آقایون ، خانم ها !
.
من خیلی لاغرم ، اصلا هم هیکلم ورزشکاری نیست ! با اینکه قدم 178 هست ولی وزنم 58 هست. این ترکیب و این همه لاغری ، چقدر واسه خانم ها مهمه ؟!
شاید توی جلسه اول خواستگاری بندازنم بیرون ، کمک کنین.
تشکرشده 3,054 در 793 پست
آقایون ، خانم ها !
.
من خیلی لاغرم ، اصلا هم هیکلم ورزشکاری نیست ! با اینکه قدم 178 هست ولی وزنم 58 هست. این ترکیب و این همه لاغری ، چقدر واسه خانم ها مهمه ؟!
شاید توی جلسه اول خواستگاری بندازنم بیرون ، کمک کنین.
تشکرشده 980 در 243 پست
سلام آقای امید
والا از نظر من فاکتور خیلی مهمی هست، ما خامه معمولا دوست داریم همسرمون یه سرو گردن بزرگتر باشه، هیکل آرنولدی، البته دلیله روانشناسی داره چون ما خانمها معمولا دنباله حامی هستیم خوب در دید اول هم حس امنیت را درکنار کسانی میگیریم که کمی حسه قدرتمندی بدهند مثله آقایون که دنباله لطافت و زیبایی یه خانم هستند و براشون خیلی مهم هست،
پیش نهاد میکنم، ورزش کنین و با دکتر تغذیه مشورت کنین
کمی رو اومدن اصلا ضرر نداره، شما احتمالا متابولیسم بدنتون به گونه ای هست که جذب پایینی داره، یه مشاور تغذیه کمکتون میکنه تا جذب مواد غذایی را بالا ببرین و خوب کمی چاقتر شین
برای یک آقا با قد 178 وزنه 75-80 بسیار ایداله
این مساله دور از دسترس نیست و به خودتون اصلا استرس وارد نکنین
چاق شدن خیلی راحته![]()
elahe.a (شنبه 04 شهریور 91)
تشکرشده 865 در 204 پست
امید جان من از شما بدتر بودم، باورت میشه دو-سه سال پیش 54 کیلو کمتر بودم؟
با ورزش و پرورش اندام من تونستم از مرز 64 بالاتر برم. با خودم عهد کرده بودم تا به 80+ کیلو نرسیدم بیخیال نشم. شما هم یک هدف تعیین کن و تا بهش نرسیدید دست بردار نباشید.در یک ساله گذشته با وجود افسردگی شدید (تاپیکم رو بخونید متوجه میشید) و همچنین مشکل قلب تونستم وزنم رو بالا ببرم. شما مزیت سلامتی کامل رو دارید و مثل من نیاز نیست مراقب تمرینها باشید، بهتون اطمینان کامل میدم که بهتر از من میتونید وزنتون رو بالا ببرید. ممکنه خیلیییی طول بکشه ولی شدنیه!
از امروز برید پرورش اندام ثبت نام کنید. بالا رفتن وزن پروسه کندیه و گاهاً دلسرد هم میشید، ولی مبادا ترک کنید. یک خواهش برادرانه هم دارم: فقط از تغذیه سالم استفاده کنید، تزریقات، پودر پروتئین، کراتین و غیره اکیداً ممنوع. کلاسیک برید جلو، آرزوی سلامتی من همیشه همراهتون :-).
Serok (شنبه 06 آبان 91)
تشکرشده 601 در 179 پست
من هم به عنوان یک خانم نظرم رو میگم:
نه، برای من مهم نیست. طرف آدم باشه، اکثر مشکلات برای من حله. ظاهر هم که اصلا مشکل محسوب نمیشه، و خوب با کمی تغذیه و ... قابل درست شدن هست. از طرفی به نظر من (با توجه به خودم) یه دختر وقتی عاشق بشه همه چیز همسرش رو عالی میبینه.
roze-zard (یکشنبه 05 شهریور 91)
تشکرشده 4,874 در 1,141 پست
آقا امید اگر قراره شما رو واسه هیکل ورزشکاری و تیپتون بخوان همون بهتر که نخوان.
