به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 13 مهر 91 [ 13:45]
    سطح
    7
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 2 پست

Array

الان كه علاقه مند شدم اون شكاك شده

سلام من مژگان31ساله فوق ليسانس فيزيك و كارمند رسمي يه اداره دولتي هستم
    حدود 5 سالي هست كه همكارم ( رضا ) منو خيلي دوست داره البته 3 سال همكار بوديم ولي 2 سالي هست استخدام رسمي يه اداره ديگه شد و از اداره مون رفت ولي همچنان با هم در تماس بوديم و اين دوست داشتن هميشه يك طرفه بود و من هميشه بهشون ميگفتم كه من به عنوان همسر دوستون ندارم و هيچ حسي ندارم. اونم قبول ميكرد و ميگفت اشكالي نداره . بهش هم گفته بودم كه من يك نفر ديگه رو دوست دارم ولي باز هم ميگفت مثل يه دوست برات هستم و هميشه به حرفام گوش ميداد منم همه حرفامو براش ميگفتم مخصوصا از اونيكه دوسش داشتم . ....خلاصه قبول كرده بود يه جورايي سنگ صبور من باشه و منم خيلي بهش اعتماد داشتم و دارم . تا اينكه كم كم احساس كردم اونيكه من دوسش دارم يه جورايي منو دور ميزنه و اون روزا خيلي داغون بودم ولي باز هم رضا همراه من بود و تصميم گرفتم به رضا جدي فكر كنم و به خودم گفتم چند سالي هست ميشناسمش و از همه مهم تر خيلي باهام صادق بوده با اينكه خيلي اذيتش كردم ولي منو همه جوره دوست داره هم تحصيلات هم خانواده هم ادب و متانتش و از همه مهم تر چشم پاكيش رو نبايد ناديده بگيرم . خلاصه بهش گفتم اونم قبول كرد و گفتيم يه مدتي با هم صحبت كنيم توي اين مدت احساس كردم يه جورايي هم خيلي عاشق منه و يه جورايي بهم اعتماد نداره و اين منو اذيت ميكرد به خودم گفتم بهش ثابت ميكنم كه منم دوسش دارم چون واقعا داشتم بهش حس پيدا كرده بودم و داشتم علاقه مند ميشدم ولي متاسفانه اون روز به روز به من بدبين تر . الان خانواده اش اومدن خواستگاري دو خانواده كاملا راضي هستن ولي مشكلاتي داريم مثل پشت خطي بودم با كي صحبت ميكردي؟ چرا وقتي ميام پشت خطي قطع نميكني ؟ توي تاكسي كي پيشت نشسته ؟ كجايي؟ خونه فلاني هستي پسر مجرد داره ؟ شماره موبايلتو عوض كن . دوست ندارم مچ دستت پيدا باشه آستين مانتوت كوتاهه . . بوي ادكلنت رو نبايد كسي متوجه بشه . ...... الان 3 ماهه كه نتونستم اعتمادشو جلب كنم من ميدونم گذشته منو كه ميدونه تاثير گذاشته ولي همون موقع كه بهش گفتم ميخوام جدي بهت فكر كنم بهش گفتم كه يك شبه تصميم نگرفتم يه مدتي هست كه دارم بهت فكر ميكنم و الان دوستت دارم و واقعا هم خيلي از چيزايي رو كه ميخواست من رعايت ميكردم . مطلب ديگه اي هم كه هست من خودم شخصا دختري هستم كه خط قرمز بين زن و مرد نميذارم و حدود ده سالي هست كه دور از خانواده دارم زندگي ميكنم و كار ميكنم و درس ميخونم و از نظر مالي به خانوادم كمك ميكنم به اين خاطر خيلي آدم مستقلي هستم تا يه حدودي اجازه ميدم كه همسرم در يكسري مسايل شريكم باشه ولي اينكه رمز ايميلمو بخواد خيلي بهم فشار مياد باور كنيد چيزي تو ايميلم نيست ولي ازينكه كسي به آدم شك كنه و يا بخواد زنجيرت كنه نميتونم تحمل كنه . البته قبل از اينكه من با رضا صميمي بشم و بخوام مسايلمو براش بگم طرز تفكرش اينطوري بود ولي الان شدت هم پيدا كرده .
    سوالم اينه آيا شخص مناسبي براي من هست؟ اون ميگه بريم مشاوره اگر مشكل دارم باشه ديدگاهم عوض ميكنم ولي من ميدونم شخصيتش شكل گرفته حتي اگر هم بپذيره باز هم حرص ميخوره و اذيت ميشه و با سكوتش منو هم اذيت ميكنه . ممنون ميشم اگر منو راهنمايي كنيد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 دی 91 [ 14:53]
    سطح
    25
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,833

تشکرشده 1,864 در 493 پست

Array

RE: لطفا به من كمك كنيد

نقل قول نوشته اصلی توسط مژگان وزيري
    ولي مشكلاتي داريم مثل پشت خطي بودم با كي صحبت ميكردي؟ چرا وقتي ميام پشت خطي قطع نميكني ؟ توي تاكسي كي پيشت نشسته ؟ كجايي؟ خونه فلاني هستي پسر مجرد داره ؟ شماره موبايلتو عوض كن . دوست ندارم مچ دستت پيدا باشه آستين مانتوت كوتاهه . . بوي ادكلنت رو نبايد كسي متوجه بشه . ......

