به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 16 مهر 91 [ 22:07]
    سطح
    6
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

خواستگاری از همکار- چگونه؟

سلام. مدت کمی است (در حد چند ماه) در یک شرکت مشغول به فعالیت شدم. یکی از همکارانم را از لحاظ پوشش، برخورد اجتماعی و وضعیت ظاهری پسند کرده ام و مایلم که از ایشان خواستگاری کنم (لازم به ذکر است که من طوری قصد ازدواج ندارم که بخواهم هر روز به خواستگاری بروم اما اگر موردی هم به نظرم مناسب بیاید مایلم به خواستگاری بروم). به هر حال، ایشان را به صورت اولیه پسند کرده ام البته خیلی با هم در ارتباط نیستیم و فقط بعضی از روزها در حد سلام و احوالپرسی. مایلم از ایشان خواستگاری کنم به طوریکه شرایط مهیا شود تا بیشتر با هم آشنا شویم و ببینیم که آیا عقایدمان با هم تناسب دارد یا خیر و اگر به هر دلیلی به تفاهم نرسیدیم، کسی در محل کار از موضوع به هیچ عنوان مطلع نشود تا ادامه کار در آن محل حداقل برای من میسر باشد. مساله این است که اولا چطور این مساله را با ایشان مطرح کنم چون اصلا نمی دانم برخورد ایشان با این مساله چگونه خواهد بود؟ آیا مانند طوری برخورد می کنند که کسی از همکاران از این مساله مطلع نشود یا خیر؟ و دوم اینکه، طوری این مساله را مطرح کنم که خدای نا کرده به ایشان بر نخورد و منطقی رفتار کنند و برایم مشکل ساز نشود.

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 مرداد 93 [ 07:39]
    سطح
    17
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 20
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    152

تشکرشده 157 در 60 پست

Array

RE: خواستگاری از همکار- چگونه؟

سلام آقای مارتین

من پیشنهاد می کنم که بگردین ببینین توی شرکتتون خانوم یا آقای متاهلی هستند که از لحاظ سنی و رفتار نسبتا جا افتاده باشند و از برخوردشون هم بشه حس کرد که قابل اطمینانند. برای پیدا کردن چنین کسی باید خیلی خیلی دقت کنین و تا جای ممکن اطمینان پیدا کنین. فکر می کنم اگر شرکت کوچیکی نباشه نهایتا بتونین چنین فردی رو پیدا کنین.
    بعد می تونین تو یه موقعیت مناسب که کسی اطراف نیست بشون بگین که می خواین موضوع مهمی رو باشون در میون بذارین و قبلش قول بگیرین که به هیچ کس نگن. در صورتی که ایشون خانم هستند خودشون و در صورتی که آقا هستند از طریق خانمشون می تونن با فرد مورد نظر شما صحبت کنن و شماره تلفن منزلشون رو بگیرن تا خانواده شما بتونن با خانوادشون صحبت کنن و بدون درگیر شدن در شرکت به خواستگاری برین

در مورد یکی از آشنایان من به همین شکل عمل کرده بودن و تا زمان عقدشون به جز همون فرد رابط کس دیگری از مسائل با خبر نشد و هیچ مشکلی پیش نیومد

براتون آرزوی موفقیت می کنم

3. 4 کاربر از پست مفید زهرا ۲ تشکرکرده اند .

زهرا ۲ (جمعه 14 مهر 91)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط martin
    سلام. مدت کمی است (در حد چند ماه) در یک شرکت مشغول به فعالیت شدم. یکی از همکارانم را از لحاظ پوشش، برخورد اجتماعی و وضعیت ظاهری پسند کرده ام و مایلم که از ایشان خواستگاری کنم (لازم به ذکر است که من طوری قصد ازدواج ندارم که بخواهم هر روز به خواستگاری بروم اما اگر موردی هم به نظرم مناسب بیاید مایلم به خواستگاری بروم). به هر حال، ایشان را به صورت اولیه پسند کرده ام البته خیلی با هم در ارتباط نیستیم و فقط بعضی از روزها در حد سلام و احوالپرسی. مایلم از ایشان خواستگاری کنم به طوریکه شرایط مهیا شود تا بیشتر با هم آشنا شویم و ببینیم که آیا عقایدمان با هم تناسب دارد یا خیر و اگر به هر دلیلی به تفاهم نرسیدیم، کسی در محل کار از موضوع به هیچ عنوان مطلع نشود تا ادامه کار در آن محل حداقل برای من میسر باشد. مساله این است که اولا چطور این مساله را با ایشان مطرح کنم چون اصلا نمی دانم برخورد ایشان با این مساله چگونه خواهد بود؟ آیا مانند طوری برخورد می کنند که کسی از همکاران از این مساله مطلع نشود یا خیر؟ و دوم اینکه، طوری این مساله را مطرح کنم که خدای نا کرده به ایشان بر نخورد و منطقی رفتار کنند و برایم مشکل ساز نشود.
    خود در فرصت مناسب مطرح کن، لقمه رو هم دور سرت نچرخون!

