نوشته اصلی توسط
martin
سلام. مدت کمی است (در حد چند ماه) در یک شرکت مشغول به فعالیت شدم. یکی از همکارانم را از لحاظ پوشش، برخورد اجتماعی و وضعیت ظاهری پسند کرده ام و مایلم که از ایشان خواستگاری کنم (لازم به ذکر است که من طوری قصد ازدواج ندارم که بخواهم هر روز به خواستگاری بروم اما اگر موردی هم به نظرم مناسب بیاید مایلم به خواستگاری بروم). به هر حال، ایشان را به صورت اولیه پسند کرده ام البته خیلی با هم در ارتباط نیستیم و فقط بعضی از روزها در حد سلام و احوالپرسی. مایلم از ایشان خواستگاری کنم به طوریکه شرایط مهیا شود تا بیشتر با هم آشنا شویم و ببینیم که آیا عقایدمان با هم تناسب دارد یا خیر و اگر به هر دلیلی به تفاهم نرسیدیم، کسی در محل کار از موضوع به هیچ عنوان مطلع نشود تا ادامه کار در آن محل حداقل برای من میسر باشد. مساله این است که اولا چطور این مساله را با ایشان مطرح کنم چون اصلا نمی دانم برخورد ایشان با این مساله چگونه خواهد بود؟ آیا مانند طوری برخورد می کنند که کسی از همکاران از این مساله مطلع نشود یا خیر؟ و دوم اینکه، طوری این مساله را مطرح کنم که خدای نا کرده به ایشان بر نخورد و منطقی رفتار کنند و برایم مشکل ساز نشود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)