سلام به همه دوستانی که وقت میزارن میخونن امیدوارم کمک کنید:)
من دختری 22 ساله هستم که حدود 1 سال و نیم هست که با آقایی آشنا شدم به قصد ازدواج...ما هم دانشگاهی بودیم...بعد از یه مدت خانواده هردومون در جریان قرار گرفتن و باهم ملاقات داشتن ...
من و اون همدیگرو خیللی دوس داریم و البته واقعا موشکافانه رفتار هم تحلیل کردیم و با خانواده حرف زدیم و میدونیم که یه سری اخلاق خوب و بد داریم ولی تقریبا خانواده هامون به ازدواج ما راضین البته نسبی...
اما مشکلی که الان دارم میخام واستون توضیح بدم:
حدود 8 ماه پیش م به من گفت که با یک خانم خارجی ارتباط ایمیلی داره در حد درسی و ترجمه و اینا...
بعد از چند ماه که کنجکاو شدم و ازش بیشتر پرسیدم گفت که آره رابطه ما بیشتر از دوستی ساده شده و حتی یه بار به جاهای باریک کشیده شده و الان دیگه باش رابطه ندارم...که من کلی ناراحت شدم و خاستم رابطه قطع کنم ولی به خاطر پشیمونی اون و به خاطر حسناش و اینکه ندیدتش بخشیدمش و بعد از یه مدتی همه چی به حالت عادی در اومد...تا اینکه چند روز پیش یه داستان اینجا خوندم که خانم نوشته بود شوهرش با یه خارجی دوست!منم کنجکاو شدم که به همون دختر خارجی تو سایت اجتماعی پیام بدم که یه وقت به م پیام نده و ما میخایم ازدواج کنیم و از این حرفاکه دیدم اون خانم یک صفحه جواب داد و چه جوابی که م عاشق من بوده. و گفت م مرتب حرفای ... بش میزده و حتی خاسته بیاد ایران با هم... داشته باشنمن ک اینا فهمیدم داغون شدم و به م گفتم که جریان اینه دختره این میگه!اونم کلی عصبانی شد که اشتباه کردی بش پیام دادی...خیلی توضیح نداد و بیشتر تاکید کرد که اون زن درستی نیست و تو حرفای اون قبول داری یا من؟!
حالا من گیج شدمنمیدونم کی راست میگه!حرفای اون یا م!!اصلا با این حس ازدواج ما درست؟!!
کمکم کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)