دوست عزيز تعابيرت اشتباست
ازين ور بوم يا اون ور بوم افتادن اشتباست
اينكه فكر كنم ممكنه يكي سوارمون بشه يا رو دادم يا... اشتباست
من اشتباهامو قبول کردم ولی باید چه جوری با نامزد یا همسر آیندم رفتار کنم؟
وقتي ميگم اول بايد از پس خودت بربياي منظورم همينه كه دنبال جواب براي ديگران نباشي
خود خودت باشي
فهمیدم شخصیت مستقلو ولی خود شناسی سخته
كلا اول يه شخصيت مستقل از ديگران براي خودت بساز
اما نه يه شخصيت نامهربون و ازون ور بوم افتاده
هميني كه هستي رو بيار تو شرايط درست و رفتاراشو درست كن
ايشالا تو ساختن خودت ادمهاي درستي هم سر راهت قرار ميگيرن
من به يك قانون طبيعت اعتقاد كامل دارم, اول زيبا ببين و نگاهتو عوض كن اونوقته كه چيزي رو كه ميخواي به سمت خودت ميكشي
اينقدر منفي نباش و اشتباهات خودتو صادقانه بپذير نه اينكه بگو اشتباه كردم حالا ازين به بعد يه رفتار غلط ديگه اي رو پيش ميگيرم
من اخلاقم طوریه که تا یک آدم کار بدی می کنه فورا از چشمم میفته و قطع رابطه می کنم نمی دونم چه جوری باید با سیاست باشم
عزت نفس يعني اينكه براي خودت ارزش قايل باشي تو مسايل جنسي و احساسي و... هم فرقي نميكنه
كاري نكن كه شان خودت بياد پايين
اينقدر هم دنبال تاييد ديگران نباش(راه درست رو برو)
بخواي وقتتو بزاري رو شناخت خودت خيلي بهتره تا بزاري رو مقابله با رفتارهاي ديگران
شایدم یه مقداریش به خاطر رشته ی تحصیلیت باشه. من معماریارو دیدم البته احتمالا دانشگاه به دانشگاه فرق داشته باشه ولی معمولا درکل یه جورایی بیشتر بگیرن تا بده! اما به هر حال دوست واقعی پیدا کردن سخته عزیزم. اغلب دوستی ها همینه که طی یه مدتی که هم مسیرن ادما با هم دوستن و کنار هم وقت می گذرونن و در بهترین حالت به پیشرفت هم کمک می کنن. مثلا همکلاسی هستن و توی مدت تحصیل به هم کمک می کنن بعدش اگه همکار هم شدن بازم دوست می مونن اگه نه که هیچی یادشون می ره همو! پس فکر نکن بی ارزشی یا فکر نکن فقط با تو اینطورن. همه با هم همین شدن
پس همین آشو همین کاسست و من محکوم به تنهاییم
علاقه مندی ها (Bookmarks)