به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: گله از خدا

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 خرداد 88 [ 06:20]
    سطح
    52
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    157

تشکرشده 166 در 85 پست

Array

گله از خدا

ایا میشه از خدا هم شکایت کرد ا گر میشه به کی شکایت ببریم مثلا اینکه چرا منو جزو ادمای مرفحقرار نداده یا ادمای بی غم لطفا نظر بدید

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 09 مهر 89 [ 18:27]
    سطح
    89
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,946

تشکرشده 1,965 در 675 پست

Array

RE: گله از خدا

از كجا مي دونيد انسانهاي مرفه غم ندارن اتفاقا غم در زندگي اونا شايد از نظر شما نمودي نداشته باشه ولي واقعيت اينه كه بسياري از انسانهاي مرفه آرامش ندارند اونم به خاطر دغدغه هاي زيادي هست كه دارند ......

اما در مورد سئوالتون اينو بايد بدونيد مطمئن باشدهر چي كه به صلاح ما باشه همون هست و خداوند نسبت به حكمت خودش و ظرفيت ما يه سري چيزها رو به ما مي ده و يه سري چيزها رو از ما مي گيره ....

هميشه شاكر باشيد در هر حالي كه هستيد به انسانهاي پايين دست خود نگاهي بندازيد و خدا رو شكر كنيد به خاطر نعمتهاي اون .... شكر نعمت نعمتت افزون كند ........

موفق و شاد باشيد
    http://i29.tinypic.com/mtnivn.gif
    [size=large]موفق و پيروز باشيد[/size]

3. 4 کاربر از پست مفید erfan25 تشکرکرده اند .

erfan25 (سه شنبه 28 خرداد 87)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

عرفان جان!به جهت آنکه یک وقت ناراحت نشوی و سوئتعبیری رخ ندهد،من سخن تو و *نه خود تو و شخصیتت را* پردازش می کنم؛ااما رایم را درباره آرایت ببین:
    *از كجا مي دونيد انسانهاي مرفه غم ندارن اتفاقا غم در زندگي اونا شايد از نظر شما نمودي نداشته باشه ولي واقعيت اينه كه بسياري از انسانهاي مرفه آرامش ندارند اونم به خاطر دغدغه هاي زيادي هست كه دارند ......*
    1-شاهد و مدرک و دلیل شما که این مطلب را اثبات می کند،چیست؟آیا نباید چنین سخنانی را که زیاد هم درباره افراد پول دار و مرفه گفته می شود،به حساب کینه و حسادت به وضع خوب مالی آنها و راحت بودن و تأمین بودنشان گذارد؟

*هميشه شاكر باشيد در هر حالي كه هستيد به انسانهاي پايين دست خود نگاهي بندازيد و خدا رو شكر كنيد به خاطر نعمتهاي اون .... شكر نعمت نعمتت افزون كند ........*
    2-من به این بخش از سخن سرکار کار دارم که می گویید و می گویند:باید به پایین تر و فقیرتر از خود نظر داشت!!!این عین جهالت و خامی و خمودگی است؛پول چیز بسیار بسیار خوبی است.راحتی،آسایش،خانه بزرگ،ماشین گران فیمت،لباس فاخر و غذای چرب و نرم چیزهای بسیار بسیار لازم و خوبی هستند و هر کسی از آنها لذت می برد و کوشش در راه رسیدن به آنها با تمرکز به زندگی بالاترها(پول دارها) بسیار هم پسندیده و خوب است.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

سلام
    اول اينكه به نظر من اگر به انرژي هاي مثبت و مثبت نگري و بدست آوردن هر چيزي كه با انديشه به آن دست پيدا مي كنيد معتقد باشيد، پس بايد به افراد پول دار و كلا معقوله پول بيشتر بينديشيد.
    دوم اينكه به اين مسئله كه خدا تمامي چيزهايي كه به ما داده، تنها لطف و عنايت اوست نيز اعتقاد دارم. ما نمي توانيم حقي قائل باشيم چرا كه مورد عنايت خداوند قرار گرفته ايم. خداوند ضامن پاسخگويي به حس حسادت و زياده خواهي هاي ما نيست. اين ما هستيم كه بايد اين حسها را به روش صحيح در وجود خود بپرورانيم.
    سوم اينكه بسياري از پولدارها، از ابتدا پولدار نبوده و خيلي از آنها ميراث پدري ندارند. آنها تلاش كرده و معجزه استفاده از عقل استفاده كرده اند. زياد كار كردن ملاكي براي پولدار شدن نيست. اگر اينطور بود افغاني ها از همه پولدار تر بودند. مهم اينست تصميمي كه مي گيريد و كاري كه انجام مي دهيد اثربخشي داشته باشد.

