سلام.
من 3.5 ازدواج کردم. همسرم اولین عشق زندگیم بوده و بگفته خودش من هم اولین عشق زندگیش بودم. (من حرفشو باور دارم)ما 4 سال قبل از ازدواجمون نامزد بودیم که بعد از اتمام تحصیلو سربازی همسرمو... ازدواج کردیم. برای ازدواجمون خیلی زحمت کشیدیم و واقعا اشتیاق داشیم. سال اول زندگیمون یه زندگی کاملا عاشقانه و در عین حال منطقی داشتیم همسرم به همه وظایفش عمل می کرد. ما ماشین نخریده بودیم اما همه خریدها و کارهای خونه رو با هم انجام میدادیم.من خیلی به هنرهای خانگی اهمیت میدم و با اینکه شاغلم قشنگترین و بهترین غذاها و دسرهایی که همسرم دوست داشتو درست می کردم و یا کارهای ظریف دیگه. ازم تعریف می کرد و این بهم روحیه میداد به تلاشم ادامه بدم.همسرم هیچوقت آدم پرحرفی نبود منتها درمورد تصمیماش همیشه تایید منو میگرفت و حتی در مورد کارهایی که سررشته ای نداشتم ازم مشورت میخواست. با هم فیلم نگاه می کردیم بازی میکردیمو پیاده روی میرفتیم........
از 1.5سال پیش کار همسرم کم کم بیشتر شد. از همون موقع و حتی شاید قبلترش مشکلاتم شروع شده. الان 2 ساله همسرم یه تیکه ظرف نشسته.....حتی برای اتوی لباسش منو از خواب بیدار میکنه.کاری که هیچ وقت انجام نمیداد.باهام حرف نمیزنه و خونه فقط جایی برایخوابیدنش شده. مدتهاست بهم محبت نکرده و دیگه از تعریف و یا جملات محبت آمیز و عشقولانه خبری نیست. من فشار عصبی زیادی رو تحمل میکنم. همیشه بهش درمورد احساسم میگفتم و انتظارات و نیازهای منو میدونه اما حتی دلیل هم برای کاراش نمیاره. حتی به نظافت خونه هم اهمیت نمیده انگار خونش نیست انگار وسط بیابونه...مثلا آشغالای کیفشو درمیاره و میریزه رو فرش و میره....وقتی میگم میگه مگه چه کار سختی انجام میدی؟ کار خونه چیزی نیست.
منم تو این یکی دو سال دلسرد شدم دیگه نمیتونم برا خونه کاری کنم. بغضم میگیره. اینقدر ذوق و شوق خرج زندگیم کردم تمام مناسبتهای کوچیکو بزرگو براش سنگ تموم میزارم.اما تو 2سال احخیر فقط یه بار خودش برام کادو خریده.با اینکه میدونه چقر عاشق گلم فقط یه بار برا آشتی گل خرید.
دیگه خسته شدم ....مگه یه زن چقدر میتونه محبت کنه و محبت نبینه؟؟/
خیلی آسیب پذیر شدم...فکر کنین الان شاید 1ساله یه تعریف از همسرم نشنیدم.
خیلی خسته ام جدیدا رفتارم تغییر کرده سرش داد میزنم و حتی تحقیرش میکنم .اما خودم از قبل هم میدونستم نباید انتظار جواب گرفتن ازین روش داشته باشم فقط بنوعی خودمو تخلیه میکنم. نمیدونم چکار کنم. ممنون میشم کمکم کنین
علاقه مندی ها (Bookmarks)