برای چی بر بخوره؟

5. کاربر روبرو از پست مفید Rude Boy تشکرکرده است .

Rude Boy (جمعه 14 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    6
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا ۲
    سلام آقای مارتین

من پیشنهاد می کنم که بگردین ببینین توی شرکتتون خانوم یا آقای متاهلی هستند که از لحاظ سنی و رفتار نسبتا جا افتاده باشند و از برخوردشون هم بشه حس کرد که قابل اطمینانند. برای پیدا کردن چنین کسی باید خیلی خیلی دقت کنین و تا جای ممکن اطمینان پیدا کنین. فکر می کنم اگر شرکت کوچیکی نباشه نهایتا بتونین چنین فردی رو پیدا کنین.
    بعد می تونین تو یه موقعیت مناسب که کسی اطراف نیست بشون بگین که می خواین موضوع مهمی رو باشون در میون بذارین و قبلش قول بگیرین که به هیچ کس نگن. در صورتی که ایشون خانم هستند خودشون و در صورتی که آقا هستند از طریق خانمشون می تونن با فرد مورد نظر شما صحبت کنن و شماره تلفن منزلشون رو بگیرن تا خانواده شما بتونن با خانوادشون صحبت کنن و بدون درگیر شدن در شرکت به خواستگاری برین

در مورد یکی از آشنایان من به همین شکل عمل کرده بودن و تا زمان عقدشون به جز همون فرد رابط کس دیگری از مسائل با خبر نشد و هیچ مشکلی پیش نیومد

براتون آرزوی موفقیت می کنم
    باتشکر. اما اگر نتونستم چنین فردی رو پیدا کنم چطور؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 دی 91 [ 01:34]
    سطح
    29
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,706

تشکرشده 1,723 در 325 پست

Array

سلام دوست عزیز!

شما چند سالتونه؟ در چه موقعیت اجتماعی قرار دارید؟ اون خانوم چطور؟

این سوال ها رو برای این پرسیدم که بگم اگر هم شما و هم خانوم از نظر منطقی انسان های پخته ای باشید، لزومی نداره مسئله رو اینقدر پیچیده کنید!!!

خودتون در یک موقعیت مناسب برای اقدام رسمی خودتون به همراه خانواده، از ایشون شماره منزل و آدرس رو بگیرید.

با توجه به اینکه شما تازه وارد هستید فکر نمی کنم به این سادگی ها بتوانید اون شخص سوم قابل اعتماد را بیابید. و خدا نکنه اگر طرف تنها ظاهرا خیر خواه و راز دار باشه.

پس ریسک نکنید، خیلی رسمی و محترمانه ایشون رو از قصد و نیتتون آگاه کنید. ایشون اگر خانوم پخته و منطقی ای باشند، که هستند ایشالا، موضوع رو رسانه ای نمیکنند به این زودی ها!!!

یک توصیه دیگه اینکه مراحل شناخت رو با چشم های باز، هدفدار، و به دور از احساسات طی کنید

موفق باشید!

8. 3 کاربر از پست مفید دانوب تشکرکرده اند .

