سلام دوستان
من شادی هستم و این اولین پستی هست که اینجا میذارم
راستش من الان 28 سالمه و مشغول به کار توی یک شرکت هستم و مدرک تحصیلیم هم کارشناسی ارشد هست، یک خانواده معمولی دارم و از نظر ظاهری هم خوب هستم(البته نه اینکه خیلی عالی ;))
حالا مشکلم این هست که کلا من نمیتونم آغازگر یک رابطه باشم و خوب مواردی هم که برای ازدواج تا به حال پیش اومده برام مناسب نبوده ، راستش چندباری شده که از کسی خوشم بیاد و فکر کنم شاید مناسبم باشه ولی هیچ وقت نمیتونم اون آدمی رو که خودم میخوام بکشونم سمت خودم بلکه برعکس انقدر با غرور با اون طرف برخورد میکنم که بنده خدا اصلا فکر میکنه من بدم میاد ازش !!
حالا در حال حاضر با یک شرکتی یک پروژه ای رو داریم پیش میبریم، و توی جلساتی که برگزار میکنیم من با آقایی آشنا شدم که به نظرم میاد بد نباشه البته خیلی اطلاعات کمی در موردش دارم و شاید اصلا کسی توی زندگیش باشه میخواستم از دوستان کمک بگیرم که چطوری میتونم با این آقا رابطه ای برقرار کنم که اولا دوستی نباشه و دوما بتونم بشناسمش و اگر خوب بود به ازدواج ختم بشه و اینکه قبل از اینا چطوری بفهمم که اون از من خوشش میاد و کسی هم توی زندگیش نیست؟!!
البته یه باری گیر داده بود که شماره من رو بگیره و اگه سوالی داشت بپرسه اما از اونجایی که اصلا امکان به وجود اومدن سوال وجود نداشت!! من گفتم که شاید خودش خواسته به یه بهونه ای شمارم رو بگیره و با من ارتباط برقرار کنه ولی خوب منم شمارمو ندادم بهش حالا یه کم پشیمونم راستش :(
علاقه مندی ها (Bookmarks)