سلام
من هیوا 26 ساله و دانشجو هستم و تقریبا 5 سال و نیم پیش تو سن 20 سالگی شکستی خوردم که خیلی سخت بود اونم بعد از 3ماه زندگی مشترک و صحنه هایی دیدم که هنوز ذهنم از اون صحنه ها پاک نشده ( همون چیزایی که منجر به طلاقمون شد )
حقیقتش تو این 5 سال مورد های خیلی خوبی برای ازدواج پیش اومد که هر کدومو به دلایلی قبول نکردم و به بهانه درس خوندن رد کردم
ولی الان یه جورایی شدم نمی دونم چی جوری بگم ولی احساس می کنم اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین و هر کی از آشنایان موردی برای ازدواج معرفی می کنن همش ترس از این دارم که برم طرف منو ببینه نمی دونم چرا ؟!!! با اینکه خودم می دونم ظاهر بدی ندارم و ظاهرم خوبه ولی همش خودمو پایین تر می بینم و یه ترسی تو وجودمه
همین هفته پیش یکی از دوستان خانوادگیمون یکیو معرفی کرد که شرایطش کاملا شبیه خودم بود و ایشون هم از همسرش جدا شده بود و کلا شرایط بدی نداشت و قرار شد که برای بار اول ایشونو بیرون ببینم و بعد مراحل بعدی از طریق خانواده ها جلو بره که دقیقا شب قبل از قرار با ایشون این حس دوباره تو من به وجود اومد و صبح به ایشون اطلاع دادم که من منصرف شدم و قرارو کنسل کردم و بعدش خودم از کاری که کردم خیلی از خودم بدم اومد چون خیلی دور از ادب بود و الان هم خیلی پشیمونم
تروخدا بگید من با این حسم چه کار کنم
شاید خنده دار باشه براتون ولی واقعا احساس می کنم داره زندگیمو نابود میکنه این حس ها
علاقه مندی ها (Bookmarks)