سلام...
ابتدا اینو بگم من از طریق دوستم با اینجا آشنا شدم و ازش ممنونم .
بعد این که چون میدونم همه بچه هایی که میان اینجا باجنبه هستن، پس راحت مینویسم..هر چیزی رو که وجود داره....پیشاپیش اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخوام .
خب ! بریم سر اصل مطلب، همون طور که از اسم تاپیک معلومه....دارم رو این فکر میکنم که با دخترعموم ازدواج کنم یا نه ؟
بزارین اوّل از شرایط خودم بگم :
من در حال حاضر 22 سال دارم....یعنی تو 23 سال هستم ولی هنوز 23 سالم تمام نشده.
مدرک لیسانسمو تازه گرفتم....هیچ پس انداز و هیچ کاری ندارم . یک ماه دیگه هم اعزام به خدمتم !
دختر عموم حدود 3 سال از من کوچکتره..ترم سوم کارشناسیش شروع شده و هنوز کلی داره تا درسش تموم بشه .
از رابطه ام با دختر عموم بگم....من و دختر عموم یکم زیادی به هم نزدیکیم....یعنی به جز رابطه فامیلی میشه گفت دوستای صمیمی با هم هستیم...مورد اصلی اینجاس که چند سال پیش از رو بچگی من و اون و خریت محض ! یکی دوبار باهم س*کس نصف و نیمه داشتیم....
نظر به اینکه بابای من فکر کرده من عاشق دختر عموم شدم و من بهش گفتم که اشتباه فکر کرده...این باعث شد به ازدواج باهاش فکر کنم....آیا او میتونه زوج مناسبی برای من باشه ؟
البته ذکر این نکته ضروریه درسته من هیچ پولی ندارم....ولی عموم ماشاالله وضع مالیش خیلی خوبه...خونوادگی هم منو خیلی خیلی دوس دارن و مطئمئنن هوامو دارن....اینو گفتم که شاید تأثیر داشته باشه رو نظری که دوستان میگن.
یه نکته دیگه که هست....اینه که فکر میکنم اون با پسری دوسته و یا دوست بوده.....ولی خب خودمم دختر های دیگه ای تو زندگیم بوده ان.....
حالا به نظر شما و با توجه به این نکته که من و اون رابطمون در چه حد بوده آیا به صلاحه من با دخترعموم ازدواج کنم ؟
البته ازدواج که میگم الان فقط نامزدیه و شاید یه صیغه محرمیت تا بعد از سربازی و کار....
ذکر این نکته هم ضروریه که طی صحبتی که با خانواده داشتم در کل قرار بر این بوده که تا وقتی که شرایطم برای ازدواج محیا نشده ( از لحاظ مالی شخصیتی ) فعلن حرفی از ازدواج زده نشه....امّا خب میشه همونجور که گفتم با نامزدی و اینجور چیزا یه جورایی قضیه رو حلش کرد..
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم..
آها اینم یادم رفت بگم...مطمئنم 1 نفر دیگه هم تو فامیل ( یه پسر ) که دوست صمیمی من هست از رابطه و چیزمون ( خودتون بگیرین دیگه ) خبر داره . یعنی خودم بهش گفتم !![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)