با سلام بهتر ديدم به جاي باز كردن ييه تايبيك ديكه همون تايبيك قبليمو ادامه بدم بهتره اون تايبيك قفل شد فرشته جان كفتن به دليل تكميل ظرفيت دوست دارم بدونم ملاك تكميل ظرفيت جيه و يا جند است؟دوستان متاسفانه من اون بار به بستايي كه واسم كذاشتن هيح توجهي مكردم و كماكان اون رابطه رو ادامه دادم سنم كم نيست مه بكم بجه بودم و نتونستم تشخيص بدم 27 سالنه ولي اي كاش همون موقع حرفاي كارشناسا و ديكر دوستانو كوش ميدادم نميدونم جرا من تا ميام اين رابطه رو تموم منم تمام خوبياي اون تو ذهنم مياد و حتي يه بديش هم يادم نمياد به هر خال باز ادامه بيدا كرد و اينبار قرار عقد هم كذاشتيم البته تاكيد ميكنم فقط بين خودمون دوستايي كه تايبيك قبلي منو خوندن كفتم كه با كمك بسيار زياد من خونه خريد اون اقا جند روز بيش يه بحس الكي با من راه انداخت كه نه بين فوق ليسانس ازاد و ملي هيج فرقي نيست در حالي كه خودش سواد انجناني نداره الان جديدا ميكه نامزد فلاني سنش خيلي كمه و تو سنت زياده در جاليكه اوم 5سال از من بزركتر هم هستوبعد از اين دعوا كفت 1 هغته زنك و اس نده جون فلاني با دوسست دخترش اينجوريه بريروز فهميدم كليد خونرو داده به يكي از دوستاش تا با دوست دخترش شب اونجا باشن خيلي حالم بد شد من داروندارمو دادم اينهمه سختي دارم ميكشم اةنوقت اون خونرو بده واسه اينجور كارا اخه اينجور خونه اي ديكه خيرو بركتي توش نيست به هرحال اينبار با ابروريزي تموم شد اي كاش همون موقع كوش كرده بون حداقل تا الان فراموشش ميكردم تورو خدا بكين من جيكار كنم بدياش بياد تو ذهنم همش ميترسم نكمه در اينده بشيمون بسم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)