به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: روز مادر

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 23 مرداد 88 [ 19:59]
    سطح
    40
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 12 پست

Array

روز مادر

برای مادرم در روز مادر .::

" تولد گل یاس نبی اکرم را به تمام شیعیان و به خصوص همه ی دوستان تبریک میگم"

بهشت ها برای تو آفریده شده اند و درختان برای اینکه سایبان تو باشند سر از خاک بر می آورند....

خاکها از اینکه پای بوس تواند به سر افراز ترین قله ها فخر می فروشند و قله ها در برابر مهربانی تو

یک دره ی حقیر و دور افتاده اند.................

آیینه ها برای دیدن تو چون آب جاری می شوند و گلها به شوق دیدن و همسایه بودن با تو خوشبوترین

جامه هایشان را بر تن می کنند...............

من خودم دیدم که آسمان هر روز برای بوسیدن دستهای تو پایین می آید ...........

من هزار جزیره تنها را در گیسوان تو کشف کرده ام و هزار خورشید زیبا را در چشمان تو و بی شمار

نسیم شیدا را در نفسهای تو....................................

تو را از" دوستت دارم "آفریده اند و با مهتاب و عشق به هم آمیخته اند ...........

نامت از گیاه و شبنم و پاکی مریم مشهورتر است..............هر که صبح نام تو را بر لب آورد مثل

شبهای کوهستان پر رمز و راز می شود ..........

در نام تو رودخانه های فراوانی می خروشند و موج بر می دارندتا به دریاهای بنفش برسند....

ای لطیف تر از رویاهای نوجوانی من!!!! اگر جوانه های انار بر انگشتان ترد تو نرویند ............

چراغهای بهشت روشن نمی شوند..اگر تو نباشی هیچ کس شاعر نمی شود.............

و ستاره ها در کنج کهکشان می پوسند و فرو می افتند...........

ای تازه ترین پنجره برای تماشا!! در کنار تو می توان از رشته های باران شال سبزی بافت و بر دوش

فردا انداخت و چنان عاشق بود که همه ی سنگها به رود بدل شوند..........

مادرم تو مهرباترین موجودی بودی که روی زمین تا کنون دیده ام......تو از ماه و ستاره ها درخشان تری

و آسمان وجودم را نورانی میکنی...........

مادر تو غزل زیبای محبت و ایثاری...دوستت دارم و نام تو را با چشمه ها و رودها زمزمه میکنم......

نمی گذارم ،

تو سختی را ببینی

اگر سختی درد و غم و دوری باشد

نمی گذارم ،

تو گریه را ببینی

اگر گریه اشک وآه و ناله باشد

نمی گذارم ،

تو سیاهی را ببینی

اگر سیاهی ظلمت و تاریکی وتیره بودن باشد

نمی گذارم ،

تو پوچی را ببینی

اگر پوچی نیستی و نابودی و نبودن باشد

2. 5 کاربر از پست مفید alireza_a63k تشکرکرده اند .

alireza_a63k (چهارشنبه 29 خرداد 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 تیر 87 [ 11:38]
    سطح
    38
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 126
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 8 در 3 پست

Array

RE: روز مادر

دستتون درد نكنه من به فكر اينم كه چه هديه اي براي مادرم بگيرم كه بپسندن اما يادم رفته كه چطور مي تونم با زبونم ، با دلم يه ذره لبخند روي لبش بكارم يادم رفته كه مادر مهربونم كه تمام زندگي و جوني اش رو به پاي من ريخت نيازي به هديه هاي مادي من نداره بلكه دائم در انتظاره تا دختر قدرنشناسش يه خسته نباشيد بهش بگه ، يه قطره محبت به پاي سخاوت مادرش بريزه و شايد هم يه ساعت بدون توقع زيستن رو در كنار هم تجربه كنن
    ماماني روزت مبارك از ته دلم داد ميزنم كه خداي مني زندگي مني قربون تك تك چروكهاي پر از دردت برم
    امروز به خودم قول ميدم كه تا رسيدم خونه بر صورت مهربونت بوسه بزنم و ديگه آزارت ندم مي خوام بدوني ماماني من زندگي و بچه هام رو از تو دارم بچه هايي كه من فقط به دنيا آوردمشون و همه سختي هاشون روي دوش تو بود
    چه روز زيبايه اين روز مادر مامان هاي گل روزتون مبارك

4. 6 کاربر از پست مفید YAS1051 تشکرکرده اند .

