سلام
من اینجا رو به یکی از دوستام معرفی کردم و ایشون دیروز عضو شدند اما میگه نمیتونه تاپیک ایجاد کنه نمیدونم عضوای جدید محدودیت دارن یا ایشون مشکل دارن اما چون عجله داره من سوالشو مطرح میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید:
من 22 سالمه دانشجو هستم دوتا خواستگار همزمان دارم با هر دوشون تا حدی صحبت کردم شرایط یکیشون بهتره ولی زیاد به دل من ننشسته ولی دومی که شرایط بدتری داره یه کم به دلم نشسته ولی خانواده باهاش مخالفت میکنن پدرم حتی به سختی حاضر میشه بپذیره که اوناهم برای خواستگاری بیان
اولی: دانشجوی فوق لیسانس هست 28 سالشه خانواده اشون خیلی خوب و مودب و مهربون به نظر میرسن خواهرشون منو برای برادرش پسندیدن و ظاهرا برادره هم خوشش اومده (هفت تا بچه ان بچه اخری هست)
دومی اشنای خواهرم بودن منو چندبار دیدن و با شناختی که از خانواده داشتن تصمیم گرفتن پا جلو بزارن 23 ساله سربازی رفته دانشجوی سال اخر لیسانس تک پسر و فرزند بزرگ خانواده (سه تا بچه ان)
پدرم مخالفت میکنن:1 به خاطر قومیتشون که ترجیح میدم ذکر نکنم البته قومیت اون اولیه هم با ما یکی نیست اما به فرهنگ ما نزدیکتره
به خاطر شغل پدرشون که نمیتونم ذکر کنم ولی پدرم اعتقاد داره که کسایی که تواین شغلن اکثرا با پول حروم زندگی کردن که البته با حرفایی که خود پسر درباره پدرش میزنه فرق داره
(از دوستای پسره که اشنامون هستن راجع به پدرش پرسیدم و چیز بدی نشنیدم
من با ایشون صحبت کردم با اجازه مادرم ولی خواستگاری رسمی نیومدن چون پدرم هنوز مخالفه البته اگه من اصرار کنم اجازه میده که بیان ولی اگه بیان هم به بهونه شرایط بهتر اولی ردشون میکنه یه جورایی اومدنشون به ضرر منه
به نظرتون من چجوری میتونم پدرمو نرم کنم که ایشون رو هم بدون دید بد بپذیره ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)