دانوب (سه شنبه 18 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    6
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

من 27 سالمه، این اولین تجربه کاریم هست چون بعد 3 ماه بعد از فارغ التحصیلیم در مقطع کارشناسی ارشد در این شرکت مشغول به کار شدم. از لحاظ اجتماعی از لحاظ فرهنگی در سطحی متوسط به بالا و از لحاظ ثروت در سطحی متوسط هستیم. متاسفانه، مشکلی که هست اینه که من اصلا هیچ شناختی از خانواده همکارم ندارم. و هدفم هم از قدم گذاشتن برای ایشون، در درجه اول همین بود که بتونم بیشتر با ایشون و به خصوص خانوادشون آشنا بشم تا ببینم اصلا به هم می خوریم یا نه. چون خانواده هم برای من خیلی مهمه. اصلا قبل از این قضیه سعی کردم تا چیزای بیشتری در حدی که هم به جواب های لازم در این مورد برسم، و هم مسائل اخلاقی (عدم فضولی) رعایت بشه راجع به ایشون بدونم اما متاسفانه به هیچ نتیجه ای نرسیدم و تا الانم نتونستم کسی رو پیدا کنم که بتونم این مساله رو باهاش در میون بزارم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 14 تیر 92 [ 15:54]
    سطح
    22
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    تشکرها
    478

تشکرشده 487 در 116 پست

Array

سلام،

از نظر من خواستگاری نکنید. وقتی شما شناخت کاملی از طرف مقابلتون ندارید، و تصمیم نهایی برای ازدواج با ایشون نگرفتید، خواستگاری کردن مفهومی نداره.

مسئله خیلی ساده ست. یک قرار ملاقات با ایشون بگذارید، بهشون پیشنهاد کنید که به قصد ازدواج با هم در ارتباط باشید. و تاکید کنید که این موضوع بین خودتون دو نفر باقی بمونه تا زمانیکه به نتیجه نهایی برسید.

اگه دیدگاهتون رو درست تشریح کنید، انتظار می ره با برخورد منطقی همکارتون مواجه بشید.

نظر من اینه که از واسطه فرستادن پرهیز کنید، چون اینطوری موضوع جدی تر از چیزی می شه که شما در نظر دارید.

موفق باشید.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 شهریور 96 [ 07:29]
    سطح
    43
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    149

تشکرشده 135 در 57 پست

Array

نظر شخصي من اينكه به هيچ عنوان نفر سوم را وارد ماجرا نكنيد. نفر سوم به نفر چهارم و الي آخر مي گويند و بالاخره اين وسط يك دشمن، يك فرصت طلب، يك سوئ استفاده گر همه چيز را بهم مي زند كه هم شما ضربه بخوريد و هم طرف مقابل (به كسي اعتماد نكن -اين تجربه شخصي است) (الان زمان قديم نيست كه آدمها دست خير داشتند همه دنبال منافع شخصي هستند) تازه بعدا هم اگر قسمت هم شديد منت نفر سوم بالاي سرتان نباشد كه براي شما قدم خير برداشته بعدا شما هم بايد براي او كاري انجام دهيد. بجز اين اكثر دختر ها از آدمهاي بز دل كه جرئت نمي كنند خودشان حرف بزنند و پيغام پسقام مي فرستند متنفرند. فقط بسيار محترمانه موضوع را با ايشان مطرح كنيد. شايد حرفهايي باشد كه لازم نباشد نفر سوم از ايشان مطلع شود و شايد بايد يك مدتي بايد صبر كنيد كه هر چه باشد خود شما مستقيما از آن مطلع مي شويد نه نفر سوم. از آنجا كه دو نفر در محل كار به هم وصل شوند تبديل به يك قدرت مي شوند همكاراني كه وجود قدرت منطقه ايي را نمي توانند تحمل كنند مانع از ايجاد پيوند مي شوند پس حواستان را جمع كنيد.

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 91 [ 14:59]
    سطح
    8
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    دستاوردها:
    تشکرها
    43

تشکرشده 43 در 25 پست

Array

به نظر من هم خودتون ازشون يك وقت يا قرار ملاقات براي صحبت بخايد بهشون پيشنهاد چند جلسه بيرون باهم صحبت كنيد در مورد خانوادشون تحقيق كنيد
    به نظر من اصلا واسطه نفرستيد

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    6
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

از همکاری همه دوستان ممنونم. حالا مساله ای که مطرح میشه اگر بخوام خودم مساله رو مستقیما مطرح کنم، خب در یک موقعیت مناسب چه جوری مساله رو بگم؟ منظورم عبارت دقیق، جمله و کلماتی که استفاده می کنم. اگر میشه راهنمایی کنید که دقیقا چه جوری (با چه جملاتی) این مساله رو مطرح کنم؟

یک دفعه بدون مقدمه بگم: «شما قصد ازدواج دارید؟»

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)