6. کاربر روبرو از پست مفید دانه تشکرکرده است .

دانه (سه شنبه 28 خرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 20 مهر 87 [ 10:04]
    سطح
    49
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    تشکرها
    470

تشکرشده 496 در 278 پست

Array

اينكه چرا به تو رو در رده مرفعين قرار نداده نمي تونه گله باشه يا اينكه چرا به تو غم داده به خاطر اينكه همه انسانها غم دارند هيچ وقت هيچ زندگي و هيچ بشري نيست كه غم نداشته باشه منتها كم و زياد داره و بستگي به ظرفيت هر شخص مي باشد شايد مشكلات تو عيننا براي شخص ديگري اتفاق بيافته ولي اون به حد شما ناراحت و غم زده نشه در واقع ميزان مقاومت هر كس متفاوته شايد يك مسله اي را من مشكل و غم بدانم ولي وقتي براي شما تعريف مي كنم شما به نظرتان مسخره بياييد اينجاست كه فكر مي كني شايد خيلي ها مشكل ندارند .
    دوست من به ظاهر زندگيها نگاه نكن هر زندگي درونش مشكلات هست و هر كس داره از يك چيزي مي ناله يكي از بي پولي يكي از مريضي يكي از شوهرش يكي از مادر شوهرش يكي از پسرش يكي از هووش يكي از خودش يكي از دخترش يكي از همسايش بالاخره همه يك چيزي براي غم خوردن دارند ولي حالا اينكه چقدر غم بخورند اگه تو شرايط شما باشند چي كار مي كنند اين مهمه . مثلا من خودم بعضي اوقات تايپيك دوستان و ميخونم و مي بينم كه شرايط مشابهي داريم بعد فكر مي كنم مي گم پس چرا من از اين موضوع ناراحت نيستم با خودم مي گم نكنه من بي خيالم و اين واقعا مشكل باشه هي روش فكر مي كنم ببينم از كجاي قضيه مي شه ايراد گرفت ولي باز چيزي پيدا نمي كنم مي خوام بگم هر كي غم خاص خودشو داره و غم و شادي در كنار هم قشنگه . ببينم تو اگه تشنت نشه قدر اب و مي دوني يا اگه مريض نشي قدر سلامتيتو . خب غم و قصه هم براي خودش يك دوراني مثل تشنگي و مريضي داره و بايد بگذره تا شرايط رو به راه بشه حالا اگه غم نباشه اصلا شادي معني پيدا مي كنه و كسي مي تونست بفهمه شادي چيه مسلما نه
    سعي كن به مشكل خودت فكر كني و تلاشتو بزاري كه حلش كني نه اينكه فكر كني چرا اون مشكل نداره چرا همه خوب دارند زندگي مي كنند من بد . اينها همه افكار توست و صحت نداره

8. 2 کاربر از پست مفید honarmand تشکرکرده اند .

honarmand (سه شنبه 28 خرداد 87)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 خرداد 88 [ 06:20]
    سطح
    52
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    تشکرها
    157

تشکرشده 166 در 85 پست

Array

از همگی ممنون فقط میخواستم بدونم اینکه ما از دست همه به خدای یکتا شکایت می بریم میشه روزی از خدا دلگیر بشیم و بخوایم شکایتی کنیم یه کی بگیم در ضمن من فعلا از کسی که هستم راضیم زندگی متوسطی دارم درسته مشکل فراوان دارم ولی باهاشون کنار میام

10. کاربر روبرو از پست مفید مینا 22 تشکرکرده است .

