سلام
ما یک سال و 1 ماهه که عقد کردیم
تو این مدت همیشه یکی دو هفته نامزدم خوب بود و بعد از اون باز سرد میشد ما راهمون از هم دوره هر سه ماه یکبار همدیگه رو میبینیم
تو اون یکی دو هفته که خوبه صبح ها، ظهر ها و شبها اس میده کلا خوبه و منم آرامش دارم اما یهو بهم میریزه دیگه نه اس میده نه زنگ میزنه تا یک مدت شاید یک هفته دو هفته سه هفته حتی شاید 1 ماه همیشه اینقد صبر میکنم تا خودش یه حرکتی نشون بده اما نهایتا باز هم این منم که باهاش صحبت میکنم و میگم مواظب زندگیمون باش
دو هفته پیش هم خیلی باهاش صحبت کردم بهش گفتم من جز محبت از این زندگی چیز زیادی نمیخوام بهش گفتم چرا میخواد زندگی رو تلخ کنه گفتم مواظب باش
یک هفته خوب بود تا پنج شنبه شب یهو دیدم اس داد که تا من سراغی از نگیرم سراغی نمیگیری ( این در حالیه که من همون روز چندین بار بهش اس دادم و از اتفاقای خونه بهش گفتم و از خودش هم پرسیدم ) منم اس دادم چطوری ؟ بعدش اس داد به تو هیچ ربطی نداره
فرداش عید قربان بود زنگ که نزد هیچی یه اس هم نداد که تبریک بگه
من بعد از ظهرش بهش اس دادم گفتم دیشب چت بود ؟ به جای تبریک عیدت بود ؟ ازش خواستم برام توضیح بده چرا اخلاقش یهو تغییر کرد آخه
اما اصلا هیچ جوابی نداد
فردا صبحش هم بهش گفتم چرا جواب نمیدی اس داد که اگه خودت بودی جواب میدادی
بهش گفتم بله برات توضیح میدادم آخه چی باعث تغییر اخلاقت شد یهو -- اونم اس داد گفت من حوصله بحث ندارم و اهل چرت و پرت گفتن نیستم--- بعدش من زنگ زدم که واقعا ببینم چشه اما دیدم مادرش جواب داد و گفت داره ماشنو میشوره کارش داری ؟ منم گفتم نه حتی مادرش هم فهمید من ازش ناراحتم -- خیلی بهم توهین شد که گوشی رو داد به مادرش میتونست فقط ج بده بگه بعدا حرف میزنیم اما حتی این کار هم نکرد -- خانوادش با من خیلی خوب رفتار میکنن برادر بزرگش همیشه کمکم میکنه اونم دیگه خسته شده و علت این رفتارها رو نمیدونه راستی ما عید قراره جشن عروسیمون باشه اما هیچ صحبتی در این مورد هم نمیکنه در ضمن من از این بابت مطمئنم که کس دیگه ای تو زندگیش نیست
دیروز دوباره چون باید واسه ماموریت کاریم به تهران برم بهش اس دادم و گفتم ولی اون فقط اس داد که ماشین پسرعموش خرابه و داره بکسرش میکنه و از دیروز صبح تا حالا نه اس داد و نه زنگی
دیگه دارم کلافه میشم آخه گناه من چیه چرا اینطوری رفتار میکنه خسته شدم همش گریه میکنم خیلی سرده خیلی زیاد داداشش میگه شاید بلد نیست که چطور محبت کنه اما خب محبت رو بلد نیست رفتارش چرا اینجوریه آخه ؟
من دیگه نمیدونم باید چه کار کنم من خودم خیلی حساسم دلم میخواد هر کاری میکنم در جریان باشه و من هم از اون ولی ... خیلی بی تفاوته تو رو خدا کمکم کنید من باید چه کار کنم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)