الان 3 ماهه كه نتونستم اعتمادشو جلب كنم من ميدونم گذشته منو كه ميدونه تاثير گذاشته

اون ميگه بريم مشاوره اگر مشكل دارم باشه ديدگاهم عوض ميكنم ولي من ميدونم شخصيتش شكل گرفته حتي اگر هم بپذيره باز هم حرص ميخوره و اذيت ميشه و با سكوتش منو هم اذيت ميكنه . ممنون ميشم اگر منو راهنمايي كنيد

یک عنوان مناسب برای تاپیکتون پیشنهاد بدین وگرنه پاسخگویی به دستور مدیران متوقف می شه.

بین خطوط یا پاراگراف ها فاصله بذارید تا خوندنش راحت باشه.

علت این که به شما اعتماد نمی کنه دانستن رابطه شما با اون آقا نیست. بلکه این است که می دونه زمانی که شما با اون آقا بودید با همین خواستگارتون درددل می کردید و مسایل بین خودتون را براش مطرح می کردید و راه حل می خواستید و ...

شما 5 سال چنین رابطه ای با این آقا داشتید و به وضوح بهش گفته بودید که من کس دیگه ای را دوست دارم. با خودش می گه اونی را که دوست داشت بهش خیانت می کرد ( با تعریف خودش، نه من یا شما ) پس وای به حال من که بعد از سرخوردگی از اون و بنا به مصالحش اومده طرفم.

خوشحاله که موفق شده و بالاخره شما را به دست آورده. اما بعیده بتونه یه روزی از ته دل راضی باشه و راحت. چون 5 سال تحقیر شده. 5 سال تلاش کرده و نادیده گرفته شده. 5 سال شنونده قصه عشق شما با کس دیگه ای بوده.

رمز ای میل را می خواد که مکاتبات رابطه قبلی شما را ببینه. اگر بهش بدید به این شک ها و خودخوریها دامن می زنید. اگر ممکنه منطقی باهاش صحبت کنید که رابطه قبلی را به عنوان گذشته شما بپذیره و فراموش کنه. سعی در دانستن جزییات نکنه. برای این منظور یک مشاوره زبده بهتر می تونه کمک کنه. هر چند شما تمام جزییات را در زمان خودش بهش گفتید اما الان نذارید دیگه بیشتر وارد اون ماجرا بشه. اگر قرار بر با هم موندنتون باشه صلاح نیست بدونه و اذیت بشه. اگر قرار بر جدایی باشه هم که به ایشون ربطی نداره.

3. 5 کاربر از پست مفید پیدا تشکرکرده اند .

پیدا (سه شنبه 04 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 2 پست

Array

مرسي از راهنماييتون
    نميدونم موضوعمو چي پيشنهاد بدم؟؟؟؟؟؟
    قبول دارم صحبتتون رو اينكه اون توي اين مدت اذيت شده ولي باور كنيد خودش خيلي پيله بود الان هم بارها بهش گفتم گذشته منو اگه نميتوني فراموش كني پس ارتباطمون رو تمام كنيم بهتر هستش ولي ميگه زمان همه چيز رو درست ميكنه . نميدونم خيلي خسته ام

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 دی 91 [ 14:53]
    سطح
    25
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,833

تشکرشده 1,864 در 493 پست

Array

یا از اون مثلث احتیاط پایین پست اطلاع بده عنوان جدید را.
    یا همین جا بنویس عنوان جدید چیه تا برات عوض کنند.

هول هولی که نمی شه برای ازدواج تصمیم گرفت. با این آقا برید مشاوره تا میزان شکاک بودنش و اعتماد به شما و ... را براتون بسنجند.
    با این اوصافی که شما گفتید و این که 5 سال در جریان رابطه عاشقانه قبلی شما بودند، بعید هست که بتونه به اینن راحتی ها از شر این افکار مزاحم راحت بشه.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 شهریور 00 [ 12:26]
    سطح
    73
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 122
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    640

تشکرشده 935 در 291 پست

حالت من
    Shad
    Array

سلام.
    من هم با توجه به شناخت روحیات آقایون پیشنهاد میکنم تو انتخابتون خیلی دقت داشته باشین . همینطور که دوستان گفتن رابطه شما با خواستگار قبلی تون الان همه ذهنشو گرفته ... هر کاری که بکنید بهتون شک خواهد کرد و به مرور بد تر هم خواهد شد. هر چقدر هم که ادعا کنه تو این موارد روشن فکر هست و ...

صد در صد پیشنهاد میشه که باهم برین پیش مشاور و زوایای مبهم ذهنتون رو سه طرفه کنکاش کنید.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 2 پست

Array

ديروز به توصيه شما دوستانم رفتم مشاوره . مرسي از لطفتون

8. 2 کاربر از پست مفید مژگان وزيري تشکرکرده اند .

مژگان وزيري (سه شنبه 04 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)