سلام بچه ها
من الان خودمم نمیدونم چرا دارم این پست رو میذارم ، شاید فقط برای در دل باشه ، من یه مدتی با یه آقایی دوست بودم که جریانش رو توی پست قبلیم نوشتم، به خاطر رفتارهای مشکوکی که داشت باهاش بهم زدم و بعد از یک هفته که بهم زنگ زد من جوابش رو خیلی سرد دادم و بهش گفتم که دیگه نمیخوام ببینمش اونم یکم عصبانی شد ولی بدون اینکه توهینی کنه یا حرف خاصی بزنه فقط خداحافظی کرد و تلفن رو قطع کرد ، یک بارهم اتفاقی توی دانشگاه دیدمش و خیلی عادی باهاش برخورد کردم اما طوری که بدونه همه چی تمومه و نمیتونه با مسخره بازی و اینا رابطه رو دوباره شروع کنه، از اون روزم دیگه خبری ازش نداشتم تا اینکه حالا دیروز بعد از حدود 10-12 روز که از اون موضوع میگذره من فیس بوکم رو چک کردم و دیدم که یک نفر با یک پروفایل ناآشنا، بهم یه حرف خیلی رکیک زده، تاریخش مربوط به همون روزی بود که تلفنی با دوست سابقم حرف زده بودم، خیلی شوکه شدم چون تا حالا همچین چیزی نه دیده بودم و نه شنیده بودم که یکی بیاد یک پروفایلی درست کنه و به ادمی که نمیشناسه فحش بده و بره!! به خاطر همین یکم شک کردم که شاید آشنا باشه و چون قبلا خواستگار سمجی داشتم که میدونستم آدم بددهنی هست، شک کردم شاید اون باشه به همین دلیل جواب اون مسیج رو دادم ( میدونم که کار احمقانه ای بود ولی خوب خواستم از روی حرف زدنش مطمئن بشم که اون خواستگارم هست یا نه) ولی وقتی اومد و جواب داد و باهاش یکم کل کل کردم دیدم چقدر مدل حرف زدنش و کلماتی که استفاده میکنه شبیه این دوستم هست و چون تاریخ مسیج با تاریخ اون تلفن یکی بود الان یه چیزی مثل خوره افتاده تو جونم که این ناشناس همون دوستمه و این خیلی عذابم میده!! اینکه فکر میکنم اون آدم انقدر به من بی احترامی میکنه و انقدر براش بی ارزشم داره له میکنه منو!! دو روزه که کارم شده گریه !! هیچ راهیم ندارم که بفهمم این آدم اون هست یا نه؟؟؟ سرتون رو درد آوردم بچه ها فقط اومدم بگم برام دعا کنید که خدا کمکم کنه آرامشم رو به دست بیارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)