت ديگه نمي خواد بام ازدواج کنه بعدش گفت بام ديگه بيرون نمي ره. انقدر ارتباطمون سرد که الان چند روزيه که بم گفته اصلا نمي خواد دوست پسر داشته باشه

ديگه از خوب بودنم خسته شدم وحوصله ي درس خوندن و کار کردن رو ندارم . چرا من هميشه بايد آدم خوبه باشم . چرا .....

نمي دونم شايد هم بايد خوب باشم اما تعريفم رو از خوب بودن عوض کنم .

2. کاربر روبرو از پست مفید hichkas11 تشکرکرده است .

hichkas11 (جمعه 26 آبان 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array

RE: از خوب بودن خسته شدم

سلام. متوجه نشدم خوب بودن اینجا چی بود. یعنی چه خوبی ای کردی که الان خسته ای؟

4. 4 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 21 آبان 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 7 پست

Array

می نوش جان شما برام مثله خواهرم می مونید . خیلی تو این سایت بم کمک کردید
    امیدوارم این سایت تونسته باشه بتون کمک کنه که مسیر زندگی تون رو پیدا کنید .

از اون موقعی که یادم می یاد خیلی بچه مثبت بودم . یه کم بیش از حد .
    به نظرم می رسه یک کمی هم شیشه خورده داشتن بد نیست . به نظرم اشتباه کردم که با دوست دختر اولم به هم زدم . خب اون که در مورد خانوادش بم دروغ گفته بود . منم می تونستم به روی خودم نیارم . حتما وقتی خودش در مورد خانوادش دروغ گفته بود بام قصد ازدواج نداشت و الکی باش به هم زدم .

یا دوست دختر آخری که داشتم اهل عبادت و ... که نبود فقط عقایدمون با هم فرق می کرد و اون هم چیزی از من در این مورد نپرسیده بود . از هر نظری هم به هم می خوردیم . اشتباه کردم که بش در مورد عقایدم گفتم . اونم بام به هم زد .
    این دختر آخری زو هم الکی بش در مورد گذشتم و عقایدم گفتم . پشیمون هستم ولی فایده ای نداره .

دیگه تصمیم گرفتم در مورد عقایدم و گذشتم با هیچ دختری حرف نزنم .

اصلا کلا تو خیلی چیزا من بیش از حد پاستوریزه هستم . فیلم هایی که می بینم ، دوستام ، نوع رفتارم با بقیه ، خط قرمز هایی که برای خودم تعریف کردم .
    همین جا هر کسی هر توهینی دلش خواسته یم کرده و به هیچ کدومشون هم جواب ندادم .

نمی گم باید آدم بدی بشم اما فکر می کنم اگه یه کمی هم دورو باشم یه وقتی اگه لازم شد دروغ بگم و ...... خیلی مشکلی پیش نمی یاد . شاید برام ضرورت هم داشته باشه .
    می خوام بگم شاید راست گویی دورو نبودن و ........ به طور محض خوب نیست . منظورم اینه که معیارم رو از خوبی و بدی باید عوض کنم .
    تازه یک جایی مثله ایران رعایت قانون و عدم استفاده ی شخصی از بیت المال هم شاید به طور محض نمی تونه عمل خوبی تلقی بشه .

به خودم قول داده بودم که دیگه توی اینترنت در مورد مسایل شخصی ام حرف نزنم اما نشد .

