سلام دوستان عزیز.
مراکز مشاوره و مشاوران زیادی رو بصورت اسمی میشناسیم که پروانه تخصصی از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره دارند ولی داشتن پایان نامه تحصیلی دلیل این نیست که اون مشاورها خوبند.
یک مشاور خوب علاوه بر تخصص باید:
1- دارای تجربه باشه،
2- رفتارش صمیمی و بدون تعصب (مذهبی و.. ) باشه تا بتونیم راحت باهاش صحبت کنیم،
3- بخصوص مهمه که با بار عاطفی خودش کنار اومده باشه و برای اصلاح شخصیت خودش هم تلاش کنه و عقدهای، پرخاشگر و .. نباشه.
4- ما فقط دنبال تجزیه و تحلیل گذشته و مشکلمون نیستم، علاوه بر تحلیلش دنبال راهکار حل مشکلات هم هستیم. مشاور باید بتونه سطح آگاهی ما رو بالا ببره، رفتار درست و روشهای صحیح رو به ما یاد بده و راهنمایی مفید بکنه. نه اینکه فقط یه شنوندهء خوب باشه.
من مدتیه دنبال یک «مشاور خوب» برای دریافت مشاورهء ازدواج در تهران میگردم. مشاوری که علاوه بر خصوصیات بالا
دستمزد بالایی نداشته باشه و زود بتونم ازش
وقت بگیرم. فکر میکنم چنین مشاورینی برای همه افرادی که نیاز به خدمات مشاوره دارند لازمه، برای همین این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستانی که از خدمات مشاوره بهره بردن و از نتیجه کار راضی یا ناراضی هستند از تجربیاتشون بگن و درمانگرشون رو معرفی کنند و درباره روش و رفتار ایشون توضیح بدن.
راستی اینم بگم که من با مراکزی که توی همدردی دوستان معرفی کرده بودند تماس گرفتم.
مرکز مشاوره پویا گفتن دکتر اسماعیلی دیگه اونجا فعال نیستن.
مرکز مشاورهء راه بهتر : در دو روزی که من تماس گرفتم کلاً پاسخ تلفنشون رو ندادن.
مرکز مشاورهء توحید: گفتن که مشاورهء ازدواج نمیدن.
تعریف
دکتر آریافر رو توی اینترنت خوندم که خیلی کارشون خوبه ( گروه مشاورین زندگی) ولی بعلت دستمزد بالای ایشون نتونستم وقت بگیرم. هزینه یک جلسه مشاوره با ایشون 130 هزار تومنه.
تعریف
دکتر بهمنی رو شنیده بودم با کلینیک مشاوره معین تماس گرفتم: ایشون برای اواسط دی ماه اولین وقت میدادن و هزینه هر جلسه مشاوره شونم بالای 100 هزار تومن بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)