YAS1051 (چهارشنبه 29 خرداد 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 خرداد 88 [ 09:00]
    سطح
    39
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 112
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 60 در 36 پست

Array

من مادرم را در کودکی ام از دست داده ام و هر سال روز مادر سر مزارش می رم اونجا براش روز مادر می گیرم پارسال با همسرم و امسال با دختر کوچولویم. روحش شاد .
    امیدوارم من هم مثل مادرم مادری خوب برای فرزندم باشم مادر که به پای ما سوخت. مادری که حاضر بود تمام هستی اش برای رفاه و راحتی ما فرزندان هدیه کند.
    دوستت دارم مادر عزیزم و تا لحظه مرگ فراموشت نخواهم کرد.
    همینجا روز مادر را به مادر همسرم که مادی خوب و مهربان برایم بوده اند تبریک عرض نموده و امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشند.

6. 8 کاربر از پست مفید مریم 86 تشکرکرده اند .

مریم 86 (یکشنبه 02 تیر 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 87 [ 14:58]
    سطح
    36
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

Angry roze madar

roze madar mikhayn che konin?:73

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 09 مهر 89 [ 18:27]
    سطح
    89
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,946

تشکرشده 1,965 در 675 پست

Array

RE: roze madar

سلام

مثل اينكه اينقدر اين فرشته آسماني (مادر) عزيز و دوست داشتني هست كه همه از شوق خودشون مي خوان به نوعي محبتشون رو به مادراشون نشو ن بدن از دوستان خواهش مي كنم در انجمنهاي مربوطه تاپيكهاي خودشون رو ايجاد كنند .
    در مورد روز مادر مي تونيد در انجمن معارف و مناسبتها جملات و مطالب خودتون رو ارسال كنيد در ضمن هفته زن و روز مادر از هفته آينده شروع ميشه اگه عجله نكنيد انشاءالله تاپيك مخصوص روز مادر هم ايجاد خواهد شد .

در ضمن خانم rose_setam قوانين تالار اين رو ميگه كه بايد با زبان فارسي متون خودمون رو ارسال كنيم . اميدوارم موفق و شاد باشيد .

9. 3 کاربر از پست مفید erfan25 تشکرکرده اند .

erfan25 (جمعه 31 خرداد 87)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 12 پست

Array

سلام
    همه میگن بهشت زیر پای مادر است.........
    اما مگر بهشت چیزی است غیر از محبت,صفا ,صمیمیت,عشق,دوست داشتن و ..................
    این همه در یک جا خلاصه اند................
    در وجود مادر.........

بیایید با هم به سلامتی همه مادران وآمرزش مادرانی که در کنار فرزندان خودنیستندو همه کسانی که در حق ما مادری کردند صلواتی بفرستیم:

یه لینک هم از آهنگ بسیار زیبای مادر از سامی یوسف برای دوستان عزیز گذاشتم
    تقدیم به همه مادران ایران زمین.

http://jahanbakhsh12.persiangig.ir/audio/Sami%20Yusuf%20-%20Mother.mp3
    در انديشه آنچه كرده اي مباش، در انديشه آنچه نكرده اي باش

11. 4 کاربر از پست مفید alireza_a63k تشکرکرده اند .

alireza_a63k (پنجشنبه 30 خرداد 87)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 09 مهر 89 [ 18:27]
    سطح
    89
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,946

تشکرشده 1,965 در 675 پست

Array

www.maaadar.blogfa.com

http://i29.tinypic.com/mtnivn.gif
    [size=large]موفق و پيروز باشيد[/size]

13. 2 کاربر از پست مفید erfan25 تشکرکرده اند .

erfan25 (یکشنبه 02 تیر 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 مهر 87 [ 01:14]
    سطح
    41
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 29 در 10 پست

Array

هرچه فکر میکنم که بتوانم جمله ای یا متنی که بتواند لطف و محبت و اخلاص و ایثار و .... این موجود الهی را بیان کند نمی توانم پیدا کنم . جز اینکه از ایزد یکتا بخواهم همه مادران را و همچنین مادر من را محفوظ به دارد . آمین

روز زن و روز مادر را به همه دوستان خودم تبریک می گویم . آنان که مادرانشان درقید حیات است خداوند حفظ شان کند و آنان که فوت کرده اند روحشان شاد باد.

شاد باشید
    آزیتا

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 12 پست

Array

[align=justify] باغبان هستي:

مادر، اي لطيف ترين گل بوستان هستي، اي باغبان هستي من، گاهِ روييدنم باران مهرباني بودي که به آرامي سيرابم کند. گاهِ پروريدنم آغوشي گرم که بالنده ام سازد.
    مادر، اي لطيف ترين گل بوستان هستي، اي باغبان هستي من، گاهِ روييدنم باران مهرباني بودي که به آرامي سيرابم کند. گاهِ پروريدنم آغوشي گرم که بالنده ام سازد. گاهِ بيماري ام، طبيبي بودي که دردم را مي شناسد و درمانم مي کند. گاهِ اندرزم، حکيمي آگاه که به نرمي زنهارم دهد. گاهِ تعليمم، معلمي خستگي ناپذير و سخت کوش که حرف به حرف دانايي را در گوشم زمزمه مي کند.
    گاهِ ترديدم، رهنمايي راه آشنا که راه از بيراهه نشانم دهد. مادر تو شگفتي خلقتي، تو لبريز از عظمتي؛ تو را سپاس مي گويم و مي ستايمت.

