سلام دوستان
من 24 سالمه
الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم که هیچ کار خاصی توی زندگیم انجام ندادم
همیشه کارهایی رو انجام دادم که مجبور به انجامشون بودم واقعا ، نه کارهایی که تواناییشونو داشتم
تا به حال یادم نمیاد که خودم برای یه هدف خاص که برای خودم تعیین کردم واقعا تلاش کنم
منظورم از هدف فقط اهداف تحصیلی و کاری نیست!
حتی اهداف دیگه!
مثلا اینکه طرز لباس پوشیدنمو خودم انتخاب کنم و یا رژیم گرفتن و یا اینکه برای کار خاصی پول پس انداز کنم
اصولا هر کاری که اندکی زحمت داره فقط وقتی انجام میدم که مجبور باشم و این اجبار رو هم خیلی کم احساس کردم
سیستم ذهنیم همیشه پر از فکرها و خیالات و داستانهای عجیب و غریبه و نمیذاره که روی هدفم تمرکز کنم و یا اصولا هدفی رو برای خودم شناسایی کنم
صبح که بیدار میشم تا شب بدون هیچ هدف خاصی همش دارم نت گردی میکنم یا موسیقی گوش میدم
حتی وقتی مثل الان یه کار مهم دارم و باید پروژه پایانیمو تحویل بدم باید همش دیگران بهم یادآوری کنن که کارام مونده
با وجود اینکه واقعا هوش بالایی دارم و شاگرد اولم بدون اینکه اصلا درس بخونم ولی بازم سطح دانشگاهم پایینه و امیدی به آینده م ندارم
چندین بار سعی کردم که دیگه اینجوری نباشم و محکم باشم ولی زود برمیگردم به روال سابقم ...
احساس میکنم که شالودۀ وجودیم سست و لرزان بوده و از مدتها قبل فرقی نکردم و شاید اگه با همین روند پیش برم همیشه همین جوری باشم و وقتی بمیرم مجموعه ای از استعدادات سوخته باشم که هرگز ازشون استفاده نشده
آیا راهی هست که منم محکم بشم و بدونم چی میخوام و برم دنبال اونی که میخوامش؟
لطفا کمکم کنید دوستان
علاقه مندی ها (Bookmarks)