به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 شهریور 91 [ 20:42]
    سطح
    6
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

با دختر عموم ازدواج بکنم یا نکنم ؟؟؟

سلام...
    ابتدا اینو بگم من از طریق دوستم با اینجا آشنا شدم و ازش ممنونم .
    بعد این که چون میدونم همه بچه هایی که میان اینجا باجنبه هستن، پس راحت مینویسم..هر چیزی رو که وجود داره....پیشاپیش اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخوام .

خب ! بریم سر اصل مطلب، همون طور که از اسم تاپیک معلومه....دارم رو این فکر میکنم که با دخترعموم ازدواج کنم یا نه ؟
    بزارین اوّل از شرایط خودم بگم :
    من در حال حاضر 22 سال دارم....یعنی تو 23 سال هستم ولی هنوز 23 سالم تمام نشده.
    مدرک لیسانسمو تازه گرفتم....هیچ پس انداز و هیچ کاری ندارم . یک ماه دیگه هم اعزام به خدمتم !

دختر عموم حدود 3 سال از من کوچکتره..ترم سوم کارشناسیش شروع شده و هنوز کلی داره تا درسش تموم بشه .

از رابطه ام با دختر عموم بگم....من و دختر عموم یکم زیادی به هم نزدیکیم....یعنی به جز رابطه فامیلی میشه گفت دوستای صمیمی با هم هستیم...مورد اصلی اینجاس که چند سال پیش از رو بچگی من و اون و خریت محض ! یکی دوبار باهم س*کس نصف و نیمه داشتیم....
    نظر به اینکه بابای من فکر کرده من عاشق دختر عموم شدم و من بهش گفتم که اشتباه فکر کرده...این باعث شد به ازدواج باهاش فکر کنم....آیا او میتونه زوج مناسبی برای من باشه ؟

البته ذکر این نکته ضروریه درسته من هیچ پولی ندارم....ولی عموم ماشاالله وضع مالیش خیلی خوبه...خونوادگی هم منو خیلی خیلی دوس دارن و مطئمئنن هوامو دارن....اینو گفتم که شاید تأثیر داشته باشه رو نظری که دوستان میگن.

یه نکته دیگه که هست....اینه که فکر میکنم اون با پسری دوسته و یا دوست بوده.....ولی خب خودمم دختر های دیگه ای تو زندگیم بوده ان.....

حالا به نظر شما و با توجه به این نکته که من و اون رابطمون در چه حد بوده آیا به صلاحه من با دخترعموم ازدواج کنم ؟

البته ازدواج که میگم الان فقط نامزدیه و شاید یه صیغه محرمیت تا بعد از سربازی و کار....

ذکر این نکته هم ضروریه که طی صحبتی که با خانواده داشتم در کل قرار بر این بوده که تا وقتی که شرایطم برای ازدواج محیا نشده ( از لحاظ مالی شخصیتی ) فعلن حرفی از ازدواج زده نشه....امّا خب میشه همونجور که گفتم با نامزدی و اینجور چیزا یه جورایی قضیه رو حلش کرد..

منتظر راهنمایی شما دوستان هستم..

آها اینم یادم رفت بگم...مطمئنم 1 نفر دیگه هم تو فامیل ( یه پسر ) که دوست صمیمی من هست از رابطه و چیزمون ( خودتون بگیرین دیگه ) خبر داره . یعنی خودم بهش گفتم !

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,106 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array

RE: با دختر عموم ازدواج بکنم یا نکنم ؟؟؟

facebook عزیز سلام

به تالار همدردی خوش آمدی

اول بگم چقدر خوبه که اومدید و مشکلتون رو مطرح کردید البته کسی قاطعانه نمیتونه بگه ازدواج کنید یا خیر اما با توجه به اظهار نظرهای متفاوت میتونید تصمیم بگیرید

در پست شما من هدف شاخصی برای ازدواج ندیدم

لطفا هدف از ازدواج و تشکیل خانواده رو برای ما بگید...

برای ازدواج انگیزه درست و شرایط نسبی و آمادگی فکری لازمه

بیشتر از علت و انگیزه ازدواج برای ما بنویسید تا دوستان هم بهتر راهنمایی کنن

لینک زیر هم مطالعه کنید

انگيزه هاي غلط ازدواج

موفق باشید

3. 7 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

ویدا@ (پنجشنبه 30 شهریور 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 31 شهریور 91 [ 15:04]
    سطح
    6
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 15 در 2 پست

Array

با سلام
    facebook جان آیا دختر عموتون رو دوست دارید و رفتار اون مطابق با ایده هاتون هست؟
    آیا دختر عموتون شما رو دوست داره و مطابق با انتظاراتش هستید؟