خشم لبريز از مهرباني:

مهرباني و لطافت مادر را بارها ياد کرده ايم و ستوده ايم، ولي من، لحظه هاي ناب خشم و قهر او را نيز مي ستايم؛ لحظاتي که پايم در راه مي لغزيد و سوي بيراهه مي رفتم؛ لحظاتي که دست به خطا مي بردم و از سر جهل راه عصيان پيش مي گرفتم. نه به کلام او دل مي سپردم و نه به نگاه زنهار زده اش وقعي مي نهادم. سر در جيب جهالت فرو کرده، راه خود مي رفتم و او چون کوهي سترگ، راه بر من مي بست. چون رودي خروشان مي خروشيد، آن گونه که خود را خردتر از آن مي ديدم که نافرماني کنم و چه زود پرده جهالتم دريده مي شد و چشم دلم گشوده، و مي ديدم که با آن خشم لبريز از مهرباني اش، چگونه راه مرا بر پرتگاه خطا بسته است و آن گاه، فروتنانه به سپاسش مي نشستم.

قدرت مندي و جديت:

به همان اندازه که مهرباني و لطافت مادر قابل ستايش است، قدرت مندي و استواري او در راه تربيت صحيح کودک نيز قابل تحسين، و شايسته ستايش است. مادر فهميده و دانا، با جديت از مشاجره با کودک و يا کوتاه آمدن در مورد خواست هاي نا به جاي او دوري مي کند و با قدرت مندي، راه او را بر خطا مي بندد و اين، بهترين راه براي حفظ سلامت جسمي و روحي کودکي است که نه خوب و بد را مي شناسد و نه مي تواند بفهمد و بشناسد.

گام به گام رو به سعادت:

مادر مسلمان، در کنار همه محبت هاي مادرانه و عاطفه بي پاياني که خداوند به او بخشيده، چون راهنمايي است که کودک را از همان ابتدا با اصول اسلامي آشنا مي کند. او با نقل داستان هاي واقعي يا تخيلي، تذکر گام به گام و بيان کودکانه از واقعيت ها و بايدها و نبايدها، کودک را با رفتاري مطلوب و اسلامي پرورش مي دهد، آن گونه که اين رفتارها از همان آغاز کودکي در وجود کودک برجسته مي شود. چنين مادراني که راه سعادت را بر روي فرزندان خود مي گشايند، شايسته تحسين و پاداش الهي هستند.

عظمت مقام مادر:

در قانون خلقت، هرچه مقام آفريده اي بالاتر است، وظايف او هم سنگين تر مي شود. در اين ميان، زن که به عنوان انسان، جانشين خدا در زمين و به عنوان مادر، پرورش دهنده افراد جامعه بشري است، از مقام بلند و والايي برخودار است. آيت الله جوادي آملي، در مورد عظمت مقام مادر و وظايف او چنين مي نويسد: «يک سلسله مسئوليت هاي پرورشي به عهده مادر است که مرد از آن محروم است. زن حداقل سي ماه يک سري مسئوليت هايي دارد که مرد ندارد. در اين سي ماه که کودک مستقيماٌ از مادر تغذيه مي کند، مادر مسئول حفظ دو نفر است؛ يکي براي خود و ديگري براي کودک. آيا اين عظمت زن نيست؟ اين مسئوليتي نيست که ذات اقدس الهي به زن داده است که به زن فرمود: مسئوليت در حفظ انديشه ها، افکار و عقايد بيش از مرد است. تو مسئول دو نفري. از اين رو مواظب افکار و انديشه هايت باش؛ زيرا که بسياري از مسائل، از راه انديشه به فرزند مي رسد».

تعالي انديشه در مادر:

حساسيت مقام زن و دشواري وظايف او، و سنگيني اموري که در خلقت بر عهده او نهاده شده، بسيار دشوار و در عين حال ظريف و دقيق است. توجه مادران به اين وظايف حساس، باعث سلامت جامعه بشري است. استاد جواد آملي در اين باره چنين مي نويسد: «اگر مادري بداند که انديشه هاي او در کودک اثر مي گذارد، انديشه ها و بينش هاي خود را تعالي بيشتري مي بخشد، وظيفه مادري تنها اين نيست که با وضو بچه را شير بدهد و (يا هنگام شير دادن) «بسم الله» بگويد که اينها امور ظاهري و عبادت هاي ظاهري است؛ بلکه دين مي فرمايد: مواظب انديشه هاي خودت نيز باش».