ظاهر مهمه ولی نه انقد که پیشاپیش فکر کنی میندازنت بیرون.
هر دلی هم یک نگاری میپسنده ممکنه کسی هم شما رو اینجوری بپسنده.
بهتره اول به مسائل مهم توجه کنی بعد هم فرعیات.
گلنوش67 (یکشنبه 05 شهریور 91)
تشکرشده 3,054 در 793 پست
گلنوش می گم بالاخره هر چیزی اعتدالی داره و من کمی از این اعتدال کمترم. شاید حتی واسه سلامتی خودم هم که شده باید یه فکری واسش بکنم .
تشکرشده 601 در 179 پست
پیشنهاد میکنم حتما دکتر تغذیه برید.
منم مشکل شما رو داشتم، ماشاا... خورد و خوراکمم خوب بود، اما انگاری جذب نمیشد! البته پرخور هم نبودم ها.
راه های زیادی امتحان کردم فایده ای نداشت (کلاس ورزش، مواد پروتئینی بیشتر، نشاسته بیشتر، خامه شکلاتی فراوان و .... خلاصه دیگه هر کی هرچی گفته بود امتحان کردم) تا اینکه رفتم دکتر، بهم گفتن کمبود شدید ویتامین ب دارم. با خوردن ویتامین ب در عرض 1 ماه 5 کیلو اضافه کردم که این 5 کیلو روم موند، نه اینکه الکی باشه.
منظور اینکه از اول برید دکتر که خیالتون راحت باشه. نه مثل من همه راهها رو برید و خسته بشید از نشدن و بعدا برید دکتر!
roze-zard (یکشنبه 05 شهریور 91)
تشکرشده 4,874 در 1,141 پست
ببین اگه واسه سلامتیته بحثش جداست . برو دکتر تغذیه شاید اصلا نرمال هم باشی
ولی اگر بحث پسندیدن دختراست که باید بگم اشتباه میکنی.
مگه همه ادمایی که ازدواج میکنن خوش تیپ و میزونن؟ مسلما نه .
بعضی وقتا میبینی یه دختر خوشکل گیر یه پسر زشت و بدقواره میاد و یا برعکس.
میخوام بگم ظاهر ملاک نیست.
گلنوش67 (یکشنبه 05 شهریور 91)
تشکرشده 3,762 در 695 پست
سلام آقا امید
مهم اینه که این مشکل رو پذیرفتید به هر حال خیلی ها هستند که نمی توانند عیبهای خودشون رو قبول کند
البته من نمی گم این مشکل شما یک عیب محسوب میشه ، نه ،بلکه چون خودتون اینجوری به این قضیه نگاه می کنید می گم مشکل... وگرنه شخصیت و جایگاه خوب بودن برای یک مرد از همه مسائل مهمتره و هیکل به مرور زمان درست شدنی است اما چون خودتون قبول کردید می تونید به مشاوران تغذیه رجوع کنید و حلش کنید .. مگر اینکه دیدتون رو نست به خودتون عوض کنید و بیشتر به مثبت نگری روی بیاری ..
البته یه مدتیه که به خودتون خیلی زوم کردید که کم کم باعث پایین اومدن اعتماد به نفستون میشه پس سعی کن خودت رو از نظر روحی قویتر کنی ..
چون این مساله های ظاهری همشون حل شدنی هستند ..
چشمک (یکشنبه 05 شهریور 91)
تشکرشده 6 در 3 پست
امید خودت درست فکر میکنی . اول همون کاری که فک میکنی درسته رو انجام بده یعنی یکمی به خودت برس تا حداقل خودت از خودت راضی باشی .بعدشم این نگاه از دید خودته که فک میکنی به خاطر ظاهر قبولت نمیکنن .هنوز نه طرفت رو دیدی نه ملاکهاشو میدونی .واسه خودت بریدی و دوختی و هول واضطرابشو هم درست کردی .
زود قضاوت نکن
sicili (یکشنبه 05 شهریور 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)