مینا 22 (سه شنبه 28 خرداد 87)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

با خدا حرف بزن. او نزديكترين فرد به تو است. معمولا هنگامي به نزد قاضي يا شخص سوم مي روند كه خاطي، اشتباه خود را قبول ندارد يا نمي خواهد حرف شما را گوش كند. خداوند هم شنونده است و قانع كننده. با او حرف بزن. چه كسي عادلتر و داناتر و تواناتر از او؟؟
    او كمكت خواهد كرد و جوابي به تو مي دهد كه خشنود برگردي

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 خرداد 88 [ 09:00]
    سطح
    39
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 112
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    54

تشکرشده 60 در 36 پست

Array

من فقط یک بار اون هم وقتي 10 سالم بوى به خدا شكايت كردم به خاطر اينكه چرا مادرم را از دستم گرفتی کارم فقط گریه بود و شکایت.
    تا روزی که برادر مهربانم زبان به نصیحتم گشود و گفت این حکمت خداوند است و وسیله آزمایش ما کمی صبر داشته باش . خداوند دوستت داره . حرفهای دلت را بهش بگو و ازش راهنمایی بخواه خداوند راهنمای خوبی برای ادامه زندگی خواهد بود . ولی گله از کرده هایش نکن.
    وحالا من شکر گذارم چه مرفه باشم چه فقیر در هر صورت دوستش دارم و قدردان نعمتهایش.

13. 2 کاربر از پست مفید مریم 86 تشکرکرده اند .

مریم 86 (سه شنبه 28 خرداد 87)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 09 مهر 89 [ 18:27]
    سطح
    89
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,946

تشکرشده 1,965 در 675 پست

Array

جناب گردآفريد بنده اصلا از زندگي تجملاتي خوشم نمياد و هيچ علاقه اي به داشتن چيزهايي كه شما فرموديد ندارم .

آرزوي من داشتن يه خانه متوسط در يه مزرعه قشنگ در كنار طبيعت بكر و دوري از زندگي شهري و دود و ماشين ، در كنار كساني كه دوسشون دارم هست و بقيه چيزها رو مايه دردسر و از بين بردن آرامش انسان مي دونم .
    تمام زرق و برق ها و برجهايي كه چشم برخي انسانها رو مي گيره از نظر من باعث تنگي نفس و فشار رواني و استرس و ... ميشه در ضمن در زندگي اهداف ديگه اي هست كه خيلي بالاتر و والاتر از اونچيزهايي است كه شما مي فرماييد البته از نظر بنده و شخص بنده مسائل مالي رو هميشه در درجه دوم الويت قرار مي دم پس حق دارم كه در اين زمينه زياد حرص نخورم من از خداوند مي خوام كه اول به خودم و كساني كه دوسشون دارم سلامتي بده ، بعد شادكامي و آرامش ، و عشقم رو نسبت به كساني كه بهشون عشق مي ورزم بيشتر كنه سپس اگه لطفش شامل حالمون شد يه زندگي متوسط بهمون عطا كنه در حدي كه از خودش غافل نشيم و راهها و هدفهاي اصلي رو گم نكنيم ...... اگه اين الطاف شامل حالم بشه كه بيشتر اون هم عملي شده .... ديگه غير از رستگاري هيچ درخواستي از خداوند متعال ندارم و اونو به خاطر همه نعمتاش شاكر هستم ... و به همين كار اداري نيمه وقتي كه دارم راضي هستم و سعي مي كنم بقيه وقتم رو در كنار خانواده باشم و اينقدر حرص نخورم كه مجبور باشم دو شيفته كار كنم و هرگز هم چنين كاري نخواهم كرد و تلاش رو در حدي كه رزق و روزي حلال نصيبم بشه دوست دارم و هر كاري رو هم در شان و شخصيت خودم نمي دونم پول ارزش بسياري از كارها رو نداره و شخصيت و وجدان آدمي ارزشش بيشتر از ماديات هست ....

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

اگر معیشت خوبی نداشته باشید،همه آن چیزهایی که در درجه اول اهمیت برای شما هستند،به درجه بعدی منتقل می شوند.سیری و اقتصاد خوب لازمه آنهاست.بپذیرید که گرسنگی عاشقی و سلامتی را از میان می برد و . . . .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)