حالا چرا این ها رو اینجا می گم ؟
    می خوام یک سری آدم ... بم ناسزا بگند ؟

نمی دونم . شاید برای اینه که دوباره تنها شدم و می خوام با یکی درد دل کنم . شاید هم این حرف ها رو دارم می زنم تا با خودم اتمام حجت کنم .
    خب روحیه بچه مثبت بودن رو هنوز دارم دیگه

6. 2 کاربر از پست مفید hichkas11 تشکرکرده اند .

hichkas11 (جمعه 26 آبان 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 29 اردیبهشت 97 [ 00:12]
    سطح
    61
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    662

تشکرشده 792 در 312 پست

Array

از خوب بودن خسته شدم..
    !!!
    میدونی چیه دوست خوب.. میخوای واقعیت دنیا رو بدونی؟؟
    اگه میخوای توی این دنیای امروز ادما دور و برت باشن
    باید
    1- پوووووووووول
    2-یکمی بد باشی
    3- یکمی دروغ بگی
    4- اغراق کنی
    5- چاپلوسی کنی

اگه بخوای صادقانه محبت کنی و صادقانه برخورد کنی خیلی ریسک بزرگیه ..
    همیشه باید سیاست داشت توی این دنیای بد..
    هر کسی قدر محبت رو نمیدونه ..
    هر کسی قدر پاکی رو نمیدونه
    هر کسی قدر صداقت رو نمیدونه

پس تو قدر خودت رو بدون... اگه میخوای برای خدا زندگی کنی پاک باش ... خوب باش.. با محبت باش... ولی اگه میخوای برای دیگران زندگی کنی باید بددددددددددد باشی ... خیلی بددددددددد.. مغرور باشی .....

8. 2 کاربر از پست مفید mohammad2012 تشکرکرده اند .

mohammad2012 (دوشنبه 22 آبان 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array

عزیز اینی که نوشتی خوبی نیست. مسوولیته. تو نسبت به کسی که می خوای باهاش ازدواج کنی احساس مسوولیت می کنی و بایدم بکنی. به همین دلیل هم بهش درباره عقایدت می گی. پس خوبی نیست. چیزیه که باید باشه و نباید ناراحت باشی. برای ازدواج که باید بگی یه حدود کلی از عقایدتو ولی می تونی برای دوستی نگی.
    هر طوری که فکر می کنی درسته زندگی کن. اصلا به خودت ایراد نگیر.
    در مورد اینکه دورو باشی من موافق نیستم. اما نیاز نیست همیشه همه چی رو بیان کنی. یه وقتایی می تونی سکوت کنی. یعنی دل و فکرتو لازم نیست جلو همه رو کنی. مال خودته و خصوصیه. و اصلا دلیلی نداره که هر چی به نظرت میاد راحت بلند بگی. یه مقدار سیاستمدارانه می تونی رفتار کنی. اما با اینکه دروغ بگی و دو رو باشی موافق نیستم. هم کار بدیه هم تو که همیشه راست گفتی به روحیه ات صدمه های شدیدتری وارد می شه اگه که برخلاف اونچه که فکر می کنی درسته (راستگویی) رفتار کنی.
    هر مشکلی داری بیا بگو عیبی نداره که. البته اینم در نظر بگیر که نوشته هات اینجا می مونن و پاک نمی شن.

10. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

meinoush (دوشنبه 22 آبان 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 دی 91 [ 01:08]
    سطح
    7
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    تشکرها
    86

