سلام دوستای همدردی
یه موضوعی هست چندساله ذهنمو مشغول کرده واقعا به همدردیتون نیاز دارم امیدوارم تنهام نزارین..
من یه خواهر 21ساله دارم بسیارباهوش ،باسلیقه،خلاق،عاقل و فهمیده وخیلی تلاش داره که پیشرفت داشته باشه و با همه اعضای خانواده همفکری داره در کل بهتون بهم بسیار هوشیارانه عمل میکنه ولی تنها مشکلش توی طرز لباس و آرایش خاصشه که همه رو ناراحت میکنه ..
ما چون جز خانواده با ایمانیم البته نه به اون شدت که آزادی عمل نداشته باشیم ولی متانت و اعتقاداتمون حرف اول رو میزنه البته خواهرم قلبا خیلی اعتقاد داره چون همیشه میگه خواب حضرت زهرا رو میبینه و خیره
ولی بارها و بارها باعث رنجش من و پدرو مادر و اعضای خانواده شده جوری خودشو اراسته میکنه که همیشه انگشت نما هست و چون ما در شهری زندگی میکنیم که از فرهنگ و احترام بویی نبردن همیشه از طرف مردم مورد بی احترامی و خشونت سایرین قرار میگیریم..
نمونه اش دیشب واسه خرید با خواهرم بیرون بودم اینقدر رفتار زشت مردمو دیدم که اومدم خونه خیلی ناراحت بودم و اصلا نتونستم بخوابم
چندین بار باهاش حرف زدیم میگه همینی که هستم باید منو اینجوری قبول کنید و حرف مردم واسم مهم نیست ولی خدا میدونه چقدر با این رفتارش دل منو والدینمو شکونده باور کنید بعضی وقتا دلم میخواد باهم بریم بیرون و راحت به کارامون برسیم ولی تا این موضوع یادم میاد افسرده میشم
خواهرم به خاطر حجابش خیلی چیزا رو از خودش گرفت حتی دانشگاه رفتنو..
به کمکتون احتیاج دارم مرسی![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)