تتجليل ويژه از مادر:

خداوند در جاي جاي قرآن کريم، به تکريم و احترام پدر و مادر و احسان به آنها سفارش و در مواردي، احسان به والدين را در کنار عبادت حق ذکر مي کند. ولي با همه اين توصيه ها، در جايي که از زحمات آن دو ياد مي کند، تنها از دشواري هايي که مادر تحمل کرده نام مي برد و مي فرمايد:« ما انسان را سفارش کرديم که به پدر و مادرش نيکي کند، (خاصه مادر) زيرا مادرش (بار وجود) او را به سختي حمل کرده و به سختي فرو نهاده است.» بله آن جا که سخن از سختي ها و زحمات است، خداوند نام مادر را به صورت مخصوص بيان مي دارد تا بلنداي حق او بر فرزند، آشکار گردد.

بلنداي مقام مادري:

استاد جوادي آملي درباره توجه و اهتمام زنان به امور خانواده و وظيفه حساس مادران مي فرمايد: «مبادا ارزش هاي مادي و عادي، مقام والاي مادري را به دست نسيان بسپارد و آن را کمتر از سمت هاي ديگر وانمود کند و خانه داري و مديريت داخلي خانواده که رکن اصيل جامعه اسلامي است، کم رنگ گردد».

منزلت رفيع مادر:

حساسيت وظايف مادر به قدري والا و دقيق است که توجه يا عدم توجه به آن، تأثير آشکار و عميقي بر آينده کودک و جامعه مي گذارد. در حقيقت، مقام مادري پستي کليدي در جامعه است.
    استاد جوادي آملي در مورد مقام مادر مي فرمايد: «نه اعضاي خانواده مجازند مقام شامخ مادري را تنزل دهند، نه افراد جامعه مي توانند منزلت رفيع مديريت داخلي خانه را سبک تلقي کنند، نه نظام حکومتي و سيستم اداره جامعه حق دارد از بهاي لازم آن غفلت يا تغافل کند، و نه خود زنان مأذونند که از شناخت چنين جايگاه رفيعي جاهل بوده و يا تجاهل نمايند.»

دعا براي والدين:

خداي متعال در کتاب آسماني اش، قرآن کريم، در چهار مورد احسان و اکرام والدين را بلافاصله بعد از توحيد و عبادت خود ذکر کرده که اين نشان دهنده تأکيد بر وجوب احترام و احسان به والدين و بزرگ داشت مقام آنان است. افزون بر اين، در موارد چندي نيز مؤمنان را به دعا در حق والدين و طلب آمرزش براي آنان توصيه کرده است. ما نيز در اين روز بزرگداشت مقام مادر، دست به دعا بر مي داريم و از خداي يگانه براي همه مادران مهربان برکت، رحمت و عزت مي طلبيم.

گاه نيازمندي:

مادران اسوه هاي فداکاري، جلوه هاي صبوري و آينه هاي بردباري اند که کودک را از آغاز بودنش در آغوش پر مهر خويش گرفته و در پناه حمايت خود مي پرورانند. لحظه اي از فکر کودک خود غافل نمانده و اندکي بي توجهي به او روا نمي دارند. چه زيباست اگر چنين اسوه هاي صبوري و فداکاري را، گاهِ پيري که نيازمند حمايت و هم ياري اند، با مهرباني و رحمت بپذيريم، دست ياري به سويشان بگشاييم، و مقام بلندشان را پاس داريم.

[/align]

16. 3 کاربر از پست مفید alireza_a63k تشکرکرده اند .

alireza_a63k (شنبه 01 تیر 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 03 دی 90 [ 09:35]
    سطح
    38
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 8
    دستاوردها:
    تشکرها
    26

تشکرشده 28 در 19 پست

Array

سلام
    من هم روز مادر رو به تمام مادران سرزمين ايران تبريك ميگم.

اميدوارم همه قدر مادراشون رو بدونند و با احترام باهاشون برخورد كنند . تا وقتي يه روزي خودشون مادر يا پدر شدند الگوي خوبي براي بچه هاشون باشند.

يه مطلب جالب هست كه ميخواستم ترجمه اش رو تو سايت بذارم ولي گفتم چون متنش نسبتا آسونه نياز به ترجمه نداره و اصلا لطفش به اينه كه اوريجينال باشه.

18. 3 کاربر از پست مفید diamond تشکرکرده اند .

diamond (یکشنبه 02 تیر 87)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)