آیا دختر عموتون باکره هستند و یا از این نظر هم مشکل دارند وشما احساس عذاب وجدان دارید بابت این موضوع؟

5. 3 کاربر از پست مفید bahar30 تشکرکرده اند .

bahar30 (پنجشنبه 30 شهریور 91)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    جمعه 29 شهریور 92 [ 20:28]
    سطح
    16
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

تشکرشده 135 در 54 پست

Array

دروود
    دوستان نظرات خوبی دادن ولی ازدواج فامیلی مشکلات خودشو داره از لحاظ بچه دار شدن و سالم بودن بچه. این نکته رو حتما در نظر بگیر و با یک پزشک هم در این زمینه مشورت کن. در این صورت لازم میشه حتی اگر برای ازدواج اقدام کردی زیاد ابراز احساسات نکنی که اگر خدایی نکرده جواب ازمایش ها خوب نیامد به هم وابسته نشوید و مشکل ایجاد نشود.
    در مورد رابطتون که به شخص دیگر گفتید کاملا اشتباه کرده اید چرا که این شخص ممکن است به افراد دیگر نیز بگوید پس دیگر در مورد این قضیه به کسی چیزی نگویید.
    در مورد تصمیم گیری در مورد ازدواج عجولانه تصمیم نگیرید.
    موفق و پیروز باشی.

بدروود

7. 3 کاربر از پست مفید masom تشکرکرده اند .

masom (پنجشنبه 30 شهریور 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 دی 92 [ 01:58]
    سطح
    30
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,315

تشکرشده 1,426 در 250 پست

Array

در کل گفته هاتون چیزی جز تمایل شما به نامزد شدن و صیغه محرمیت چیز دیگه ای دیده نمیشه!!!
    حقیقاتا انگیزتون چیه؟
    با خودتون روراست باشید با توجه به تجربه خاصی که با هم داشتید محرمیت برای شما چه معنی داره ؟
    جز داشتن هرگونه رابطه بدون نگرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9. 4 کاربر از پست مفید فائزه_م تشکرکرده اند .

فائزه_م (پنجشنبه 30 شهریور 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 23:23]
    سطح
    18
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

سلام دوست گرامي

دختر عموتون غير از اينكه خانواده پولداري دارن كه ميتونن شما رو ساپورت كنن، ويژگيه مثبت ديگه اي از نظر شما نداشتن؟؟؟؟؟؟ .... ميشه يكم از خصوصيات اخلاقيه بارز و برجسته ايشون بگين.....
    ويژگيهايي دارن كه براي شما جذاب باشه؟؟؟؟؟

اگه از نظر اخلاقي كلا ايشون رو نميپسندين، و قول و قرار هاي عاشقانه و اميدوار كننده با دختر عموتون نذاشتين و ايشون هنوز باكره هستن و دختر عموتون هم علاقه اي به شما ندارن ، كه تكليفتون مشخصه... كات .... اما بعد از ازدواجتون با فرد ديگه اي كلا با خانواده عموتون رفت و آمد نداشته باشين ... و مراقب اون آقايي هم كه از رازتون اطلاع دارن باشين

اما اگه واقعا علاقه اي وجود داره و ايشون به ايده آل ذهني شما نزديكن و شما شرايط ازدواج رو دارين، بايد بگم كه:
    اتفاقا چون رابطه جنسي با ايشون داشتين((حالا چه نصفه نيمه چه كامل)) بهتره به ازدواج با ايشون فكر كنين...

به نظرم با اين اوصاف، مشكلاتي كه بعد از ازدواج شما با شخص سوم و دختر عموتون با شخص چهارم پيش مياد خيلي خيلي بيشتر از مشكلاتيه كه بعد از ازدواج شما 2 نفر با هم اتفاق ميوفته

درسته ازدواج شما با دختر عموتون شروع دلچسبي نداره و ممكنه يه سري بدبيني هم به همراه داشته باشه، اما نكته مثبتش اينجاست كه شما هر دوتون تو اين اشتباه ((سكس قبل ازدواج)) سهم يكساني داشتين... و لااقل هر دوتون متهمين ...((البته اين در حالتيه كه ملاكها و معيارهاي درستي واسه سنجش ايشون براي ازدواج داشته باشين و فقط مشكل برجستشون تن دادن به خواسته جنسي شما باشه))

اما اگه با وجود علاقه اي كه بينتون هست شما با خانم ديگه اي ازدواج كنين و ايشون هم با فرد ديگه اي، علاوه بر اين كه به اون 2 نفر ظلم ميشه ((چون از گذشته شماها بي اطلاعن)) اگه خدايي نكرده رازتون هم بر ملا بشه، ديگه فاجعه اس... اگه اين علاقه بعده ها اسباب خيانت شما رو هم مهيا كنه كه ديگه واويلاااااا .....