تشکرشده 90 در 31 پست

Array

معمولا فکر میکنیم قوانینی که خدا برامون گذاشته رو اگر رعایت کنیم خدا بیشتر دوستمون داره و دیندارتر و مومن تر میشیم پس در آخرت میریم بهشت پس بهتره قوانین خدا رو رعایت کنیم.....
    من میگم ورای این حرفا اگر قوانین خدا رو رعایت کنیم در دنیامون هم خوشبخت تر میشیم با یه عالمه آسایش روانی بیشتر. وقتی میری دستگاه آبمیوه گیری بخری باهاش بهت یه کاتالوگ میدن که چطوری استفادش کنی که خراب نشه ونسوزه و بیشتر عمر کنه. خدا هم برای بهترین مخلوقش یه کاتالوگ فرستاده که چطوری زندگی کنه که خوشبخت و پر از آرامش باشد.
    فرض کن این همه وقتی رو که صرف دوست دختر پیدا کردن به قصد ازدواج کردیو به عقب برمیگشتی و به خواستگاری یک دختر خوب و با صداقت میرفتی. قبلش حسابی تحقیقات میکردی و با عقل اون دختر رو میپسندیدی. در جلسه ی خواستگاری هم بطور نسبی از هم خوشتون میومد و بعد از جاری شدن صیغه ی محرمیت شروع به شناختن همدیگه میکردید و عاشق و شیدای هم میشدید. اونوقت شما آرامش روانی بیشتری داشتین یا حالا؟ اگر آن موقع دست همسر شرعی تان را میگرفتین و کنارش مینشستین هم آرامش داشتین و لذت میبردین هم برای هر ثانیه ی این خلوت ثواب هزاران اعتکاف و نماز شب برایتان نوشته میشد. یعنی یک رابطه ی پر سود دنیوی و اخروی.
    دوست عزیز الان هم دیر نشده و میتونید به خواستگاری دختری نجیب و پاک بروید ازدواج کنید و لذت پدر شدن رو بچشید. با نهایت عشق و آرامش زندگی کنید و خیالتان از آخرتتان هم راحت باشد.
    شیطان با گام های آرام و حساب شده ای میخواهد ما را به لجنزاری ببرد که همه چیزمان را در آن از دست بدهیم تشویش و اضطراب و افسردگی در این دنیا و آتش نیز در دنیایی دیگر. اول هر گناهی پر لذت است اما بعد پر است از رنج و تشویش. از قوانین حلال خدا تمایلاتتان را ارضا کنید که همه ی مسیرتان پر از لذت و آرامش و پاکی باشد.
    آرزو میکنم همسری پاک و صادق و مهربان نصیبتان شود تا خوشبختی و آرامش را در کنارش تجربه کنید.

12. کاربر روبرو از پست مفید saba mehraboon تشکرکرده است .

saba mehraboon (دوشنبه 22 آبان 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 7 پست

Array

محمد 2012 و صبا مهربون طرز نگاهتون برام جالب بود . ممنون که سعی کردید بم کمک کنید .

هر مشکلی داری بیا بگو عیبی نداره که. البته اینم در نظر بگیر که نوشته هات اینجا می مونن و پاک نمی شن.
    نمی دونم به این چیزا مشکل می شه گفت یا نه . یک دایی دارم خیلی بام مچه . چند وقت پیش زنش باش دعوا کرده بود و رفته بود خونه ی پدرش و می خواست از دایی ام جدا بشه .
    می خواست بره مشاوره خانواده و درگیر این مسایل بود که به ذهنم رسید اون مشاوره ای که داییم می ره منم یه سری بزنم . برخی اینجا گیر می دادند که اول برو مشاوره بعد اگه خواستی برگرد همدردی

منم رفتم دیگه . در مورد عقایدم بش گفتم و گذشتم و .... و اینکه چطور باید ازدواج کنم
    آخرش بم گفت که ارزش هات با هم در تعارض اند . از یک طرف ارزش هایی که به خاطر زندگی تو یک خانواده ی سنتی بشون پایبندی و از طرفی ارزش هایی که از طریق مطالعه و ... خودت بشون رسیدی .

اون نظرش این بود که باید عقایدی که از طریق جامعه ام بم منتقل شده رو دور بندازم . بم گفت اول باید خودم رو منطبق با فرهنگی کنم که بیشتر ارزش هاش رو پذیرفتم . مثلا بم گفت اگه یه روزی زنم با پسر خالش خواست بره استخر یا فهمیدم قبل از من با فلانی هم رابطه داشته نباید ناراحت بشم

بعدش هم گفت بهتره به جای اینکه از طریق ازدواج سنتی بخوام ازدواج کنم برم سراغ ازدواج اینترنتی و می گفت سایت هایی وجود داره که توش می تونه آدم راحت در مورد عقایدش حرف بزنه و چون تو یک شهر خاص زندگی می کنم به خاطر شرایطم فقط نباید به فکر ازدواج تو این شهر باشم و اون طور می تونم یک آدمی مناسب خودم رو پیدا کنم .