در ضمن به سوالاي ويدا جان يه جواب كامل بده

11. 5 کاربر از پست مفید rama25 تشکرکرده اند .

rama25 (پنجشنبه 30 شهریور 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 08 مهر 91 [ 22:59]
    سطح
    6
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ویدا@
    facebook عزیز سلام

به تالار همدردی خوش آمدی

اول بگم چقدر خوبه که اومدید و مشکلتون رو مطرح کردید البته کسی قاطعانه نمیتونه بگه ازدواج کنید یا خیر اما با توجه به اظهار نظرهای متفاوت میتونید تصمیم بگیرید

در پست شما من هدف شاخصی برای ازدواج ندیدم

لطفا هدف از ازدواج و تشکیل خانواده رو برای ما بگید...

برای ازدواج انگیزه درست و شرایط نسبی و آمادگی فکری لازمه

بیشتر از علت و انگیزه ازدواج برای ما بنویسید تا دوستان هم بهتر راهنمایی کنن

لینک زیر هم مطالعه کنید

انگيزه هاي غلط ازدواج

موفق باشید

ممنونم از توجهتون .
    ببخشید . من همون facebook هستم ، متاسفانه با اون اکانت هرکاری کردم اجازه نمیداد پاسخ بنویسم .
    انگیزه من از ازدواج به سر و سامان رسیدنه...این که یارمو بشناسم و هدفمند تر به زندگیم ادامه بدم .
    البته من از دوستان همین انتظار راهنمایی رو دارم که خدا رو شکر دوستان به من لطف دارن....میدونم اینجا نمیشه بطور قطعی گفت ازدواج بکنم یا نه ، ولی میتونه یه راهنمای خوب باشه .

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar30
    با سلام
    facebook جان آیا دختر عموتون رو دوست دارید و رفتار اون مطابق با ایده هاتون هست؟
    آیا دختر عموتون شما رو دوست داره و مطابق با انتظاراتش هستید؟

آیا دختر عموتون باکره هستند و یا از این نظر هم مشکل دارند وشما احساس عذاب وجدان دارید بابت این موضوع؟

دخترعموم رو دوست دارم . میشه گفت رفتارش 60% مطابق انتظارات منه .

باکره هست . راستش چون رابطه با رضایت دو طرف بوده عذاب وجدان زیادی ندارم از این لحاظ....ولی از نظر گناهش و تأثیرات اون رابطه چرا .

نقل قول نوشته اصلی توسط masom
    دروود
    دوستان نظرات خوبی دادن ولی ازدواج فامیلی مشکلات خودشو داره از لحاظ بچه دار شدن و سالم بودن بچه. این نکته رو حتما در نظر بگیر و با یک پزشک هم در این زمینه مشورت کن. در این صورت لازم میشه حتی اگر برای ازدواج اقدام کردی زیاد ابراز احساسات نکنی که اگر خدایی نکرده جواب ازمایش ها خوب نیامد به هم وابسته نشوید و مشکل ایجاد نشود.
    در مورد رابطتون که به شخص دیگر گفتید کاملا اشتباه کرده اید چرا که این شخص ممکن است به افراد دیگر نیز بگوید پس دیگر در مورد این قضیه به کسی چیزی نگویید.
    در مورد تصمیم گیری در مورد ازدواج عجولانه تصمیم نگیرید.
    موفق و پیروز باشی.

بدروود

اگه قرار باشه اقدامی بشه حتماً آزمایش ژنتیک انجام میشه . بله صد درصد درست میگید....ممنونم یاداوری کردید .

نقل قول نوشته اصلی توسط fm.mohajer
    در کل گفته هاتون چیزی جز تمایل شما به نامزد شدن و صیغه محرمیت چیز دیگه ای دیده نمیشه!!!
    حقیقاتا انگیزتون چیه؟
    با خودتون روراست باشید با توجه به تجربه خاصی که با هم داشتید محرمیت برای شما چه معنی داره ؟
    جز داشتن هرگونه رابطه بدون نگرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من اصلن تمایلی برای محرم شدن و صیغه ندارم....اشتباه متوجه شدید.
    شاید من جوری نوشتم که اینجور به نظر میاد .
    من اگه گفتم صیغه محرمیت منظورم این بود که تا هنگامی که کار مشخصی ندارم عقد دائم جاری نشه و این که راحت تر باهم باشیم و همدیگه رو بشناسیم.....آخه خانواده ها طوری هستن که شاید ما نتونیم راحت و بدون مخفی کاری یه ربع باهم صحبت خصوصی بکنیم .
    اصلن اصلن منظورم از صیغه اون چیزی نبود که شما فکر کردید....اگه قرار باشه اینجوری باشه، خودمون میتوینم صیغه رو بخونیم و ... ( با همون مخفی کاری ) ولی موضوع بحث این نیست .