اما من نمی خوام اون طوری که اون می گه زندگی کنم . نمی خوام بی غیرت باشم . نمی خوام با یک زنی که همشهری ام نباشه و خیلی شناختی ازش نداشته باشم ازدواج کنم .نمی خوام عوض بشم .

14. کاربر روبرو از پست مفید hichkas11 تشکرکرده است .

hichkas11 (دوشنبه 22 آبان 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 دی 91 [ 01:08]
    سطح
    7
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    تشکرها
    86

تشکرشده 90 در 31 پست

Array

حرفهای مشاورتون صد در صد غلط ان نه حتی در فرهنگ ما بلکه در فرهنگ غرب هم ارتباط زن شوهردار با مرد دیگری اصلا درست نیست. مطالبی که ایشون گفتند و راهنماییهای غلطشون از مراجع قضایی قابل پیگیریست و اگر پیگیری کنید از کار بیکارشون میکنن تا دیگه مراجع رو به گمراهی نکشونند. به داییتون هم بهتره توصیه کنید از مشاور دیگه ای استفاده کنن.
    شما فطرت پاکی دارین که نمیخواین بی غیرت باشین و متوجه اشتباه بودن حرفهای آن به اصطلاح مشاور شدین. هنوز هم خدا در گوشتان زمزمه میکند که بنده ام به سمت من بیا تا در آغوش پر مهرم بگیرمت
    وعده و وعیدهای شیطان همگی دروغند اما وعده ی خدا حقه. خدایی که وعده داده اگر خوب باشی یا خوب شوی و توبه کنی همسری پاک و خوب نصیبت میکند : الطیبات للطیبین والطیبون للطیبات ( زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاک) سوره ی نور آیه ی 26
    خدایی که با ازدواج به زندگیت برکت می دهد، با ازدواجی درست آرامش و محبت را به قلبت میاورد...
    وای چه خدای خوبی داریم... چه راههای قشنگی برای ارضای تمایلاتمان در پیش رویمان گذاشته... جه لذتی دارد پاک شویم و همسری پاک نصیبمان شود و صاحب بچه های خوبی شویم... چه خوب است که همسر و فرزندانمان در بهشت هم همراهمان باشد...
    خدایا تو بخاطر ما آدم ها از شیطان روگرداندی کمکمان کن ما نیز بخاطر تو و خودمان از شیطان روگردان شویم

16. 2 کاربر از پست مفید saba mehraboon تشکرکرده اند .

saba mehraboon (شنبه 27 آبان 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 آذر 95 [ 17:27]
    سطح
    44
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 87
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

چه مشاور باحالی! خب این یاوریی که با پسرخالش می ره استخر، چه تناسبی با زن من داره؟ آهان اسمش شاید بشه هم خوابه من!

18. 2 کاربر از پست مفید mehran21 تشکرکرده اند .

mehran21 (دوشنبه 22 آبان 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array

ببین هر طوری که فکر می کنی درسته زندگی کن.
    البته اینکه خانما اقاها مختلط برن استخر و دریا واقعا مشکلی نیست اما این بستگی به تربیت و طرز فکر ادما داره. شاید توی کشور ما واسه خیلی ها راحت نباشه. واسه خود من که مذهبی هم نیستم راحت نیست. به خودت سخت نگیر!
    شهر محل زندگیتو یادمه. مذهبی هستن. اما اخه ازدواج با استفاده از سایت های همسریابی هم مطمن نیستم راه خوبی باشه.
    اینکه تعارض داری منطقیه ولی می تونی تا یه حدی بشینی فکر کنی و بعضی تعارضاتو حل کنی. منطقیه که تعارض داشته باشی چون خونواده ات خیلی مذهبی ان و بالاخره یه مقداری روت اثر می ذاره.

20. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

meinoush (دوشنبه 22 آبان 91)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)