نقل قول نوشته اصلی توسط rama25
    سلام دوست گرامي

دختر عموتون غير از اينكه خانواده پولداري دارن كه ميتونن شما رو ساپورت كنن، ويژگيه مثبت ديگه اي از نظر شما نداشتن؟؟؟؟؟؟ .... ميشه يكم از خصوصيات اخلاقيه بارز و برجسته ايشون بگين.....
    ويژگيهايي دارن كه براي شما جذاب باشه؟؟؟؟؟

اگه از نظر اخلاقي كلا ايشون رو نميپسندين، و قول و قرار هاي عاشقانه و اميدوار كننده با دختر عموتون نذاشتين و ايشون هنوز باكره هستن و دختر عموتون هم علاقه اي به شما ندارن ، كه تكليفتون مشخصه... كات .... اما بعد از ازدواجتون با فرد ديگه اي كلا با خانواده عموتون رفت و آمد نداشته باشين ... و مراقب اون آقايي هم كه از رازتون اطلاع دارن باشين

اما اگه واقعا علاقه اي وجود داره و ايشون به ايده آل ذهني شما نزديكن و شما شرايط ازدواج رو دارين، بايد بگم كه:
    اتفاقا چون رابطه جنسي با ايشون داشتين((حالا چه نصفه نيمه چه كامل)) بهتره به ازدواج با ايشون فكر كنين...

به نظرم با اين اوصاف، مشكلاتي كه بعد از ازدواج شما با شخص سوم و دختر عموتون با شخص چهارم پيش مياد خيلي خيلي بيشتر از مشكلاتيه كه بعد از ازدواج شما 2 نفر با هم اتفاق ميوفته

درسته ازدواج شما با دختر عموتون شروع دلچسبي نداره و ممكنه يه سري بدبيني هم به همراه داشته باشه، اما نكته مثبتش اينجاست كه شما هر دوتون تو اين اشتباه ((سكس قبل ازدواج)) سهم يكساني داشتين... و لااقل هر دوتون متهمين ...((البته اين در حالتيه كه ملاكها و معيارهاي درستي واسه سنجش ايشون براي ازدواج داشته باشين و فقط مشكل برجستشون تن دادن به خواسته جنسي شما باشه))

اما اگه با وجود علاقه اي كه بينتون هست شما با خانم ديگه اي ازدواج كنين و ايشون هم با فرد ديگه اي، علاوه بر اين كه به اون 2 نفر ظلم ميشه ((چون از گذشته شماها بي اطلاعن)) اگه خدايي نكرده رازتون هم بر ملا بشه، ديگه فاجعه اس... اگه اين علاقه بعده ها اسباب خيانت شما رو هم مهيا كنه كه ديگه واويلاااااا .....

در ضمن به سوالاي ويدا جان يه جواب كامل بده

واقعن ممنونم که کلی وقت گذاشتید و تایپ کردید . از توجهتون ممنونم .
    از لحاظ ویژگی اخلاقی....دخترعموم رفتار خیلی اجتماعی داره...با محبته....از این دخترا نیست که دست به سیاه و سفید نمیزنن....تلاش خوبی داره برا اینکه به هدفش برسه ( اینو تو انجام دادن خیلی از کارهاش و اینکه به هدفی ه برا خودش تعیین میکنه معمولن با تلاش خودش میرسه ) .
    یه چیز دیگه هم هست که کمی اذیتم میکنه اینه که دیر عصبانی میشه ولی اگر عصبانی شد، عصبانیتش خیلی شدیده .

روی این حرفتون که کلن رابطه با خونواده عموم قطع بشه خیلی باید فکر کنم.....یعنی منظورم اینه که منو به فکر فرو برد...ممنونم اینو یادآوری کردید.

بله....ولی اگه قرار باشه با هم ازدواج نکنیم ، باید این رابطه به طور کلی فراموش بشه ( که تقریبن شده ) و از ذهن هردومون پاک بشه .

اگه من تصمیم بگیرم با شخص دیگه ای ازدواج کنم مطمئنن هیج علاقه ای باقی نمیمونه که بعد ها باعث خیانت بشه.....من رو این قضیه خیلی حساسم....این که اگر به یه نفر تعهد دادم...به اون پایبند باشم .

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ کالی نوشتید.....از بقیه دوستان هم سپاسگذارم .

13. کاربر روبرو از پست مفید twitter تشکرکرده است .

twitter (پنجشنبه 30 شهریور 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)